- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Hadi bakalım inşallah güzel bir gün olur kuzum, bizi hala su çiçeği aşısı için aramadılar bakalım ne zaman gelecek. Canım bir de şu araba tutma işi var ya selintoşun, bir yerde okudum zeytin iyi geliyormuş, arabaya binince yedirsen belki faydası olurGünaydın kızlar . Bugün aşılarımız varBir saat geç uyanmışız bizde düzen bozuldu randevu saatini uykunsaatine göre almıştım değiştirdim . Umarım sorunsuz bir gün olur
Hayırdır inşallah kankam hayra yor rüyanıKotu cok sacma bi ruya gordum cok berbat hissediyorum tum gunum gitti enerjim sifir. Ims biraz uslu dururlar defnede evde bugun . Ablasina satasip duruyo bende her defasinda defne alttan alsin elindekini versin istemiyorum ezdirmiyorum kizimi ama tabi ugrasmak gerekiyor
Geldik canım kustu yine Selin maalesef. Doktorda da huysuzlandı pek konuşamadık. Kilosu boyu gelişimi iyi şükür . Tırnağındaki mantar değil uzadıkça gider dedi. yemek konusunda da ekstra bişey söylemedi artık herşeyi yiyebilir çok salçalı tuzlu baharatlı olmasın yeter dedi. Kıyma et suyu falan yedir diye her seferinde söylüyor zaten etçil bir doktorHayırlı haberlerle gelin inşallah
Nimeriks midir nedir onu da mı yaptırdınız beksero ile birlikte bende ay sonu bekseronun son dozunu yaptırıcam bekseroya biz 3 aylık başlamıştıkGeldik canım kustu yine Selin maalesef. Doktorda da huysuzlandı pek konuşamadık. Kilosu boyu gelişimi iyi şükür . Tırnağındaki mantar değil uzadıkça gider dedi. yemek konusunda da ekstra bişey söylemedi artık herşeyi yiyebilir çok salçalı tuzlu baharatlı olmasın yeter dedi. Kıyma et suyu falan yedir diye her seferinde söylüyor zaten etçil bir doktorbir yaş aşılarının da hepsini olduk menenjitte biraz karıştı iş beksiro yaptırdık iki ay sonra 2. Doz olacak . Nimeriks Allah Kerim .
Anladim canim geçmiş olsun aşıları da şifa olsunGeldik canım kustu yine Selin maalesef. Doktorda da huysuzlandı pek konuşamadık. Kilosu boyu gelişimi iyi şükür . Tırnağındaki mantar değil uzadıkça gider dedi. yemek konusunda da ekstra bişey söylemedi artık herşeyi yiyebilir çok salçalı tuzlu baharatlı olmasın yeter dedi. Kıyma et suyu falan yedir diye her seferinde söylüyor zaten etçil bir doktorbir yaş aşılarının da hepsini olduk menenjitte biraz karıştı iş beksiro yaptırdık iki ay sonra 2. Doz olacak . Nimeriks Allah Kerim .
Ağır aşı olduğu için ben beklemek istedim canım . Nimeriksi yaptırmadık onu daha sonra yaptıracağız.Nimeriks midir nedir onu da mı yaptırdınız beksero ile birlikte bende ay sonu bekseronun son dozunu yaptırıcam bekseroya biz 3 aylık başlamıştık
Sen ara hatırlat kendini ara ara pinkim. Zeytin daha önce vermiştim ama arabada giderken değil öncesinde onu da kustuHadi bakalım inşallah güzel bir gün olur kuzum, bizi hala su çiçeği aşısı için aramadılar bakalım ne zaman gelecek. Canım bir de şu araba tutma işi var ya selintoşun, bir yerde okudum zeytin iyi geliyormuş, arabaya binince yedirsen belki faydası olur
Güle güle oynasın bebişinEline bez alıp benimle kapı falan silince ne bileyim aldım bende
Bende şimdi sordum doktora bexsero son dozumuz var diye nimenrix ile birlikte olmuyormuş ara da 4 hafta olmalı dedi o zaman önce ay sonu bexsero bi daha ki ay sonu da nimenrix olup şu menenjit aşılarından kurtulmuş olucazAğır aşı olduğu için ben beklemek istedim canım . Nimeriksi yaptırmadık onu daha sonra yaptıracağız.
Bexsero agizdan degil miMdmray bizde bexsero ateş yaptı sende temkinli ol CANIM hatta bence gece uyutmadan ateş düşürücü verebilirsin
Yok canım koldan yapılıyor hatta ben büyük kızıma da yaptırdım çünkü bu aşı yeni çıkmış belli bi yaşa kadar yapılıyor büyük kızım aşı olan kolunda ağrı da yapmıştıBexsero agizdan degil mi
Siz oldunuz mu canım su çiçeği? Olmayan kaldı mı ki bizim gibi? Ben haftaya pazartesi bir sorayım olmadı. Nasıl aşı sonrası keyfi kuzunun?Sen ara hatırlat kendini ara ara pinkim. Zeytin daha önce vermiştim ama arabada giderken değil öncesinde onu da kustu
Benimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.Çok tatlı o halleri yaaabizden ne görürlerse onu yapıyorlar . Oyuncak viledayla ütü masası aldım gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum beni rahat bırakır inşallah yer silerken kolunu daldırmışlığı var suya
Ben yaptırmadım canım. 1 yaşında tek dozluk vardı bir tane onu yaptırayım diyordum. Valla o da kaldı öyle gidip doktoruyla konuşmadım.Bu menenjit asisini yaptirmayan yaptirmayacak olan tek benmiyim kizlar
Geldik canım kustu yine Selin maalesef. Doktorda da huysuzlandı pek konuşamadık. Kilosu boyu gelişimi iyi şükür . Tırnağındaki mantar değil uzadıkça gider dedi. yemek konusunda da ekstra bişey söylemedi artık herşeyi yiyebilir çok salçalı tuzlu baharatlı olmasın yeter dedi. Kıyma et suyu falan yedir diye her seferinde söylüyor zaten etçil bir doktorbir yaş aşılarının da hepsini olduk menenjitte biraz karıştı iş beksiro yaptırdık iki ay sonra 2. Doz olacak . Nimeriks Allah Kerim .
Benimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.
Kuzenimde süpürge almış. Geçen gittiğimizde onlada oynadı baya. Bakayım bende alırım belki. Aslında ben mutfak tezgahı istiyorumda biraz pahalıBizimde favorimiz supurge seti ,her evi supurmede cikartiyourz abisininkiyle kiz oynar diyordum ama bu gidisle kizada yenisi alincak
Ne alakaysa hiç anlamadım valla ya aynı gün olcak ya bir ay ara olcak dediler iyice kafam karıştı benimde canım. Sağlık ocağındaki hemşirede ayrı sinir etti zaten yok özel aşıları tasvip etmiyoruz da bla blaBende şimdi sordum doktora bexsero son dozumuz var diye nimenrix ile birlikte olmuyormuş ara da 4 hafta olmalı dedi o zaman önce ay sonu bexsero bi daha ki ay sonu da nimenrix olup şu menenjit aşılarından kurtulmuş olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?