- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benimkide makarnaya son bir kac seferdir alistiSinir stres?
Eslemde kofte yemeZ. Ama makarna affetmez
Bende anneme dedim hazır bu dedım yedırmeyelım bebişe.oda dediki her harukarda kıyma dısarı dan alınıyor bide cok guvenılır yer dedi. Babamın patronlarının yeri gibi biyer yanı. Neyse bak hele cano çınara yaptığın tarifi yaz hele yavHic hazir kofte almiyorum canim . Aylik kiyma aliyoruz birazini yemeklik ayiriyorum kalanini kofte yapiyorum buzluga atiyorum cocuklara bir iki cikariyorum . Tabi bizde yiyoruz
Hosuma gidenn biyer olsa belki alirdim cmm hic denemedim isteBende anneme dedim hazır bu dedım yedırmeyelım bebişe.oda dediki her harukarda kıyma dısarı dan alınıyor bide cok guvenılır yer dedi. Babamın patronlarının yeri gibi biyer yanı. Neyse bak hele cano çınara yaptığın tarifi yaz hele yav
1 yasından once haşlama yedırıyordum şimdi salçalıya gectık seviyorBenimkide makarnaya son bir kac seferdir alisti
Yok canım ya 2 haftayı geçti görüşmeyeliSorsan pink fingirdek derlersend eaz degilsin heee . Gece icmek daha iyi bence
Hosuma gidenn biyer olsa belki alirdim cmm hic denemedim istemerak ettim kizz . Normal kofte cnm herseyini koyuyorum .biber miber basiyorum
Benim kızlar da Tekirdağ köftesi seviyor ben Tekirdağ lıyım gerçekten köftemiz güzeldir
Yok kuzu ben sana yazmak ıcın zaten anneme sordum cvp beklıyorum yazsın sana soliyecembıarada Baska bir kofte ceşidi buda galiba migrostan alıyordu babam ama boyle bir tat yok.tavaya asla yağ koymana gerek yok kendi yagıyla pısıyor ve iki uc tanesi bile doyuruyor insanı. Ozaman bekardm tabi bana gelen arkadaslar bayılırdı o kofteye.. Hatta davete gittim mi o kofteden getir diyen bile oldu
Canım bence de iyi kafana takma bence.Kızım hep kısa gidiyordu şimdi 10 yaşında seneye geçecek beniGecmıs olsun canim.Maşallah sizeBizimkinde 10 kilo 73 cm. Normal dedi ebe ama bana dusuk geldi ıkısde. Hem erkek bebek hemde ana uzun baba uzun niye boyleki.bıde ben 4 den asagı vermiyorum ogunlerını buna ragmen boyle. Bir sorun yoktur degil mı
Neden boyle kafaya takıyorum. cunku ust üste 4 5 ay kadar hep aynı cıktı boy olcumu bu ay 4 cm birden atmış dedi. Bı yerde bi yalnıs olcummu oldu acaba.cunku farklı farklı yerde yapıldı olcumlerimiz
Ben oyle yapiyorum cogu zamanBızımkıde yemiyor pek. Aslında pinkin tarifi yumusak oluyormuş yazmıstı bir defasındaPinkpinkblue
Patates haşlaması havuclu ile karısık corba gıbı kucuk kucuk top top yapıp yedırmek dahami cok yutturur acaba bizim bebelere.
