İnşallah canim. İnsallah bir gün onlara da sıra gelir. Şimdi oncelik eslemin menenjit aşısı ve doktor kontrolu var. Asm ebesini ariycam su cicegi bu ay olmicaksa menenjiti yaptircamAmiim canim insallah . Darisi size olsun insallah butce ayirmak zor .
Benim de bir ara öyleydi sonra kendiliğinden geçti niye oldu nasıl oldu bilmiyorumKızlar iğrenç birşey soracağım. Valla kabusumuz oldu. Vajinada koku. İlişkiden tiskinir olduk. Balık kokusu gibi. Sürekli çamaşır değiştirip duruyorum. Var mı başına gelen. Doktora sordum yanma yoksa enfeksiyon değildir dedi ama burda da pek idrar tahlili verilmiyor.
Hametan bende işe yaramıyor bana da doktor önermişti ama maalesefBen burda sordum 50 küsur dedihametanda var olmazsa ondan surcem
Atak mıdır nedir bilmem bizimki de fenalarda. Dün gece 1 den 5 e kadar uyanıktı. Şimdi yine uyandı sallıyorum allah kolaylık versin hepimizeslm kizlar nasilsiniz ben per perişanım işe artik hep gidecegiz esnek kalkti uyumam gerek oglum 3 gundur deli gibi surekli mızmız sabah desen 5 -6 da kalkiyor dun 3 de kalkti baya uyumadi simdi de kac saat oldu neler yaptim ama bana misin demiyor uyuma anlaminda
Atak donemimi bilemem ama bizimkide cok cabuk sıkıliyor herseyden mizmizlaniyorBebesi 1 yasina girenler sizinkilerde kudurdumu her konuda ? Persembe gunundogum gunuydu pers beri burnumuzdan getiriyo ele avuca sigmaz oldu .surekli bagriyor hayı hayııı die bagirarak geziyo herseyr agliyornitiraz ediyor ablasini yoluyor gece zaten uyumuyodu simdi ekstra gunduz uykusunada direniyor canima okudu valla.ben buni taniyorum bu 2yas sendromuydu 1yasami inmis nolmus
Sari akimti seklindemi cnm.ya enf yada mantardirKızlar iğrenç birşey soracağım. Valla kabusumuz oldu. Vajinada koku. İlişkiden tiskinir olduk. Balık kokusu gibi. Sürekli çamaşır değiştirip duruyorum. Var mı başına gelen. Doktora sordum yanma yoksa enfeksiyon değildir dedi ama burda da pek idrar tahlili verilmiyor.
2 de de 3 u bekleriz :)İnşş cnmm yaaaherkes 1den sonra düzene gieiyor demişti ümidim kalmadı. 2 yi bekleyelim bakalımm
Bn yaptirmadim canim ikisinedeİnşallah canim. İnsallah bir gün onlara da sıra gelir. Şimdi oncelik eslemin menenjit aşısı ve doktor kontrolu var. Asm ebesini ariycam su cicegi bu ay olmicaksa menenjiti yaptircam
amin bizimki de 3 den beri uyanik uyuttum kac bin kez emdi su icirdim dis jeli ,burna serum fizyolojik,alerji ilaci hic biri bi seye yaramadi yine salliyorum bklmAtak mıdır nedir bilmem bizimki de fenalarda. Dün gece 1 den 5 e kadar uyanıktı. Şimdi yine uyandı sallıyorum allah kolaylık versin hepimize
yok alisamayiz oglanin gece uykusu yok ben cok kituyum artik gercekten bıktım sabır falan kalmadı iş desen hocaların stresi ayrı kendi icimizde ayrı stres calışanlar olarak amannn oyle iste ,gecmis olsun defnosa umarim iyilesir bir an evvelDefnosda dokuntu olmusyuda onu sormystum cnm .sen nasilsin cocuklar nasil .alistinizmi cnm tempoya
evet cnm zor ,amin ins.Evet benim canim. Allah yardimcin olsun çalışırken cok daha zordur eminim
Isinde agir canim yaa Allah kolaylik versinyok alisamayiz oglanin gece uykusu yok ben cok kituyum artik gercekten bıktım sabır falan kalmadı iş desen hocaların stresi ayrı kendi icimizde ayrı stres calışanlar olarak amannn oyle iste ,gecmis olsun defnosa umarim iyilesir bir an evvel
Gunaydinn dunus nasilsinGünaydın güzel anneler
Oyy çok geçiş olsun yeşil arko da geçiriyorPudra ikisine de hic kullanmadim ama olmazsa yarin bezini cikaririm alistirma kulodu giydiririm. İslak mendil degistirdik ama bir hafta falan olmuştu ondanmi acaba
Al diyen koca da bilemedim, yine ne alanlara alışık bizim bünyeKızım oyuncaklarıyla oynamıyor hepsini bir veresim var da ikna edemiyorum vermem diyor.Kıyafetler var kilo vericem giyerim dediğim10 kilo fazlam kaldı hamilelik öncesinden.Kıyafet de almıyorum bu kiloda kalmıcam diye.Annem 15 kilo verdi onun olmayanları giyiyorum Eşim de dikkat eder öyle şeylere kızıyor al kendine diye.Ona kalsa hergün elbiseyle gezicen hergün kuaföre gidicen Kokoş iki kız kardeş bir de anne olunca adam öyle görmüş.Canım sıkıldığında ilk zamanlar bana para veritdi git kuaföre moralin düzelir diye.Ben de mecbur kalmadıkça gitmem sevmem hiç.Neyse bana kitsp al benim için daha iyi demiştim de çok şaşırmıştı Ben de tam bir relax tipim
Ben de arada bir emzirmeden uyutup hevesleniyorum, sonra yine aynı.Dün akşam hem ağrı kesici ben gaz şurubunu verdim yine de beklenen uyku performansı gerçekleşmediemzirmeyeyim uyanınca ayağımda sallıyım dedim ilk uyanış başarılı, ikincisi emzirmeyle sonuçlandı. 3. Uyanışta ayağımda aldım veeee sonrasındaaaaaa tam bir saat geri uyutmaya çalıştım tabiki memede güldüğüme bakmayın ben ağlıyordum o ara belimde sırtımda acayip bir ağrı var korona mı oldum diye bile düşündüm . Sanırım tüm gün Selin’le oyna zıpla o yüzden oldu
Ben de arada bir emzirmeden uyutup hevesleniyorum, sonra yine aynı.
Dün saate baktım emzirmeye alırken, yarım saat emziriyorum sanıyorum ben.
Oturduğum yerde dalmışım, tekrar baktığımda 1saat50dakika geçmiş ve hala aktif emiyordu.
2-3 yastık var arkamda, kızı memeye yerleştirip devam ediyorum ben uykuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?