2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun canım. İnşallah birşeyi yoktur. Gece yatarak emzirmeler kulak iltihabı yapıyor demişti doktorum bana. İnşallah öyle bir durym yoktur. Ama ateşi yoksa zaten değildir yeni dişler geliyor olabilir mi?

Boyle seylere evde yasayanlarin hepsi onay vermesi gerek diye dusunuyorum.esin belliki hayvanlara karsi ilgisi var.bende cok severim ama esim hic sevmez o yuzden alamiyoruz.
Yalnız değilsin hasatcım
Yalniz olmamak benim adima guzel sizin adiniza kotu :)

Kizlar bu siralar o kadar yogunum ki 5 dk bakip cikabiliyorum anca.hafta sonu kv vardi o yuzdende giremedim.size gelismeleri anlatayim eksik kalmayin bende anlatacak birilerini buldum diye anlatayim :)
Birkac aydir yavrumun bacak ve kol arkalarinda isilik gibi seyler cikmaya baslamisti puturlu.aylik kont sordugumuzda mavsim gecisinden olabilecegibi soyledi iki tane nemlendirici krem onerdi birini aldik surduk basta gecer gibi olmustu ama sonra bi anda azitti hem kizariklik sanki pisik olmus gibi bacaklari yer yer hemde kasinti yapiyordu yavruma.sonra dusundum yakin zamanda iki sey degistirdim sampuan ve deterjani.
Sampuan hep e bebek kullaniyorduk dalin ve uni baby almistim.deterjanda bizimkinlerle bir atiyordum ama kullandiklarimiz sivi deterjan ve iyi markalardandi.daha sonra dustan sonra azdigini gordum bir gun sampuan kullanmadan yikadim gecmeye basladi sampuandanmis meger e bebegin sampuanina devam :)
Bugun almaya gittik birde baktim ki baharlik seylerde indirim var ama cok iyi indirim ince uzun baharlik kazaklar 16 tl tsortler 10 tl ince pijamalar 8 9 tl ydi 4 parca anca bulabildim bedrnine uygun aldim.bilginiz olsun.
Sizden gec yuruyecek bizim sipa ama bu ay xcok sukur gelisme var komando gibi elleriyle surunerek istedogi yere gidiyor :)

Arada banada geliyorlar cnm :) meslegim oldugu halde evde cocuk bakip ev hanimciligi oynuyorum.hunimi buyuk taktim dur sana da gondereyim hemide simli :)

Niye sütten kesiyorsun blue daha cook erken

Canim bir bakmissin ataga geçer yürür gider bizimki hâla tamamlayamadi yurumeyi.

Alerji icinde bulmana sevindim cok zor bulamamak

Canım benim kız gündüz uykusunu tek uyku yapıyor onda da muhtemelen canlı dersim oluyor, bir gece kalıyor bana onda da ben pert sağol canım tavsiyelerin için

Ben de toplasan 3 kere vermişimdir aşı sonrası.Kendim de içmem hiç ilaç sevmem de o ağrıyı çekerim içmemKızım da öyle oğlum da çok şükür ilaçlık pek bir hastalık geçirmedik.
Hiç de geçirmezsiniz inşallah canım bizim kızın ilaç içme durumu çok kötü ya stresten geriö gerim geriliyorum verirken

Uyku eğitimi denediniz mi kızlar ben artık ayrı odada yatırmak istiyorum birde oda için montessori yatak istiyorum bilginiz tavsiyeniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…