Bende aldim ama parktan geldik ortalik dumanHahah muhabbetleri kaçırmışım ıspanak yıkıyordum da üzerinize afiyet
Karnıbahar çiçek açtı buzdolabındaBende aldim ama parktan geldik ortalik dumankarnabahar yaptim bugune
Buldunn tabi sessiz sakin cimcimeyiÇok pardon da, oğluma da laf söz getirtmem o ayrı da, analığın lezzetine ikinci yavrusunda varmış biri olarak kızımı yedirir miyim pardon kolay verir miyim sandınız
Ben sebzeleri az az aliyorum bu sene o sekilde çürüme olmuyo. Ama meyvelerde durum kötüKarnıbahar çiçek açtı buzdolabındahaşlayıp kızartmasını yapmak istiyordum ama hayırlısı bakalım yaza kadar yaparım dursun size afiyet olsun
Canım eşin yardım etmiyor mu ya da kısa bir süre de olsa bırakabileceğin annen yok mu yakında?Benim bunlar olduğu halde bunalıyorum böyle hissetmen çok normal.Bir de çevre plan yaparken çocuk küçük diye sana sormayabilirler gelir misin diye.Sen vakit yaratıp arkadaşınla bir saat bile görüşsen o bile moral verir.Hiç çıkamıyorsan arkadaşınla çocuğu da alıp eşinle beraber çıkın.Erkeklere söylemeyince akıl edemiyorlar çoğu şeyi.Bugün valla pimi çekilmiş bombayım, evin içinde dokunsa eşim patlayacağım o kadar daraldım ya. Azcık yazayım içim rahatlasın. Bugün bir baktım instaya, okuldab arkadaşlarımın bir grubu kahvaltıya gitmiş, bir grubu birisine sürpriz hazırlamış bir kısmı yürüyüşe çıkmış, ben napıyorım sabah 8 de başlayan mesaiyle evde bir yaşında bir çocukla tıklı bir vaziyette oturuyorum. Tek aktivitem buraya girip , instaya bakmak biliyor musunuz? Eşimle zaten gğn içinde toplasan yarım saat etmez konuşmamız. 2019 Kasımdan beri evdeyim, şöyle 1 den fazla kişi olarak arkadaş grubuyla yaptığım bişey yok. Erken doğum riski yüzünden 5.aydan 9. Aya kadar yattım sonra pandemi de ağzıma etti. Ben sosyalleşmeyi unuttum , çok daraldım artık kendimi hiç mutlu görmüyorum. Kime anlatsam eminim beni anlamayacak. Ama ben anne olmaya gerçekten hazır değil mişim sanırım. Ancak uyutabildim saat 2 buçuktan beri uyanıktı, böyle bebek olur mu , off off
Bizi hemşire çağırdı genelde ayını dolduruyor oğlum öyle çağırıyor.Ctesi doldurdu benimki ayını pztesi çağırdı bizimki.Kizlar bir yaş aşıları ne zaman yapiliyor . 12. Ay sonu mu gideceğiz . Yoksa şimdi gitsek olur mu
Canım benim ailem çok uzak bir şehirde benden, bırakabilecek kimsem yok. Eşimde korona konusunda çok pimpirikli , birisiyle görüşsem bir sürü laf eder, bir de olur molur hastalık gelirse al başına belayı. Bunların yanısıra o kadar anlayışsız ve vurdumduymaz ki benim bu kadar daraldığımı görmüyor ya ada anlamak istemiyor. Aman işte öyle bişey canımCanım eşin yardım etmiyor mu ya da kısa bir süre de olsa bırakabileceğin annen yok mu yakında?Benim bunlar olduğu halde bunalıyorum böyle hissetmen çok normal.Bir de çevre plan yaparken çocuk küçük diye sana sormayabilirler gelir misin diye.Sen vakit yaratıp arkadaşınla bir saat bile görüşsen o bile moral verir.Hiç çıkamıyorsan arkadaşınla çocuğu da alıp eşinle beraber çıkın.Erkeklere söylemeyince akıl edemiyorlar çoğu şeyi.
