Hay Allah cok şaşkınım ne diyecegimi bilemedimSlm Kızlar bende derdimi buraya yazıyorum sürekli ama napim burası daha samimi geliyo.
Şimdi dün kan verdim netten baktım meğer yanlışlık olmuş hamileymisim.
Kan verip gelince kanama başladı.
Şimdi bugün tekrar kan verdim iki katı olmuş bir günde beta.
Ama kanamam durmuyor sanırım yine düşük yapiyorumBeklicem doktor sağlıklı gebelikte devam eder zaten dedi . Hayırlısı artık
Canım benim hakkında hayırlısı neyse öyle olsun... kendi sağlığına dikkat et öncelikleSlm Kızlar bende derdimi buraya yazıyorum sürekli ama napim burası daha samimi geliyo.
Ama kanamam durmuyor sanırım yine düşük yapiyorumBeklicem doktor sağlıklı gebelikte devam eder zaten dedi . Hayırlısı artık
Bende bugun 3 makina camasir katladim. Yemek olmasına ragmen koştur koştur evde bakinca birde görünen birşey yok deli oluyorumBugün temizlik yaptım yoruldum kızlar yarın kaynişkoşkomlar gelecek Selin’in doğum günüsünü kutlamaya gecikmeliyarın birkaç şey yapıcam atıştırmalık yallah . Akşama da dizim var Selin kesin uyumaz
Bende çok şaşkın ve üzgünüm cnmHay Allah cok şaşkınım ne diyecegimi bilemedim
Aynen canım bi de çamaşır yıkadım iki makina bi de kuruyanalr vardı Selin’in onları katladım . Daha nevresimler var yıkanacak ama asacak yer yokBende bugun 3 makina camasir katladim. Yemek olmasına ragmen koştur koştur evde bakinca birde görünen birşey yok deli oluyorum
Kurutma makinasi aldigim en iyi şeydiAynen canım bi de çamaşır yıkadım iki makina bi de kuruyanalr vardı Selin’in onları katladım . Daha nevresimler var yıkanacak ama asacak yer yok
Bekarken kullandım kurutma makinası ama sevemedim bi türlü ya . Buruşturuyor bi tuhaf yapıyordu kazakları falan illa herşey üyü istiyordu . Belki yeni çıkan modeller daha iyidir tabi. Bi de yatak odasındaydı aşırı nem yapıyordu odaya kesinlikle banyoda kullanılması lazımmış öğrenmiştikKurutma makinasi aldigim en iyi şeydihamileyken aldırmıştım. Yoksa asla yetisemezdik. Bugun 3 makina yikatip kurutup katladım. Aksam esim gelince mutfak halisini degistirdim sildim supurdum ancak
Bizde yusranin odaya koydukta çocuğu hasta ettikBekarken kullandım kurutma makinası ama sevemedim bi türlü ya . Buruşturuyor bi tuhaf yapıyordu kazakları falan illa herşey üyü istiyordu . Belki yeni çıkan modeller daha iyidir tabi. Bi de yatak odasındaydı aşırı nem yapıyordu odaya kesinlikle banyoda kullanılması lazımmış öğrenmiştik
Buralar da iyice kasvetlendi canım, şu pandemi bitse bir inan o kadar çok yıldım kiAhh canim onun derdi bari aradan cikti diyorum bnde iate kendi kendime moral olsjn diyeolabilir canim ama buralar cok soguk bikc hafta iyiydi şimdi yine karakistayiz icjm daraldi ramazana kadar gecse keske
Allah yardim etsin canim. Esleminde alt avutlar balon gibi şişmiş patlamaya uğraşıyor bu aralar berbat durumdayızSlm kizlar benim igkan iyice zivamadan cikmisndurumda hem yaramazlik hem yeme icme her kinuda sapitmis durumda.tum uykulara direniyor keyfini beklersem asla uyumak isyemiyo beklemezsemde aglatmak zorunda kaliyorum,gece beslenmesinde yol katedemedim bugun oturma odasimda yaticaz komsular aglama sesinden rahatsiz olmasimmn diye bugun ciddi anlamda aglayacak yani.esim yardim edicek ben zaten dayanamiyorum.
