Canim kimisinin hayati kolay kimisinin daha zordur. Anne olmaya hazir degilim diyorsun ya bende ikinciye hazir değildim. Benim icin erkendi mesela ve yusra zaten zor bebekti ve hâla zor bir cocuk. Bende x2 yani durumun. Sirayla ikisini besle, uyut, tekrar uyut, banyosu tuvaleti bezi. Bütün günüm böyle geciyor. En fazla kayınvalide yada anneme gidiyorum. Onlarda da dinlenmeye değil daha cok yorulmaya gidiyorum.Bugün valla pimi çekilmiş bombayım, evin içinde dokunsa eşim patlayacağım o kadar daraldım ya. Azcık yazayım içim rahatlasın. Bugün bir baktım instaya, okuldab arkadaşlarımın bir grubu kahvaltıya gitmiş, bir grubu birisine sürpriz hazırlamış bir kısmı yürüyüşe çıkmış, ben napıyorım sabah 8 de başlayan mesaiyle evde bir yaşında bir çocukla tıklı bir vaziyette oturuyorum. Tek aktivitem buraya girip , instaya bakmak biliyor musunuz? Eşimle zaten gğn içinde toplasan yarım saat etmez konuşmamız. 2019 Kasımdan beri evdeyim, şöyle 1 den fazla kişi olarak arkadaş grubuyla yaptığım bişey yok. Erken doğum riski yüzünden 5.aydan 9. Aya kadar yattım sonra pandemi de ağzıma etti. Ben sosyalleşmeyi unuttum , çok daraldım artık kendimi hiç mutlu görmüyorum. Kime anlatsam eminim beni anlamayacak. Ama ben anne olmaya gerçekten hazır değil mişim sanırım. Ancak uyutabildim saat 2 buçuktan beri uyanıktı, böyle bebek olur mu , off off
En azindan hafta da 1 2 cocuklari parka çıkarıyorum. Bir degisiklikle dönüyorum. Ki o da yorucu aslinda..Ben de öyle çok dışarı meraklısı değilim kuzum ama ne bileyim insan değişiklik istiyor. Ben hiç üzülmüyorum benim kocaya, biraz soğudum bile diyebilirim, geçenlerde arka arkaya hep beni aldattı rüyalarımda fln bir de çocuk olunca bambaşka bir insan oldu eskisi gibi hislerim yok yani
Kizlar cinarin kulagi akiyor birnsuredir .cocukndr u bisey yok demisti ama aksam saatkerinde cok huysuzlaniyo kulaklarini ovaliyor kasiyor . 10da uyuttum bi krizlenuyandi meme vermedim su verdim baya agladi ama dayandim . Salladim koyarken yie agladi kulakarini cekiyo dolven verdim simdi emzireyim bari dedim yaa off kbb ye gitmemiz lazim sanirim . Onada kolay rand bulunmaz yarin bi aile hek gotureyim bari . 3 gece olacakti gece beslenmesinde yolda kat edemedik ama en azindan kararliydim . Simdi agrisi var belkiki avutamam emmezse .bugun zaten hic yemek yemedi ince bi dilim armut yarimda muz oda kucuk muzdan
Yakinn zamanda dusta almadi cnm epeydir var bu durum. Emnson oste kan degeri yukselmismi diye gitmistik cnm 11.aydi. sagol cnm yarin bi gostercemGecmis olsun canim ,kulak agrisi varsa cok zorlanir zaten biz buyukleri bile nasil yipratiyor insllah gecicidir oyle belli kulagi agriyosada ondan aglamistir o kadar ,en son ne zamandj kontrolunuz unuttum ama aylik konttolde kulaklarina bakiyorlar normalde bi sorun olsa gorurdu dustan sonra ıslak kalmia olabilir mi belki ondan sızlıyordur
Kesinlikle 2 cocukla parka gitmek cok zahmetli ama hem onlar mutlu oluyor hemde bana bi degisiklikEn azindan hafta da 1 2 cocuklari parka çıkarıyorum. Bir degisiklikle dönüyorum. Ki o da yorucu aslinda..
