2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah canım benim ya . Fobi bildiğin bu sende . Niye ısrar ediyor eşin de kedisiz yaşasın yaaa ...

Ayy bu kadar korktugunu bilip ustelemesini hic beklemezdim senin esinden . Umarim halledersin. Bizdede 2 kus var ellerinden gagalarlar .kediden korkmam ama ellemekte istemem kaburgalarini falan hissetmek istemem . Ark disi kedisi sali gunu ameliyat oldu kisirlastirdilar . O cektigi aciyi gordum dahada sogudum evde bakma fikrinden yazik vallahi

Ah canım benim ya . Bizim oldu baya o günden beri dikkat ediyorum hep Selin de kapıni gıcırtısı gibi bugün mızmız
Ay bugun bizde oyleydik su an basim catliyacak gibi agriyor ve kendimi tukenmis hissediyorum.kolay kolay basim agrimaz birde benim.hic susmadi durmadi bi ara krize girdi o girdikce ben sinirlendim icimden ondan galiba bas agrisi.

Ay bugun bizde oyleydik su an basim catliyacak gibi agriyor ve kendimi tukenmis hissediyorum.kolay kolay basim agrimaz birde benim.hic susmadi durmadi bi ara krize girdi o girdikce ben sinirlendim icimden ondan galiba bas agrisi.
Bizim de sakin çocuk gitti sürekli çığlık attan bir çocuk geldi.İstediği birşey olunca çığlık atıyor

Canım benimkide suya çıldırıyordu. Onların gelişimi için yapıyoruz bunu. Bence biraz daha sabret. Ama evet senin kademeli bıraktırman daha iyi olur. Bende ilk azalttım sonrasında kestim. Allaha şükür bugün 5.günümüzdü dün dışardaydık çok yorulduğundan mı yoksa alıştı mı bilmiyorum hiç ağlamadı. Mızırdandı sadece bir kaç kere onda da okşadım sevdim yattığı yerden pışpışladım uykusuna devam etti. Kucağıma bile alıp kalkmadım yataktan. Bakalım bugünde aynı olursa çok şükür diycem.

Kızlar nasılsınız ne var ne yok ben çok sıkıldım bıgğn evde
Al benden de o kadar başım çok ağrıyordu ilaç aldım yattım biraz. Dün akşamdan beri sularımız kesil arıza varmış . Hiç neşem yok
Bugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
Başınız sağolsun canım hasta falan mıydı

Aaaa başınız sağ olsun neyden vefat ettş canım
Cuma gecesi kalp krizi gecirmisti. Dün sabah eşim hastaneye ziyarete gitti durumu kritik denmişti. Bugunde vefat etmiş
Biz esimle ilk evlendiğimizde ailelerimizden uzakta oturduk. Bu aile bizim tek tanidiklarimizdi. Cok ekmeklerini yedik cok emek verdiler bize. Ordaki ailemiz olmuşlardi. Bazen hafta da 2 kere bile gittigimiz olurdu. Cok uzgunum cok. Daha cok yaslida degil 60 falandi yaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…