2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet onlari da cikarip atiyodu agzina. Takmicam artik toka moka. Ablasi dagitmis etrafa o da almis agzina atmis. Hemde epey buyuk bir tokaydi nasil girdi oraya hâla inanamıyorum

Rahatlarsın ağla tutma kendini.Kötüsünü düşünme artık geçti gitti.İnsan düşündükçe daha kötü oluyor.Çok şükür sağlıklı Allah yaşatmasın bir daha .

Evet onlari da cikarip atiyodu agzina. Takmicam artik toka moka. Ablasi dagitmis etrafa o da almis agzina atmis. Hemde epey buyuk bir tokaydi nasil girdi oraya hâla inanamıyorum
Bizim abla da etrafa küçük şeyler bırakıp duruyor.Gördükçe yok ediyorum söylüyorum kıza da yok unutuyor hep.Bizimki eline verdiğim yemeği bile ağzına atmıyor daha.Ama yine de dikkat ediyorum.

Rahatlarsın ağla tutma kendini.Kötüsünü düşünme artık geçti gitti.İnsan düşündükçe daha kötü oluyor.Çok şükür sağlıklı Allah yaşatmasın bir daha .
Uyuyamıyorum hâla da aglayamadim. Rahatlayamadim yani. Benimde cocukken iki kez basimdan gecmis birisinde meyve suyu pipetin poşeti, birisinde yüzük kalmis boğazımda. Ama anlatirlarken masal gibi geliyomus yasayinca anladim

İlk adım ayakkabısı alan anneler var mı aramızda hangi marka aldınız acaba baya da pahalı olmuş ilk adım ayakkabıları
Ouuvv bizimkiler eskidi bile canim . Cnm ben 50 tl ye aldim tesadufen denk geldi kacirmak istemedim o fiyati gorunce flodan almistim .yuruyene kdar oynadi epey kemirdi kordonunu cirt cirtini renk degistirdi parktada giyiyo toz topraga bulandik biraz kuculsunde spor ayakkabisi var 2 tane onlara gecicem

Benim kizda agziyla cok ugrasmazdida birnuyla cok ugrasirdi . Kumandanin kapatma dugmesi varya onu sokmus burnuna sokmus bem oldum oldum dirildim 3kere yapti bunub3.seferi cikaramadik hast gittik baska hast sevk ettiler dr dediki biz neler goruyoruz korkmayin ama cok cani yanmisti .ben yolda agladikca uzulme anmecim iyiyim diyip duruyordu hic unutmam cok rezil bi gundu telastan telefonumu evde unutmustum esimi arabayi koyacak yer bulamadi Bizi indirdi cocuk kucagimda uyuyo ayy Allah beterimden saklasin yavrularimizi

Selin de hala herşeyi ağzına atıyor bi ısırıyor tadıyor Çamaşır asarken yere ip çorap havı falan düşsün hemen görür alır atar ağzına ben şttt diyene kadar gitti . Bi de gülüyor her çocuk farklı yaa geçen bir yaş doğum gibi kutluyorlar bi bebeğe pastayı koymuşlar önüne çocuk parmaklamıyor bile öyle bakıyor karşıdan bizimki olsa affetmez aslaaa paramparça yapar bi de mmmhhh diye diye yalar

Uyuyamıyorum hâla da aglayamadim. Rahatlayamadim yani. Benimde cocukken iki kez basimdan gecmis birisinde meyve suyu pipetin poşeti, birisinde yüzük kalmis boğazımda. Ama anlatirlarken masal gibi geliyomus yasayinca anladim
Canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm, ben de çok korkuyorum bu toka olayından ya. Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…