2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu kez benimde geri atti ama dun korse takmistim gecen ayda taktim o gune oldum tesaduf mu bilmiyorum
Yok canim duzene girmistir artik. Benim epeydir duzenli. Aman dikkat diyorum
En sevdiğim kisimda onceden gunler onceden ağrım lekelenmem baslardi. Bu dogumdan sonra gününde şak diye geliyo nazar değmesin

Aynen galiba hepimiz ayniyiz
Bunaldik çünkü. Cogumuzun hamileligi zaten yorucu ya da stresli gecti. Kışın ortasiydi bir yere cikamiyorduk. Dogum yapar rahatlariz diyoduk. Kimimiz daha doğurmadan pandemi basladi, evlere kısıldık. Ailemizden sevdiklerimizden destek goremedik. İlla cocuk bakma vs degil duygusal destekte..

Nerdeyse bi 10gundur filan boyleyim bende genelde eylul ekimde olurdum modum cok duserdi ama bu ara iyhce kotu hissediyorum ,bugunde adet oldum resmen hayatımdaki en duzenli sey rdgl oldu
Bende regl oldum dün regl zamanı çok eserekleniyorum ben ya doğumdan önce böyle değildim resmen bi hafta önce başlıyor hallerim gelmeye ilk damla ile kayboluyor gülüm gülüm oluyorum
Teyzelerim bugun 1 yaş aşılarımızı oooolduuuk ama su ciceği yokmus sıraya koydular
Geçmiş olsun canım

Gecmıs olsun kuzum

Yok canim duzene girmistir artik. Benim epeydir duzenli. Aman dikkat diyorum
En sevdiğim kisimda onceden gunler onceden ağrım lekelenmem baslardi. Bu dogumdan sonra gününde şak diye geliyo nazar değmesin

Aynen iste dun olucaktim bugun oldum ama coktandir duzenli masallah dogumdan beri insllah byle gider insanin ustunden rahatlama geljyor ne kadar gerginlessekte vucuda oyi geliyor

Oyle canim bizim tam biryil oluyor bak 18martta ,ve hala dahada riskli bolgedeyiz dogum,sonrasi,simdi bi hava almya bile cikamiyoruzki normlde cok gezen biriydim beni en cok bu yipratti sanirim

Slm Kızlar bende derdimi buraya yazıyorum sürekli ama napim burası daha samimi geliyo.
Şimdi dün kan verdim netten baktım meğer yanlışlık olmuş hamileymisim.
Kan verip gelince kanama başladı.
Şimdi bugün tekrar kan verdim iki katı olmuş bir günde beta.
Ama kanamam durmuyor sanırım yine düşük yapiyorum Beklicem doktor sağlıklı gebelikte devam eder zaten dedi . Hayırlısı artık

Nerdeyse bi 10gundur filan boyleyim bende genelde eylul ekimde olurdum modum cok duserdi ama bu ara iyhce kotu hissediyorum ,bugunde adet oldum resmen hayatımdaki en duzenli sey rdgl oldu
Benim reglim bile düzenli değil tavşanım canım Bahar kırgınlığı mı acaba bizde ki?

Benim reglim bile düzenli değil tavşanım canım Bahar kırgınlığı mı acaba bizde ki?

Ahh canim onun derdi bari aradan cikti diyorum bnde iate kendi kendime moral olsjn diye olabilir canim ama buralar cok soguk bikc hafta iyiydi şimdi yine karakistayiz icjm daraldi ramazana kadar gecse keske

Cok pahali olmuss canim yaa bizim burda bile cok bulunmaz ama 2kati seninki ustelik yiyememde fazla seline mi aliyordunuz
Canım bizde severiz eşimle balık alıyorduk ara ara. Bazen pişmiş söylüyorduk eve büyük balık istersek . Ama uçmuş fiyatlar ya . Kıyma al dedim balık yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…