2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sizdemi kansızsınız kuzum
Tamam cnm cocugada kendinede eziyet etme .
Tekrar tatlı kaşığına döndüm bakalım ıcıyor sımdılık.sorcam ama dr yınede

Bende dersler çocuklar ev çok yprgun hissediyorum kendimi

Canimcim cinar eger en fazla 3defa kalksaydi emmeye ben kesmezdim devam ederdim ama inanki suan biraz duzelmis haliyle tam 7 defa emiyor ve 1haftadir sukur sebebim 20leri gordugum icin ...
Benim kızım 3 kez kalkıyor bazen sapıtıyor da ama zor allah yardımcın olsun pinkcim bende kesmeyecem herhalde gece filan

Ne yapıcaz böyle Selin de en az 10 kere uyandı abartmıyorum

canim yaa cok zor oluyor seni istediğini bildigin halde vermemek seni cok iyi anliyorum ama ne kadar kucukken alisirsa o kadar iyi sizin icin.. az daha akli erince oyuna cevircek cunku ,uyumak istemedikce emmeyi uzatcak filan .. biberonsuz cocuga biraktifmak cok zor haklisin oglum birakirken cok zorlanmistim o alistiktan sonra bile bana tuhaf gelirdi sabrin bol olsun

Sagol canim insallah alisicaz bakalim

Benim kızım 3 kez kalkıyor bazen sapıtıyor da ama zor allah yardımcın olsun pinkcim bende kesmeyecem herhalde gece filan
3keze can kurban diyorum ben canim. Benim kizimda cok kalkardi yani bak haziranda 5yasina girecek bir kac aydir uyanmiyor benimm cocuklarim nedense uyku problemli

Yusra disleriyle deliyodu kocaman gene de emiyodu

Canim bence bir kac gun daha 2 saatte emzirmeye devam et. Birden yukselttikce kabul etmeyebilir. Tabi biz ancak konusuruz yasayan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…