2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar . Bugün aşılarımız var Bir saat geç uyanmışız bizde düzen bozuldu randevu saatini uykunsaatine göre almıştım değiştirdim . Umarım sorunsuz bir gün olur
Hadi bakalım inşallah güzel bir gün olur kuzum, bizi hala su çiçeği aşısı için aramadılar bakalım ne zaman gelecek. Canım bir de şu araba tutma işi var ya selintoşun, bir yerde okudum zeytin iyi geliyormuş, arabaya binince yedirsen belki faydası olur

Hayırdır inşallah kankam hayra yor rüyanı

Hayırlı haberlerle gelin inşallah
Geldik canım kustu yine Selin maalesef. Doktorda da huysuzlandı pek konuşamadık. Kilosu boyu gelişimi iyi şükür . Tırnağındaki mantar değil uzadıkça gider dedi. yemek konusunda da ekstra bişey söylemedi artık herşeyi yiyebilir çok salçalı tuzlu baharatlı olmasın yeter dedi. Kıyma et suyu falan yedir diye her seferinde söylüyor zaten etçil bir doktor bir yaş aşılarının da hepsini olduk menenjitte biraz karıştı iş beksiro yaptırdık iki ay sonra 2. Doz olacak . Nimeriks Allah Kerim .

Nimeriks midir nedir onu da mı yaptırdınız beksero ile birlikte bende ay sonu bekseronun son dozunu yaptırıcam bekseroya biz 3 aylık başlamıştık

Anladim canim geçmiş olsun aşıları da şifa olsun

Sen ara hatırlat kendini ara ara pinkim. Zeytin daha önce vermiştim ama arabada giderken değil öncesinde onu da kustu

Ağır aşı olduğu için ben beklemek istedim canım . Nimeriksi yaptırmadık onu daha sonra yaptıracağız.
Bende şimdi sordum doktora bexsero son dozumuz var diye nimenrix ile birlikte olmuyormuş ara da 4 hafta olmalı dedi o zaman önce ay sonu bexsero bi daha ki ay sonu da nimenrix olup şu menenjit aşılarından kurtulmuş olucaz

Geceleeer gecelerr zalımm geceleerr..
Kızlar gece beslenmesini kesmemizin 3.gününe giriyoruzzz.2 gündür geceleri meme vermiyorum. Ne siz sorunn ne benn söyleyeyim amaa bu sefer sönmek yok kararlıyımm başaracağımm. İlk gece ben sakinleştiremedim eşim hep evde gezdirerek uyuttu. Dün daha iyidi ben uyuttum çoğunlukla. Bakalım bugün neler olaxak

Benimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.

Gecmis olsun canim bugun agrili atesli geçebilir Allah yardimciniz olsun hepsi aradan cikmis ne guzel

Benimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.

Bizimde favorimiz supurge seti ,her evi supurmede cikartiyourz abisininkiyle kiz oynar diyordum ama bu gidisle kizada yenisi alincak

Bizimde favorimiz supurge seti ,her evi supurmede cikartiyourz abisininkiyle kiz oynar diyordum ama bu gidisle kizada yenisi alincak
Kuzenimde süpürge almış. Geçen gittiğimizde onlada oynadı baya. Bakayım bende alırım belki. Aslında ben mutfak tezgahı istiyorumda biraz pahalı birde şimdi zaten o orda dururken yine gelir mutfaktaki eşyaları kurcalar. Marangoz tezgahı aldık doğru düzgün oynamıyor daha.

Bende şimdi sordum doktora bexsero son dozumuz var diye nimenrix ile birlikte olmuyormuş ara da 4 hafta olmalı dedi o zaman önce ay sonu bexsero bi daha ki ay sonu da nimenrix olup şu menenjit aşılarından kurtulmuş olucaz
Ne alakaysa hiç anlamadım valla ya aynı gün olcak ya bir ay ara olcak dediler iyice kafam karıştı benimde canım. Sağlık ocağındaki hemşirede ayrı sinir etti zaten yok özel aşıları tasvip etmiyoruz da bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…