2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hay Allah cok şaşkınım ne diyecegimi bilemedim

Canım benim hakkında hayırlısı neyse öyle olsun... kendi sağlığına dikkat et öncelikle yaz tabiki her zaman

Bende bugun 3 makina camasir katladim. Yemek olmasına ragmen koştur koştur evde bakinca birde görünen birşey yok deli oluyorum

Bende bugun 3 makina camasir katladim. Yemek olmasına ragmen koştur koştur evde bakinca birde görünen birşey yok deli oluyorum
Aynen canım bi de çamaşır yıkadım iki makina bi de kuruyanalr vardı Selin’in onları katladım . Daha nevresimler var yıkanacak ama asacak yer yok

Aynen canım bi de çamaşır yıkadım iki makina bi de kuruyanalr vardı Selin’in onları katladım . Daha nevresimler var yıkanacak ama asacak yer yok
Kurutma makinasi aldigim en iyi şeydi hamileyken aldırmıştım. Yoksa asla yetisemezdik. Bugun 3 makina yikatip kurutup katladım. Aksam esim gelince mutfak halisini degistirdim sildim supurdum ancak

Kurutma makinasi aldigim en iyi şeydi hamileyken aldırmıştım. Yoksa asla yetisemezdik. Bugun 3 makina yikatip kurutup katladım. Aksam esim gelince mutfak halisini degistirdim sildim supurdum ancak
Bekarken kullandım kurutma makinası ama sevemedim bi türlü ya . Buruşturuyor bi tuhaf yapıyordu kazakları falan illa herşey üyü istiyordu . Belki yeni çıkan modeller daha iyidir tabi. Bi de yatak odasındaydı aşırı nem yapıyordu odaya kesinlikle banyoda kullanılması lazımmış öğrenmiştik

Bizde yusranin odaya koydukta çocuğu hasta ettik sonra ben bir aksam onune oturdum oyun oynarken hava saldigini farkettim banyoya aldik

Ahh canim onun derdi bari aradan cikti diyorum bnde iate kendi kendime moral olsjn diye olabilir canim ama buralar cok soguk bikc hafta iyiydi şimdi yine karakistayiz icjm daraldi ramazana kadar gecse keske
Buralar da iyice kasvetlendi canım, şu pandemi bitse bir inan o kadar çok yıldım ki

Slm kizlar benim igkan iyice zivamadan cikmisndurumda hem yaramazlik hem yeme icme her kinuda sapitmis durumda.tum uykulara direniyor keyfini beklersem asla uyumak isyemiyo beklemezsemde aglatmak zorunda kaliyorum,gece beslenmesinde yol katedemedim bugun oturma odasimda yaticaz komsular aglama sesinden rahatsiz olmasimmn diye bugun ciddi anlamda aglayacak yani .esim yardim edicek ben zaten dayanamiyorum.

Allah yardim etsin canim. Esleminde alt avutlar balon gibi şişmiş patlamaya uğraşıyor bu aralar berbat durumdayız

Allah yardim etsin canim. Esleminde alt avutlar balon gibi şişmiş patlamaya uğraşıyor bu aralar berbat durumdayız
Sagol canim. Offnuaa azilara cok erken yavrum Allahbyardim etsin hepsine .resmenn1 haftadir fix calpol veya dolven veriyorum oyle berbat haldeyiz bizde. Dun 3saat uyanik kaldi gece kapiyi actim gitti gitti geldi ablasinin odaya kafayi takti

Teyzelerim bugun 1 yaş aşılarımızı oooolduuuk ama su ciceği yokmus sıraya koydular
Canım biz de olduk bugün suçiçeği de oldukİçim gitti ya ilk ikisinde ağlamadı üçüncüde ağladı12,5 kilo 78 cm olmuşuz.Hemşire az yedirin dedi üst sınırmış da muhallebi haftada bir iki ancak veriyorum.Pilav makarna vermiyorum genelde et balık sebze püre şeklinde omlet sabahları.Üç öğün yiyor arada meyve yoğurt su.Meyve suyu bile vermiyorum daha.Hangisini kesecem

Benimkide bazen yapiyor kizkardesimin ve gorumcemin evinde yapti.yerini yadirgiyorlar diyr tahmin ediyorum.
Kizlar bir yaş aşıları ne zaman yapiliyor . 12. Ay sonu mu gideceğiz . Yoksa şimdi gitsek olur mu
12.ay sonu cnm.1 yasini doldurdugunda yani

Ay canım ya dikkat etsinler böyle bir durumda ne yanlışlığı.Ruh halini düşünemiyorum.Allah hayırlısını versin canım.Benim de ilk bebeğim düşmüştü ama öğrendiğimin ikinci günüydü Allah biliyor ya anlamamıştım o yüzden ne olduğunu.Yeni evliydik daha olmaz hemen diyordum hazır olduğuma emin değildim.Bildiğim tek birşey var ama doğduktan sonra insan keşke olmasaymış diyemiyor hiç hep iyi ki olmuş diyorsun.

Çok buruşuk çıkıyor diyorlar çamaşırlar için ben de aldım da kullanamadım daha.Ama çamaşır asmak toplamak kadar sinir eden birşey yok beni bu aralar

Off cok sıkıcı bir gun bugun yaa niden acabaynn
Havalardandir cnm.hava kapali benimde habire uyuyasim geliyor.
Bende aldim ama parktan geldik ortalik duman karnabahar yaptim bugune
Aaa bugun bende yaptim ama aperatif olarak hasladim havucla birlikte uzerine z.yagi limon ve sarimsak immm severimde.benim oglusumda cok sevdi ona sadece z.yagli yaptim baktim benim tabakta gozu limonlu sarimsakli verdim kendininkini yemek istemedi verdim limonlu sarimsakli yedi seve seve :) anasi gibi eksici sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…