Kızlar bugün kan verdim sonuç 0Hadi hayirli olsun cnm :)
Sağol canımDogumgununuz kutlu olsun canim
İnşallah çok emek veriyorsun karşılığını alırsın canımUmarim guzel bir fark gorebilirim buna cok ihtiyacim var
Sevindim canim cok zor olurdu senin içinKızlar bugün kan verdim sonuç 0
Test yanılttı
Bende ablasinin yanina gecircem yakinda egitimsizlerUyku eğitimi denediniz mi kızlar ben artık ayrı odada yatırmak istiyorum birde oda için montessori yatak istiyorum bilginiz tavsiyeniz var mı
Dogum gununuz kutlu olsunKızlar çok bakamıyorum bu aralar buraya daha evin işi bitmedi .Bu ay İnşallah taşınıcaz.Düşündükçe uzadıkça bunalıyorum taşınıp kurtulayım artık diye aylardır bitemedi bir.Oğlanın ctesi doğumgünüydü normalde de taşınınca yaparız dedim.Keşke yapsaydım eşimin ailesi bizimleydi haftasonu.Pazar da görümcem heves etmiş oğlumun ilk pastasını alıcam diye.Pazar günü yeni evin bahçesinde sadece pasta ve çayla konu komşu aile akraba doğum günü kutladıkCtesi eşim zaten ben pasta alırım oğluma gelen gelir gelmeyen gelmez diye bir atar yaptı bana.Ben de hazırlanıcam vakit yok sonra demiştim.Pazar günü kutladık yine de Bugün aşısı vardı götüremedik yarına kaldı su çiçeği varmış söyledi hemşire.Çok yorulduk haftasonu kalabalık ve açık hava hal bırakmadı hiçbirimizde.Uyku düzeni sapıttı oğlumun bazen günde bir bazen iki belli olmuyor.Bazen gece kalkmıyor bazen uyumuyor sürekli kalkıyor.Dişten herhalde damaklar kabardı hep gelen yok daha.Merdiven çıkmaya da başladık artık ama hala yürüyemiyoruz.Yürüme hariç herşeyi yapıyor neredeyse
Kiz cok sıkti dimi bahsi gecmiyo garibinBen de oğlumu vermicem kimseye
Yok canım kızımı da vermem onun yeri başka ne kadar sıkarsa sıksın bitanem o benimKiz cok sıkti dimi bahsi gecmiyo garibin
Benimi tarif ettin yoksa :)Aynen canım, bir de o var sanki ortalık günlük güneşlik biz çağırmıyoruz, benimkiler de bebeği sevmeye gelemedik diyip duruyorlar ne diyeceğimi şaşırıyorum inan. Çevremizde bizi anlayacak eş olsa diyeceğim o da yok kendi açımdan öyle yani, bıktım inan. Hayatımda var ama yok gibi. Bekar olsam bubkadar yalnız olurdum inan
Sen eşittir=ben dedim canımBenimi tarif ettin yoksa :)
Al benden de o kadar kuzum, neyin nesi anlamadım inanBu aralar cok sinirli cok bitkin hissediyorum tek ben mi boyleyim acaba ,sinirlendikcede kendime kiziyorum hasta degilim cocuklarim iyi cok sukur ama hep gerginim ya
Bende öyleyim canim. Ama ben bu aralar degil genel halim böyleBu aralar cok sinirli cok bitkin hissediyorum tek ben mi boyleyim acaba ,sinirlendikcede kendime kiziyorum hasta degilim cocuklarim iyi cok sukur ama hep gerginim ya
Bana da geliyorlar arada canım bişeyler eksik kalınca yetişemeyince falan oluyor geneldeBu aralar cok sinirli cok bitkin hissediyorum tek ben mi boyleyim acaba ,sinirlendikcede kendime kiziyorum hasta degilim cocuklarim iyi cok sukur ama hep gerginim ya
Al benden de o kadar kuzum, neyin nesi anlamadım inan
Bende öyleyim canim. Ama ben bu aralar degil genel halim böyle
Bana da geliyorlar arada canım bişeyler eksik kalınca yetişemeyince falan oluyor genelde
Aaa ne tesaduf bendeNerdeyse bi 10gundur filan boyleyim bende genelde eylul ekimde olurdum modum cok duserdi ama bu ara iyhce kotu hissediyorum ,bugunde adet oldumresmen hayatımdaki en duzenli sey rdgl oldu
Ben de öyleyim herşeye patlıyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorumBu aralar cok sinirli cok bitkin hissediyorum tek ben mi boyleyim acaba ,sinirlendikcede kendime kiziyorum hasta degilim cocuklarim iyi cok sukur ama hep gerginim ya
Aaa ne tesaduf bendebenim hep bir gun geri atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?