Nazara bnde cok inaniyirum cnm, ama sanirim yerini yadirgiyo. Cok zorluyo bni yaaCanım muhtemelen yerini yadırgayacak Çınar bana öyle geldi,belki de nazar oldu ben çok inanırım da
Canim iltihap gibi degilde kulak kiri hep akiyor mesela temizledim yatirdim diyelim uyandiginda muhakkak tekrar kir goruyorum uyuz oluyorumNasıl akıyor canım ya bizim dr de baktı kulaklarına ama hep çekiştiriyor selo da . Diş ağrısı da vuruyormuş ya kulaklarına . Bi de uykusu gelince yapıyor senin gelin öyle anlayamıyorum uyku mu diş mi kulak ağrısı mı
Uyku serseminyazdimmi hatirlayamadim.kuzum. sabah zaten defne okula gidecek bende cinari gotururum bi ara. Gostereyim calpolda bitmisti onu yazdiririm. Off amaan yazik eli kulaginda onkdar huzursuzki nefes almaya korkuyorum uyanvak die ama yanimkidaki koca ayu aslana bagladi kukruyorKuzum bi göster aile hekimine, ışık gibi bişeyle bakıyorlar eğer kızarmışsa inşallah yoktur bişey ama damla veriyorlar, kv gilde hastalandığında kulakları kızarmış damla vermiştş
Yaş doldugu gün oldu bize. Asm tarih veriyorKizlar bir yaş aşıları ne zaman yapiliyor . 12. Ay sonu mu gideceğiz . Yoksa şimdi gitsek olur mu
O koca ayular beni delirtmeye basladi ya. Kukredigi yetmezmis gibi birde uykusunda bağıra bağıra konusmaya basladiUyku serseminyazdimmi hatirlayamadim.kuzum. sabah zaten defne okula gidecek bende cinari gotururum bi ara. Gostereyim calpolda bitmisti onu yazdiririm. Off amaan yazik eli kulaginda onkdar huzursuzki nefes almaya korkuyorum uyanvak die ama yanimkidaki koca ayu aslana bagladi kukruyor
Günaydın perom afiyetler olsunGüzelll güneşli bir günnOğluşumun 1 yaşı Yeşil çayım anamın aloeverası evimin pembiş balkonu mutfaaaamın benceresi komşunun yarımyamalak gözüken camı bacası haa bide tililililim
Güüüüünaydıııın le le sakine niye gittin tütüneeeeee
Sağol kuzum amma biz 1 yasımızı cooktan kutladık bıliyon demi.. yani bugun biz 1 yaş 7 gunluguz tililililiGünaydın perom afiyetler olsundoğum gününüz kutlu mutlu olsunnnn
Su siyah ayucukda kocan heraldeGüzelll güneşli bir günnOğluşumun 1 yaşı Yeşil çayım anamın aloeverası evimin pembiş balkonu mutfaaaamın benceresi komşunun yarımyamalak gözüken camı bacası haa bide tililililim
Güüüüünaydıııın le le sakine niye gittin tütüneeeeee
Bağa baksana sen sen benim dunusume nie oyle diyosun maden kutladiniz ne demeye hans 1yasimda diyosun tabi oda böğün zannetti ciks ciks ciksSağol kuzum amma biz 1 yasımızı cooktan kutladık bıliyon demi.. yani bugun biz 1 yaş 7 gunluguz tilililili
Hahhaha dünüşüm benim yaBağa baksana sen sen benim dunusume nie oyle diyosun maden kutladiniz ne demeye hans 1yasimda diyosun tabi oda böğün zannetti ciks ciks ciksMdmray
Ama yazarken bi düşündüm biliyo musunSağol kuzum amma biz 1 yasımızı cooktan kutladık bıliyon demi.. yani bugun biz 1 yaş 7 gunluguz tilililili
Benimki alkol alınca yada çok yorgunken öyle konuşuyordu bazen çok komik oluyor ama yaO koca ayular beni delirtmeye basladi ya. Kukredigi yetmezmis gibi birde uykusunda bağıra bağıra konusmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?