- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
Ben birakmadim canim. Kış dönemi diye veriyorum. Ebemizde ver dedi. Ama zaten ilaclari 2 gunde bir falan ancak veriyorumAynen canım bende.. Ya bide bısey daha sorcam ajuuu d vitamini verıyormusunuz hala.. Bizim aşımız salı gunu. Ebeye sorucamda ayın 10 undan beri vermiyorum ben. 1 yasına girdi bıraktım yani.
Bizim hemşirede bu son şişesi olucak bitince verme dediAynen canım bende.. Ya bide bısey daha sorcam ajuuu d vitamini verıyormusunuz hala.. Bizim aşımız salı gunu. Ebeye sorucamda ayın 10 undan beri vermiyorum ben. 1 yasına girdi bıraktım yani.
Tip bayraminiz kutlu olsun canim iyiki varsinizMdmray biz uc ilac degistirdik arac tutmasi icin madamcim.valla bittik artik birak gezmeyi doktora gitmek luzum ozelden yazayim sana isminj
Ayyy nasıl iyi anlıyorum seni . Pandemi bi yana kızı araba tutuyor diye bi yere gidemiyoruz asıl. tamam canım yaz bekliyorumMdmray biz uc ilac degistirdik arac tutmasi icin madamcim.valla bittik artik birak gezmeyi doktora gitmek luzum ozelden yazayim sana isminj
ay tesekkur ederim pinkcim.saglikli gunlerde maskesi kutlaruz insallah bir dahakineTip bayraminiz kutlu olsun canim iyiki varsiniz
Canım dünüşümün eski dünüşüBugün valla pimi çekilmiş bombayım, evin içinde dokunsa eşim patlayacağım o kadar daraldım ya. Azcık yazayım içim rahatlasın. Bugün bir baktım instaya, okuldab arkadaşlarımın bir grubu kahvaltıya gitmiş, bir grubu birisine sürpriz hazırlamış bir kısmı yürüyüşe çıkmış, ben napıyorım sabah 8 de başlayan mesaiyle evde bir yaşında bir çocukla tıklı bir vaziyette oturuyorum. Tek aktivitem buraya girip , instaya bakmak biliyor musunuz? Eşimle zaten gğn içinde toplasan yarım saat etmez konuşmamız. 2019 Kasımdan beri evdeyim, şöyle 1 den fazla kişi olarak arkadaş grubuyla yaptığım bişey yok. Erken doğum riski yüzünden 5.aydan 9. Aya kadar yattım sonra pandemi de ağzıma etti. Ben sosyalleşmeyi unuttum , çok daraldım artık kendimi hiç mutlu görmüyorum. Kime anlatsam eminim beni anlamayacak. Ama ben anne olmaya gerçekten hazır değil mişim sanırım. Ancak uyutabildim saat 2 buçuktan beri uyanıktı, böyle bebek olur mu , off off
Canimm seni cok iyi anliyorum. Bebeginin yasattigi zorlujlari gorumce insan onlar kadinsa ben neyim diyor . Bazen kendini degersiz hissediyor bazen sanssiz . Ama aslinda oyle degiliz . Anneyiz anne olabildigimiz icin cok sansliyiz. Ve sen gercekten cok iyi cok cok cok iyi bir annesin. Kendini iyi hisset veya laf olsun diye soylemiyorum cok fedakarsin her kosulda kizini dusunerek hareket ediyosun. Her seyi her zorlugu astin annelik cok guzel ve cok zor tasli engebeli bir yol ustune pandemide eklenince sinirler harap... bazen bemde senin gibi ²hissediyorum.eskiden sık gorustugum simdidlerde madiren gkrustugum 2 ark grubum var her 2grupta 3kisiyiz hepi topu ve ben her ikisimdede 3. Kisiyim cidden bazen onlar kendi aralarknda gorusuyolar haberim olmuyo instada bi foto goruyorum kahve keyfi kahvalti keyfi vs ister istemez bozuluyorum daha bugun whatsapta konusirken laf arasimda dun parka gittiklerini okudum mesela artik takmiyorum.kim benim ne ldar yanimdaysa bende o kdar arkadasim o kdar kankayim . Sende bosver aldirma canim sana geldikleri kadar git. Ahh biz senle ayni sehirde olacaktikki hic sıkilmazdikBugün valla pimi çekilmiş bombayım, evin içinde dokunsa eşim patlayacağım o kadar daraldım ya. Azcık yazayım içim rahatlasın. Bugün bir baktım instaya, okuldab arkadaşlarımın bir grubu kahvaltıya gitmiş, bir grubu birisine sürpriz hazırlamış bir kısmı yürüyüşe çıkmış, ben napıyorım sabah 8 de başlayan mesaiyle evde bir yaşında bir çocukla tıklı bir vaziyette oturuyorum. Tek aktivitem buraya girip , instaya bakmak biliyor musunuz? Eşimle zaten gğn içinde toplasan yarım saat etmez konuşmamız. 