Çok kararlı, biraz da katı kalpli olmak lazım sanırım.Yok cnm aksine sagol anlattigin icin. Kararliyim ama onu uzmek aglatmakta istemiyorum o ic cekisini daha once hic gormedim .bayilacak zanettim artik memeyi verdim yumuldu elinide gogsume soktu hem ic cekiyo hem emmeye calisiyodu gozlerimden yaslar suzuluyo bir yandansu teklif ettim heptenn cildirdi . Biberona aliskin olsa bu kdar tepki vermezdi heralde
Diyorum ya yAsayan sensin. Bizimki sadece fikirCniim duruma gore bakicam o kadar zor bi surecki
Kitap.... Kitaap okuyabiliyorsun musun senÇok kararlı, biraz da katı kalpli olmak lazım sanırım.
Merhamet ediyoruz güya ama sürdürülebilir bir durum değil işte.
Şu an dinlediğim kitap da ağlamanın öneminden bahsediyor.
Ben de kafamda normalleştirmeye çalışıyorum.
Tamamen ikna olduğumda yani ağlatmaya hazır olduğumda kesmek istiyorum gece beslenmesini.
Aaa hayırlı olsunAdetimin geçmesiyle bu sabah test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı ben şoktayim hala
İyiyz canımMerhaba kizlar bayadır yazmıyordum Nasılsıniz kuzular nasıl?
Tabii ki hayırKitap.... Kitaap okuyabiliyorsun musun sen
Amin sağol canim
Korunmuyorduk aslında çünkü tedavisiz hamile kalamadigim için çok rahattim.
Hayırlısı olsun oglum çok küçük ve sezeryanliyim.
İnşallah canim❤ Allah büyüktürKorkma allah kolayligini verir inşallah
Aaa hayırlı olsun
Sağlıklı gebelik, hayırlı evlat dilerim.
Tesekkurler kızlar darısı isteyen herkese insalllahYaa canim sevindim hayirli olsun . Rabbim kardesini hemen gondermis ne guzel. ALLAH SABRINI KOLAYLIGIBI VERIR
Evet pazartesi sağlık ocağına gidip kesinleşir o zaman. Oğlum suan 13 buçuk araları vaktinde dogarsa 20 ay falan oluyo sanırım.Benimkilerin arasi 23 ay canım ,kolay degil ama korkma saglikla kavuştuktan sonra gerisi oluyor kqn testine gidicek misin
Canim instagramdan takip ettigim birinin de bebeklerin arasi 21 ay falandi ilk sene elbette zor fakat suan 3.yü yaptiEvet pazartesi sağlık ocağına gidip kesinleşir o zaman. Oğlum suan 13 buçuk araları vaktinde dogarsa 20 ay falan oluyo sanırım.
Kesinlesince tekrar paylaşırım sizinle
Gebeliğim riskli yani diğerleri öyleydi buda iyle olur muhtemelen.Su An düşündüğüm tek şey ogluma bu süreçte yetebilecek miyim. Sezaryen falan hepsini geçtim.Canim instagramdan takip ettigim birinin de bebeklerin arasi 21 ay falandi ilk sene elbette zor fakat suan 3.yü yapti
Yine bir tanidigim ilk cocugu 6 yasindayken 2.yi yaptı sonra kazayla 3.ye hamile kaldi. 2 ve 3 ün arası 20 ay şimdi küçük 1 yaşına geldi bile
Zorlukları vardır elbet ama unutma her zaman zorlugun yaninda bir kolaylik vardirGebeliğim riskli yani diğerleri öyleydi buda iyle olur muhtemelen.Su An düşündüğüm tek şey ogluma bu süreçte yetebilecek miyim. Sezaryen falan hepsini geçtim.
Henüz yürümüyor bile ve cok aşırı ilgi bekliyor benden doğal olarak. Bi kesinlessinde Sonra düşünürüz. yapacak birşeyler yok artık olmuşsada
Darisi dunusumehhhİyiyz canımTebrik ederim seni Hakkında hayırlısı olsun inşallah .
1 yaş aşısıKızlar bu aşı ne zaman yapılıyorkı bızım en son kızamık olduk sonrasında 1 yaşında var dedı ebeaşı kartına bakıcamda hele bı deyin hele bu ne zamanın aşısı
Dedigini esim yapiyor genellikle ama kendisi uyandi yavrumun incir ocagimin alarmi :)Insallah ellemezler canim ,zira bizimkiler olsa bi bakalim diye dalip cocugu uyandirirlardi ins. Uyur artik
Ara ara arayip hatirlatirsin kendini cnmAnladım kuzum bizimki ben ararım dedi ama bilemiyorum unutur mu acaba? 6 aydır yokmuş burada nerdeyse
Hayırlı olsun cnmAdetimin geçmesiyle bu sabah test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı ben şoktayim hala
Pazartesi arayım bakalım canımAra ara arayip hatirlatirsin kendini cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?