Allah rahmet eylesinKalp krizi gecirmis canim
Günde kaç defa uuyuyorduBen tek uykuya geçireceğim Selin’i kızlar . Çünkü önceden uyuduğu saatlerde uyumak istemiyor şuan . Tek uyku da nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğim
Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin, size sabır versin...Bugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
Başta zor olur biraz ama hazırsa çabuk alışır.Ben tek uykuya geçireceğim Selin’i kızlar . Çünkü önceden uyuduğu saatlerde uyumak istemiyor şuan . Tek uyku da nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğim
Allah sevdiklerine size sabır bersin mekanı cennet olsunCuma gecesi kalp krizi gecirmisti. Dün sabah eşim hastaneye ziyarete gitti durumu kritik denmişti. Bugunde vefat etmiş
Biz esimle ilk evlendiğimizde ailelerimizden uzakta oturduk. Bu aile bizim tek tanidiklarimizdi. Cok ekmeklerini yedik cok emek verdiler bize. Ordaki ailemiz olmuşlardi. Bazen hafta da 2 kere bile gittigimiz olurdu. Cok uzgunum cok. Daha cok yaslida degil 60 falandi yaşı
Canimm insallah bu gecenizde boyle gecer atlatmis olursunuz . Devam ediyorum canim en azindan aralari acmaya gayret ediyorumCanım benimkide suya çıldırıyordu. Onların gelişimi için yapıyoruz bunu. Bence biraz daha sabret. Ama evet senin kademeli bıraktırman daha iyi olur. Bende ilk azalttım sonrasında kestim. Allaha şükür bugün 5.günümüzdü dün dışardaydık çok yorulduğundan mı yoksa alıştı mı bilmiyorum hiç ağlamadı. Mızırdandı sadece bir kaç kere onda da okşadım sevdim yattığı yerden pışpışladım uykusuna devam etti. Kucağıma bile alıp kalkmadım yataktan. Bakalım bugünde aynı olursa çok şükür diycem.
2Günde kaç defa uuyuyordu
Tuhaf tuhaf halleri var kahvecim ya . Uyutmaya çalıştım uyumadı kaldırdım 15 dk sonra denediğimde direk bayıldı ? Ne alaka şimdiBaşta zor olur biraz ama hazırsa çabuk alışır.
Hazır değilse vazgeçersin zaten.
Benim kız da 2 kere uyuyor olması gereken bu değil mi uyuması geliştirir
Bu tuhaflık değil de cinslik oluyor daha çokTuhaf tuhaf halleri var kahvecim ya . Uyutmaya çalıştım uyumadı kaldırdım 15 dk sonra denediğimde direk bayıldı ? Ne alaka şimdi
Benim kız da 2 kere uyuyor olması gereken bu değil mi uyuması geliştirir
Ben diyim tuhaflık sen de cinslikBu tuhaflık değil de cinslik oluyor daha çok
Tam bir yaşında gece bir kere uyanırbebeğin gece kaç kez uyanıyor ve kaç aylık acaba
Normalınde 2 mıydı canım. Benimki bıkacgundur yavaştan teke döner gibi oldu bakalım zaman ne gostercek.9 gibi uyutcam yavas yavas geriye cekıyorum. Ama cok sık uyanıyor heleki sabah 6 civarı Bı turlu dalamıyor.yatagına yatırmak zorunda kalıyorum bizimkinde duser diye. Ama yanımda yatmak istiyor emerek. Ogunu kaç veriyorsun kuzu suanBen tek uykuya geçireceğim Selin’i kızlar . Çünkü önceden uyuduğu saatlerde uyumak istemiyor şuan . Tek uyku da nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğim
EmzırıyormusunzTam bir yaşında gece bir kere uyanır
EmzırıyormusunzTam bir yaşında gece bir kere uyanır
Basınız sagolsun canim.gencmıydı neden kaybettinizBugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
İşte bunu demeyecektinTam bir yaşında gece bir kere uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?