Buyrun kahve hanımcım benim kızımında başı bağlı değil, bekarlık sultanlıktır diyip vermyicem kimselereeeBuldunn tabi sessiz sakin cimcimeyiozaman size 1917pinkterest bekarlar klubu baskaniyla gorusterelim
Ben salona attım benimkini kusura bakma uyuyamıyoruz oğlanla böyle dedim.Park yatak alıcaz yeni eve taşınınca.O zamana kadar yatsın salondaO koca ayular beni delirtmeye basladi ya. Kukredigi yetmezmis gibi birde uykusunda bağıra bağıra konusmaya basladi
İşin zor canım ya kafayı yememek için çocuğu uyuttuğunda sevdiğin birşeyle ilgilen boşver işi gücü.Ben öyle yapıyorum nete giriyorum kitap okuyorum birkaç sayfa olsa da.Tabi çocukların yemekleri yoksa o zaman mecbur onunla uğraşıyorum.Yemek varsa gerisinş boşveriyorum.Oğlan çok seviyor süpürgeyi onula beraber süpürüyoruz.Kız desen okul harici tabletle ya da dersle.Arada delirtiyor beni de neyseCanım benim ailem çok uzak bir şehirde benden, bırakabilecek kimsem yok. Eşimde korona konusunda çok pimpirikli , birisiyle görüşsem bir sürü laf eder, bir de olur molur hastalık gelirse al başına belayı. Bunların yanısıra o kadar anlayışsız ve vurdumduymaz ki benim bu kadar daraldığımı görmüyor ya ada anlamak istemiyor. Aman işte öyle bişey canım
Ben de oğlumu vermicem kimseyeBuyrun kahve hanımcım benim kızımında başı bağlı değil, bekarlık sultanlıktır diyip vermyicem kimselereee
Bir haftada iki kg veren varmış şekeri kullanmayarakKizlar ben bugun Şekersiz 21 güne başladım. Yeni topik açtım kendime
Ben de toplasan 3 kere vermişimdir aşı sonrası.Kendim de içmem hiç ilaç sevmem de o ağrıyı çekerim içmemKanka iyi bari enfeksiyon olmasın da yine bir diş macerası geliyor deseneşu calpol aşkından nolur bizim kıza da nolurrrr
Sen nerene spor yapıyon kız zayıf değil miydin senSporumuda yaptim yigildim dayak yemis gibiyim
Umarim guzel bir fark gorebilirim buna cok ihtiyacim varBir haftada iki kg veren varmış şekeri kullanmayarak
Dogumgununuz kutlu olsun canimKızlar çok bakamıyorum bu aralar buraya daha evin işi bitmedi .Bu ay İnşallah taşınıcaz.Düşündükçe uzadıkça bunalıyorum taşınıp kurtulayım artık diye aylardır bitemedi bir.Oğlanın ctesi doğumgünüydü normalde de taşınınca yaparız dedim.Keşke yapsaydım eşimin ailesi bizimleydi haftasonu.Pazar da görümcem heves etmiş oğlumun ilk pastasını alıcam diye.Pazar günü yeni evin bahçesinde sadece pasta ve çayla konu komşu aile akraba doğum günü kutladıkCtesi eşim zaten ben pasta alırım oğluma gelen gelir gelmeyen gelmez diye bir atar yaptı bana.Ben de hazırlanıcam vakit yok sonra demiştim.Pazar günü kutladık yine de Bugün aşısı vardı götüremedik yarına kaldı su çiçeği varmış söyledi hemşire.Çok yorulduk haftasonu kalabalık ve açık hava hal bırakmadı hiçbirimizde.Uyku düzeni sapıttı oğlumun bazen günde bir bazen iki belli olmuyor.Bazen gece kalkmıyor bazen uyumuyor sürekli kalkıyor.Dişten herhalde damaklar kabardı hep gelen yok daha.Merdiven çıkmaya da başladık artık ama hala yürüyemiyoruz.Yürüme hariç herşeyi yapıyor neredeyse
Tabiki de geçmediiiCanimm insallah bu gecenizde boyle gecer atlatmis olursunuz . Devam ediyorum canim en azindan aralari acmaya gayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?