Sagol canim. Offnuaa azilara cok erken yavrum Allahbyardim etsin hepsine .resmenn1 haftadir fix calpol veya dolven veriyorum oyle berbat haldeyiz bizde. Dun 3saat uyanik kaldi gece kapiyi actim gitti gitti geldi ablasinin odaya kafayi taktiAllah yardim etsin canim. Esleminde alt avutlar balon gibi şişmiş patlamaya uğraşıyor bu aralar berbat durumdayız
Canım biz de olduk bugün suçiçeği de oldukTeyzelerim bugun 1 yaş aşılarımızı oooolduuuk ama su ciceği yokmus sıraya koydular
Benimkide bazen yapiyor kizkardesimin ve gorumcemin evinde yapti.yerini yadirgiyorlar diyr tahmin ediyorum.Kizlar biz bugunn kayinvakidemgille hasta ziyaretine gittik pek gitmek istemedim ama kirmadim onlari. 3.5yasinda cocuk ameliyat oldu oma ziyarete gittik birlikte neeyse donuste ben bize geceriz diye dusunuyordum esim onlara gitmek istedi benimde canima minnet yemek derdim olmicakdiyebiraz uzal mesafeydi cinarin cok uykusu gelmisti yolda uyudu 35 dk kdr. Evlerine girdik biraz durdu iykuyu alamadihi icin mizordando uyutayim dedim oldur Allah uyumuyor ciglik atiyor biyerine bisey olmus gibi ve gecen haftada oyle yapti kayinvakidemgilde burnumdan getirdi . Insallah kalico bi huy degikdir baska odada denedik battaniye iel salladik falan yokk uyutamadik
12.ay sonu cnm.1 yasini doldurdugunda yaniKizlar bir yaş aşıları ne zaman yapiliyor . 12. Ay sonu mu gideceğiz . Yoksa şimdi gitsek olur mu
Ben onlarin gercek oldugunu ogreneli cok oldu :)Oglani guldureyim derken burnumu mama sandalyesine carptim cizgifilmde kafada donen yildizlar gercekmis valla gercekmis baskada lafim yoh
Ay canım ya dikkat etsinler böyle bir durumda ne yanlışlığı.Ruh halini düşünemiyorum.Allah hayırlısını versin canım.Benim de ilk bebeğim düşmüştü ama öğrendiğimin ikinci günüydü Allah biliyor ya anlamamıştım o yüzden ne olduğunu.Yeni evliydik daha olmaz hemen diyordum hazır olduğuma emin değildim.Bildiğim tek birşey var ama doğduktan sonra insan keşke olmasaymış diyemiyor hiç hep iyi ki olmuş diyorsun.Slm Kızlar bende derdimi buraya yazıyorum sürekli ama napim burası daha samimi geliyo.
Ay evet ya.Günde iki kere süpürüyorum her gün yıka katla çamaşır mutfak desen hep topla dağılıyor.Evde her yer her yerdeBende bugun 3 makina camasir katladim. Yemek olmasına ragmen koştur koştur evde bakinca birde görünen birşey yok deli oluyorum
Çok buruşuk çıkıyor diyorlar çamaşırlar için ben de aldım da kullanamadım daha.Ama çamaşır asmak toplamak kadar sinir eden birşey yok beni bu aralarKurutma makinasi aldigim en iyi şeydihamileyken aldırmıştım. Yoksa asla yetisemezdik. Bugun 3 makina yikatip kurutup katladım. Aksam esim gelince mutfak halisini degistirdim sildim supurdum ancak
Havalardandir cnm.hava kapali benimde habire uyuyasim geliyor.Off cok sıkıcı bir gun bugun yaa niden acabaynn
Aaa bugun bende yaptim ama aperatif olarak hasladim havucla birlikte uzerine z.yagi limon ve sarimsak immm severimde.benim oglusumda cok sevdi ona sadece z.yagli yaptim baktim benim tabakta gozu limonlu sarimsakli verdim kendininkini yemek istemedi verdim limonlu sarimsakli yedi seve seve :) anasi gibi eksici sipaBende aldim ama parktan geldik ortalik dumankarnabahar yaptim bugune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?