2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hic hazir kofte almiyorum canim . Aylik kiyma aliyoruz birazini yemeklik ayiriyorum kalanini kofte yapiyorum buzluga atiyorum cocuklara bir iki cikariyorum . Tabi bizde yiyoruz
Bende anneme dedim hazır bu dedım yedırmeyelım bebişe.oda dediki her harukarda kıyma dısarı dan alınıyor bide cok guvenılır yer dedi. Babamın patronlarının yeri gibi biyer yanı. Neyse bak hele cano çınara yaptığın tarifi yaz hele yav

Hosuma gidenn biyer olsa belki alirdim cmm hic denemedim istemerak ettim kizz. Normal kofte cnm herseyini koyuyorum .biber miber basiyorum

Benimkide makarnaya son bir kac seferdir alisti
1 yasından once haşlama yedırıyordum şimdi salçalıya gectık seviyor ama heryer batıyor. Heee aklıma gelmişken onuda soram kızlar bu benim hans ilk 1 2 kaşıkta yada catalda yapıyor bunu. İlla bi cıkaracak agzından bakacak ınceleyecek sonra tekrar agzına atacak. Tabi her yer batıyor buarada niye boyle yapıyor bu bebe

Sorsan pink fingirdek derler send eaz degilsin heee . Gece icmek daha iyi bence
Yok canım ya 2 haftayı geçti görüşmeyeli normal aşk dolu bi evlilikte ne sıklıkta olmalı acaba adam hasta oldu alerjik sanırım hapşırık burun akıntısı falan uzak dur benden dedim şuanda misafirimiz de var bende dükkanı kapattım zaten

Hosuma gidenn biyer olsa belki alirdim cmm hic denemedim istemerak ettim kizz. Normal kofte cnm herseyini koyuyorum .biber miber basiyorum

Yok kuzu ben sana yazmak ıcın zaten anneme sordum cvp beklıyorum yazsın sana soliyecembıarada Baska bir kofte ceşidi buda galiba migrostan alıyordu babam ama boyle bir tat yok.tavaya asla yağ koymana gerek yok kendi yagıyla pısıyor ve iki uc tanesi bile doyuruyor insanı. Ozaman bekardm tabi bana gelen arkadaslar bayılırdı o kofteye.. Hatta davete gittim mi o kofteden getir diyen bile oldu

Benim kızlar da Tekirdağ köftesi seviyor ben Tekirdağ lıyım gerçekten köftemiz güzeldir

Canım bence de iyi kafana takma bence.Kızım hep kısa gidiyordu şimdi 10 yaşında seneye geçecek beniUzar daha o kilosu da iyi.Bizimki üst sınır 10 normal bence.Benimkine anne sütü iyi yarıyor bence.Ben hergün bütün besin gruplarından yiyorum.Bazen ölçümleri de yanlış alıyorlar durmuyorlar ki sabit ölçülürken.Bizimkini bir ay 73 sonraki ay 72 ölçmüşlerdi de doktor çekmedi ya çocuk demişti

Canım bi kaç sefer tadımlık bende hazır kasap köftesi verdim yedi gibi . Zaten bende bi kere köfte yaptım yemeyince yapmadım evde kendim yemeklerine kat gitsin köfte olarak yemeyiversin kıymayı da . Bu ara Selin eskiden severek yediği şeylere mırın kırın yapıyor . Oyun yapıyoruz onun da eline kaşık veriyorum falan öyle yiyor Pinkpinkblue

Son düzenleme:
Canım gece belki yorgun olursun uyku bastırır unutursun en iyisi gündüz bi saat belirle kendine Alarm falan kur
Aynııııı aynıııı

Bir ay olması gerekiyormuş aşılar arası hemşire dedi bize de

Benim kızlar da Tekirdağ köftesi seviyor ben Tekirdağ lıyım gerçekten köftemiz güzeldir
Afiyet olsun canıkom yarasın
Canım gece belki yorgun olursun uyku bastırır unutursun en iyisi gündüz bi saat belirle kendine Alarm falan kur

Aynııııı aynıııı
Hahaha ama cok tatlı oluyor o an ısırasım geliyor agzı burnu yag ıcınde ha bide muhakkak kolunun tersiyle ağzını silecek

Aynen cnm zatrn cinarin cok koti bi jiyu var boyle taneli sruelri gezerek yiyo gel mama vercem diye diye geliyo sikiliyor . Vay minisler ya o dilleriyle itmeleri yokmu

Ayakta mi yiyor canim oturtmadan basedemiyorum bi sure oglumdada birakmistik sandalyeyi ama geri donduk kacipkacip gitti sorma beni deli ediyor o itmelerr

Gece yatmadan önce alırsan mide bulantısı fazla yapmaz.Doktor bana ilk bir ay başka türlü de korun demişti.

Tamamdır canım sagolasin ama son esprik guzeldi hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…