- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Bizde de var canım..yemek yiycek illa o kaşığı kasenin içine sokup çıkarcak. Hayır yemiyorda. Oynuyor. Vermedi mi ağlıyor. Üst değişmek zaten sıkıntılıydı şimdi işkenceye döndü resmen. Banyo ypamayı çok seviyor iki gündüdr de banyoda duş başlığını illa o tutacak. Oğlum yıkıycam seni bırak bi diyorum annneeeaaa diyor. Kafa vurma huyu bitmişti. Şimdi kaç gündür yine istediğini yapmazsan gidip kafasını yere vuruyor. Sabııır sabııır yaaa sabııır diye şarkı söyleyerek geziyorum evin içindeBebesi 1 yasina girenler sizinkilerde kudurdumu her konuda ? Persembe gunundogum gunuydu pers beri burnumuzdan getiriyo ele avuca sigmaz oldu .surekli bagriyor hayı hayııı die bagirarak geziyo herseyr agliyornitiraz ediyor ablasini yoluyor gece zaten uyumuyodu simdi ekstra gunduz uykusunada direniyor canima okudu valla.ben buni taniyorum bu 2yas sendromuydu 1yasami inmis nolmus
Surekli ciglik atiyor oglum sus dedikce bagriyor basim agriyor hatta catliyor 2.parolu iccem dayanamiyorum
Ah kıyamam yaa ... geçenlerde selinde öyle oldu desitin alana kadar geçti sudocremle. Yıkasaydın poposunu . Bide ben bebek pudrası dökmüştüm birazKizlar eslem cok kötü pişik oldu yaakaka yapiyor yaptığı an farkedemiyorum artık. Ciger gibi olmuş resmen. Her bezde kremliyorum ogleden beri ama hic rahatlatmadi. Krem surerken bile nasıl canı yaniyor ya
Pudra ikisine de hic kullanmadim ama olmazsa yarin bezini cikaririm alistirma kulodu giydiririm. İslak mendil degistirdik ama bir hafta falan olmuştu ondanmi acabaAh kıyamam yaa ... geçenlerde selinde öyle oldu desitin alana kadar geçti sudocremle. Yıkasaydın poposunu . Bide ben bebek pudrası dökmüştüm biraz
Canim desitin al hemen gecirir. Dun menemen yemisti pismis. Sabah surdum oglenki bezkimde hic bisey kalmamisti bak . Mor renkli olani al eczanede satiliyir 27 tlKizlar eslem cok kötü pişik oldu yaakaka yapiyor yaptığı an farkedemiyorum artık. Ciger gibi olmuş resmen. Her bezde kremliyorum ogleden beri ama hic rahatlatmadi. Krem surerken bile nasıl canı yaniyor ya
Valla cnm bugun bide cok dustu stres oldum her harektinde duscek gibi geldi . Isi gucu cop kovasi kapagi acmis taragini sokmus tombaligi copu vardi yag olmus tarak bende taragi cope attim cok sinirlendi agladi bide napmis gulermisin aglarmisin dedikleriCanim cok sıkma kendini çünkü çıktıkça agrir ,ve susmuyorsa hic sua deme bendekide aynı anliycak yaşta olmasina ragmen 2 katikonusmaya basliyor
Ben burda sordum 50 küsur dediCanim desitin al hemen gecirir. Dun menemen yemisti pismis. Sabah surdum oglenki bezkimde hic bisey kalmamisti bak . Mor renkli olani al eczanede satiliyir 27 tl
En zoruda o kafasini vurmasi yaa ins hemen geri unutur lostin.benimki banyoyu cokseverdi simdi onada agliyorBizde de var canım..yemek yiycek illa o kaşığı kasenin içine sokup çıkarcak. Hayır yemiyorda. Oynuyor. Vermedi mi ağlıyor. Üst değişmek zaten sıkıntılıydı şimdi işkenceye döndü resmen. Banyo ypamayı çok seviyor iki gündüdr de banyoda duş başlığını illa o tutacak. Oğlum yıkıycam seni bırak bi diyorum annneeeaaa diyor. Kafa vurma huyu bitmişti. Şimdi kaç gündür yine istediğini yapmazsan gidip kafasını yere vuruyor. Sabııır sabııır yaaa sabııır diye şarkı söyleyerek geziyorum evin içinde
Eslemde çöp kovasina ve mutfak alt dolaplarına asiri merakli. Bugün bizimde vukuat elini komidin kapagina sıkıştırmak olduValla cnm bugun bide cok dustu stres oldum her harektinde duscek gibi geldi . Isi gucu cop kovasi kapagi acmis taragini sokmus tombaligi copu vardi yag olmus tarak bende taragi cope attim cok sinirlendi agladi bide napmis gulermisin aglarmisin dedikleriyeni cop posete cikarmis copun icine sermis guya temizledimi ne manada artik bilemedim
Ay kopeklere bak yaa .tamam cnm uzuldum cok cabuk tedavi ediyordu desitin .Ben burda sordum 50 küsur dedihametanda var olmazsa ondan surcem
Sudocremde buyuk boy yeni aldirdim. Esime tekrar alalim diyemem vallaAy kopeklere bak yaa .tamam cnm uzuldum cok cabuk tedavi ediyordu desitin .
Inam cop kovasinin basindann alamiyorum pedala basmayi ogrendi acip duruyor ayy gecmis olsunEslemde çöp kovasina ve mutfak alt dolaplarına asiri merakli. Bugün bizimde vukuat elini komidin kapagina sıkıştırmak oldu
Cnm haklisinSudocremde buyuk boy yeni aldirdim. Esime tekrar alalim diyemem valla
Bizim direkt elle aciyorInam cop kovasinin basindann alamiyorum pedala basmayi ogrendi acip duruyor ayy gecmis olsun
İnşallah canim Allah kabul etsin. Biz henüz kizlarin ikisine de kesemedikBiz bugun oglusumunn kurbaninida kestik kizlar .insallah Allah kabul eder. Bakalim kurbanida kestik belki uyur
Amiim canim insallah . Darisi size olsun insallah butce ayirmak zor .İnşallah canim Allah kabul etsin. Biz henüz kizlarin ikisine de kesemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?