2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok kararlı, biraz da katı kalpli olmak lazım sanırım.
Merhamet ediyoruz güya ama sürdürülebilir bir durum değil işte.
Şu an dinlediğim kitap da ağlamanın öneminden bahsediyor.
Ben de kafamda normalleştirmeye çalışıyorum.
Tamamen ikna olduğumda yani ağlatmaya hazır olduğumda kesmek istiyorum gece beslenmesini.

Kitap.... Kitaap okuyabiliyorsun musun sen

Amin sağol canim
Korunmuyorduk aslında çünkü tedavisiz hamile kalamadigim için çok rahattim.
Hayırlısı olsun oglum çok küçük ve sezeryanliyim.

Benimkilerin arasi 23 ay canım ,kolay degil ama korkma saglikla kavuştuktan sonra gerisi oluyor kqn testine gidicek misin

Benimkilerin arasi 23 ay canım ,kolay degil ama korkma saglikla kavuştuktan sonra gerisi oluyor kqn testine gidicek misin
Evet pazartesi sağlık ocağına gidip kesinleşir o zaman. Oğlum suan 13 buçuk araları vaktinde dogarsa 20 ay falan oluyo sanırım.
Kesinlesince tekrar paylaşırım sizinle

Evet pazartesi sağlık ocağına gidip kesinleşir o zaman. Oğlum suan 13 buçuk araları vaktinde dogarsa 20 ay falan oluyo sanırım.
Kesinlesince tekrar paylaşırım sizinle
Canim instagramdan takip ettigim birinin de bebeklerin arasi 21 ay falandi ilk sene elbette zor fakat suan 3.yü yapti
Yine bir tanidigim ilk cocugu 6 yasindayken 2.yi yaptı sonra kazayla 3.ye hamile kaldi. 2 ve 3 ün arası 20 ay şimdi küçük 1 yaşına geldi bile

Gebeliğim riskli yani diğerleri öyleydi buda iyle olur muhtemelen.Su An düşündüğüm tek şey ogluma bu süreçte yetebilecek miyim. Sezaryen falan hepsini geçtim.
Henüz yürümüyor bile ve cok aşırı ilgi bekliyor benden doğal olarak. Bi kesinlessinde Sonra düşünürüz. yapacak birşeyler yok artık olmuşsada

Zorlukları vardır elbet ama unutma her zaman zorlugun yaninda bir kolaylik vardir
Fe inne meal usri yusra

Kızlar kafayı sıyırmak an meselesi. Ben tüm hayvanlardan çok korkarım . Bizim ev en üst kat. Teras var.. Terastan da çatıya ufak bir bölüm. Eşim daha önce kedi aldı ve orada baktı. Kediler terasa çıktığında bile ben çıkamıyorum. Bazen eve kaçıyorlardı oğluma aldırıp çıkarrtırıyordum ve eşim bunu gayet iyi biliyor. Şimdi arkadaşından bir kedi aldı İngiliz kedisi mi ne. Tamam uslu sakin ama ben varlığından korkuyorum. Evde kalıyormuş. Bizimde evde kalsın alışırsın dedi ben alışamam biliyorum. Aynı oda da bile duramıyorum. O ise alışmaya çalışmıyorsun diyor. Dedim ayrı odalarda yaşarız. Siz oturrsunuz salonda. Kedi nerede ben orda olmam. Napcam bilmiyorum. Kendimi biliyorum. Şuan kapı kapalı başka odadayım ama burda bile tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…