- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayy evet hatirliyorum hwr utude aklima geliyo ooyyy benim minik gelincigimm diyorumHay allahım korusun ... gelininin üstünü de ütü masası düştü ya bi kereBabası nerdeyse camdan atıcaktı ütü masasını şuan gardrobun üstünde tozlanmakta
Cok sukur bisey olmadi cnm . Ben mutfakntopluykdum oda arkamda dolasiyodu esimenkac kere al dedim durmuyo sensiz dedi biraz kucahinda tuttu siyrildi sipa oralarda ugrasiyodu cekistiriyodu masasini oglum bak duser demeye kalmadan masa devrildi son anda yakaladim ama bacagina geldi biraz yinede huNada sukurAy nasil düşürdü onu. Birsey olmadi inşallah. Bende bu aralar hep yuregim ağzımda
Sagol canim yok cok sukur biseyi yok biraz bacagina geldi ben bagirdim diye korktu oyle gorunce ben cigligi bastimGeçmiş olsun kuzum, Rabbim korusun inşallah ya. Bu ara çok hareketliler valla arkamızı dönmeye gelmiyorbişey oldu mu düşünce?
Sagol cnm evet kkrktu kuzumGecmis olsun pink kendide korkmustur
Günaydın canım. Biz aynı gün menenjit aşısıda olduğumuz için bişey diyemiyorumCanlar günaydın 1 yaş aşıdı olanlar etkiledi mi minişkeri ateş husursuzluk oldu mu
Bizim bir sıkıntımız olmadı canım ama su çiçeği aşısı yoktu , ateş birazcık yapabilir demişti hemşire karma aşının pekiştirme dozu varmış heralde ama yapmadı bizdeCanlar günaydın 1 yaş aşıdı olanlar etkiledi mi minişkeri ateş husursuzluk oldu mu
Benimkini her asibetkiliyor ates olmuyor ama en az 3 gun asiri huysuz oluyor canim. 1yas asisida ayni etkiyi yapti ates yoktu sukur huysuzluk tavannnCanlar günaydın 1 yaş aşıdı olanlar etkiledi mi minişkeri ateş husursuzluk oldu mu
Gunaydin kanka.banada gunnaymadi dk dk saydim resmen sabahi. Bugun esim ben oglus oturma odasinda yattik iste gece beslenmesi icin. Ennsonn 12de emzirdim 1saat sonra nasil ciglik vermedim meme salladim salla salla sakinlesmiyor su veriyorum almiyo daha cik bagriyo geri aldim ayavima resmrn kendimi sıktim o cigliklari duymamaya calistim geri koyarken her defasinda agladi emmediye derine gecmedi uyku baktim olacagi yok ayagimdayken uzandim sirtim cok agrimis 1.5 saat oyle yatmisiz agladi bende artik eziyet etmedim emzirdim acikmisti baya emdi bide 6da uyandi emdi esime verdim bende artik hal kalmadi sen uyut diye uyuttu sagolsun . Hadi benimki hep deliydide zeynos nie buyurken dellendi bi kac ark dha var onceden bebegi guzelce uyuyup simdi boyle olanGünaydın canişkolarım, neler yapıyorsunuz? Bana gün aymadı ayamadı1 de yattım 2 de kalkıp 4 e kadar oturduk sonra da 7 buçukta kalktı, o kadarcık uyku nasıl yetiyor anlamıyorum inan halbuki onu da 11 buçukta zorla uyutmuştum. Nolur atak haftasıyla bitsin gitsin bu durum son 4 kalmış inşallah
Bakınız SelinGunaydin kanka.banada gunnaymadi dk dk saydim resmen sabahi. Bugun esim ben oglus oturma odasinda yattik iste gece beslenmesi icin. Ennsonn 12de emzirdim 1saat sonra nasil ciglik vermedim meme salladim salla salla sakinlesmiyor su veriyorum almiyo daha cik bagriyo geri aldim ayavima resmrn kendimi sıktim o cigliklari duymamaya calistim geri koyarken her defasinda agladi emmediye derine gecmedi uyku baktim olacagi yok ayagimdayken uzandim sirtim cok agrimis 1.5 saat oyle yatmisiz agladi bende artik eziyet etmedim emzirdim acikmisti baya emdi bide 6da uyandi emdi esime verdim bende artik hal kalmadi sen uyut diye uyuttu sagolsun . Hadi benimki hep deliydide zeynos nie buyurken dellendi bi kac ark dha var onceden bebegi guzelce uyuyup simdi boyle olan
