2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah canim hem güldüm hem uzuldum. Hep ayni seyleri yasiyoruz. İnan 4te yattim dun gece sonra da defalarca kalktim. 1 sene daha sabredicez 2 yaş sonrasi 1 tık daha iyi
Bende öyle avutuyorum kendimi canım . Çivi çiviyi söker dedim balkon mutfak camını sildim süpürge yaptım üstten bi de toz aldım bel ağrısı kalmadı her yerim ağrıyor kahvemi içiyorum şimdi bizim kız da takılıyor öyle en son karton kemiriyordu

Onunla kudurup şımarıp oyun oynarsam iyi . Yoksa delleniyor . İstediği şeye hayır de hele ....

Nasilsa pokindan cikio rahatligi

Kızlar iğrenç birşey soracağım. Valla kabusumuz oldu. Vajinada koku. İlişkiden tiskinir olduk. Balık kokusu gibi. Sürekli çamaşır değiştirip duruyorum. Var mı başına gelen. Doktora sordum yanma yoksa enfeksiyon değildir dedi ama burda da pek idrar tahlili verilmiyor.

Bi kere başıma geldi canım ama anlıktı hatırlıyorum o kokuyu resmen ben eşimden kaynaklıdır diye düşünmüştüm ilişkiden sonra bi sıkıntı koku olmadı çünkü bende .

İdrar degil bence vajinal enfeksiyon vardir

Kasinti yanma kizariklik akinti varmi? Bence vajinal enfeksiyon olabilir. Idrar yolu enf. Koku olmuyor .gecmis olsun cabuk gecer umarim

Ah canim hem güldüm hem uzuldum. Hep ayni seyleri yasiyoruz. İnan 4te yattim dun gece sonra da defalarca kalktim. 1 sene daha sabredicez 2 yaş sonrasi 1 tık daha iyi
İnşş cnmm yaaa herkes 1den sonra düzene gieiyor demişti ümidim kalmadı. 2 yi bekleyelim bakalımm

Bir kere bende de olmuştu. Doktor muayene etmişti. Mantar mı ne demişti. Bende de kaşıntı yoktu ama dediğin gibi kötü bir koku vardı. Sonra bir fitil vermişti onu kullanmıştım geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…