- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
Bende hiç kullanmamValla hiç bilmiyodum aklima da hiç gelmemişti bu zamana kadar
Kucukler daha fena çıktı bu aksamda yurumeyi arttirdiGeçmiş olsun yaa çok hareketliler yandık valla
Maalesef canim anksiyetem tavanAy Allah korumus cnm ya.uzun sure onun şoku gitmez.
Evet onlari da cikarip atiyodu agzina. Takmicam artik toka moka. Ablasi dagitmis etrafa o da almis agzina atmis. Hemde epey buyuk bir tokaydi nasil girdi oraya hâla inanamıyorumNasıl bir tokaydı bende geçen benim kızın ağzında küçük minik lastik tokalar var ya ondan buldum saçları çok olmadığı için o tokalardan kullanıyorum bulmuş atmış ağzına çevirip duruyordu
Rahatlarsın ağla tutma kendini.Kötüsünü düşünme artık geçti gitti.İnsan düşündükçe daha kötü oluyor.Çok şükür sağlıklı Allah yaşatmasın bir daha .O hatirlamaz ama biz ömrümüzce unutmayiz sanirim. Bir yusra havale gecirdiginde böyle kötü oldum birde bugun. Rabbim daha beterini yaşatmasın. O an, o çırpınışları gözümün önünden hiç gitmiyor. Aglicam sabah beri aglayamiyorum. Hic bir yerim tutmuyor. Hastanede deli gibi yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorum
Bizim abla da etrafa küçük şeyler bırakıp duruyor.Gördükçe yok ediyorum söylüyorum kıza da yok unutuyor hep.Bizimki eline verdiğim yemeği bile ağzına atmıyor daha.Ama yine de dikkat ediyorum.Evet onlari da cikarip atiyodu agzina. Takmicam artik toka moka. Ablasi dagitmis etrafa o da almis agzina atmis. Hemde epey buyuk bir tokaydi nasil girdi oraya hâla inanamıyorum
Uyuyamıyorum hâla da aglayamadim. Rahatlayamadim yani. Benimde cocukken iki kez basimdan gecmis birisinde meyve suyu pipetin poşeti, birisinde yüzük kalmis boğazımda. Ama anlatirlarken masal gibi geliyomus yasayinca anladimRahatlarsın ağla tutma kendini.Kötüsünü düşünme artık geçti gitti.İnsan düşündükçe daha kötü oluyor.Çok şükür sağlıklı Allah yaşatmasın bir daha .
Eslem cok fazla atiyor ya napcam bilmiyorumBizim abla da etrafa küçük şeyler bırakıp duruyor.Gördükçe yok ediyorum söylüyorum kıza da yok unutuyor hep.Bizimki eline verdiğim yemeği bile ağzına atmıyor daha.Ama yine de dikkat ediyorum.
Yeğenim böcek bile atıyormuş ağzına dur yapma diyene kadarEslem cok fazla atiyor ya napcam bilmiyorum
Uyuyamıyorum hâla da aglayamadim. Rahatlayamadim yani. Benimde cocukken iki kez basimdan gecmis birisinde meyve suyu pipetin poşeti, birisinde yüzük kalmis boğazımda. Ama anlatirlarken masal gibi geliyomus yasayinca anladim
Ouuvv bizimkiler eskidi bile canim . Cnm ben 50 tl ye aldim tesadufen denk geldi kacirmak istemedim o fiyati gorunce flodan almistim .yuruyene kdar oynadi epey kemirdi kordonunu cirt cirtini renk degistirdiİlk adım ayakkabısı alan anneler var mı aramızda hangi marka aldınız acaba baya da pahalı olmuş ilk adım ayakkabıları
Benim kizda agziyla cok ugrasmazdida birnuyla cok ugrasirdiYeğenim böcek bile atıyormuş ağzına dur yapma diyene kadarBir süre böyle dikkat ediicez napalım elbet bir süre sonra öğrenecekler.Ben büyükte sorun yaşamamıştım bakalım küçük ne yapacak
Benim gercek dusuncem canimYaa o senin guzelligin canim benim sevindirdin beni aksam aksam
Canım çok geçmiş olsunBugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik. Rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm, ben de çok korkuyorum bu toka olayından ya. Rabbim beterinden korusunUyuyamıyorum hâla da aglayamadim. Rahatlayamadim yani. Benimde cocukken iki kez basimdan gecmis birisinde meyve suyu pipetin poşeti, birisinde yüzük kalmis boğazımda. Ama anlatirlarken masal gibi geliyomus yasayinca anladim
Nerlerdesin sen dünüşümün eski dünüşüCanım çok geçmiş olsun şimdi gördüm, ben de çok korkuyorum bu toka olayından ya. Rabbim beterinden korusun
Sagol canimCanım çok geçmiş olsun şimdi gördüm, ben de çok korkuyorum bu toka olayından ya. Rabbim beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?