2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo

Masallah canim uzun sutunce sıkılıyorlar sanki oyuma donuyor bziimkide hemen ,mesela buakarmanin yarisini yesirmeye calisirken yarisini yere ufalardi kofteyide diliyle iter yemez

Kızlar kuzenim 6 haftalık hamile. Ultrason kağıdında beklenen dogum tarihi yazmıyor. Yazması gerekmiyor mu

Yiyemiyorlar canim. Yusra bile zor yiyor
Bızımkıde yemiyor pek. Aslında pinkin tarifi yumusak oluyormuş yazmıstı bir defasında Pinkpinkblue
Patates haşlaması havuclu ile karısık corba gıbı kucuk kucuk top top yapıp yedırmek dahami cok yutturur acaba bizim bebelere.

Ben artik ayri yapmiyorum canim senn istersen dene .oyle haslama turud eyemez tadiyla tuzuyla baharatiyla seviyor benimki cocuklarin yiyemeyecegi bisey varsa onlara makarna kofte yapiyorum yada eklemem gerekirse corba ekliyorum

Ben artik ayri yapmiyorum canim senn istersen dene .oyle haslama turud eyemez tadiyla tuzuyla baharatiyla seviyor benimki cocuklarin yiyemeyecegi bisey varsa onlara makarna kofte yapiyorum yada eklemem gerekirse corba ekliyorum
Bende pek ayrı yapmıyorum aslında... Ama bizim yedıgımız sert oluyor gerci babam alıyor cok iyi bıyerden annem getryor Acaip guzel oluyor. arada onu verirsem seviyor yiyor biraz biraz. Ama ben ıstyormkı evde kendim yapayım yesin ıcıne baharıtınj felan ben ekleyeyim ayarlayayım. Amaaan ne bilim yaaa

Masallah canim uzun sutunce sıkılıyorlar sanki oyuma donuyor bziimkide hemen ,mesela buakarmanin yarisini yesirmeye calisirken yarisini yere ufalardi kofteyide diliyle iter yemez
Aynen cnm zatrn cinarin cok koti bi jiyu var boyle taneli sruelri gezerek yiyo gel mama vercem diye diye geliyo sikiliyor . Vay minisler ya o dilleriyle itmeleri yokmu

Adet oldum Doğum kontrol hapına başlıcam adetin birinci günü başla dedi doktor acaba gece yatarken falan mı içsem yoksa kahvaltıdan sonra mı alışkanlık kazanmam lazım ama hangi saatlerde karar veremedim bi de koruculuğu ne zaman başlar acaba bir kutuyu bitirmeden başlamaz herhalde işi sağlam tutmaya devam etmem lazım sanırım

Hic hazir kofte almiyorum canim . Aylik kiyma aliyoruz birazini yemeklik ayiriyorum kalanini kofte yapiyorum buzluga atiyorum cocuklara bir iki cikariyorum . Tabi bizde yiyoruz

Sorsan pink fingirdek derler send eaz degilsin heee . Gece icmek daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…