2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kotu cok sacma bi ruya gordum cok berbat hissediyorum tum gunum gitti enerjim sifir. Ims biraz uslu dururlar defnede evde bugun . Ablasina satasip duruyo bende her defasinda defne alttan alsin elindekini versin istemiyorum ezdirmiyorum kizimi ama tabi ugrasmak gerekiyor

Gunaydin canim hadi bakalim simdiden gecmis olsun
Sağol dünüşüm Selin’den çok ben korkuyorum araba tutuyor ya ondan geriliyorum aslında . Uzak değil aslında hastane 15 dk sürmez. Yedek bi sürü kıyafet alcam yanıma . Uyanınca da bişey yedirmesen götürecem.

Hayır olsun dünüşüm . Bizde kocaayumla atıştık bi de hava yağmurlu . Kasvetli bir gün oluyor

Keske ilac verseler ,cocugaada snada yazik boyle

Erken almışsın CANIM daha onlarla oyun kurup oynayacağını sanmıyorum bu dönem oyuncakları bul taklar büyük legolar falan

Günaydın güzel anneler nasılsınız
Valla 8 de anasının canlı dersini asla kaçırmayan bir yaramazla 6 ders saatinden sonra azıcık bişey atıştırayım derken kızının huyu tutmuş bir ana olarak çok dertliyim, hemen banyo yaptırdım uyudu şimdi tırnaklarını keseceğim inşallah uyanmaz , sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…