Bende öyle avutuyorum kendimi canım . Çivi çiviyi söker dedim balkon mutfak camını sildim süpürge yaptım üstten bi de toz aldımAh canim hem güldüm hem uzuldum. Hep ayni seyleri yasiyoruz. İnan 4te yattim dun gece sonra da defalarca kalktim. 1 sene daha sabredicez 2 yaş sonrasi 1 tık daha iyi
Onunla kudurup şımarıp oyun oynarsam iyi . Yoksa delleniyor . İstediği şeye hayır de hele ....Bebesi 1 yasina girenler sizinkilerde kudurdumu her konuda ? Persembe gunundogum gunuydu pers beri burnumuzdan getiriyo ele avuca sigmaz oldu .surekli bagriyor hayı hayııı die bagirarak geziyo herseyr agliyornitiraz ediyor ablasini yoluyor gece zaten uyumuyodu simdi ekstra gunduz uykusunada direniyor canima okudu valla.ben buni taniyorum bu 2yas sendromuydu 1yasami inmis nolmus
Ben ilaç falan vermicem artık aijo yaaa verdiğim geceler faydası yok bari boşuna ilaç almasın çocukBirde bizde bu hafta gaz sorunu başladi. Hayret ediyorum ya
Bende vermiyorum ama rahatsiz yani belliBen ilaç falan vermicem artık aijo yaaa verdiğim geceler faydası yok bari boşuna ilaç almasın çocuk
Basarilar diliyorum ben daha yemek yapmadimAkşama nohut pilav yapıcam eve kıza da kıymalı karnıbahar planım . Hayırlısı arkadaşlar beni beklemeyin bi kaç saatbu arada hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Nasilsa pokindan cikio rahatligiBende öyle avutuyorum kendimi canım . Çivi çiviyi söker dedim balkon mutfak camını sildim süpürge yaptım üstten bi de toz aldımbel ağrısı kalmadı her yerim ağrıyor kahvemi içiyorum şimdi bizim kız da takılıyor öyle en son karton kemiriyordu
Iste benim gelünümOnunla kudurup şımarıp oyun oynarsam iyi . Yoksa delleniyor . İstediği şeye hayır de hele ....
AyyyBizde 1 yas oncesinden beri var. Ama sanirim dişler ve atak birlesiyor. Ust sol azi dişi patlamış, alt sağ parmak kadar şişmiş. Kopeklerden once azı cikariyo
Bi kere başıma geldi canım ama anlıktı hatırlıyorum o kokuyu resmenKızlar iğrenç birşey soracağım. Valla kabusumuz oldu. Vajinada koku. İlişkiden tiskinir olduk. Balık kokusu gibi. Sürekli çamaşır değiştirip duruyorum. Var mı başına gelen. Doktora sordum yanma yoksa enfeksiyon değildir dedi ama burda da pek idrar tahlili verilmiyor.
İdrar degil bence vajinal enfeksiyon vardirKızlar iğrenç birşey soracağım. Valla kabusumuz oldu. Vajinada koku. İlişkiden tiskinir olduk. Balık kokusu gibi. Sürekli çamaşır değiştirip duruyorum. Var mı başına gelen. Doktora sordum yanma yoksa enfeksiyon değildir dedi ama burda da pek idrar tahlili verilmiyor.
Kasinti yanma kizariklik akinti varmi? Bence vajinal enfeksiyon olabilir. Idrar yolu enf. Koku olmuyor .gecmis olsun cabuk gecer umarimKızlar iğrenç birşey soracağım. Valla kabusumuz oldu. Vajinada koku. İlişkiden tiskinir olduk. Balık kokusu gibi. Sürekli çamaşır değiştirip duruyorum. Var mı başına gelen. Doktora sordum yanma yoksa enfeksiyon değildir dedi ama burda da pek idrar tahlili verilmiyor.
Dediğin gibi bir yaşından sonra bir haller olduYenisinimi firinlicann
İnşş cnmm yaaaAh canim hem güldüm hem uzuldum. Hep ayni seyleri yasiyoruz. İnan 4te yattim dun gece sonra da defalarca kalktim. 1 sene daha sabredicez 2 yaş sonrasi 1 tık daha iyi
Bir kere bende de olmuştu. Doktor muayene etmişti. Mantar mı ne demişti. Bende de kaşıntı yoktu ama dediğin gibi kötü bir koku vardı. Sonra bir fitil vermişti onu kullanmıştım geçmişti.Kızlar iğrenç birşey soracağım. Valla kabusumuz oldu. Vajinada koku. İlişkiden tiskinir olduk. Balık kokusu gibi. Sürekli çamaşır değiştirip duruyorum. Var mı başına gelen. Doktora sordum yanma yoksa enfeksiyon değildir dedi ama burda da pek idrar tahlili verilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?