- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Geçmiş olsun canım. İnşallah birşeyi yoktur. Gece yatarak emzirmeler kulak iltihabı yapıyor demişti doktorum bana. İnşallah öyle bir durym yoktur. Ama ateşi yoksa zaten değildir yeni dişler geliyor olabilir mi?Kizlar cinarin kulagi akiyor birnsuredir .cocukndr u bisey yok demisti ama aksam saatkerinde cok huysuzlaniyo kulaklarini ovaliyor kasiyor . 10da uyuttum bi krizlenuyandi meme vermedim su verdim baya agladi ama dayandim . Salladim koyarken yie agladi kulakarini cekiyo dolven verdim simdi emzireyim bari dedim yaa off kbb ye gitmemiz lazim sanirim . Onada kolay rand bulunmaz yarin bi aile hek gotureyim bari . 3 gece olacakti gece beslenmesinde yolda kat edemedik ama en azindan kararliydim . Simdi agrisi var belkiki avutamam emmezse .bugun zaten hic yemek yemedi ince bi dilim armut yarimda muz oda kucuk muzdan
Hadi hayirli olsun cnm :)Adetimin geçmesiyle bu sabah test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı ben şoktayim hala
Boyle seylere evde yasayanlarin hepsi onay vermesi gerek diye dusunuyorum.esin belliki hayvanlara karsi ilgisi var.bende cok severim ama esim hic sevmez o yuzden alamiyoruz.Kızlar kafayı sıyırmak an meselesi. Ben tüm hayvanlardan çok korkarım . Bizim ev en üst kat. Teras var.. Terastan da çatıya ufak bir bölüm. Eşim daha önce kedi aldı ve orada baktı. Kediler terasa çıktığında bile ben çıkamıyorum. Bazen eve kaçıyorlardı oğluma aldırıp çıkarrtırıyordum ve eşim bunu gayet iyi biliyor. Şimdi arkadaşından bir kedi aldı İngiliz kedisi mi ne. Tamam uslu sakin ama ben varlığından korkuyorum. Evde kalıyormuş. Bizimde evde kalsın alışırsın dedi ben alışamam biliyorum. Aynı oda da bile duramıyorum. O ise alışmaya çalışmıyorsun diyor. Dedim ayrı odalarda yaşarız. Siz oturrsunuz salonda. Kedi nerede ben orda olmam. Napcam bilmiyorum. Kendimi biliyorum. Şuan kapı kapalı başka odadayım ama burda bile tedirginim
Yalniz olmamak benim adima guzel sizin adiniza kotu :)Yalnız değilsin hasatcım
İyiyiz canım sen nasılsın? Geçmiş olsun. Şimdiden doğum günü kutlu olsun bıdığınKızlar nasılsınız bizim yrım doğum günümüz ama kutlama haftaya kaldı kayınvabam hastanede olduğu için
Esinin dogum gunu kutlu olsun.yakininiz icinde basiniz saolsun cnm.Bugun esimin doğumgünü aksam kv de de kutlayacaktik bir pastayla bende pogaca yaptim. Ama az once cok sevdigimiz bir abinin vefat ettigini ogrendik. Cok uzgunum basim catliyo
Ayagimda sallarken kullaniyorum ayagimdan biraktiktan sonra derin uykuya dalinca aliyorum cnm.Kızlar bebenıze yastık kullanıyormusunz
Bende oyle yapıyorum kuzumAyagimda sallarken kullaniyorum ayagimdan biraktiktan sonra derin uykuya dalinca aliyorum cnm.
Sgl cnm. Gotrdm dr distendir dedi. Bktim azi cok sisGeçmiş olsun canım. İnşallah birşeyi yoktur. Gece yatarak emzirmeler kulak iltihabı yapıyor demişti doktorum bana. İnşallah öyle bir durym yoktur. Ama ateşi yoksa zaten değildir yeni dişler geliyor olabilir mi?
