2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de bir ara öyleydi sonra kendiliğinden geçti niye oldu nasıl oldu bilmiyorum

Atak mıdır nedir bilmem bizimki de fenalarda. Dün gece 1 den 5 e kadar uyanıktı. Şimdi yine uyandı sallıyorum allah kolaylık versin hepimize

Atak donemimi bilemem ama bizimkide cok cabuk sıkıliyor herseyden mizmizlaniyor

Sari akimti seklindemi cnm.ya enf yada mantardir

Atak mıdır nedir bilmem bizimki de fenalarda. Dün gece 1 den 5 e kadar uyanıktı. Şimdi yine uyandı sallıyorum allah kolaylık versin hepimize
amin bizimki de 3 den beri uyanik uyuttum kac bin kez emdi su icirdim dis jeli ,burna serum fizyolojik,alerji ilaci hic biri bi seye yaramadi yine salliyorum bklm

Defnosda dokuntu olmusyuda onu sormystum cnm .sen nasilsin cocuklar nasil .alistinizmi cnm tempoya
yok alisamayiz oglanin gece uykusu yok ben cok kituyum artik gercekten bıktım sabır falan kalmadı iş desen hocaların stresi ayrı kendi icimizde ayrı stres calışanlar olarak amannn oyle iste ,gecmis olsun defnosa umarim iyilesir bir an evvel

Isinde agir canim yaa Allah kolaylik versin

Al diyen koca da bilemedim, yine ne alanlara alışık bizim bünye
Bi şey dicem deyince almalı mı diyor bizimki hemen

Ben de arada bir emzirmeden uyutup hevesleniyorum, sonra yine aynı.
Dün saate baktım emzirmeye alırken, yarım saat emziriyorum sanıyorum ben.
Oturduğum yerde dalmışım, tekrar baktığımda 1saat50dakika geçmiş ve hala aktif emiyordu.
2-3 yastık var arkamda, kızı memeye yerleştirip devam ediyorum ben uykuya.

Dun memenjit asisinin 2.dozunu olduk bu ay 1cm ve 200gr buyumus ,yemesine rağmen boyle bunyeleri fazlasina dusmuycek sanirim bundan sonrada boyle gider , doktorumuzun klinigide kapaniyormus yeni doktor bulmamiz gerkeicek

Ne kadar uzunmus seninle beraber o da uyuyup uyanip emiyor olmasin canim ?
Gündüz nasil emmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…