2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin, size sabır versin...

Çarşamba da bizim kızın doğun günü.
Kutlamayı düşünmüyorduk ama belki bi pasta keserdik.
Biz de çok tatsız haberler aldık, yapmayız artık bir şey.

Allah sevdiklerine size sabır bersin mekanı cennet olsun

Canimm insallah bu gecenizde boyle gecer atlatmis olursunuz . Devam ediyorum canim en azindan aralari acmaya gayret ediyorum

Ben tek uykuya geçireceğim Selin’i kızlar . Çünkü önceden uyuduğu saatlerde uyumak istemiyor şuan . Tek uyku da nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğim
Normalınde 2 mıydı canım. Benimki bıkacgundur yavaştan teke döner gibi oldu bakalım zaman ne gostercek.9 gibi uyutcam yavas yavas geriye cekıyorum. Ama cok sık uyanıyor heleki sabah 6 civarı Bı turlu dalamıyor.yatagına yatırmak zorunda kalıyorum bizimkinde duser diye. Ama yanımda yatmak istiyor emerek. Ogunu kaç veriyorsun kuzu suan

Bugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
Basınız sagolsun canim.gencmıydı neden kaybettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…