2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dun memenjit asisinin 2.dozunu olduk bu ay 1cm ve 200gr buyumus ,yemesine rağmen boyle bunyeleri fazlasina dusmuycek sanirim bundan sonrada boyle gider , doktorumuzun klinigide kapaniyormus yeni doktor bulmamiz gerkeicek
Valla eslem en az 3 aydir 9.800 mihlandi kaldi resmen. Artik boyle devam eder

Ne kadar uzunmus seninle beraber o da uyuyup uyanip emiyor olmasin canim ?
Gündüz nasil emmesi
Öyle olabilir.
Ara ara uyandım hep emiyordu, ama bence de kestirmiştir.
Büyük bir ara tüm gece emmeye başlamıştı, memeden hiç çekemezdim.
Bunda ben uyuyup kaldığım için böyle biraz, yine de bunu da yatıramıyorum hemen.

Mesela gece boyu emdi. Saat 6.30da emdi sonra 11e dogru kalktik once emdi sonra tavada yumurta verdim. Ama hepimiz ayni tavadan yiyince ne kadar yedi bilmiyorum. Ekmekle veriyorum hemde. Cok az ablasinin sütünden de içti. Sonra parka çıktık. Yine yarım muzu esleme ve yusraya verdim. Kuru üzüm verdim. Miktarlar az işte sanirim farkedemiyorumki hepimiz ayni anda yiyince. Yolda uyudu simdi uyandi. Emzircem şimdi. Sonrada domates corbasi vercem. Ekmekte veriyorum yine az. Aksama da pirasa ile yoğurt veririm.

Siz neler veriyosunuz? Tabi hergun boyle dolu olmuyor menu. Bazen oglen corba ya da yogurt oluyor. Meyve ve kuru meyve pek vermiyodum artik basladim

Canım bizde de aman aman bir düzen yok.
Kahvaltı en son iyi değildi, artık annem yaptırıyor, marmelat zeytin falan yiyormuş.
Öğlen meyve bazen üstüne çorba, akşama doğru yemek, akşam muzlu yoğurt gibi diyeyim.
Öğlen akşam arası da yiyordur bir şeyler ama hatırlayamadım.
Bazen daha çok istiyor, acıkınca zaten çok mızmız hiç durmuyor.
Dün akşam çorbasını yedi, biraz makarna yedi, mızmızlığı bitmedi, muzlu yoğurt yedirdim küçük kaseyle ikincide keyiflendi.
Arada hurma kayısı falan da yiyor.
Çok az emiyor ama benimki, galiba anca yetiyor ki kilo almıyor pek.

İste dedigim gibi her gun bugünkü kadar dolu olmuyor menüsü ama herhalde hareketlendiklerinden yetmiyor yani + kgya gecirecek kadar. Biraz duzene sokmam lazim yemek işlerini. Valla butun günüm kendimi doyur, cocuklari doyur ile geciyor. Zaten hazırlamakta mesele.

Kuzum bu ara bizde bi iştahsızlık var. Sabah yumurta zeytin kefir ekmek yedi peynir yemiyor bi kaç zamandır . Öğlen makarna ve yoğurttu planım makarnayı tırtıkladı bıraktı çoğunu yoğurt yedi . Biraz geçince muz verdim. Uyanınca da tarhana çorbası ve yaptığım yemekten vericem etli . Dün mesela karnıbahar yaptım yemedi . Nohut yedi bizle. Artık damak tatları gelişiyor sanırım . Zira Selin aç olsa yer tezini nohutla çürüttü dün

Gündüz hiç düşkün değil bu arada.
Vermesem aklına gelmez uyku dışında.

Bi ara oyle oluyor haklisin canim , benim hatırladığım azi disleri cikarken tum gece emerdi oglan helede yaza gelmisti yemezdide susuz kalmasin diye emzirir dururdum ayni oturarak
belkide kasiniyodur dedigin gibjde olabilir ara ara emiyodur

Bizimkide oturutukca yiyor ama kahvaltida genelde cok az yiyor ,omlet pankek tarzi
Sonra emip uyuyor uzun uyursa uykusundada emer uyaninca corba aksamuzeri yemek +yoğurt aksamda erken uyudugu icin bazdnnpure bazen meyve (bikac dilim elma ,yarim muz gibi) aralarda hep emiyor doydugu zman agzini kesinlikle acmiyor ne kadar yiycegine o yüzden kendi karar veriyor ..
Ama tum gun surekli abinin pesinde kipir kipir

Ajocum . 8.30da uyanis memeyle acilis tabi somra bem kahvalriyi hazirliyorum yarim saat 1 saate yakinnsure geciyor bemce emdiginicin cok yemiyor. Bazen 2yumurtadan peynirli omlet yapiyorum cocuklarla yiyoruz .ne kdar yedigini anlamak icin cinara yer ciziyorum defneye yer ciziyorum artiklarida ben yiyorum . Ama cogu zaman cinara bulamac yapiyorum ennazimdan haftada 3 veya 4gun haslanmis yumurta biskuvi sut muz eziyorum sonra tekrar emio uyuyor 11.30 12. Gibi oglen uykusunda emip uyuyo. Uyanir uyanmaz kan damlasi verirp 1 saat bekliyorum corba veya yogurt veriyorum yogurda biskuvi meyve katiyorum bazende recel katiyorum . Aksam ustu 1 kepce corba iciyor biznyemeknyerken veya daha omcesi defneye vazen ekstra makarna hasliyorum cinardanlisti onumda onume diziyorum agzina atiyor. Buara koftedrn tavukktann ettenn sogudu itiraz ediyo zorlamiyorum . Kati yemekleri ne kadar yedigini ben cok anlayamiyorum acikcasi. Aksamdw iste kasik mamasi pirincunu pisiriyorum. Dun sut icirmeyi denedim 25ml anca icti oyle iste maviliman etiketleyemedim ins gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…