2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kanka iyi bari enfeksiyon olmasın da yine bir diş macerası geliyor desene şu calpol aşkından nolur bizim kıza da nolurrrr

Kanka iyi bari enfeksiyon olmasın da yine bir diş macerası geliyor desene şu calpol aşkından nolur bizim kıza da nolurrrr
Muayene etmedi ama kanka atesi yok dedim diye yinede ben tetikteyim. Insallah zeynepte sever calpolu sevmeyen augumentine ne yapmaz ayy kanka defneye dokunmustu augumentin dozu fazla gelmisti hic unutmam verdim resmen bayildi gozleri sisti uyandiramadik cok korkmustum .

Hani pero msjin ayni duruyo . Sikilma ne sikiliyosun . Biz ajoyla 21gunnsekersiz beslenme yapuyoruz suan 2hurma yedim bide nescafe iciyorum ama aciktim yaa yemek yiyesim var seytan geldi oturuyorz diyoki al oglani cik surdan donerciye git neydecen 21 gunn sekersiz beslenmeyi ye ic yat dio. ama ben naptim kirdim bacağni yolladim PeRRieR

Kanka bize de verdiler augmentin ama kullanmadık sonra largopen verdiler onu da bir kere zorla verebildik sonra da bu viral enfeksiyon dediler enfluvir verdiler ayy neler çekiyordım içirirken ya hem el hem ayak tutup şırınga ile veriyorduk veremiyorduk hep tükürüyordu, ağlama çığlık gırla

Aha hah yok o zopa size canım dünüşümü bulamkı bende size bulaşacam hahha. Ayy koptum yaa Nisan attı diyor yaaa yıkıldım resmen bayılıyom senin su esprıklerine

2 kere nişan attıktan sonra elinde zopalı kaynanaya hiç verememkorkarım kızımı da zopalar diye

Cok zor yaa bikere huyaninca gerisi oyle .bende kan surubunda oyle olmustum ne kdar tedirgin oluyodum yaa off . Rabbim evlatla evladinin acisiyla sinamasin hic bi anneyi amiiin

Aha hah yok o zopa size canım dünüşümü bulamkı bende size bulaşacam hahha. Ayy koptum yaa Nisan attı diyor yaaa yıkıldım resmen bayılıyom senin su esprıklerine
Hahahaha sen bilmiyosun neler oldu neler sanki gercek nisandi bi gorsrn olaylari aman efemdim al altinlarimi ver altinlarimi esbaplarimi geri getirin

Çok pardon da, oğluma da laf söz getirtmem o ayrı da, analığın lezzetine ikinci yavrusunda varmış biri olarak kızımı yedirir miyim pardon kolay verir miyim sandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…