- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Çok haklısın kuzum, bu süreç hepimizi fazlasıyla yordu zaten ben böyle tıkandıkça iki çocuklu üç çocuklu annelere hayran oluyorum. Rabbim kolaylık versin, hepimizin hem beden hem de psikolojik gücünü arttırsın inşallahCanim kimisinin hayati kolay kimisinin daha zordur. Anne olmaya hazir degilim diyorsun ya bende ikinciye hazir değildim. Benim icin erkendi mesela ve yusra zaten zor bebekti ve hâla zor bir cocuk. Bende x2 yani durumun. Sirayla ikisini besle, uyut, tekrar uyut, banyosu tuvaleti bezi. Bütün günüm böyle geciyor. En fazla kayınvalide yada anneme gidiyorum. Onlarda da dinlenmeye değil daha cok yorulmaya gidiyorum.
Arkadaş grubu desen bende de bitik durumda. Cocukluk arkadasimla kopali çok zaman oldu.lisedekilerle de pandemide 1 2 kez gorustuk. 2si bekar biri yeni evlendi,telefonla bile sık gorusmeyiz. Yine kuzenimlede oyle ve 2 ust sokagimda oturuyor...
Karsimdaki komsum yillardir tanidigim bir ablam ayni zamanda cocukluk arkadasiminda kuzeni. Biz gidip gelmiyoruz ama o arkadasim İstanbul'a gelince 3 kişi sürekli görüştüler.
Alistim artık kabullendim.
Nazara bnde cok inaniyirum cnm, ama sanirim yerini yadirgiyo. Cok zorluyo bni yaa
Abbooov bu sımdiden kv olmuş bileme tilililiBağa baksana sen sen benim dunusume nie oyle diyosun maden kutladiniz ne demeye hans 1yasimda diyosun tabi oda böğün zannetti ciks ciks ciksMdmray
Nice mutlu yillaraGüzelll güneşli bir günnOğluşumun 1 yaşı Yeşil çayım anamın aloeverası evimin pembiş balkonu mutfaaaamın benceresi komşunun yarımyamalak gözüken camı bacası haa bide tililililim
Güüüüünaydıııın le le sakine niye gittin tütüneeeeee
Su siyah ayucukda kocan heralde
Ben onu banyo da kafami petege vurunca yasiyorumOglani guldureyim derken burnumu mama sandalyesine carptim cizgifilmde kafada donen yildizlar gercekmis valla gercekmis baskada lafim yoh
Benimki yorgun ve stresliykenBenimki alkol alınca yada çok yorgunken öyle konuşuyordu bazen çok komik oluyor ama ya
Kiz bende bugun sandim. Ne yapayim bu aralar bebelerin dogumgunu ard arda karisiyoAbbooov bu sımdiden kv olmuş bileme tililili1 yaş demedim bire oradaki ayucugu kastettüm 1 yaş derken. Yanı oğlumun 1 yas ayucugu demeliydim demi pinkom dogru ayuluk bende
Amanın böyük garışıklıkNice mutlu yillara
Sagol canım yinedeKiz bende bugun sandim. Ne yapayim bu aralar bebelerin dogumgunu ard arda karisiyoiki kez kutlamis oldum
Bende ekmegi kestim ajom bıkacgundur. Hemen toparladım Valla kesince ekmegi. bugun yesıl cay içtim ilk kez :)Kizlar ben bugun Şekersiz 21 güne başladım. Yeni topik açtım kendime
Bende demlicem birazdan. Kahvalti geçe kalmıştı birazBende ekmegi kestim ajom bıkacgundur. Hemen toparladım Valla kesince ekmegi. bugun yesıl cay içtim ilk kez :)
Ssgol cnm valla iyi sizlandimBen onu banyo da kafami petege vurunca yasiyorumgecmis olsun canim
Olsun lulusunu yisinn annesi 1çınar da anasını çok üzengillerden
O benımkındede oluyo. Yanı dusun benim koridor abartısız 20 mtre var o taa yatak odasından bagrıyo uykusunda bende salondan hööyyt diyomO koca ayular beni delirtmeye basladi ya. Kukredigi yetmezmis gibi birde uykusunda bağıra bağıra konusmaya basladi
Bak bak beni cekıstırıleer uzerımden prim yapıler birbirlerine ver coskuyu ver coskuyu birbirine dahada dumem elinizeHahhaha dünüşüm benim ya
Yasasin dunusculuk yasasin saksakcilik yasasin iyiki iyiki iyikiBak bak beni cekıstırıleer uzerımden prim yapıler birbirlerine ver coskuyu ver coskuyu birbirine dahada dumem elinizetililili Pinkpinkblue
Pinko bah sonunu gacırdın ekleme yaptım yorumuma geri dön geri dön ne olur geri don oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?