Aynen kanka ya inan 6 ay boyunca uykusunda emzirirdim gene uyurdu bişeyler oldu ya buna, zaten çok aksi biliyorsun inat edince bırakmıyor peşini. Kahvaltı yapmadı bak mesala şimdi de bir derdi var ama bilmiyorum ne. Kuzum benim ya tam meme aşığı Çınar gece beslenmesini kesmen zor olacak muhtemelen ama sen bunun da üstesinden geleceksin inanıyorum ben sana, belki biraz daha zaman lazım ama geçecek inşallahGunaydin kanka.banada gunnaymadi dk dk saydim resmen sabahi. Bugun esim ben oglus oturma odasinda yattik iste gece beslenmesi icin. Ennsonn 12de emzirdim 1saat sonra nasil ciglik vermedim meme salladim salla salla sakinlesmiyor su veriyorum almiyo daha cik bagriyo geri aldim ayavima resmrn kendimi sıktim o cigliklari duymamaya calistim geri koyarken her defasinda agladi emmediye derine gecmedi uyku baktim olacagi yok ayagimdayken uzandim sirtim cok agrimis 1.5 saat oyle yatmisiz agladi bende artik eziyet etmedim emzirdim acikmisti baya emdi bide 6da uyandi emdi esime verdim bende artik hal kalmadi sen uyut diye uyuttu sagolsun . Hadi benimki hep deliydide zeynos nie buyurken dellendi bi kac ark dha var onceden bebegi guzelce uyuyup simdi boyle olan
Gecmıs olsun pinkom.Aksamda mama sandalyesini uzerine dusurdu aklim cikti .bide agir sandalye ufak degil hala bacaklarim tutmuyo elim ayagim bosaldi oyle gorunce
Aynen allah korusun kuzum kaldırdık zaten masayı ütü de dolap içinde duruyor . Bugün hiç halim yok kızlar dün akşam hiç uyumadık deme yeri uyandı durdu bazen 10 dk da bir . Bir de akşama doğum günü kutlıcaz. Te AllaammmmGecmıs olsun pinkom.
Miroooş o utu olayından bende korkuyorum cok. Hıc ortada bırakmıyorum kesinlikle. Cok dkkat et bacım.sıvrı yeri kafasına felan duser diye odum kopuyo bide bıngıldak var Allah korusunMdmray
Kız sızın dogum gunu bugun muydu ilerımı atmıştınız. Ananeyi bekleyen sız degıldınız dimiAynen allah korusun kuzum kaldırdık zaten masayı ütü de dolap içinde duruyor . Bugün hiç halim yok kızlar dün akşam hiç uyumadık deme yeri uyandı durdu bazen 10 dk da bir . Bir de akşama doğum günü kutlıcaz. Te Allaammmm
Sagol cnm evet kkrktu kuzumyapmasin surekli basini belaya sokuyo.nerde o 9 ay oturan cocuk nerde bu . Tulun arkasina saklaniyo ocu cee yapiyor tule asilip haliya atliyo kahkahalar girla
Ay.Gecmıs olsun pinkom.
Miroooş o utu olayından bende korkuyorum cok. Hıc ortada bırakmıyorum kesinlikle. Cok dkkat et bacım.sıvrı yeri kafasına felan duser diye odum kopuyo bide bıngıldak var Allah korusunMdmray
Evet kanka insallah bakalim pes edersem hersey sil bastan olucak o yuzden kendime guc kuvvet en onemliside sabir diliyorum ☺. Zeynos bence atak gunu dolunca duzelecek kanka sende cok bunaldin bu ara bazen oyle oluyor hayat ne yazikkiAynen kanka ya inan 6 ay boyunca uykusunda emzirirdim gene uyurdu bişeyler oldu ya buna, zaten çok aksi biliyorsun inat edince bırakmıyor peşini. Kahvaltı yapmadı bak mesala şimdi de bir derdi var ama bilmiyorum ne. Kuzum benim ya tam meme aşığı Çınar gece beslenmesini kesmen zor olacak muhtemelen ama sen bunun da üstesinden geleceksin inanıyorum ben sana, belki biraz daha zaman lazım ama geçecek inşallah
Eziyetini çekip çekip pes etmezsin inşallah.Evet kanka insallah bakalim pes edersem hersey sil bastan olucak o yuzden kendime guc kuvvet en onemliside sabir diliyorum ☺. Zeynos bence atak gunu dolunca duzelecek kanka sende cok bunaldin bu ara bazen oyle oluyor hayat ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?