Hahaha ne güzel inşallah benimki de sever daha gelmediBenimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.
Calpol verdim gelince canım yatmadan da vericem . Asıl ateş yapan nimeriks dedi doktor ama ben yine de verdimGecmis olsun canimbugun agrili atesli geçebilir Allah yardimciniz olsun hepsi aradan cikmis ne guzel
Olduk olduk şansımıza gelmiş bi kaç gün önce aşıların hepsi Keyfi iyi kuzum bugün bir saat geç uyanınca herşey bi saat geçe kaydı . Daha var uyumaya takılıyoruz öyleSiz oldunuz mu canım su çiçeği? Olmayan kaldı mı ki bizim gibi? Ben haftaya pazartesi bir sorayım olmadı. Nasıl aşı sonrası keyfi kuzunun?
Sağol canım vereyim diyordum zaten uyutmadanMdmray bizde bexsero ateş yaptı sende temkinli ol CANIM hatta bence gece uyutmadan ateş düşürücü verebilirsin
Bizim baba YaZın A101 den almış mutfak seti daha anlamaz niye aldın dedim olsun demiştiKuzenimde süpürge almış. Geçen gittiğimizde onlada oynadı baya. Bakayım bende alırım belki. Aslında ben mutfak tezgahı istiyorumda biraz pahalıbirde şimdi zaten o orda dururken yine gelir mutfaktaki eşyaları kurcalar. Marangoz tezgahı aldık doğru düzgün oynamıyor daha.
Canimmmmm hadi bakalim masallah size . Bende yarin baslayacagim insallahhGeceleeer gecelerr zalımm geceleerr..
Kızlar gece beslenmesini kesmemizin 3.gününe giriyoruzzz.2 gündür geceleri meme vermiyorum. Ne siz sorunn ne benn söyleyeyim amaa bu sefer sönmek yok kararlıyımm başaracağımm.İlk gece ben sakinleştiremedim eşim hep evde gezdirerek uyuttu. Dün daha iyidi ben uyuttum çoğunlukla. Bakalım bugün neler olaxak
Bizimkide vileda hastayi ya onun yuzunden yapamiyorum :)Çok tatlı o halleri yaaabizden ne görürlerse onu yapıyorlar . Oyuncak viledayla ütü masası aldım gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum beni rahat bırakır inşallah yer silerken kolunu daldırmışlığı var suya
Ver gitsin cnm sadakan olur ama 3.yu yapicaksan birsey diyemem :)Bizde de kg cok yok gibi ama annem 12 18 ay elbise almış cücük kadargeri götürdü. Alacaklarimizi artik 18 24 ay alicaz. Evde de hic giydiremedigim elbiseler oldu. Onlari vermeye hic kiyamiyorum ama bir iki tane ayirip vericem galiba
Canim cinar oyuncak supurgeyle koltuklarin altina varana kdar eglip supuruyor yetmiyor viledanin supurgesi varya onlada ustunden gecip en son vileda yapiyoBizimde favorimiz supurge seti ,her evi supurmede cikartiyourz abisininkiyle kiz oynar diyordum ama bu gidisle kizada yenisi alincak
Ben bakiyorum cnm :)Alismis kudurmustan beterdir derler benimki o hesapcok hosuma gidiyo kucagimda aynaya bakmak yakisiyomu die bakiom gercekten benden baksa bakan yokmu yaa
Ayni ben dun gece :) yataga girdi dedim 20 dk ya gelicem bir gittim horlaya horlaya uyuyor :)Hahahaha dun minciriyoduk isler ciddiye biniyodu cok uykum vardi Allaaaam nolur aglasin dedimve duam kabul oldu agladi sonra ben aldimm emzirdim beklerken uyuyakaldi bende sinsi bir yilan gibi yavasca yatagan icine suzuldum uyudum
Gel hasat kankim yeaaa bu karilar bakmiyomus bana deli muamelesi yaptilarBen bakiyorum cnm :)
Hahahaha cok iyiAyni ben dun gece :) yataga girdi dedim 20 dk ya gelicem bir gittim horlaya horlaya uyuyor :)
Benim kafam karistiginda genellikle buyuk aliyorum cnm ama ezberledim kaliplari.belki fikir olur soyliyeyim e bebegin kaliplari kucuktur.denemek icin 3 yas aldim seneye tam olur :) 2 yas aldim tam oluyor.lcw nin kaliplari e bebege gore bir tik daha buyuk.kumastanda anlasilir zibinlar hep biraz buyuk alirim tam olur.citcitli ya hem apis arasini sikistirmamis olur.muslin kumastan yapilan kiyafet e bebekten aldim 3 yas yazin rahat oluyor terletmiyor diye onlar yikaninca bir tik toparlanma yapiyor 3 yas bu yaza tam olucak.bimden aliyorsan 4 yas buyuk al cunku her yikamada 1 cm kuculuyor :) civilin kaliplari tam ama ondada kol boyu sorun oluyor yasina gore kol boyu kisa geliyor.lcw nin pijama takimlari cok rahat cnm tavsiye ederim.Benim kafam karışıyor kalıp kalıp değişiyor bazen 1 yaş oluyor bazen 18 ay küçük geliyor 2 yaş da büyükBakarak alıcam artık netten sipariş vermeye çekiniyorum.
Aklima gelen magazalari diyim sana hepsinden aldim fikir olur :) bucurugunde kumaslari guzeldir.cekmede hic yapmadi.2 pijama takimi 2 de citcitli body aldim hem kumaslari cok guzel hemde cekme yapmadi ama hafif kalin bir pijama almistim o cok az tuylenme yapti.bedende 2 yas almistim badyler tam oluyor pijamalar hafif uzun ve genis ama yatarken giydigi icin rahat giyiyorBenim kafam karışıyor kalıp kalıp değişiyor bazen 1 yaş oluyor bazen 18 ay küçük geliyor 2 yaş da büyükBakarak alıcam artık netten sipariş vermeye çekiniyorum.
Hep iyi olsun minnoş kızOlduk olduk şansımıza gelmiş bi kaç gün önce aşıların hepsi Keyfi iyi kuzum bugün bir saat geç uyanınca herşey bi saat geçe kaydı . Daha var uyumaya takılıyoruz öyle
Allah Allah bize de tam tersini söylüyordu doktor canım, hatta bexsero ya gitmeden önce 5 ml calpol verdirtiyor sonra 12 saat boyunca 6 saatte bir verin demiştiCalpol verdim gelince canım yatmadan da vericem . Asıl ateş yapan nimeriks dedi doktor ama ben yine de verdim
Kuzenimde süpürge almış. Geçen gittiğimizde onlada oynadı baya. Bakayım bende alırım belki. Aslında ben mutfak tezgahı istiyorumda biraz pahalıbirde şimdi zaten o orda dururken yine gelir mutfaktaki eşyaları kurcalar. Marangoz tezgahı aldık doğru düzgün oynamıyor daha.
Calpol verdim gelince canım yatmadan da vericem . Asıl ateş yapan nimeriks dedi doktor ama ben yine de verdim
Canim cinar oyuncak supurgeyle koltuklarin altina varana kdar eglip supuruyor yetmiyor viledanin supurgesi varya onlada ustunden gecip en son vileda yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?