Aynen canimAcilinca tam acilicak demstik canim once herseyi izledi kaydetti simsi aksiyon zamanibaslarina dert gelmesinde ucak tefek şeyler günlük rutin bizim için
Sagol canim insallah pes etmicemEziyetini çekip çekip pes etmezsin inşallah.
Allah güç kuvvet versin sana.
Sagol canimGecmıs olsun pinkom.
Miroooş o utu olayından bende korkuyorum cok. Hıc ortada bırakmıyorum kesinlikle. Cok dkkat et bacım.sıvrı yeri kafasına felan duser diye odum kopuyo bide bıngıldak var Allah korusunMdmray
Misal eslemGunaydin kanka.banada gunnaymadi dk dk saydim resmen sabahi. Bugun esim ben oglus oturma odasinda yattik iste gece beslenmesi icin. Ennsonn 12de emzirdim 1saat sonra nasil ciglik vermedim meme salladim salla salla sakinlesmiyor su veriyorum almiyo daha cik bagriyo geri aldim ayavima resmrn kendimi sıktim o cigliklari duymamaya calistim geri koyarken her defasinda agladi emmediye derine gecmedi uyku baktim olacagi yok ayagimdayken uzandim sirtim cok agrimis 1.5 saat oyle yatmisiz agladi bende artik eziyet etmedim emzirdim acikmisti baya emdi bide 6da uyandi emdi esime verdim bende artik hal kalmadi sen uyut diye uyuttu sagolsun . Hadi benimki hep deliydide zeynos nie buyurken dellendi bi kac ark dha var onceden bebegi guzelce uyuyup simdi boyle olan
Hatirladim o doktoruDoğum günü bugün mini mini bebemizin.
Doktora gittik, ne bu zalimlik yapılır mı bu dedi
Planımız yok dedik ama yine çocuğun bi fotoğrafı olsun, bi pasta alırız herhalde.
500 gr almış 3 ayda, boy da 5 cm uzamış güya ama bence yanlış ölçtüler o kadar uzadı gibi gelmiyor bana.
Basit yönergeleri alıyor mu diye sordu, çok dikkat etmemiştik, bu sefer de bunu irdeledi.
Hatırlayan olursa 4 aylık mıydı neydi kaşlarınızı çatınca ağlıyor mu bu önemli diyen doktor bu, adam her seferinde bir şeye takılıp 40 ayrı şekilde sorup tam cevap almaya çalışıyor
Çalışın artık yönergelere dedi.
Amaaaan.
Çocukla oturduk oyun oynadık da yönergesi kaldı.
Üzülüyorum ben bu kıza ya.
Rota virüs aşısı (zamani gecti)Kızlar ozel aşıları bana soyler mısınız hepsini
Kalin ip alip kemerin gecme tarafini sokup yapsan olurmu kiKizlar bizim mama sandalyemiz yusradan kalmaydi. Kemer kismini kesip yikayip tekrar takmistim. Gecende eslem bir tarafini cikartmis ve epey sökmüş. Sökünce kısalmış takamiyorum kemeri. Ne taksam oraya ne yapsam bilmiyorum. Öndeki masayi zaten cikariyor orasida bozuk hem kemersiz guvenemem koymaya
Yok kuzum biz kutladık kendi gününde ama kayınvalidem temaslıydı karantinadaydı ondan dolayı onlarla şimdi kutlucezzzzzKız sızın dogum gunu bugun muydu ilerımı atmıştınız. Ananeyi bekleyen sız degıldınız dimi
Dogun gununuz kutlu olsun canim saglikli nice senelere minisinDoğum günü bugün mini mini bebemizin.
Planımız yok dedik ama yine çocuğun bi fotoğrafı olsun, bi pasta alırız herhalde.
500 gr almış 3 ayda, boy da 5 cm uzamış güya ama bence yanlış ölçtüler o kadar uzadı gibi gelmiyor bana.
Basit yönergeleri alıyor mu diye sordu, çok dikkat etmemiştik, bu sefer de bunu irdeledi.
Hatırlayan olursa 4 aylık mıydı neydi kaşlarınızı çatınca ağlıyor mu bu önemli diyen doktor bu, adam her seferinde bir şeye takılıp 40 ayrı şekilde sorup tam cevap almaya çalışıyor
Amaaaan.
Ozamamda yusra fenalardaydi bisey degismiyoduMisal eslemilk 6 ay oyle sakin bebekti herkes Allah'ın bir lutfu sana diyodu
Sagol canımRota virüs aşısı (zamani gecti)
Menenjit A grubu
Menenjit B grubu bildiklerim bunlar
Rota virüs aşısı (zamani gecti)
Menenjit A grubu
Menenjit B grubu bildiklerim bunlar
Cıfte dogum gunu tililililiYok kuzum biz kutladık kendi gününde ama kayınvalidem temaslıydı karantinadaydı ondan dolayı onlarla şimdi kutlucezzzzz
Kız anam coocccukcaza bir pasta kesiverın foto neyin cekıverin anı babındaDoğum günü bugün mini mini bebemizin.
Amaaaan.
Doğum günü kutlu olsun miniğininDoğum günü bugün mini mini bebemizin.
Amaaaan.
Sinir stres ve pencerendeki siyah ayunun yuzundenKızlar benim mideme inanılmaz ağrılar saplanıyor ağır bıseyde yemedim ne olabılırkı
İnşallah kankam inşallahEvet kanka insallah bakalim pes edersem hersey sil bastan olucak o yuzden kendime guc kuvvet en onemliside sabir diliyorum ☺. Zeynos bence atak gunu dolunca duzelecek kanka sende cok bunaldin bu ara bazen oyle oluyor hayat ne yazikki
Kanka bizimki de bu kadar işte hatta makarnasını bı kadar bile yemezKizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?