2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay ne uzucu yaaa bır bebeye bunları yasatmak amma mecbur iste bacı. Bende ne zaman baslarım bilmem. Valla kanka hıc gozum kesmiii hıc niyetim yok gibi bende buyuk oğlanı sutten keserken cok uzulmus duygulanmıştm. 19 aylikti. Ek yemedıgı ıcın kesmstım uzuluo be insan. Ama ne yapacan dedım ya mecbur.

Benimki de içmiyor canım vermiyorum napayım.Her yemeğine et,yoksa et suyu koyuyorum.Pekmez yedirmeye çalışıyorum.Öyle öyle ihtiyacını vermeye çalışıyorum napayım.Tadına baktın mı ilacın ben baktım tek kelimeyle iğrenç.Yoğun bir ciğer tadı var ki ben ciğer severim ona rağmen berbat geldi.Çok geçmiş olsun canım.

Bi ark var kizi 4yasa gircek hala emzik emiyo yaa okdr kotu gorunuyoki defnede cok bagimliydi ama 2yasta biraktirdim . Bende 2 gun verdim su canim. Defne cok kolah akismisti ama cinari sanmiyorum kolay olmicak
Bizimki emziği bırakalı aylar oluyor çok şükür uğraşmıcaz.Benim kız da çok düşkündü.Bir gün baktım emziği atıverdi ağzından.Ben veriyorum atıyor ben veriyorum atıyor.Bir baktım emzik delinmiş hava alıyor.Öyle bıraktı yani.Bir tek o kolay olmuştu.

Sagol kuzum. Bakmam mı igrenc otesı. İlk ıctıgınde guzel gıbı ama sonradan igrenclesiyor cocuklar napsin

Ne guzel . Canim cinarda emmiyor kac ay oldu bilmiyorum zaten zar zor tutmustu hic duskunndehildi hic bi faydasi yoktu bana bende vermedim. Hatta dun bulmus damak kasiyordu . Defneyi cok zor birakmistim 1 ay surdu ve haftada 3yeni emzik deliyordu yine delmisti bemde o delikten kuru cay doldurdum bak bocek girmis dedim yeni emzik alamayiz kapali emzikciler dedim 2yasindaydi cok guzel anliyodu akli eriyodu bakcam dedi verdim eline o caylar nasil karinca gibi duruyodu böc böc die uzuluyodu 2gumde alisti. Ama omcesimde ben cok ugrastim biraktirmak icin. Memeden kesmem daha zor oldu tiksindirmedim kademeli kestim ayy o masum hali gozumun onune geldi

Bunu yeni gordum gecmis olsun pero. Surubu icirmek damladan daha zor. Damlaya gec bence aile hek git danis

Ah...
Hissettim o duyguyu.
Durumun tam olarak iki ucu ...
Tam olarak oyle ben zaten kararli istikrarli degilim oyle okunca dayanamadim icim sizliyo baktikca 2 saat arayla emzirdim bugun 3saati denicem . Binara yanima aldim usumustu beskte elleri ayaklari sarildim optum sevdim kuzuma hic kiyamam simdi bastonlu araba suruyodu bastonu cikti ablasini dovuyo bastonla

Yavrum ya...
Uykuya da ihtiyacı var aslında, öyle düşünsen daha dirayetli olabilir misin acaba diyeceğim ama tahmin edebiliyorum o ağlamayı.
Oğlan eşşek kadarken 2 yaşında kesmeye çalıştım ben gece beslenmesini.
Yine saçma sapan 5 dakikada 10 dakikada kalktığı bi gece yarı cinnet geçirdim eşime al götür dayanamıyorum dedim, niyet ettim bir daha gece emzirmemeye ama yarım saat sonra ben de ağlaya ağlaya emziriyordum.
Kusura bakma anlatıyorum ama moralini bozmak için değil, bir şekilde yolunu bul diye.
Gittikçe sacmalaşıyor gece beslenmesi, büyük çocuğu emzirmek sinir bozucu oluyor iyice.

Yok cnm aksine sagol anlattigin icin. Kararliyim ama onu uzmek aglatmakta istemiyorum o ic cekisini daha once hic gormedim .bayilacak zanettim artik memeyi verdim yumuldu elinide gogsume soktu hem ic cekiyo hem emmeye calisiyodu gozlerimden yaslar suzuluyo bir yandan su teklif ettim heptenn cildirdi . Biberona aliskin olsa bu kdar tepki vermezdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…