Valla eslem en az 3 aydir 9.800 mihlandi kaldi resmen. Artik boyle devam ederDun memenjit asisinin 2.dozunu olduk bu ay 1cm ve 200gr buyumus ,yemesine rağmen boyle bunyeleri fazlasina dusmuycek sanirim bundan sonrada boyle gider , doktorumuzun klinigide kapaniyormus yeni doktor bulmamiz gerkeicek
Masallah canim iyi ama persentili yasinda anca 9 olur benimkideValla eslem en az 3 aydir 9.800 mihlandi kaldi resmen. Artik boyle devam eder
Öyle olabilir.Ne kadar uzunmus seninle beraber o da uyuyup uyanip emiyor olmasin canim ?
Gündüz nasil emmesi
Allah kabul etsin.Biz bugun oglusumunn kurbaninida kestik kizlar .insallah Allah kabul eder. Bakalim kurbanida kestik belki uyur
Gündüz hiç düşkün değil bu arada.Ne kadar uzunmus seninle beraber o da uyuyup uyanip emiyor olmasin canim ?
Gündüz nasil emmesi
Bizimki de gayet güzel yiyor ama kilo 9buçugu anca geçti herhalde.Valla eslem en az 3 aydir 9.800 mihlandi kaldi resmen. Artik boyle devam eder
Persentil iyi ama hic almamasi dusundurucu. Bari 100 200 gr alsa. Bakalim dra goturcem bu ay sanirimMasallah canim iyi ama persentili yasinda anca 9 olur benimkide
Ben hemen kendimi sorguluyorum acaba azmi yediriyorum diyeBizimki de gayet güzel yiyor ama kilo 9buçugu anca geçti herhalde.
Zayıf çocuk çok severim
Canım bizde de aman aman bir düzen yok.Mesela gece boyu emdi. Saat 6.30da emdi sonra 11e dogru kalktik once emdi sonra tavada yumurta verdim. Ama hepimiz ayni tavadan yiyince ne kadar yedi bilmiyorum. Ekmekle veriyorum hemde. Cok az ablasinin sütünden de içti. Sonra parka çıktık. Yine yarım muzu esleme ve yusraya verdim. Kuru üzüm verdim. Miktarlar az işte sanirim farkedemiyorumki hepimiz ayni anda yiyince. Yolda uyudu simdi uyandi. Emzircem şimdi. Sonrada domates corbasi vercem. Ekmekte veriyorum yine az. Aksama da pirasa ile yoğurt veririm.
Siz neler veriyosunuz? Tabi hergun boyle dolu olmuyor menu. Bazen oglen corba ya da yogurt oluyor. Meyve ve kuru meyve pek vermiyodum artik basladim
İste dedigim gibi her gun bugünkü kadar dolu olmuyor menüsü ama herhalde hareketlendiklerinden yetmiyor yani + kgya gecirecek kadar. Biraz duzene sokmam lazim yemek işlerini. Valla butun günüm kendimi doyur, cocuklari doyur ile geciyor. Zaten hazırlamakta mesele.Canım bizde de aman aman bir düzen yok.
Kahvaltı en son iyi değildi, artık annem yaptırıyor, marmelat zeytin falan yiyormuş.
Öğlen meyve bazen üstüne çorba, akşama doğru yemek, akşam muzlu yoğurt gibi diyeyim.
Öğlen akşam arası da yiyordur bir şeyler ama hatırlayamadım.
Bazen daha çok istiyor, acıkınca zaten çok mızmız hiç durmuyor.
Dün akşam çorbasını yedi, biraz makarna yedi, mızmızlığı bitmedi, muzlu yoğurt yedirdim küçük kaseyle ikincide keyiflendi.
Arada hurma kayısı falan da yiyor.
Çok az emiyor ama benimki, galiba anca yetiyor ki kilo almıyor pek.
