2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki en fazla iki adım atmaya başladı çok şükür.Ayakkabı aldık ona da giydirdik bir heves.Yürütece koyduğumuzda yürüteçle bile gitmedi ayakkabılarlaSonra da çıkardı zaten.Biraz zor alışacak gibi ayakkabıya.Ablasında sıkıntı yaşamayınca tuhaf geldi bu durum.

Etiketlemek zor geldi alıntılayayım.
Nasıl gidiyor geceleri dicem de iyiyse sen konuyu değiştir boşver bahsetme
Hahahaha kahvecim nasilda bilir nazardann korktugumu henuz basaramadim oyle soyleyim ugrasmaya devam 5.gun oturma odasinda yatiyoruz esim ben oglum yatak odasindan komsulara ses gitmesin diye duyarlilik seviyemizi kimse sorgulamasin koltuklari acip misafir carsaf yorganinda yatiyoruz kendi evimde misafircilik cunku isim az basimdan asmiyo yatak ser topla ve tabi yikama kurtmasida var neyse bugun son oturma odasinda. Illaki aglayacak napayim zaten agliyordu komsu komsunun bebesinin sesine muhtactir

Orası öyle kuzum, derste oyalamak da zor çünkü. Bizim yarın atağın son günü inşallah geçer bu süreç darısı da size olur kuzum. Dün gece sadece 2 kez uyandı çok şükür.
Amannn maşallah diyelim totomuzu kaşıyalım dilimizi ısıralım

Bazen internet, bazen şok veya A101de denk geliyor.
Fazla fazla alıyoruz, birkaç ay götürüyor.
Şimdi elimizde çok bez var ama indirim denk gelirse markette alırız yine.
Stokçuluk yaptığımız tek şey
Ben bir ıslak mendil almışım yazın kahvecim sleppy nin elinde yoktur o kadar hala bitmedi yarısı duruyor stokçuluk severim

Popişkosunu yesin kaynanası

Kızlar ya benimkine baby turco bez kullanıyordum memnundum da.Ama son haftadır geceleri hep üstü başı tulumu sırılsıklam kalkıyoruz.Külot bez 5 numara bir de .Prima da geçiriyordu ondan değiştirdim bir de daha doğal dedim.Sleepy tutmadı bir molfix mi denesem?Uyuyan çocuk üstü başı ıslanınca mecbur uyanıyor üstünü değiştirirken de uykusu kaçıyor iki saat dolanıyoruz gece vakti.Suyu çok seviyor sürekli elinde.Bugün sakladım akşam fazla vermedim belki rahat uyur bu gece bakalım.Elimdekiler bitsin primaya geçicem galiba.

Ben kizkmda molfix denemiatim bezi bi actim kasiklari pitiso su icindeydi damla damla hic emmemisti daha adi bir bez deneyimim olmadi. Simdi kalitesi nasildr bilmiyorum hatta sikayet var a sikayet etmistim ucretsiz bez gondermeyi teklif etmislerdi kabul etmemistim

Çıplak ayakla yürümesi daha iyiymiş zaten ama dışarıda yürümesi için tabi ki ayakkabı şart şöyle hafif ayağı saran güzel bi şey istiyorum ayak sağlığı açısından da rahat etmesi açısından da önemli siz nerden aldınız

Başta çok yadırgıyorlar ayakkabıyı
Düşünce kalkmayı bile beceremiyordu ayakkabılarla, giye giye alıştı.

Cocuk seslerine bence kimse rahatsiz olmamali bilerek aglatmiyoruz ya

Numara buyudukce emiciligi artiyor cnm geceleri bir no buyukmu taksan ? Hem daha iyi sarar

Bi de onlarla mı uğraşıyorsun kaç gündür ya.
Boşver biraz da komşular düşünsün
Bizim üst komşu 3 yaşına kadar her karşılaşmada diş mi çıkarıyor kıyamam dedi, sonra hiç duymuyorum demeye başladı çünkü çıkacak diş kalmadı ne desin
Gürültüye müdahale edilir de ağlama sesine hele ki bebeğin ağlama sesine yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…