- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Aha benim kafadan biri :) bende oyle yapiyorum cnm toplasan 3 kez vermisimdir verdiklerimde hep uykudan uyanip agridan uyuyamadigi icinBen de toplasan 3 kere vermişimdir aşı sonrası.Kendim de içmem hiç ilaç sevmem de o ağrıyı çekerim içmemKızım da öyle oğlum da çok şükür ilaçlık pek bir hastalık geçirmedik.
Zaten benim oglum cok sukur uyuyan bir bebek bazen memeyi emer sonra kicini doner uyur tipik erkek milleti isi bitince toto doner :) bazende ayagimda sallarim ama genellikle 10 dk icinde uyur gozunu kapatinca sallamayi birakirim.beni yormadigi icin devam ediyorum.kendi kendine uyutmayi denedim aglamasini gectim daha da inat etti uyumadi demekki hazir degilmis dedim.ayri odada yatiyor ama gece 2 veya 3 kez memeye kalkar genellikle uyudugum siraya denk gelirse yanina gider sızar kalirim :) birde aldigim montessori yatak yuksek almisim acemilik iste.uyaninca sabahlari aglamiyor kendisi yatagin icinde takiliyor ve korumaliktan bas assagi kendini sarkitiyor.o yuzden gece belirli bir saatten sonra yaninda yatmak zorunda kaliyorum.ama gunduzleri gozum surekli odasinda oldugundan dolayi tek yatiyor sorun olmuyor.o yuzden bizim yatagi onermiyecegim ama tavsiyem yere yakin olsun.Uyku eğitimi denediniz mi kızlar ben artık ayrı odada yatırmak istiyorum birde oda için montessori yatak istiyorum bilginiz tavsiyeniz var mı
Buna da hayirlisi olsun diyeyim :)Kızlar bugün kan verdim sonuç 0
Test yanılttı
Bu da bir gelisme :)2 saat uyumusuz agladi o 2saat bana cennetten bir bahce kosk ne desem tahminn edin 20 defa uyanan bi bebegin 2 saat kesintisiz uyumasinavee can havliyle hiii saat 6cok acikti diyerek emzirdim meger 2 saat uyumusuz ac tavuk ac kopek sen kim 4-5saat keisntisiz uyucan beben aclik krizine gircek peheeyy olsun zamanla
Gecmis olsun pink kendide korkmusturAksamda mama sandalyesini uzerine dusurdu aklim cikti .bide agir sandalye ufak degil hala bacaklarim tutmuyo elim ayagim bosaldi oyle gorunc
Hayirli ne ise o olsun cnm hersey AllahtanSlm Kızlar bende derdimi buraya yazıyorum sürekli ama napim burası daha samimi geliyo.
Şimdi dün kan verdim netten baktım meğer yanlışlık olmuş hamileymisim.
Kan verip gelince kanama başladı.
Şimdi bugün tekrar kan verdim iki katı olmuş bir günde beta.
Ama kanamam durmuyor sanırım yine düşük yapiyorumBeklicem doktor sağlıklı gebelikte devam eder zaten dedi . Hayırlısı artık
Kurutma aldigim en guzel sey cnm.ne burusugu aksine benim makine utulenmis cikariyor ama biter bitmez makineden cikarmak gerek tabikide.ha carsaflari kiristiriyor birtek gerisi cillop gibi hele siyahlarin tozunu almiyormu o yetiyor bana :)Çok buruşuk çıkıyor diyorlar çamaşırlar için ben de aldım da kullanamadım daha.Ama çamaşır asmak toplamak kadar sinir eden birşey yok beni bu aralar
Geçmiş olsun kuzum, Rabbim korusun inşallah ya. Bu ara çok hareketliler valla arkamızı dönmeye gelmiyorAksamda mama sandalyesini uzerine dusurdu aklim cikti .bide agir sandalye ufak degil hala bacaklarim tutmuyo elim ayagim bosaldi oyle gorunce
Ay nasil düşürdü onu. Birsey olmadi inşallah. Bende bu aralar hep yuregim ağzımdaAksamda mama sandalyesini uzerine dusurdu aklim cikti .bide agir sandalye ufak degil hala bacaklarim tutmuyo elim ayagim bosaldi oyle gorunce
Valla şu dönemde buruşuk giymişim ütülü giymisim ehemmiyeti yok. Eşiminkileri utuluyorum yetiyor zaten. Ben evde bazen bir bakiyorum uzerim kirlenmiâ farkinda bile degilim. Gunde 5 öğün 2 cocuk doyuruyorum ayriyetten kendimde yapiyorum ve yiyorumÇok buruşuk çıkıyor diyorlar çamaşırlar için ben de aldım da kullanamadım daha.Ama çamaşır asmak toplamak kadar sinir eden birşey yok beni bu aralar
