2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaaa yerim onu bu oglanlar cok temiz olucak akilli bidik masallahh ,biraz daha buyuyunce gercek bezi verirsin eline siler arada sildiriyorum ben kucuk bi ustunden gecince tmm
Masallah ogluslara . Cocykalr merakli oluyor ama gercektenn yardima ihtiyacimiz olunca asla yapmicaklar

Mide bulantısı ilacı verdi doktor ama tadı çok kötü istersen meyvesuyu içinde ver dedi . Ama bu mekanik bişey sonuçta belki de psikolojik . O yüzden boşuna ilaç vermek istemedim
Canım benim kız da öyleydi.Uzun yollarda perişan oluyorduk üstünü arabayı batırıyordu hep.Büyüdükçe azaldı.Uzun yolda direk uyuyor kısa yolda da kolonya koklatıyorum cam açıyorum iyi geliyor.

Benimki oğlan ama bende vileda seti almıştım. 11 aylıktan beri bayılıyor. Hergün mutlaka vileda sopasıula evin içinde geziyor. Hatta bazen kovasına su kpyuyorum birlikte vileda yapıyoruz.
Benim oğlan süpürge hastası ne zaman sıkılsa oraya buraya saldırsa açıyorum süpürgeyi .Bir yere oturup beni seyrediyor.Geçen koydum önüne oynasın diye.Düğmesini açtı sesi duyunca korktu arkasını dönüp hızlı hızlı emekledi

Sabaha kadar ayaktaydik hic uyumadi sadece uyuamsayine iyi agla agla kendinden gecti resmen ,yine disi cikiyor gunduz hic biseyi olmayip aksama nasil boyle oluyorlar anlayamiyorum ikiside mizir mizir hic susmuyor sabahtan beri
Inanirmisin hala uyumadi sabah kv kahvaltiya gelicek bana bizde kalicak 2 gun.esime dedim sabah geldiginizde uyursak ellemeyin bizi :)

O zaman ver gitsin cnm bazada curuyecegine bir minnaka ve aileye destek olmus olursun
Bu zamana kadar hep verdim canim. Eczaci bir tanidigimiz veriyor. İnsallah gercekten ihtiyaci olana gidiyodur. Belediyenin konteynerlerina koyuyorduk. Belediye hic toplamiyormuş. Yazik onca kıyafet kimbilir ne oldu konteyner icinde

Valla artik tukenmis hissediyorum ya. Gercekten boyle hayatim bitmis gibi hissediyorum. Şuan carpintim var resmen nefes alamiyorum.

Zaten 1.30 da yattim arada birkac kez kalktim. Sonra eslem 4.30 uyandi 1 saat sonrası babasi giderken agladi yusra da uyandi. Kalktik kahvalti yaptık. Hâlâ ayaktalar. Ağlıyor mizildaniyor garip garip sesler cikariyor.

Hahahahahha aynı benimkide öyle. Geçen halama gitmiştim onda da robot süpürgelerden var bizim meraklı gitti düğmesine bastı hareket etmeye başlayınca bir koşuşu var üstüme tırmandı resmen. Gülmekten öldük hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…