2019 Kasımdan beri evdeyim, şöyle 1 den fazla kişi olarak arkadaş grubuyla yaptığım bişey yok. Erken doğum riski yüzünden 5.aydan 9. Aya kadar yattım sonra pandemi de ağzıma etti. Ben sosyalleşmeyi unuttum , çok daraldım artık kendimi hiç mutlu görmüyorum. Kime anlatsam eminim beni anlamayacak. Ama ben anne olmaya gerçekten hazır değil mişim sanırım. Ancak uyutabildim saat 2 buçuktan beri uyanıktı, böyle bebek olur mu , off off
Insallah insallah insallahay tesekkur ederim pinkcim.saglikli gunlerde maskesi kutlaruz insallah bir dahakine
Aynen canım, bir de o var sanki ortalık günlük güneşlik biz çağırmıyoruz, benimkiler de bebeği sevmeye gelemedik diyip duruyorlar ne diyeceğimi şaşırıyorum inan. Çevremizde bizi anlayacak eş olsa diyeceğim o da yok kendi açımdan öyle yani, bıktım inan. Hayatımda var ama yok gibi. Bekar olsam bubkadar yalnız olurdum inanCanım dünüşümün eski dünüşübazen bana da geliyorlar inanki benimde bir senedir seninle aynı durumum tek farkım canlı dersim yok. İnanır mısın arkadaşlarım Bile darılmış bana onları neden davet etmiyorum falan diye dışlamışım onları öyle diyorlar nasıl yaptıysam tek başıma anlamazlar dediğin gibi. Bende istiyorum onlarla bi kahve içmek kendime vakit ayırmak tek başıma alışveriş yapmak vs . Ama olmuyor oldursak pandemi bi taraftan . Yalnız değilsin canım bunu bil . Geçecek bu günler korona da bitecek kızlarımız büyüyecek . Benim umudum yazdan . Allah sağlık versin önce daha güzel günler göreceğiz güneşli günler
Nasıl akıyor canım ya bizim dr de baktı kulaklarına ama hep çekiştiriyor selo da . Diş ağrısı da vuruyormuş ya kulaklarına . Bi de uykusu gelince yapıyor senin gelin öyle anlayamıyorum uyku mu diş mi kulak ağrısı mıKizlar cinarin kulagi akiyor birnsuredir .cocukndr u bisey yok demisti ama aksam saatkerinde cok huysuzlaniyo kulaklarini ovaliyor kasiyor . 10da uyuttum bi krizlenuyandi meme vermedim su verdim baya agladi ama dayandim . Salladim koyarken yie agladi kulakarini cekiyo dolven verdim simdi emzireyim bari dedim yaa off kbb ye gitmemiz lazim sanirim . Onada kolay rand bulunmaz yarin bi aile hek gotureyim bari . 3 gece olacakti gece beslenmesinde yolda kat edemedik ama en azindan kararliydim . Simdi agrisi var belkiki avutamam emmezse .bugun zaten hic yemek yemedi ince bi dilim armut yarimda muz oda kucuk muzdan
Ah canım benim iyi ki varsınızCanimm seni cok iyi anliyorum. Bebeginin yasattigi zorlujlari gorumce insan onlar kadinsa ben neyim diyor . Bazen kendini degersiz hissediyor bazen sanssiz . Ama aslinda oyle degiliz . Anneyiz anne olabildigimiz icin cok sansliyiz. Ve sen gercekten cok iyi cok cok cok iyi bir annesin. Kendini iyi hisset veya laf olsun diye soylemiyorum cok fedakarsin her kosulda kizini dusunerek hareket ediyosun. Her seyi her zorlugu astin annelik cok guzel ve cok zor tasli engebeli bir yol ustune pandemide eklenince sinirler harap... bazen bemde senin gibi ²hissediyorum.eskiden sık gorustugum simdidlerde madiren gkrustugum 2 ark grubum var her 2grupta 3kisiyiz hepi topu ve ben her ikisimdede 3. Kisiyim cidden bazen onlar kendi aralarknda gorusuyolar haberim olmuyo instada bi foto goruyorum kahve keyfi kahvalti keyfi vs ister istemez bozuluyorum daha bugun whatsapta konusirken laf arasimda dun parka gittiklerini okudum mesela artik takmiyorum.kim benim ne ldar yanimdaysa bende o kdar arkadasim o kdar kankayim . Sende bosver aldirma canim sana geldikleri kadar git. Ahh biz senle ayni sehirde olacaktikki hic sıkilmazdik. Zeynosta seni uzuyor annesi ama iste bebek yapcak bisey yok . Bak bende simdi yeni bi huy yazicam okursun . Uzulme hadi gipirdan muahh
