2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.
Hahaha ne güzel inşallah benimki de sever daha gelmedi

Siz oldunuz mu canım su çiçeği? Olmayan kaldı mı ki bizim gibi? Ben haftaya pazartesi bir sorayım olmadı. Nasıl aşı sonrası keyfi kuzunun?
Olduk olduk şansımıza gelmiş bi kaç gün önce aşıların hepsi Keyfi iyi kuzum bugün bir saat geç uyanınca herşey bi saat geçe kaydı . Daha var uyumaya takılıyoruz öyle

Bizim baba YaZın A101 den almış mutfak seti daha anlamaz niye aldın dedim olsun demişti bu yaz oynar artık diyorum bende getirmedik zaten buraya . Ahşaplar var onlar çok cici ama çok pahalı

Canimmmmm hadi bakalim masallah size . Bende yarin baslayacagim insallahh

Bizimkide vileda hastayi ya onun yuzunden yapamiyorum :)

Ver gitsin cnm sadakan olur ama 3.yu yapicaksan birsey diyemem :)

Bizimde favorimiz supurge seti ,her evi supurmede cikartiyourz abisininkiyle kiz oynar diyordum ama bu gidisle kizada yenisi alincak
Canim cinar oyuncak supurgeyle koltuklarin altina varana kdar eglip supuruyor yetmiyor viledanin supurgesi varya onlada ustunden gecip en son vileda yapiyo

Hahahaha dun minciriyoduk isler ciddiye biniyodu cok uykum vardi Allaaaam nolur aglasin dedim ve duam kabul oldu agladi sonra ben aldimm emzirdim beklerken uyuyakaldi bende sinsi bir yilan gibi yavasca yatagan icine suzuldum uyudum
Ayni ben dun gece :) yataga girdi dedim 20 dk ya gelicem bir gittim horlaya horlaya uyuyor :)

Benim kafam karışıyor kalıp kalıp değişiyor bazen 1 yaş oluyor bazen 18 ay küçük geliyor 2 yaş da büyük Bakarak alıcam artık netten sipariş vermeye çekiniyorum.
Benim kafam karistiginda genellikle buyuk aliyorum cnm ama ezberledim kaliplari.belki fikir olur soyliyeyim e bebegin kaliplari kucuktur.denemek icin 3 yas aldim seneye tam olur :) 2 yas aldim tam oluyor.lcw nin kaliplari e bebege gore bir tik daha buyuk.kumastanda anlasilir zibinlar hep biraz buyuk alirim tam olur.citcitli ya hem apis arasini sikistirmamis olur.muslin kumastan yapilan kiyafet e bebekten aldim 3 yas yazin rahat oluyor terletmiyor diye onlar yikaninca bir tik toparlanma yapiyor 3 yas bu yaza tam olucak.bimden aliyorsan 4 yas buyuk al cunku her yikamada 1 cm kuculuyor :) civilin kaliplari tam ama ondada kol boyu sorun oluyor yasina gore kol boyu kisa geliyor.lcw nin pijama takimlari cok rahat cnm tavsiye ederim.

Benim kafam karışıyor kalıp kalıp değişiyor bazen 1 yaş oluyor bazen 18 ay küçük geliyor 2 yaş da büyük Bakarak alıcam artık netten sipariş vermeye çekiniyorum.
Aklima gelen magazalari diyim sana hepsinden aldim fikir olur :) bucurugunde kumaslari guzeldir.cekmede hic yapmadi.2 pijama takimi 2 de citcitli body aldim hem kumaslari cok guzel hemde cekme yapmadi ama hafif kalin bir pijama almistim o cok az tuylenme yapti.bedende 2 yas almistim badyler tam oluyor pijamalar hafif uzun ve genis ama yatarken giydigi icin rahat giyiyor

Calpol verdim gelince canım yatmadan da vericem . Asıl ateş yapan nimeriks dedi doktor ama ben yine de verdim
Allah Allah bize de tam tersini söylüyordu doktor canım, hatta bexsero ya gitmeden önce 5 ml calpol verdirtiyor sonra 12 saat boyunca 6 saatte bir verin demişti

Supurgeyi sevmeyen daha gormedim temizlik yaparken cok is goruyor evet onlarda çok moda bu siralarda yine bizimkine sararlar diye onu almıyorum ,her türlü oyuncaktan sonra kisitlama getirdik

Canim cinar oyuncak supurgeyle koltuklarin altina varana kdar eglip supuruyor yetmiyor viledanin supurgesi varya onlada ustunden gecip en son vileda yapiyo

Yaaaa yerim onu bu oglanlar cok temiz olucak akilli bidik masallahh ,biraz daha buyuyunce gercek bezi verirsin eline siler arada sildiriyorum ben kucuk bi ustunden gecince tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…