2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim kimisinin hayati kolay kimisinin daha zordur. Anne olmaya hazir degilim diyorsun ya bende ikinciye hazir değildim. Benim icin erkendi mesela ve yusra zaten zor bebekti ve hâla zor bir cocuk. Bende x2 yani durumun. Sirayla ikisini besle, uyut, tekrar uyut, banyosu tuvaleti bezi. Bütün günüm böyle geciyor. En fazla kayınvalide yada anneme gidiyorum. Onlarda da dinlenmeye değil daha cok yorulmaya gidiyorum.

Arkadaş grubu desen bende de bitik durumda. Cocukluk arkadasimla kopali çok zaman oldu.lisedekilerle de pandemide 1 2 kez gorustuk. 2si bekar biri yeni evlendi,telefonla bile sık gorusmeyiz. Yine kuzenimlede oyle ve 2 ust sokagimda oturuyor...

Karsimdaki komsum yillardir tanidigim bir ablam ayni zamanda cocukluk arkadasiminda kuzeni. Biz gidip gelmiyoruz ama o arkadasim İstanbul'a gelince 3 kişi sürekli görüştüler.

Alistim artık kabullendim.

En azindan hafta da 1 2 cocuklari parka çıkarıyorum. Bir degisiklikle dönüyorum. Ki o da yorucu aslinda..

Gecmis olsun canim ,kulak agrisi varsa cok zorlanir zaten biz buyukleri bile nasil yipratiyor insllah gecicidir oyle belli kulagi agriyosada ondan aglamistir o kadar ,en son ne zamandj kontrolunuz unuttum ama aylik konttolde kulaklarina bakiyorlar normalde bi sorun olsa gorurdu dustan sonra ıslak kalmia olabilir mi belki ondan sızlıyordur

Kizlar bir yaş aşıları ne zaman yapiliyor . 12. Ay sonu mu gideceğiz . Yoksa şimdi gitsek olur mu

Yakinn zamanda dusta almadi cnm epeydir var bu durum. Emnson oste kan degeri yukselmismi diye gitmistik cnm 11.aydi. sagol cnm yarin bi gostercem

Canim iltihap gibi degilde kulak kiri hep akiyor mesela temizledim yatirdim diyelim uyandiginda muhakkak tekrar kir goruyorum uyuz oluyorum. Dis mi kus mu bende anlamiyorum canim bide kulak arkasinda kuruluk var dun kabuk baglamisti o oyle gayretli gayretli ugrasinca yatirdim baktim kabuk kazidim hosuna gitti rahatladi sonrada krem surdum . Ama agriyor bence bak bu gece hic durmuyor mecburen meme veriyorum agrisi sizisi varken bitek memede duruyo . Uykusu gelince gozunu ovusturuyor dahada uyutmazsam yine kulaklariyla ugrasiyi bu yavru herifte

Kuzum bi göster aile hekimine, ışık gibi bişeyle bakıyorlar eğer kızarmışsa inşallah yoktur bişey ama damla veriyorlar, kv gilde hastalandığında kulakları kızarmış damla vermiştş
Uyku serseminyazdimmi hatirlayamadim.kuzum. sabah zaten defne okula gidecek bende cinari gotururum bi ara. Gostereyim calpolda bitmisti onu yazdiririm. Off amaan yazik eli kulaginda onkdar huzursuzki nefes almaya korkuyorum uyanvak die ama yanimkidaki koca ayu aslana bagladi kukruyor

O koca ayular beni delirtmeye basladi ya. Kukredigi yetmezmis gibi birde uykusunda bağıra bağıra konusmaya basladi

Güzelll güneşli bir günnOğluşumun 1 yaşı Yeşil çayım anamın aloeverası evimin pembiş balkonu mutfaaaamın benceresikomşunun yarımyamalak gözüken camı bacası haa bide tililililim

Güüüüünaydıııın le le sakine niye gittin tütüneeeeee

Eklentiler

• IMG-20210315-WA0002~2.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın perom afiyetler olsun doğum gününüz kutlu mutlu olsunnnn

Su siyah ayucukda kocan heralde

Sağol kuzum amma biz 1 yasımızı cooktan kutladık bıliyon demi.. yani bugun biz 1 yaş 7 gunluguz tilililili
Bağa baksana sen sen benim dunusume nie oyle diyosun maden kutladiniz ne demeye hans 1yasimda diyosun tabi oda böğün zannetti ciks ciks ciks Mdmray

Sağol kuzum amma biz 1 yasımızı cooktan kutladık bıliyon demi.. yani bugun biz 1 yaş 7 gunluguz tilililili
Ama yazarken bi düşündüm biliyo musun dedim heralde önceden kutladılar asıl gün bugün amaaaan ne olcak bi daha kutlu mutlu olsun biz çarşamba günü yine kutlıcez meselasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…