2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok pardon da, oğluma da laf söz getirtmem o ayrı da, analığın lezzetine ikinci yavrusunda varmış biri olarak kızımı yedirir miyim pardon kolay verir miyim sandınız
Buldunn tabi sessiz sakin cimcimeyi ozaman size 1917pinkterest bekarlar klubu baskaniyla gorusterelim

Canım eşin yardım etmiyor mu ya da kısa bir süre de olsa bırakabileceğin annen yok mu yakında?Benim bunlar olduğu halde bunalıyorum böyle hissetmen çok normal.Bir de çevre plan yaparken çocuk küçük diye sana sormayabilirler gelir misin diye.Sen vakit yaratıp arkadaşınla bir saat bile görüşsen o bile moral verir.Hiç çıkamıyorsan arkadaşınla çocuğu da alıp eşinle beraber çıkın.Erkeklere söylemeyince akıl edemiyorlar çoğu şeyi.

Canım benim ailem çok uzak bir şehirde benden, bırakabilecek kimsem yok. Eşimde korona konusunda çok pimpirikli , birisiyle görüşsem bir sürü laf eder, bir de olur molur hastalık gelirse al başına belayı. Bunların yanısıra o kadar anlayışsız ve vurdumduymaz ki benim bu kadar daraldığımı görmüyor ya ada anlamak istemiyor. Aman işte öyle bişey canım

İşin zor canım ya kafayı yememek için çocuğu uyuttuğunda sevdiğin birşeyle ilgilen boşver işi gücü.Ben öyle yapıyorum nete giriyorum kitap okuyorum birkaç sayfa olsa da.Tabi çocukların yemekleri yoksa o zaman mecbur onunla uğraşıyorum.Yemek varsa gerisinş boşveriyorum.Oğlan çok seviyor süpürgeyi onula beraber süpürüyoruz.Kız desen okul harici tabletle ya da dersle.Arada delirtiyor beni de neyse

Kanka iyi bari enfeksiyon olmasın da yine bir diş macerası geliyor desene şu calpol aşkından nolur bizim kıza da nolurrrr
Ben de toplasan 3 kere vermişimdir aşı sonrası.Kendim de içmem hiç ilaç sevmem de o ağrıyı çekerim içmemKızım da öyle oğlum da çok şükür ilaçlık pek bir hastalık geçirmedik.

Kızlar çok bakamıyorum bu aralar buraya daha evin işi bitmedi .Bu ay İnşallah taşınıcaz.Düşündükçe uzadıkça bunalıyorum taşınıp kurtulayım artık diye aylardır bitemedi bir.Oğlanın ctesi doğumgünüydü normalde de taşınınca yaparız dedim.Keşke yapsaydım eşimin ailesi bizimleydi haftasonu.Pazar da görümcem heves etmiş oğlumun ilk pastasını alıcam diye.Pazar günü yeni evin bahçesinde sadece pasta ve çayla konu komşu aile akraba doğum günü kutladıkCtesi eşim zaten ben pasta alırım oğluma gelen gelir gelmeyen gelmez diye bir atar yaptı bana.Ben de hazırlanıcam vakit yok sonra demiştim.Pazar günü kutladık yine deBugün aşısı vardı götüremedik yarına kaldı su çiçeği varmış söyledi hemşire.Çok yorulduk haftasonu kalabalık ve açık hava hal bırakmadı hiçbirimizde.Uyku düzeni sapıttı oğlumun bazen günde bir bazen iki belli olmuyor.Bazen gece kalkmıyor bazen uyumuyor sürekli kalkıyor.Dişten herhalde damaklar kabardı hep gelen yok daha.Merdiven çıkmaya da başladık artık ama hala yürüyemiyoruz.Yürüme hariç herşeyi yapıyor neredeyse

Kızlar haftaıcı yasak kacta baslıyor. Ve tum illerdemı?

Dogumgununuz kutlu olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…