Günaydın kızlar . Bugün aşılarımız var Bir saat geç uyanmışız bizde düzen bozuldu randevu saatini uykunsaatine göre almıştım değiştirdim . Umarım sorunsuz bir gün olur
Günaydın kızlar . Bugün aşılarımız var Bir saat geç uyanmışız bizde düzen bozuldu randevu saatini uykunsaatine göre almıştım değiştirdim . Umarım sorunsuz bir gün olur
Kotu cok sacma bi ruya gordum cok berbat hissediyorum tum gunum gitti enerjim sifir. Ims biraz uslu dururlar defnede evde bugun . Ablasina satasip duruyo bende her defasinda defne alttan alsin elindekini versin istemiyorum ezdirmiyorum kizimi ama tabi ugrasmak gerekiyor
Sağol dünüşüm Selin’den çok ben korkuyorum araba tutuyor ya ondan geriliyorum aslında . Uzak değil aslında hastane 15 dk sürmez. Yedek bi sürü kıyafet alcam yanıma . Uyanınca da bişey yedirmesen götürecem.
Kotu cok sacma bi ruya gordum cok berbat hissediyorum tum gunum gitti enerjim sifir. Ims biraz uslu dururlar defnede evde bugun . Ablasina satasip duruyo bende her defasinda defne alttan alsin elindekini versin istemiyorum ezdirmiyorum kizimi ama tabi ugrasmak gerekiyor
Sabaha kadar ayaktaydik hic uyumadi sadece uyuamsayine iyi agla agla kendinden gecti resmen ,yine disi cikiyor gunduz hic biseyi olmayip aksama nasil boyle oluyorlar anlayamiyorum ikiside mizir mizir hic susmuyor sabahtan beri
Sağol dünüşüm Selin’den çok ben korkuyorum araba tutuyor ya ondan geriliyorum aslında . Uzak değil aslında hastane 15 dk sürmez. Yedek bi sürü kıyafet alcam yanıma . Uyanınca da bişey yedirmesen götürecem.
Mide bulantısı ilacı verdi doktor ama tadı çok kötü istersen meyvesuyu içinde ver dedi . Ama bu mekanik bişey sonuçta belki de psikolojik . O yüzden boşuna ilaç vermek istemedim
Çok tatlı o halleri yaaa bizden ne görürlerse onu yapıyorlar . Oyuncak viledayla ütü masası aldım gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum beni rahat bırakır inşallah yer silerken kolunu daldırmışlığı var suya
Valla 8 de anasının canlı dersini asla kaçırmayan bir yaramazla 6 ders saatinden sonra azıcık bişey atıştırayım derken kızının huyu tutmuş bir ana olarak çok dertliyim, hemen banyo yaptırdım uyudu şimdi tırnaklarını keseceğim inşallah uyanmaz , sen nasılsın canım