Bazen benimki de öyle canım var ama yok gibi . Bugün laf soktum sonra da üzüldüm . Gidiyor ya iş için şehir dışına o zaman da özlüyorum keşke olsa diyorumAynen canım, bir de o var sanki ortalık günlük güneşlik biz çağırmıyoruz, benimkiler de bebeği sevmeye gelemedik diyip duruyorlar ne diyeceğimi şaşırıyorum inan. Çevremizde bizi anlayacak eş olsa diyeceğim o da yok kendi açımdan öyle yani, bıktım inan. Hayatımda var ama yok gibi. Bekar olsam bubkadar yalnız olurdum inan
Canım muhtemelen yerini yadırgayacak Çınar bana öyle geldi,belki de nazar oldu ben çok inanırım daKizlar biz bugunn kayinvakidemgille hasta ziyaretine gittik pek gitmek istemedim ama kirmadim onlari. 3.5yasinda cocuk ameliyat oldu oma ziyarete gittik birlikte neeyse donuste ben bize geceriz diye dusunuyordum esim onlara gitmek istedi benimde canima minnet yemek derdim olmicakdiyebiraz uzal mesafeydi cinarin cok uykusu gelmisti yolda uyudu 35 dk kdr. Evlerine girdik biraz durdu iykuyu alamadihi icin mizordando uyutayim dedim oldur Allah uyumuyor ciglik atiyor biyerine bisey olmus gibi ve gecen haftada oyle yapti kayinvakidemgilde burnumdan getirdi . Insallah kalico bi huy degikdir baska odada denedik battaniye iel salladik falan yokk uyutamadik
Kuzum bi göster aile hekimine, ışık gibi bişeyle bakıyorlar eğer kızarmışsa inşallah yoktur bişey ama damla veriyorlar, kv gilde hastalandığında kulakları kızarmış damla vermiştşKizlar cinarin kulagi akiyor birnsuredir .cocukndr u bisey yok demisti ama aksam saatkerinde cok huysuzlaniyo kulaklarini ovaliyor kasiyor . 10da uyuttum bi krizlenuyandi meme vermedim su verdim baya agladi ama dayandim . Salladim koyarken yie agladi kulakarini cekiyo dolven verdim simdi emzireyim bari dedim yaa off kbb ye gitmemiz lazim sanirim . Onada kolay rand bulunmaz yarin bi aile hek gotureyim bari . 3 gece olacakti gece beslenmesinde yolda kat edemedik ama en azindan kararliydim . Simdi agrisi var belkiki avutamam emmezse .bugun zaten hic yemek yemedi ince bi dilim armut yarimda muz oda kucuk muzdan
Ben de öyle çok dışarı meraklısı değilim kuzum ama ne bileyim insan değişiklik istiyor. Ben hiç üzülmüyorum benim kocaya, biraz soğudum bile diyebilirim, geçenlerde arka arkaya hep beni aldattı rüyalarımda fln bir de çocuk olunca bambaşka bir insan oldu eskisi gibi hislerim yok yaniBazen benimki de öyle canım var ama yok gibi . Bugün laf soktum sonra da üzüldüm . Gidiyor ya iş için şehir dışına o zaman da özlüyorum keşke olsa diyorumayarsızım bende bazen hep bu eve kapanmalardan aslında Ben zaten evcil bir insanım yengeç Burcu doğası ama bu kadar bana bile fazla geliyor artık
Bizde de her uyuma kriz seklinde cok fena yaKizlar biz bugunn kayinvakidemgille hasta ziyaretine gittik pek gitmek istemedim ama kirmadim onlari. 3.5yasinda cocuk ameliyat oldu oma ziyarete gittik birlikte neeyse donuste ben bize geceriz diye dusunuyordum esim onlara gitmek istedi benimde canima minnet yemek derdim olmicakdiyebiraz uzal mesafeydi cinarin cok uykusu gelmisti yolda uyudu 35 dk kdr. Evlerine girdik biraz durdu iykuyu alamadihi icin mizordando uyutayim dedim oldur Allah uyumuyor ciglik atiyor biyerine bisey olmus gibi ve gecen haftada oyle yapti kayinvakidemgilde burnumdan getirdi . Insallah kalico bi huy degikdir baska odada denedik battaniye iel salladik falan yokk uyutamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?