2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok haklısın kuzum, bu süreç hepimizi fazlasıyla yordu zaten ben böyle tıkandıkça iki çocuklu üç çocuklu annelere hayran oluyorum. Rabbim kolaylık versin, hepimizin hem beden hem de psikolojik gücünü arttırsın inşallah

Bağa baksana sen sen benim dunusume nie oyle diyosun maden kutladiniz ne demeye hans 1yasimda diyosun tabi oda böğün zannetti ciks ciks ciks Mdmray
Abbooov bu sımdiden kv olmuş bileme tililili 1 yaş demedim bire oradaki ayucugu kastettüm 1 yaş derken. Yanı oğlumun 1 yas ayucugu demeliydim demi pinkom dogru ayuluk bende

Abbooov bu sımdiden kv olmuş bileme tililili 1 yaş demedim bire oradaki ayucugu kastettüm 1 yaş derken. Yanı oğlumun 1 yas ayucugu demeliydim demi pinkom dogru ayuluk bende
Kiz bende bugun sandim. Ne yapayim bu aralar bebelerin dogumgunu ard arda karisiyo iki kez kutlamis oldum

Kizlar ben aile hekimime gittim kulak icin. Dediki dis cikariyordur enfeksiyon olsa ates eslik eder disimiz agriyinca agriyi tum cene kemiginde ve kylaklarda hissederiz dedi. Yinede ates eslik ederse tekrar getir dedi. Tam 12ye geliodu saat calpoluda yazdiramadim artik kendim alirim evde 2calpol canavari var.cinarda anladi artik kutuyu girunce seviniyo. Defne 1.5yasinda kaypo derdi dolvenede dolde .

O koca ayular beni delirtmeye basladi ya. Kukredigi yetmezmis gibi birde uykusunda bağıra bağıra konusmaya basladi
O benımkındede oluyo. Yanı dusun benim koridor abartısız 20 mtre var o taa yatak odasından bagrıyo uykusunda bende salondan hööyyt diyom
Bazende gece bagrıyo yanındayken benimde uykum Acaip hafif odum kopuyo fırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…