Yaaa insallah yoktur sizdeKızlarr oğlumun öğretmeni pozitif oğlumunkarantinaya aldılar
Ay tabii ki tavıklı beşamel soslu fırın karnabahar.Kızlar karnıbahrlı bir tarif verin ya nettekılerden gına geldı
Geçmiş olsun, çok yaklaşmamıştır öğretmen herhalde çocuklara.Kızlarr oğlumun öğretmeni pozitif oğlumunkarantinaya aldılar
Çok geçmiş olsun.Bugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik. Rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Sagol canim.Çok geçmiş olsun.
Allah'tan yalnız değilmişsin, gerçi iş başa düşünce insan gayet cesaretli oluyor hallederdin ama yine de yanında biri varmış iyi ki.
Sorma canım sorma, yetişemiyorum kuzum ya bu aralar hiç bişeye. Bir koşuşturma içinde gidiyor günler. Canlı ders, ev işi, zeynoşun dişi. Bu aralar bi bakayım diye giriyorum 2 dk hemen bizimki ya telefonu istiyor elimden ya düşüyor. Siz napıyorsunuz, nasılsınız?Nerlerdesin sen dünüşümün eski dünüşü
Çok gecmiş olsun cnm yeni gördğmSagol canim
Evet canım biz bir atlattıkGeçmiş olsun, çok yaklaşmamıştır öğretmen herhalde çocuklara.
Siz geçirmiş miydiniz yanlış mı hatırlıyorum?
İnş vnm şimdilik iyiyiz bakslımYaaa insallah yoktur sizde
Canım hep aynı valla . Bende kendime zaman ayırabildiğim kadar burdayımSorma canım sorma, yetişemiyorum kuzum ya bu aralar hiç bişeye. Bir koşuşturma içinde gidiyor günler. Canlı ders, ev işi, zeynoşun dişi. Bu aralar bi bakayım diye giriyorum 2 dk hemen bizimki ya telefonu istiyor elimden ya düşüyor. Siz napıyorsunuz, nasılsınız?
Gecmıs olsun canım. Siz ıyımısınızKızlarr oğlumun öğretmeni pozitif oğlumunkarantinaya aldılar
Eşimin problemi diye kabullendimSen bisey yapmamissinki ,esinin dusunmesi gerekirdi moralleri düzelincede onlarlada kucuk bipaata kesersiniz boylece icin rahatlar
Şu pahalılığa bakınca her şeye aman gerek yok diyesim geliyor.İlk adım ayakkabısı alan anneler var mı aramızda hangi marka aldınız acaba baya da pahalı olmuş ilk adım ayakkabıları
Valla biz en fazla lcwdan alabiliyoruz. Bazen kafama takardim eskiden. Hayat bana ogretti bunlarin boş olduğunu. Dünkü yasadigimla bir kez daha anladimŞu pahalılığa bakınca her şeye aman gerek yok diyesim geliyor.
Çok sıkışık değiliz elhamdülillah ama insanın içi açıyor.
Havalar düzelir artık, ayakların yere teması da önemli, çorapla gezseler de olur yani
Yapar canim birden baslayiverir. Bir bakmissin elleri birakip adim bile atarKilzar bugun cok guzel birsey oldu :) benim sipa bugun koltuga tutunup kalkti cok sukur :) hemde bircok kez :) 1 ay daha kalkamasaydi norolojiye yonlendjrmisti dr ama cok sukur basardi
Zamanını kollamış annesiKilzar bugun cok guzel birsey oldu :) benim sipa bugun koltuga tutunup kalkti cok sukur :) hemde bircok kez :) 1 ay daha kalkamasaydi norolojiye yonlendjrmisti dr ama cok sukur basardi
Kıyafet gerçekten boşa giden para.Valla biz en fazla lcwdan alabiliyoruz. Bazen kafama takardim eskiden. Hayat bana ogretti bunlarin boş olduğunu. Dünkü yasadigimla bir kez daha anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?