Heh işte olması gereken o ama bizimkiler 8-10 kere uyanıyor meselaTam bir yaşında gece bir kere uyanır
3 öğün kuzum iştahsız diyorum ama nankörlük etmiyim yiyor yine çocuk . Sadece damak tadı gelişiyor heralde bizim yemeklere dadanıyorNormalınde 2 mıydı canım. Benimki bıkacgundur yavaştan teke döner gibi oldu bakalım zaman ne gostercek.9 gibi uyutcam yavas yavas geriye cekıyorum. Ama cok sık uyanıyor heleki sabah 6 civarı Bı turlu dalamıyor.yatagına yatırmak zorunda kalıyorum bizimkinde duser diye. Ama yanımda yatmak istiyor emerek. Ogunu kaç veriyorsun kuzu suan
Merak ettim canım anne sütümü alıyor mama ile mi besleniyor ? Bizimkiler memeye uyanıyor sanırım ona yoruyoruz daTam bir yaşında gece bir kere uyanır
Hımm anladım kuzum. Yinede iyi cano hıc yemeyen cocuga gore..bende Mesela bugun kahvaltıda yumurta yedıremedm bazen yiyor bazen red3 öğün kuzum iştahsız diyorum ama nankörlük etmiyim yiyor yine çocuk . Sadece damak tadı gelişiyor heralde bizim yemeklere dadanıyoröğlen öğünü değişiyor bazen sadece meyve yoğurt bazen makarna et tavuk gibi
Evet sadece akşamları uyurken birde geceEmzırıyormusunz
Bir yaşında bizim yendiğimiz çoğu şeyi yiyor tok uyutuyorum geceMerak ettim canım anne sütümü alıyor mama ile mi besleniyor ? Bizimkiler memeye uyanıyor sanırım ona yoruyoruz dasenin ki bir kere uyanıyormuş sırrını anlatır mısın
Aç uyuyordur aç yatınca benimki de uyanır sıkça yada diş çıkarırkenHeh işte olması gereken o ama bizimkiler 8-10 kere uyanıyor mesela
hadi yaİşte bunu demeyecektin
Bu makarnayı bütün mü yutuyor yada çorbadaki Mısır havuç falan nasıl yiyor benim kızım pütürlü falan yiyor pilav gibi de yer ama köfte yediremiyorumHımm anladım kuzum. Yinede iyi cano hıc yemeyen cocuga gore..bende Mesela bugun kahvaltıda yumurta yedıremedm bazen yiyor bazen redbiraz peynir yedi azıcık pekmez yarım nescafe fincanı meyve suyunu tam bitirmedi.oğlen az makarna yedi.Köyden süt geldi kaynattım cicibebe kattım yedı. Akşam yemeğinede et sulu patatesli havuclu mısır corbası ıcırdım.iyi demi
Kız aç bırakmıyoruz yavrularımızıAç uyuyordur aç yatınca benimki de uyanır sıkça yada diş çıkarırken
Çıkardı 7 tane şuan rahatladık çıkarırken bir iki gece uykusuz kalırdıkKız aç bırakmıyoruz yavrularımızıseninki diş çıkarmıyor mu
2 yaşa kadar kullanmiyorum ben çocuklardaKızlar bebenıze yastık kullanıyormusunz
Aynen canım bende.. Ya bide bısey daha sorcam ajuuu d vitamini verıyormusunuz hala.. Bizim aşımız salı gunu. Ebeye sorucamda ayın 10 undan beri vermiyorum ben. 1 yasına girdi bıraktım yani.2 yaşa kadar kullanmiyorum ben çocuklarda
Aynen canım bende.. Ya bide bısey daha sorcam ajuuu d vitamini verıyormusunuz hala.. Bizim aşımız salı gunu. Ebeye sorucamda ayın 10 undan beri vermiyorum ben. 1 yasına girdi bıraktım yani.
Aynen canım bende.. Ya bide bısey daha sorcam ajuuu d vitamini verıyormusunuz hala.. Bizim aşımız salı gunu. Ebeye sorucamda ayın 10 undan beri vermiyorum ben. 1 yasına girdi bıraktım yani.
İyi kuzum bana sorarsan , bende bugğn süt verdim biraz pişik oldu gibi. Ama sütten mi kividen mi bilemedim . Kiviyi daha öncede vermiştim yapmamıştı ama .Hımm anladım kuzum. Yinede iyi cano hıc yemeyen cocuga gore..bende Mesela bugun kahvaltıda yumurta yedıremedm bazen yiyor bazen redbiraz peynir yedi azıcık pekmez yarım nescafe fincanı meyve suyunu tam bitirmedi.oğlen az makarna yedi.Köyden süt geldi kaynattım cicibebe kattım yedı. Akşam yemeğinede et sulu patatesli havuclu mısır corbası ıcırdım.iyi demi
Yaa kuzu benim kide pişik oluyor agzı yuzunude yakıyor kivi portakal felan kızarıyor yedikten sonra uzun sure gecmıyor. Ama cok seviyor napayımİyi kuzum bana sorarsan , bende bugğn süt verdim biraz pişik oldu gibi. Ama sütten mi kividen mi bilemedim . Kiviyi daha öncede vermiştim yapmamıştı ama .
Portakal vermedim hiç hep mandalina veriyorum bende daha az asitli gibi geliyor bana nedenseYaa kuzu benim kide pişik oluyor agzı yuzunude yakıyor kivi portakal felan kızarıyor yedikten sonra uzun sure gecmıyor. Ama cok seviyor napayım
Aynen kuzu bencede daha az asitli mandalinaPortakal vermedim hiç hep mandalina veriyorum bende daha az asitli gibi geliyor bana nedense. Sütü de deniyim dedim 3 gün bakalım ona göre keklere falan katılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?