Canım bi kaç sefer tadımlık bende hazır kasap köftesi verdim yedi gibi . Zaten bende bi kere köfte yaptım yemeyince yapmadım evde kendimBende pek ayrı yapmıyorum aslında... Ama bizim yedıgımız sert oluyor gerci babam alıyor cok iyi bıyerden annem getryor Acaip guzel oluyor. arada onu verirsem seviyor yiyor biraz biraz. Ama ben ıstyormkı evde kendim yapayım yesin ıcıne baharıtınj felan ben ekleyeyim ayarlayayım. Amaaan ne bilim yaaa
Biganin da guzeldirBenim kızlar da Tekirdağ köftesi seviyor ben Tekirdağ lıyım gerçekten köftemiz güzeldir
Benim kız küçükken sofraya bakardı köfte pilav yok yemek yok derdiBizimki de köfte sevmiyor ya
Yüsra seviyoda 2 tanesine yiyene kadar 1 saat geciyo. Zaten kurtlu gibi asla o kadar oturamazBenim kız küçükken sofraya bakardı köfte pilav yok yemek yok derdiHala da çok sever
Canım gece belki yorgun olursun uyku bastırır unutursun en iyisi gündüz bi saat belirle kendine Alarm falan kurAdet oldum Doğum kontrol hapına başlıcam adetin birinci günü başla dedi doktor acaba gece yatarken falan mı içsem yoksa kahvaltıdan sonra mı alışkanlık kazanmam lazım ama hangi saatlerde karar veremedim bi de koruculuğu ne zaman başlar acaba bir kutuyu bitirmeden başlamaz herhalde işi sağlam tutmaya devam etmem lazım sanırım
Aynııııı aynıııı1 yasından once haşlama yedırıyordum şimdi salçalıya gectık seviyorama heryer batıyor. Heee aklıma gelmişken onuda soram kızlar bu benim hans ilk 1 2 kaşıkta yada catalda yapıyor bunu. İlla bi cıkaracak agzından bakacak ınceleyecek sonra tekrar agzına atacak. Tabi her yer batıyor buarada niye boyle yapıyor bu bebe
Bir ay olması gerekiyormuş aşılar arası hemşire dedi bize deBexsero aşısı için gittik bugün tıp merkezine doktor vurmadı 13 gün önce sağlık ocağında 1 yaş aşılarını vurdurmuştuk aradan biraz daha zaman geçsin dedi haftaya vuralım dedi kan verdik kan testi yapıldı kan değerleri iyi dedi
Afiyet olsun canıkom yarasınBenim kızlar da Tekirdağ köftesi seviyor ben Tekirdağ lıyım gerçekten köftemiz güzeldir
Hahaha ama cok tatlı oluyor o an ısırasım geliyor agzı burnu yag ıcınde ha bide muhakkak kolunun tersiyle ağzını silecekCanım gece belki yorgun olursun uyku bastırır unutursun en iyisi gündüz bi saat belirle kendine Alarm falan kur
Aynııııı aynıııı
Aynen cnm zatrn cinarin cok koti bi jiyu var boyle taneli sruelri gezerek yiyo gel mama vercem diye diye geliyo sikiliyor. Vay minisler ya o dilleriyle itmeleri yokmu
Gece yatmadan önce alırsan mide bulantısı fazla yapmaz.Doktor bana ilk bir ay başka türlü de korun demişti.Adet oldum Doğum kontrol hapına başlıcam adetin birinci günü başla dedi doktor acaba gece yatarken falan mı içsem yoksa kahvaltıdan sonra mı alışkanlık kazanmam lazım ama hangi saatlerde karar veremedim bi de koruculuğu ne zaman başlar acaba bir kutuyu bitirmeden başlamaz herhalde işi sağlam tutmaya devam etmem lazım sanırım
Tamamdır canım sagolasinCanım bence de iyi kafana takma bence.Kızım hep kısa gidiyordu şimdi 10 yaşında seneye geçecek beniUzar daha o kilosu da iyi.Bizimki üst sınır 10 normal bence.Benimkine anne sütü iyi yarıyor bence.Ben hergün bütün besin gruplarından yiyorum.Bazen ölçümleri de yanlış alıyorlar durmuyorlar ki sabit ölçülürken.Bizimkini bir ay 73 sonraki ay 72 ölçmüşlerdi de doktor çekmedi ya çocuk demişti
Benim tombik bike yiyemez bunu canım ben verdiğinin yarısı kadar ancak verirdimKizlar size kati gida miktarimizi gostericem mesela bunu bitiremedi sizin miktarlar nasil. Resmen yemeye useniyo yaa . Her firsatta beni emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?