Patlasam kime neye patlicam onu da bilmiyorum inanBen de öyleyim herşeye patlıyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum
Ben de öyleyim herşeye patlıyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum
Yok canim duzene girmistir artik. Benim epeydir duzenli. Aman dikkat diyorumBu kez benimde geri attiama dun korse takmistim gecen ayda taktim o gune oldum tesaduf mu bilmiyorum
Bunaldik çünkü. Cogumuzun hamileligi zaten yorucu ya da stresli gecti. Kışın ortasiydi bir yere cikamiyorduk. Dogum yapar rahatlariz diyoduk. Kimimiz daha doğurmadan pandemi basladi, evlere kısıldık. Ailemizden sevdiklerimizden destek goremedik. İlla cocuk bakma vs degil duygusal destekte..Aynen galiba hepimiz ayniyiz
Bende regl oldum dünNerdeyse bi 10gundur filan boyleyim bende genelde eylul ekimde olurdum modum cok duserdi ama bu ara iyhce kotu hissediyorum ,bugunde adet oldumresmen hayatımdaki en duzenli sey rdgl oldu
Geçmiş olsun canımTeyzelerim bugun 1 yaş aşılarımızı oooolduuuk ama su ciceği yokmus sıraya koydular
Evet bizimde oyle maalesefTeyzelerim bugun 1 yaş aşılarımızı oooolduuuk ama su ciceği yokmus sıraya koydular
Gecmıs olsun kuzumBende regl oldum dünregl zamanı çok eserekleniyorum ben ya doğumdan önce böyle değildim resmen bi hafta önce başlıyor hallerim gelmeye ilk damla ile kayboluyor gülüm gülüm oluyorum
Geçmiş olsun canım
Yok canim duzene girmistir artik. Benim epeydir duzenli. Aman dikkat diyorum
En sevdiğim kisimda onceden gunler onceden ağrım lekelenmem baslardi. Bu dogumdan sonra gününde şak diye geliyo nazar değmesin
Bunaldik çünkü. Cogumuzun hamileligi zaten yorucu ya da stresli gecti. Kışın ortasiydi bir yere cikamiyorduk. Dogum yapar rahatlariz diyoduk. Kimimiz daha doğurmadan pandemi basladi, evlere kısıldık. Ailemizden sevdiklerimizden destek goremedik. İlla cocuk bakma vs degil duygusal destekte..
Balık fiyatları uçmuş resmen ya hamsinin kilosu 100 TL olur mu arkadaş mevsiminde ....
Bizde olmadık yoktuTeyzelerim bugun 1 yaş aşılarımızı oooolduuuk ama su ciceği yokmus sıraya koydular
Benim reglim bile düzenli değil tavşanım canımNerdeyse bi 10gundur filan boyleyim bende genelde eylul ekimde olurdum modum cok duserdi ama bu ara iyhce kotu hissediyorum ,bugunde adet oldumresmen hayatımdaki en duzenli sey rdgl oldu
Ben çok gerginim ya iş bitmiyor gğç bitimiyor bebeler durmuyor kızım bu aralar her şey ağlıyor sabahtan beri oturmadım ama evim hala düzgüb değilPatlasam kime neye patlicam onu da bilmiyorum inan
Benim reglim bile düzenli değil tavşanım canımBahar kırgınlığı mı acaba bizde ki?
Canım bizde severiz eşimle balık alıyorduk ara ara. Bazen pişmiş söylüyorduk eve büyük balık istersek . Ama uçmuş fiyatlar ya . Kıyma al dedim balık yerineCok pahali olmuss canim yaa bizim burda bile cok bulunmaz ama 2kati seninkiustelik yiyememde fazla seline mi aliyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?