Dahada zayif olmam lazim canimSen nerene spor yapıyon kız zayıf değil miydin sen
Arada banada geliyorlar cnm :) meslegim oldugu halde evde cocuk bakip ev hanimciligi oynuyorum.hunimi buyuk taktim dur sana da gondereyim hemide simli :)Bugün valla pimi çekilmiş bombayım, evin içinde dokunsa eşim patlayacağım o kadar daraldım ya. Azcık yazayım içim rahatlasın. Bugün bir baktım instaya, okuldab arkadaşlarımın bir grubu kahvaltıya gitmiş, bir grubu birisine sürpriz hazırlamış bir kısmı yürüyüşe çıkmış, ben napıyorım sabah 8 de başlayan mesaiyle evde bir yaşında bir çocukla tıklı bir vaziyette oturuyorum. Tek aktivitem buraya girip , instaya bakmak biliyor musunuz? Eşimle zaten gğn içinde toplasan yarım saat etmez konuşmamız. 2019 Kasımdan beri evdeyim, şöyle 1 den fazla kişi olarak arkadaş grubuyla yaptığım bişey yok. Erken doğum riski yüzünden 5.aydan 9. Aya kadar yattım sonra pandemi de ağzıma etti. Ben sosyalleşmeyi unuttum , çok daraldım artık kendimi hiç mutlu görmüyorum. Kime anlatsam eminim beni anlamayacak. Ama ben anne olmaya gerçekten hazır değil mişim sanırım. Ancak uyutabildim saat 2 buçuktan beri uyanıktı, böyle bebek olur mu , off off
Niye sütten kesiyorsun blue daha cook erkenYok cnm aksine sagol anlattigin icin. Kararliyim ama onu uzmek aglatmakta istemiyorum o ic cekisini daha once hic gormedim .bayilacak zanettim artik memeyi verdim yumuldu elinide gogsume soktu hem ic cekiyo hem emmeye calisiyodu gozlerimden yaslar suzuluyo bir yandansu teklif ettim heptenn cildirdi . Biberona aliskin olsa bu kdar tepki vermezdi heralde
Canim bir bakmissin ataga geçer yürür giderKizlar bu siralar o kadar yogunum ki 5 dk bakip cikabiliyorum anca.hafta sonu kv vardi o yuzdende giremedim.size gelismeleri anlatayim eksik kalmayin bende anlatacak birilerini buldum diye anlatayim :)
Birkac aydir yavrumun bacak ve kol arkalarinda isilik gibi seyler cikmaya baslamisti puturlu.aylik kont sordugumuzda mavsim gecisinden olabilecegibi soyledi iki tane nemlendirici krem onerdi birini aldik surduk basta gecer gibi olmustu ama sonra bi anda azitti hem kizariklik sanki pisik olmus gibi bacaklari yer yer hemde kasinti yapiyordu yavruma.sonra dusundum yakin zamanda iki sey degistirdim sampuan ve deterjani.
Sampuan hep e bebek kullaniyorduk dalin ve uni baby almistim.deterjanda bizimkinlerle bir atiyordum ama kullandiklarimiz sivi deterjan ve iyi markalardandi.daha sonra dustan sonra azdigini gordum bir gun sampuan kullanmadan yikadim gecmeye basladi sampuandanmis meger e bebegin sampuanina devam :)
Bugun almaya gittik birde baktim ki baharlik seylerde indirim var ama cok iyi indirim ince uzun baharlik kazaklar 16 tl tsortler 10 tl ince pijamalar 8 9 tl ydi 4 parca anca bulabildim bedrnine uygun aldim.bilginiz olsun.
Sizden gec yuruyecek bizim sipa ama bu ay xcok sukur gelisme var komando gibi elleriyle surunerek istedogi yere gidiyor :)
Sagol canim Allah razi olsunEsinin dogum gunu kutlu olsun.yakininiz icinde basiniz saolsun cnm.
Sutten kesmiyor yanlis anlamissin canim. Gece cok sık emdiği için gece beslenmesini kesmek istediNiye sütten kesiyorsun blue daha cook erken
Canım benim kız gündüz uykusunu tek uyku yapıyor onda da muhtemelen canlı dersim oluyor, bir gece kalıyor bana onda da ben pertİşin zor canım ya kafayı yememek için çocuğu uyuttuğunda sevdiğin birşeyle ilgilen boşver işi gücü.Ben öyle yapıyorum nete giriyorum kitap okuyorum birkaç sayfa olsa da.Tabi çocukların yemekleri yoksa o zaman mecbur onunla uğraşıyorum.Yemek varsa gerisinş boşveriyorum.Oğlan çok seviyor süpürgeyi onula beraber süpürüyoruz.Kız desen okul harici tabletle ya da dersle.Arada delirtiyor beni de neyse
Hiç de geçirmezsiniz inşallah canım bizim kızın ilaç içme durumu çok kötü ya stresten geriö gerim geriliyorum verirkenBen de toplasan 3 kere vermişimdir aşı sonrası.Kendim de içmem hiç ilaç sevmem de o ağrıyı çekerim içmemKızım da öyle oğlum da çok şükür ilaçlık pek bir hastalık geçirmedik.
Valla gönder kuzum çok lazım bu aralar, her şey üstüme üstüme geliyor, çok darlandımArada banada geliyorlar cnm :) meslegim oldugu halde evde cocuk bakip ev hanimciligi oynuyorum.hunimi buyuk taktim dur sana da gondereyim hemide simli :)
Suttenn kesmiyorum, gece beslenmesini kesmeye ugrasiyorumNiye sütten kesiyorsun blue daha cook erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?