Gecmıs olsun canim.Maşallah sizeCanım biz de olduk bugün suçiçeği de oldukİçim gitti ya ilk ikisinde ağlamadı üçüncüde ağladı 12,5 kilo 78 cm olmuşuz.Hemşire az yedirin dedi üst sınırmış da muhallebi haftada bir iki ancak veriyorum.Pilav makarna vermiyorum genelde et balık sebze püre şeklinde omlet sabahları.Üç öğün yiyor arada meyve yoğurt su.Meyve suyu bile vermiyorum daha.Hangisini kesecem
Ay sorma yaaa mutfakla buyuk bir ask yasıyorum bende. Ben ayrılmak ıstyormda bırakmıyor pesımı cok sevmişValla şu dönemde buruşuk giymişim ütülü giymisim ehemmiyeti yok. Eşiminkileri utuluyorum yetiyor zaten. Ben evde bazen bir bakiyorum uzerim kirlenmiâ farkinda bile degilim. Gunde 5 öğün 2 cocuk doyuruyorum ayriyetten kendimde yapiyorum ve yiyorum
Canım hastaneyle sağlık ocağında aynı gün ölçtüler bi seferinde iki cm fark çıktı . Olabilir tabi yanlışlık takma kafana senGecmıs olsun canim.Maşallah sizeBizimkinde 10 kilo 73 cm. Normal dedi ebe ama bana dusuk geldi ıkısde. Hem erkek bebek hemde ana uzun baba uzun niye boyleki.bıde ben 4 den asagı vermiyorum ogunlerını buna ragmen boyle. Bir sorun yoktur degil mı
Neden boyle kafaya takıyorum. cunku ust üste 4 5 ay kadar hep aynı cıktı boy olcumu bu ay 4 cm birden atmış dedi. Bı yerde bi yalnıs olcummu oldu acaba.cunku farklı farklı yerde yapıldı olcumlerimiz
Farkli ölçüyor olabilirler. Bende yusraya cok takiyodum öyle. Hâla 1 metre olamadi en son 98diGecmıs olsun canim.Maşallah sizeBizimkinde 10 kilo 73 cm. Normal dedi ebe ama bana dusuk geldi ıkısde. Hem erkek bebek hemde ana uzun baba uzun niye boyleki.bıde ben 4 den asagı vermiyorum ogunlerını buna ragmen boyle. Bir sorun yoktur degil mı
Neden boyle kafaya takıyorum. cunku ust üste 4 5 ay kadar hep aynı cıktı boy olcumu bu ay 4 cm birden atmış dedi. Bı yerde bi yalnıs olcummu oldu acaba.cunku farklı farklı yerde yapıldı olcumlerimiz
Valla diyet yaparken hiç aşk yaşayasim yok bazen yakıp çıkmak istiyorum. Mesela şuan bulasiklar tezgahta kaldi beynimi yiyor. Bu aksam temizlik yapinca onlar kaldiAy sorma yaaa mutfakla buyuk bir ask yasıyorum bende. Ben ayrılmak ıstyormda bırakmıyor pesımı cok sevmişKopamıyoruz Bı turlu
Hay allahım korusun ... gelininin üstünü de ütü masası düştü ya bi kereAksamda mama sandalyesini uzerine dusurdu aklim cikti .bide agir sandalye ufak degil hala bacaklarim tutmuyo elim ayagim bosaldi oyle gorunce
Ütü yapmiyomusunuz kizHay allahım korusun ... gelininin üstünü de ütü masası düştü ya bi kereBabası nerdeyse camdan atıcaktı ütü masasını şuan gardrobun üstünde tozlanmakta
İşte dıorm ya benimde yok ama el mahkumValla diyet yaparken hiç aşk yaşayasim yok bazen yakıp çıkmak istiyorum. Mesela şuan bulasiklar tezgahta kaldi beynimi yiyor. Bu aksam temizlik yapinca onlar kaldi
Evet havalar ve ayularHavalardandir cnm.hava kapali benimde habire uyuyasim geliyor.
Aaa bugun bende yaptim ama aperatif olarak hasladim havucla birlikte uzerine z.yagi limon ve sarimsak immm severimde.benim oglusumda cok sevdi ona sadece z.yagli yaptim baktim benim tabakta gozu limonlu sarimsakli verdim kendininkini yemek istemedi verdim limonlu sarimsakli yedi seve seve :) anasi gibi eksici sipa
Ayda yılda birÜtü yapmiyomusunuz kizben kullanmadigim odaya koydum yoksa meraklisi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?