2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun.
Allah'tan yalnız değilmişsin, gerçi iş başa düşünce insan gayet cesaretli oluyor hallederdin ama yine de yanında biri varmış iyi ki.

Nerlerdesin sen dünüşümün eski dünüşü
Sorma canım sorma, yetişemiyorum kuzum ya bu aralar hiç bişeye. Bir koşuşturma içinde gidiyor günler. Canlı ders, ev işi, zeynoşun dişi. Bu aralar bi bakayım diye giriyorum 2 dk hemen bizimki ya telefonu istiyor elimden ya düşüyor. Siz napıyorsunuz, nasılsınız?

Canım hep aynı valla . Bende kendime zaman ayırabildiğim kadar burdayım

Kızlar kuzenim hamile ve ankarada yasıyor. Iyi bir kadın dogum uzmanı arıyor yazabılırmısınız onerılerınız varsa. Pinko sen ankarada sın kuzuuu Pinkpinkblue

İlk adım ayakkabısı alan anneler var mı aramızda hangi marka aldınız acaba baya da pahalı olmuş ilk adım ayakkabıları
Şu pahalılığa bakınca her şeye aman gerek yok diyesim geliyor.
Çok sıkışık değiliz elhamdülillah ama insanın içi açıyor.
Havalar düzelir artık, ayakların yere teması da önemli, çorapla gezseler de olur yani

Valla biz en fazla lcwdan alabiliyoruz. Bazen kafama takardim eskiden. Hayat bana ogretti bunlarin boş olduğunu. Dünkü yasadigimla bir kez daha anladim

Kilzar bugun cok guzel birsey oldu :) benim sipa bugun koltuga tutunup kalkti cok sukur :) hemde bircok kez :) 1 ay daha kalkamasaydi norolojiye yonlendjrmisti dr ama cok sukur basardi
Yapar canim birden baslayiverir. Bir bakmissin elleri birakip adim bile atar

Kizlar sizin bebekler yerden kendi kalkmaya basladi mi illa koltuk ya da bir yerden destek alip mi kalkiyolar. Eslem yuruyor baya ama düşünce kendi kalkamiyor henuz. Atak haftasi bitince nolcak bakalim

Valla biz en fazla lcwdan alabiliyoruz. Bazen kafama takardim eskiden. Hayat bana ogretti bunlarin boş olduğunu. Dünkü yasadigimla bir kez daha anladim
Kıyafet gerçekten boşa giden para.
Neyi eskitiyorlar ki.
En fazla lcw dediğin orda bile fiyatlar uçtu gitti.
Ucuz bir şey kalmadı.
Ben sezon sonu kovalamayı beceremiyorum, en iyisi sezon sonu almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…