- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Masallah ogluslaraYaaaa yerim onubu oglanlar cok temiz olucak akilli bidik masallahh ,biraz daha buyuyunce gercek bezi verirsin eline siler arada sildiriyorum ben kucuk bi ustunden gecince tmm
Allah AllahAllah Allah bize de tam tersini söylüyordu doktor canım, hatta bexsero ya gitmeden önce 5 ml calpol verdirtiyor sonra 12 saat boyunca 6 saatte bir verin demişti
Su cicegi olamadik henuzSiz oldunuz mu canım su çiçeği? Olmayan kaldı mı ki bizim gibi? Ben haftaya pazartesi bir sorayım olmadı. Nasıl aşı sonrası keyfi kuzunun?
3.ye ne sabrim var ne maddi imkanim. Şuan için imkansiz. Eşimin de hastaligi ilerleyecek gibi. Allah iki çocuğumu saglikla buyutmeyi nasip etsinVer gitsin cnm sadakan olur ama 3.yu yapicaksan birsey diyemem :)
Bilemedim ki kuzum, çıkmasın da ateşiAllah Allahbelki de ben yanlış anladım
Canım benim kız da öyleydi.Uzun yollarda perişan oluyorduk üstünü arabayı batırıyordu hep.Büyüdükçe azaldı.Uzun yolda direk uyuyor kısa yolda da kolonya koklatıyorum cam açıyorum iyi geliyor.Mide bulantısı ilacı verdi doktor ama tadı çok kötü istersen meyvesuyu içinde ver dedi . Ama bu mekanik bişey sonuçta belki de psikolojik . O yüzden boşuna ilaç vermek istemedim
Benim oğlan süpürge hastası ne zaman sıkılsa oraya buraya saldırsa açıyorum süpürgeyi .Bir yere oturup beni seyrediyor.Geçen koydum önüne oynasın diye.Düğmesini açtı sesi duyunca korktu arkasını dönüp hızlı hızlı emeklediBenimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.
Gelinin dua eder arkandan yaptır öğret bak ne güzelCanim cinar oyuncak supurgeyle koltuklarin altina varana kdar eglip supuruyor yetmiyor viledanin supurgesi varya onlada ustunden gecip en son vileda yapiyo
Inanirmisin hala uyumadi sabah kv kahvaltiya gelicek bana bizde kalicak 2 gun.esime dedim sabah geldiginizde uyursak ellemeyin bizi :)Sabaha kadar ayaktaydik hic uyumadi sadece uyuamsayine iyi agla agla kendinden gecti resmen ,yine disi cikiyor gunduz hic biseyi olmayip aksama nasil boyle oluyorlar anlayamiyorum ikiside mizir mizir hic susmuyor sabahtan beri
Bizim sipa olmadi cnm 1 ay so ra saglik ocagini aricam oyle dediler.Siz oldunuz mu canım su çiçeği? Olmayan kaldı mı ki bizim gibi? Ben haftaya pazartesi bir sorayım olmadı. Nasıl aşı sonrası keyfi kuzunun?
Neler diyorum neler bjnu benmi dogurdum simdi sen benim oglummusun gibi felsefi sorularim bile var :) kapanis şuķürle bitiyor :)Gel hasat kankim yeaaa bu karilar bakmiyomus bana deli muamelesi yaptilar
O zaman ver gitsin cnm bazada curuyecegine bir minnaka ve aileye destek olmus olursun3.ye ne sabrim var ne maddi imkanim. Şuan için imkansiz. Eşimin de hastaligi ilerleyecek gibi. Allah iki çocuğumu saglikla buyutmeyi nasip etsin
Bu zamana kadar hep verdim canim. Eczaci bir tanidigimiz veriyor. İnsallah gercekten ihtiyaci olana gidiyodur. Belediyenin konteynerlerina koyuyorduk. Belediye hic toplamiyormuş. Yazik onca kıyafet kimbilir ne oldu konteyner icindeO zaman ver gitsin cnm bazada curuyecegine bir minnaka ve aileye destek olmus olursun
Insallah ellemezler canim ,zira bizimkiler olsa bi bakalim diye dalip cocugu uyandirirlardi ins. Uyur artikInanirmisin hala uyumadi sabah kv kahvaltiya gelicek bana bizde kalicak 2 gun.esime dedim sabah geldiginizde uyursak ellemeyin bizi :)
Hahahahah aymrn oyle peki seyde diyomusun alet edevatini yedigim yada alet edevatini babasi yesinNeler diyorum neler bjnu benmi dogurdum simdi sen benim oglummusun gibi felsefi sorularim bile var :) kapanis şuķürle bitiyor :)
Bu gece daha zordu ya :/ kolay uykuya daldı ama çok sık uyandı :/Canimmmmm hadi bakalim masallah size . Bende yarin baslayacagim insallahh
HahahahahhaBenim oğlan süpürge hastası ne zaman sıkılsa oraya buraya saldırsa açıyorum süpürgeyi .Bir yere oturup beni seyrediyor.Geçen koydum önüne oynasın diye.Düğmesini açtı sesi duyunca korktu arkasını dönüp hızlı hızlı emekledi
Gece yükselmeye başlamıştı kuzum 1 gibi tekrar verdim şurup bi daha vermedimBilemedim ki kuzum, çıkmasın da ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?