- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kofteden 2 parca kaldi makarnanin asagi yukari yarisini yedi ara ara su icti sonra geldi emdi 2 dk falanKanka bizimki de bu kadar işte hatta makarnasını bı kadar bile yemez
Bemce gayet iyi canım benim kızda 4.5 anca yerKofteden 2 parca kaldi makarnanin asagi yukari yarisini yedi ara ara su icti sonra geldi emdi 2 dk falan
Evet 1 ay gerekiyorBexsero aşısı için gittik bugün tıp merkezine doktor vurmadı 13 gün önce sağlık ocağında 1 yaş aşılarını vurdurmuştuk aradan biraz daha zaman geçsin dedi haftaya vuralım dedi kan verdik kan testi yapıldı kan değerleri iyi dedi
Sinir stres?Kızlar benim mideme inanılmaz ağrılar saplanıyor ağır bıseyde yemedim ne olabılırkı
Eslemde kofte yemeZ. Ama makarna affetmezKizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
Kizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
Kuzum bu kadar falan yiyor işte ne kadar önce emmişti pekiKizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
Meme = baklava Çınar içinKofteden 2 parca kaldi makarnanin asagi yukari yarisini yedi ara ara su icti sonra geldi emdi 2 dk falan
Yazmıyordu benimkilerde hiç canım bu arada miden stresten ağrıyordur kuzum .Kızlar kuzenim 6 haftalık hamile. Ultrason kağıdında beklenen dogum tarihi yazmıyor. Yazması gerekmiyor mu
Bizimki de köfte sevmiyor yaSinir stres?
Eslemde kofte yemeZ. Ama makarna affetmez
Yiyemiyorlar canim. Yusra bile zor yiyorBizimki de köfte sevmiyor ya
Valla kuzu bir agrıdıkı anlatamam yemek boruma kadarYazmıyordu benimkilerde hiç canım bu arada miden stresten ağrıyordur kuzum .
Acti cnm ama bitirmediKuzum bu kadar falan yiyor işte ne kadar önce emmişti peki
Bızımkıde yemiyor pek. Aslında pinkin tarifi yumusak oluyormuş yazmıstı bir defasındaYiyemiyorlar canim. Yusra bile zor yiyor
Ben artik ayri yapmiyorum canim senn istersen dene .oyle haslama turud eyemez tadiyla tuzuyla baharatiyla seviyor benimki cocuklarin yiyemeyecegi bisey varsa onlara makarna kofte yapiyorum yada eklemem gerekirse corba ekliyorumBızımkıde yemiyor pek. Aslında pinkin tarifi yumusak oluyormuş yazmıstı bir defasındaPinkpinkblue
Patates haşlaması havuclu ile karısık corba gıbı kucuk kucuk top top yapıp yedırmek dahami cok yutturur acaba bizim bebelere.
Bende pek ayrı yapmıyorum aslında... Ama bizim yedıgımız sert oluyor gerci babam alıyor cok iyi bıyerden annem getryor Acaip guzel oluyor. arada onu verirsem seviyor yiyor biraz biraz. Ama ben ıstyormkı evde kendim yapayım yesin ıcıne baharıtınj felan ben ekleyeyim ayarlayayım. Amaaan ne bilim yaaaBen artik ayri yapmiyorum canim senn istersen dene .oyle haslama turud eyemez tadiyla tuzuyla baharatiyla seviyor benimki cocuklarin yiyemeyecegi bisey varsa onlara makarna kofte yapiyorum yada eklemem gerekirse corba ekliyorum
Aynen cnm zatrn cinarin cok koti bi jiyu var boyle taneli sruelri gezerek yiyo gel mama vercem diye diye geliyo sikiliyorMasallah canim uzun sutunce sıkılıyorlar sanki oyuma donuyor bziimkide hemen ,mesela buakarmanin yarisini yesirmeye calisirken yarisini yere ufalardi kofteyide diliyle iter yemez
Hic hazir kofte almiyorum canim . Aylik kiyma aliyoruz birazini yemeklik ayiriyorum kalanini kofte yapiyorum buzluga atiyorum cocuklara bir iki cikariyorum . Tabi bizde yiyoruzBende pek ayrı yapmıyorum aslında... Ama bizim yedıgımız sert oluyor gerci babam alıyor cok iyi bıyerden annem getryor Acaip guzel oluyor. arada onu verirsem seviyor yiyor biraz biraz. Ama ben ıstyormkı evde kendim yapayım yesin ıcıne baharıtınj felan ben ekleyeyim ayarlayayım. Amaaan ne bilim yaaa
Sorsan pink fingirdek derlerAdet oldum Doğum kontrol hapına başlıcam adetin birinci günü başla dedi doktor acaba gece yatarken falan mı içsem yoksa kahvaltıdan sonra mı alışkanlık kazanmam lazım ama hangi saatlerde karar veremedim bi de koruculuğu ne zaman başlar acaba bir kutuyu bitirmeden başlamaz herhalde işi sağlam tutmaya devam etmem lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?