İyyim dünüşüm sen nasılsınGunaydinn dunus nasilsin
Ah aynı bizimki de . Gündüz uykularında emiyor bi Ama gece olunca içine meme canavarı kaçıyorGündüz hiç düşkün değil bu arada.
Vermesem aklına gelmez uyku dışında.
Kuzum bu ara bizde bi iştahsızlık var. Sabah yumurta zeytin kefir ekmek yedi peynir yemiyor bi kaç zamandır . Öğlen makarna ve yoğurttu planım makarnayı tırtıkladı bıraktı çoğunu yoğurt yedi . Biraz geçince muz verdim. Uyanınca da tarhana çorbası ve yaptığım yemekten vericem etli . Dün mesela karnıbahar yaptım yemedi . Nohut yedi bizle. Artık damak tatları gelişiyor sanırım . Zira Selin aç olsa yer tezini nohutla çürüttü dünMesela gece boyu emdi. Saat 6.30da emdi sonra 11e dogru kalktik once emdi sonra tavada yumurta verdim. Ama hepimiz ayni tavadan yiyince ne kadar yedi bilmiyorum. Ekmekle veriyorum hemde. Cok az ablasinin sütünden de içti. Sonra parka çıktık. Yine yarım muzu esleme ve yusraya verdim. Kuru üzüm verdim. Miktarlar az işte sanirim farkedemiyorumki hepimiz ayni anda yiyince. Yolda uyudu simdi uyandi. Emzircem şimdi. Sonrada domates corbasi vercem. Ekmekte veriyorum yine az. Aksama da pirasa ile yoğurt veririm.
Siz neler veriyosunuz? Tabi hergun boyle dolu olmuyor menu. Bazen oglen corba ya da yogurt oluyor. Meyve ve kuru meyve pek vermiyodum artik basladim
Öyle olabilir.
Ara ara uyandım hep emiyordu, ama bence de kestirmiştir.
Büyük bir ara tüm gece emmeye başlamıştı, memeden hiç çekemezdim.
Bunda ben uyuyup kaldığım için böyle biraz, yine de bunu da yatıramıyorum hemen.
Gündüz hiç düşkün değil bu arada.
Vermesem aklına gelmez uyku dışında.
Persentil iyi ama hic almamasi dusundurucu. Bari 100 200 gr alsa. Bakalim dra goturcem bu ay sanirim
Canım bizde de aman aman bir düzen yok.
Kahvaltı en son iyi değildi, artık annem yaptırıyor, marmelat zeytin falan yiyormuş.
Öğlen meyve bazen üstüne çorba, akşama doğru yemek, akşam muzlu yoğurt gibi diyeyim.
Öğlen akşam arası da yiyordur bir şeyler ama hatırlayamadım.
Bazen daha çok istiyor, acıkınca zaten çok mızmız hiç durmuyor.
Dün akşam çorbasını yedi, biraz makarna yedi, mızmızlığı bitmedi, muzlu yoğurt yedirdim küçük kaseyle ikincide keyiflendi.
Arada hurma kayısı falan da yiyor.
Çok az emiyor ama benimki, galiba anca yetiyor ki kilo almıyor pek.
İste dedigim gibi her gun bugünkü kadar dolu olmuyor menüsü ama herhalde hareketlendiklerinden yetmiyor yani + kgya gecirecek kadar. Biraz duzene sokmam lazim yemek işlerini. Valla butun günüm kendimi doyur, cocuklari doyur ile geciyor. Zaten hazırlamakta mesele.
Kessen biirsin benceAllah kabul etsin.
Benim de dün sabah mı bu sabah mı ne geldi aklıma akika kestik mi acaba diye.
Hatırlamıyorum bile
Kesmedik galiba.
Iyi bemde cnm yogun bi gundu . Babasiyla defne hast gittinsonra anneme gittik parka gittik falann fismekan bebe oyalamacaİyyim dünüşüm sen nasılsın
Ah aynı bizimki de . Gündüz uykularında emiyor bi Ama gece olunca içine meme canavarı kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?