2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde de var canım..yemek yiycek illa o kaşığı kasenin içine sokup çıkarcak. Hayır yemiyorda. Oynuyor. Vermedi mi ağlıyor. Üst değişmek zaten sıkıntılıydı şimdi işkenceye döndü resmen. Banyo ypamayı çok seviyor iki gündüdr de banyoda duş başlığını illa o tutacak. Oğlum yıkıycam seni bırak bi diyorum annneeeaaa diyor. Kafa vurma huyu bitmişti. Şimdi kaç gündür yine istediğini yapmazsan gidip kafasını yere vuruyor. Sabııır sabııır yaaa sabııır diye şarkı söyleyerek geziyorum evin içinde

Kizlar eslem cok kötü pişik oldu yaa kaka yapiyor yaptığı an farkedemiyorum artık. Ciger gibi olmuş resmen. Her bezde kremliyorum ogleden beri ama hic rahatlatmadi. Krem surerken bile nasıl canı yaniyor ya
Ah kıyamam yaa ... geçenlerde selinde öyle oldu desitin alana kadar geçti sudocremle. Yıkasaydın poposunu . Bide ben bebek pudrası dökmüştüm biraz

Ah kıyamam yaa ... geçenlerde selinde öyle oldu desitin alana kadar geçti sudocremle. Yıkasaydın poposunu . Bide ben bebek pudrası dökmüştüm biraz
Pudra ikisine de hic kullanmadim ama olmazsa yarin bezini cikaririm alistirma kulodu giydiririm. İslak mendil degistirdik ama bir hafta falan olmuştu ondanmi acaba

Kizlar eslem cok kötü pişik oldu yaa kaka yapiyor yaptığı an farkedemiyorum artık. Ciger gibi olmuş resmen. Her bezde kremliyorum ogleden beri ama hic rahatlatmadi. Krem surerken bile nasıl canı yaniyor ya
Canim desitin al hemen gecirir. Dun menemen yemisti pismis. Sabah surdum oglenki bezkimde hic bisey kalmamisti bak . Mor renkli olani al eczanede satiliyir 27 tl

Canim cok sıkma kendini çünkü çıktıkça agrir ,ve susmuyorsa hic sua deme bendekide aynı anliycak yaşta olmasina ragmen 2 katikonusmaya basliyor
Valla cnm bugun bide cok dustu stres oldum her harektinde duscek gibi geldi . Isi gucu cop kovasi kapagi acmis taragini sokmus tombaligi copu vardi yag olmus tarak bende taragi cope attim cok sinirlendi agladi bide napmis gulermisin aglarmisin dedikleri yeni cop posete cikarmis copun icine sermis guya temizledimi ne manada artik bilemedim

En zoruda o kafasini vurmasi yaa ins hemen geri unutur lostin.benimki banyoyu cokseverdi simdi onada agliyor

Eslemde çöp kovasina ve mutfak alt dolaplarına asiri merakli. Bugün bizimde vukuat elini komidin kapagina sıkıştırmak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…