Ah canım benim ya . Fobi bildiğin bu sende . Niye ısrar ediyor eşin de kedisiz yaşasın yaaa ...Kızlar kafayı sıyırmak an meselesi. Ben tüm hayvanlardan çok korkarım . Bizim ev en üst kat. Teras var.. Terastan da çatıya ufak bir bölüm. Eşim daha önce kedi aldı ve orada baktı. Kediler terasa çıktığında bile ben çıkamıyorum. Bazen eve kaçıyorlardı oğluma aldırıp çıkarrtırıyordum ve eşim bunu gayet iyi biliyor. Şimdi arkadaşından bir kedi aldı İngiliz kedisi mi ne. Tamam uslu sakin ama ben varlığından korkuyorum. Evde kalıyormuş. Bizimde evde kalsın alışırsın dedi ben alışamam biliyorum. Aynı oda da bile duramıyorum. O ise alışmaya çalışmıyorsun diyor. Dedim ayrı odalarda yaşarız. Siz oturrsunuz salonda. Kedi nerede ben orda olmam. Napcam bilmiyorum. Kendimi biliyorum. Şuan kapı kapalı başka odadayım ama burda bile tedirginim
Nie bee torunumun teyzesi veya dayisi olmasinmiSus kızzzz
Tövbe yaa
Ayy bu kadar korktugunu bilip ustelemesini hic beklemezdim senin esindenKızlar kafayı sıyırmak an meselesi. Ben tüm hayvanlardan çok korkarım . Bizim ev en üst kat. Teras var.. Terastan da çatıya ufak bir bölüm. Eşim daha önce kedi aldı ve orada baktı. Kediler terasa çıktığında bile ben çıkamıyorum. Bazen eve kaçıyorlardı oğluma aldırıp çıkarrtırıyordum ve eşim bunu gayet iyi biliyor. Şimdi arkadaşından bir kedi aldı İngiliz kedisi mi ne. Tamam uslu sakin ama ben varlığından korkuyorum. Evde kalıyormuş. Bizimde evde kalsın alışırsın dedi ben alışamam biliyorum. Aynı oda da bile duramıyorum. O ise alışmaya çalışmıyorsun diyor. Dedim ayrı odalarda yaşarız. Siz oturrsunuz salonda. Kedi nerede ben orda olmam. Napcam bilmiyorum. Kendimi biliyorum. Şuan kapı kapalı başka odadayım ama burda bile tedirginim
Yok cnm daha hazir degil benim bebe farkindayim1 yaş olanlar gece beslenmesini kestiniz mi kızlar
Ay bugun bizde oyleydik su an basim catliyacak gibi agriyor ve kendimi tukenmis hissediyorum.kolay kolay basim agrimaz birde benim.hic susmadi durmadi bi ara krize girdi o girdikce ben sinirlendim icimden ondan galiba bas agrisi.Ah canım benim ya . Bizim oldu baya o günden beri dikkat ediyorum hepSelin de kapıni gıcırtısı gibi bugün mızmız
Yalnız değilsin hasatcımAy bugun bizde oyleydik su an basim catliyacak gibi agriyor ve kendimi tukenmis hissediyorum.kolay kolay basim agrimaz birde benim.hic susmadi durmadi bi ara krize girdi o girdikce ben sinirlendim icimden ondan galiba bas agrisi.
Bmmkide oyleydi acaip mizmiz kulaklarini ovalayip duruyoAy bugun bizde oyleydik su an basim catliyacak gibi agriyor ve kendimi tukenmis hissediyorum.kolay kolay basim agrimaz birde benim.hic susmadi durmadi bi ara krize girdi o girdikce ben sinirlendim icimden ondan galiba bas agrisi.
Benımkı de deıl. Aksine daha cok uyanır oldu. Napcam bilemiyorumYok cnm daha hazir degil benim bebe farkindayim
Biz test yaptırmadık canım damla şeklinde vermiyorum yediklerine dikkat ediyorumSizdemi kansızsınız kuzum
Tekrar tatlı kaşığına döndüm bakalım ıcıyor sımdılık.sorcam ama dr yınede
Allah hayırlısını versinİnşallah canim❤ Allah büyüktür
Bizim de sakin çocuk gitti sürekli çığlık attan bir çocuk geldi.İstediği birşey olunca çığlık atıyorAy bugun bizde oyleydik su an basim catliyacak gibi agriyor ve kendimi tukenmis hissediyorum.kolay kolay basim agrimaz birde benim.hic susmadi durmadi bi ara krize girdi o girdikce ben sinirlendim icimden ondan galiba bas agrisi.
Hrpsi aynı galiba bizimki de aynı sürekli çığlık atıyorBizim de sakin çocuk gitti sürekli çığlık attan bir çocuk geldi.İstediği birşey olunca çığlık atıyor
Canım benimkide suya çıldırıyordu. Onların gelişimi için yapıyoruz bunu. Bence biraz daha sabret. Ama evet senin kademeli bıraktırman daha iyi olur. Bende ilk azalttım sonrasında kestim. Allaha şükür bugün 5.günümüzdü dün dışardaydık çok yorulduğundan mı yoksa alıştı mı bilmiyorum hiç ağlamadı. Mızırdandı sadece bir kaç kere onda da okşadım sevdim yattığı yerden pışpışladım uykusuna devam etti. Kucağıma bile alıp kalkmadım yataktan. Bakalım bugünde aynı olursa çok şükür diycem.Yok cnm aksine sagol anlattigin icin. Kararliyim ama onu uzmek aglatmakta istemiyorum o ic cekisini daha once hic gormedim .bayilacak zanettim artik memeyi verdim yumuldu elinide gogsume soktu hem ic cekiyo hem emmeye calisiyodu gozlerimden yaslar suzuluyo bir yandansu teklif ettim heptenn cildirdi . Biberona aliskin olsa bu kdar tepki vermezdi heralde
Bugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyoKızlar nasılsınız ne var ne yok ben çok sıkıldım bıgğn evde
Al benden de o kadar başım çok ağrıyordu ilaç aldım yattım biraz. Dün akşamdan beri sularımız kesil arıza varmış . Hiç neşem yokKızlar nasılsınız ne var ne yok ben çok sıkıldım bıgğn evde
Başınız sağolsun canım hasta falan mıydıBugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
Kalp krizi gecirmis canimAl benden de o kadar başım çok ağrıyordu ilaç aldım yattım biraz. Dün akşamdan beri sularımız kesil arıza varmış . Hiç neşem yok
Başınız sağolsun canım hasta falan mıydı
Aaaa başınız sağ olsun neyden vefat ettş canımBugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
Cuma gecesi kalp krizi gecirmisti. Dün sabah eşim hastaneye ziyarete gitti durumu kritik denmişti. Bugunde vefat etmişAaaa başınız sağ olsun neyden vefat ettş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?