Sizdemi kansızsınız kuzumBenimki de içmiyor canım vermiyorum napayım.Her yemeğine et,yoksa et suyu koyuyorum.Pekmez yedirmeye çalışıyorum.Öyle öyle ihtiyacını vermeye çalışıyorum napayım.Tadına baktın mı ilacın ben baktım tek kelimeyle iğrenç.Yoğun bir ciğer tadı var ki ben ciğer severim ona rağmen berbat geldi.Çok geçmiş olsun canım.
Tekrar tatlı kaşığına döndüm bakalım ıcıyor sımdılık.sorcam ama dr yınedeTamam cnm cocugada kendinede eziyet etme .
Bende dersler çocuklar ev çok yprgun hissediyorum kendimiValla 8 de anasının canlı dersini asla kaçırmayan bir yaramazla 6 ders saatinden sonra azıcık bişey atıştırayım derken kızının huyu tutmuş bir ana olarak çok dertliyim, hemen banyo yaptırdım uyudu şimdi tırnaklarını keseceğim inşallah uyanmaz , sen nasılsın canım
Benim kızım 3 kez kalkıyor bazen sapıtıyor da ama zor allah yardımcın olsun pinkcim bende kesmeyecem herhalde gece filanCanimcim cinar eger en fazla 3defa kalksaydi emmeye ben kesmezdim devam ederdim ama inanki suan biraz duzelmis haliyle tam 7 defa emiyor ve 1haftadir sukur sebebim 20leri gordugum icin ...
Ne yapıcaz böyleYok cnm aksine sagol anlattigin icin. Kararliyim ama onu uzmek aglatmakta istemiyorum o ic cekisini daha once hic gormedim .bayilacak zanettim artik memeyi verdim yumuldu elinide gogsume soktu hem ic cekiyo hem emmeye calisiyodu gozlerimden yaslar suzuluyo bir yandansu teklif ettim heptenn cildirdi . Biberona aliskin olsa bu kdar tepki vermezdi heralde
Yok cnm aksine sagol anlattigin icin. Kararliyim ama onu uzmek aglatmakta istemiyorum o ic cekisini daha once hic gormedim .bayilacak zanettim artik memeyi verdim yumuldu elinide gogsume soktu hem ic cekiyo hem emmeye calisiyodu gozlerimden yaslar suzuluyo bir yandansu teklif ettim heptenn cildirdi . Biberona aliskin olsa bu kdar tepki vermezdi heralde
Sagol canim insallah alisicaz bakalimcanim yaa cok zor oluyor seni istediğini bildigin halde vermemek seni cok iyi anliyorum ama ne kadar kucukken alisirsa o kadar iyi sizin icin.. az daha akli erince oyuna cevircek cunku ,uyumak istemedikce emmeyi uzatcak filan .. biberonsuz cocuga biraktifmak cok zor haklisin oglum birakirken cok zorlanmistim o alistiktan sonra bile bana tuhaf gelirdi sabrin bol olsun
Selinde sonradan kudurdu haaNe yapıcaz böyleSelin de en az 10 kere uyandı abartmıyorum
3keze can kurban diyorum ben canim. Benim kizimda cok kalkardi yani bak haziranda 5yasina girecek bir kac aydir uyanmiyor benimm cocuklarim nedense uyku problemliBenim kızım 3 kez kalkıyor bazen sapıtıyor da ama zor allah yardımcın olsun pinkcim bende kesmeyecem herhalde gece filan
Aynen dünüş böyle değildi hiç ilk 6 ay gece bir yada iki kez uyanırdı . Dişler geldi mertlik bozulduSelinde sonradan kudurdu haa
Yusra disleriyle deliyodu kocaman gene de emiyoduBizimki emziği bırakalı aylar oluyor çok şükür uğraşmıcaz.Benim kız da çok düşkündü.Bir gün baktım emziği atıverdi ağzından.Ben veriyorum atıyor ben veriyorum atıyor.Bir baktım emzik delinmiş hava alıyor.Öyle bıraktı yani.Bir tek o kolay olmuştu.
Canim bence bir kac gun daha 2 saatte emzirmeye devam et. Birden yukselttikce kabul etmeyebilir. Tabi biz ancak konusuruz yasayan sensinTam olarak oyle ben zaten kararli istikrarli degilim oyle okunca dayanamadim icim sizliyo baktikca 2 saat arayla emzirdim bugun 3saati denicem. Binara yanima aldim usumustu beskte elleri ayaklari sarildim optum sevdim kuzuma hic kiyamam simdi bastonlu araba suruyodu bastonu cikti ablasini dovuyo bastonla
Adetimin geçmesiyle bu sabah test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı ben şoktayim hala
Yaa cok sasirdim canim hayirli saglikli evlat olsun varsa eger. Korunmuyor muydun. Bu arada ben aijoo ismimi degistirdimAdetimin geçmesiyle bu sabah test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı ben şoktayim hala
Gozun aydinn canimm ,tebrik ederim tedaviyle olmustu ilki diye hatirliyorum bu kez cok sasirman normall ❤
Amin sağol canimYaa cok sasirdim canim hayirli saglikli evlat olsun varsa eger. Korunmuyor muydun. Bu arada ben aijoo ismimi degistirdim
Korkma allah kolayligini verir inşallahAmin sağol canim
Korunmuyorduk aslında çünkü tedavisiz hamile kalamadigim için çok rahattim.
Hayırlısı olsun oglum çok küçük ve sezeryanliyim.
Cniim duruma gore bakicam o kadar zor bi sureckiCanim bence bir kac gun daha 2 saatte emzirmeye devam et. Birden yukselttikce kabul etmeyebilir. Tabi biz ancak konusuruz yasayan sensin
Yaa canim sevindim hayirli olsun . Rabbim kardesini hemen gondermis ne guzel. ALLAH SABRINI KOLAYLIGIBI VERIRAdetimin geçmesiyle bu sabah test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı ben şoktayim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?