Kanka iyi bari enfeksiyon olmasın da yine bir diş macerası geliyor deseneKizlar ben aile hekimime gittim kulak icin. Dediki dis cikariyordur enfeksiyon olsa ates eslik ederdisimiz agriyinca agriyi tum cene kemiginde ve kylaklarda hissederiz dedi. Yinede ates eslik ederse tekrar getir dedi. Tam 12ye geliodu saat calpoluda yazdiramadim artik kendim alirim evde 2calpol canavari var.cinarda anladi artik kutuyu girunce seviniyo. Defne 1.5yasinda kaypo derdi dolvenede dolde
Muayene etmedi ama kanka atesi yok dedim diye yinede ben tetikteyim. Insallah zeynepte sever calpolu sevmeyen augumentine ne yapmazKanka iyi bari enfeksiyon olmasın da yine bir diş macerası geliyor deseneşu calpol aşkından nolur bizim kıza da nolurrrr
Aha ya gıııBak bak beni cekıstırıleer uzerımden prim yapıler birbirlerine ver coskuyu ver coskuyu birbirine dahada dumem elinizetililili Pinkpinkblue
Anam bagada yohmu gı Bı dünüş
Ahahahahajaj ulan simdi farkettim elinde zopayla gelin arayan kaynanada ilk defa goruyorum
Kanka bize de verdiler augmentin ama kullanmadık sonra largopen verdiler onu da bir kere zorla verebildik sonra da bu viral enfeksiyon dediler enfluvir verdiler ayy neler çekiyordım içirirken ya hem el hem ayak tutup şırınga ile veriyorduk veremiyorduk hep tükürüyordu, ağlama çığlık gırlaMuayene etmedi ama kanka atesi yok dedim diye yinede ben tetikteyim. Insallah zeynepte sever calpolu sevmeyen augumentine ne yapmazayy kanka defneye dokunmustu augumentin dozu fazla gelmisti hic unutmam verdim resmen bayildi gozleri sisti uyandiramadik cok korkmustum .
Aha hah yok o zopa size canım dünüşümü bulamkı bende size bulaşacam hahha. Ayy koptum yaa Nisan attı diyor yaaa yıkıldım resmen bayılıyom senin su esprıklerineAhahahahajaj ulan simdi farkettim elinde zopayla gelin arayan kaynanada ilk defa goruyorumkahvenin kizi bekar ama bu zopayi gorunce verirmi bilemedim kahvetelvesi haaaaa bide pinkin kizi bekar 2 kere nisan atti 1917pinkterest
Ahahahahajaj ulan simdi farkettim elinde zopayla gelin arayan kaynanada ilk defa goruyorumkahvenin kizi bekar ama bu zopayi gorunce verirmi bilemedim kahvetelvesi haaaaa bide pinkin kizi bekar 2 kere nisan atti 1917pinkterest
Cok zor yaa bikere huyaninca gerisi oyle .bende kan surubunda oyle olmustum ne kdar tedirgin oluyodum yaa off . Rabbim evlatla evladinin acisiyla sinamasin hic bi anneyi amiiinKanka bize de verdiler augmentin ama kullanmadık sonra largopen verdiler onu da bir kere zorla verebildik sonra da bu viral enfeksiyon dediler enfluvir verdiler ayy neler çekiyordım içirirken ya hem el hem ayak tutup şırınga ile veriyorduk veremiyorduk hep tükürüyordu, ağlama çığlık gırla
Cok haklisin valla2 kere nişan attıktan sonra elinde zopalı kaynanaya hiç veremem korkarım kızımı da zopalar diye
Hahahaha sen bilmiyosun neler oldu nelerAha hah yok o zopa size canım dünüşümü bulamkı bende size bulaşacam hahha. Ayy koptum yaa Nisan attı diyor yaaa yıkıldım resmen bayılıyom senin su esprıklerine
Bohcada gıtmısmı bohcaHahahaha sen bilmiyosun neler oldu nelersanki gercek nisandi bi gorsrn olaylari aman efemdim al altinlarimi ver altinlarimi esbaplarimi geri getirin
Bohca mohca kalmadi yakti yakti attilarBohcada gıtmısmı bohca
Arada kaynayan kaynayanaHahahaha sen bilmiyosun neler oldu nelersanki gercek nisandi bi gorsrn olaylari aman efemdim al altinlarimi ver altinlarimi esbaplarimi geri getirin
Hahahahajaj evet oda sensin iste tam muge anlilik meselelerArada kaynayan kaynayana
Amin canım benim aminCok zor yaa bikere huyaninca gerisi oyle .bende kan surubunda oyle olmustum ne kdar tedirgin oluyodum yaa off . Rabbim evlatla evladinin acisiyla sinamasin hic bi anneyi amiiin
Çok pardon da, oğluma da laf söz getirtmem o ayrı da, analığın lezzetine ikinci yavrusunda varmış biri olarak kızımı yedirir miyim pardon kolay verir miyim sandınızAhahahahajaj ulan simdi farkettim elinde zopayla gelin arayan kaynanada ilk defa goruyorumkahvenin kizi bekar ama bu zopayi gorunce verirmi bilemedim kahvetelvesi haaaaa bide pinkin kizi bekar 2 kere nisan atti 1917pinkterest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?