Benimki en fazla iki adım atmaya başladı çok şükür.Ayakkabı aldık ona da giydirdik bir heves.Yürütece koyduğumuzda yürüteçle bile gitmedi ayakkabılarlaBen dışarda hiç yürütmedim çünkü düşe kalka yürüyor şu dönemde nereye dokunsam huylanıyorum zaten gözüm yemez şuan dışarda yürümesine ama bu ay çıktığında ayakkabı almamız şart dışarı da çıkarız
Hahahaha kahvecim nasilda bilir nazardann korktugumuEtiketlemek zor geldi alıntılayayım.
Nasıl gidiyor geceleri dicem de iyiyse sen konuyu değiştir boşver bahsetme
Bizimde bez ve islak mendilBazen internet, bazen şok veya A101de denk geliyor.
Fazla fazla alıyoruz, birkaç ay götürüyor.
Şimdi elimizde çok bez var ama indirim denk gelirse markette alırız yine.
Stokçuluk yaptığımız tek şey
Amannn maşallah diyelim totomuzu kaşıyalım dilimizi ısıralımOrası öyle kuzum, derste oyalamak da zor çünkü. Bizim yarın atağın son günü inşallah geçer bu süreç darısı da size olur kuzum. Dün gece sadece 2 kez uyandı çok şükür.
Ben bir ıslak mendil almışım yazın kahvecim sleppy nin elinde yoktur o kadar hala bitmedi yarısı duruyorBazen internet, bazen şok veya A101de denk geliyor.
Fazla fazla alıyoruz, birkaç ay götürüyor.
Şimdi elimizde çok bez var ama indirim denk gelirse markette alırız yine.
Stokçuluk yaptığımız tek şey
Popişkosunu yesin kaynanasıSleepy 5 numaraya devam ediyorum ben kizlar binara 5+aldim o bana nedense 5ten kucuk geldi . Oglusumun poposu gercekten buyuktu cok kisa surede 5num gecmistik ama artik bogumlari acildi hareketlenince 5numara ideal gorunuyor dolu doluda kaka yapmadigi icin yetiyor bize olcu olarak
Hahahaha kaynisi sagol sana bi foto aticam instaya gelPopişkosunu yesin kaynanası
Ben kizkmda molfix denemiatim bezi bi actim kasiklari pitiso su icindeydi damla damla hic emmemisti daha adi bir bez deneyimim olmadi. Simdi kalitesi nasildr bilmiyorum hatta sikayet var a sikayet etmistim ucretsiz bez gondermeyi teklif etmislerdi kabul etmemistimKızlar ya benimkine baby turco bez kullanıyordum memnundum da.Ama son haftadır geceleri hep üstü başı tulumu sırılsıklam kalkıyoruz.Külot bez 5 numara bir de .Prima da geçiriyordu ondan değiştirdim bir de daha doğal dedim.Sleepy tutmadı bir molfix mi denesem?Uyuyan çocuk üstü başı ıslanınca mecbur uyanıyor üstünü değiştirirken de uykusu kaçıyor iki saat dolanıyoruz gece vakti.Suyu çok seviyor sürekli elinde.Bugün sakladım akşam fazla vermedim belki rahat uyur bu gece bakalım.Elimdekiler bitsin primaya geçicem galiba.
İkinciler gerçekten daha yaramaz sanki yaaKucukler daha fena çıktı bu aksamda yurumeyi arttirdi.
Çıplak ayakla yürümesi daha iyiymiş zaten ama dışarıda yürümesi için tabi ki ayakkabı şart şöyle hafif ayağı saran güzel bi şey istiyorum ayak sağlığı açısından da rahat etmesi açısından da önemli siz nerden aldınızBenimki en fazla iki adım atmaya başladı çok şükür.Ayakkabı aldık ona da giydirdik bir heves.Yürütece koyduğumuzda yürüteçle bile gitmedi ayakkabılarlaSonra da çıkardı zaten.Biraz zor alışacak gibi ayakkabıya.Ablasında sıkıntı yaşamayınca tuhaf geldi bu durum.
Başta çok yadırgıyorlar ayakkabıyıBenimki en fazla iki adım atmaya başladı çok şükür.Ayakkabı aldık ona da giydirdik bir heves.Yürütece koyduğumuzda yürüteçle bile gitmedi ayakkabılarlaSonra da çıkardı zaten.Biraz zor alışacak gibi ayakkabıya.Ablasında sıkıntı yaşamayınca tuhaf geldi bu durum.
Bizim burda anpa var tanesi 1 tl ye denk geliyor 6 numara koli seklinde aliyoruzBizde aynı canım marketler de çoklu paket yok diye internetten alıyorum bende hep sen nerden alıyorsun ?
Su spreyli dezenfektanlari kullaniyorum disari cikinca cok iyi oluyor.temas edecegi yerlere sikiyorumAnladim cnm prka gidiyoruz biz havalar iyi oldulca haliyle yurutuyorum kendi inmek kosmak istiyor diger cocuklari gorunce
Cocuk seslerine bence kimse rahatsiz olmamali bilerek aglatmiyoruz yaHahahaha kahvecim nasilda bilir nazardann korktugumuhenuz basaramadim oyle soyleyim ugrasmaya devam 5.gun oturma odasinda yatiyoruz esim ben oglum yatak odasindan komsulara ses gitmesin diye duyarlilik seviyemizi kimse sorgulamasin koltuklari acip misafir carsaf yorganinda yatiyoruz kendi evimde misafircilik cunku isim az basimdan asmiyo yatak ser topla ve tabi yikama kurtmasida var neyse bugun son oturma odasinda. Illaki aglayacak napayim zaten agliyordu komsu komsunun bebesinin sesine muhtactir
Numara buyudukce emiciligi artiyor cnm geceleri bir no buyukmu taksan ? Hem daha iyi sararKızlar ya benimkine baby turco bez kullanıyordum memnundum da.Ama son haftadır geceleri hep üstü başı tulumu sırılsıklam kalkıyoruz.Külot bez 5 numara bir de .Prima da geçiriyordu ondan değiştirdim bir de daha doğal dedim.Sleepy tutmadı bir molfix mi denesem?Uyuyan çocuk üstü başı ıslanınca mecbur uyanıyor üstünü değiştirirken de uykusu kaçıyor iki saat dolanıyoruz gece vakti.Suyu çok seviyor sürekli elinde.Bugün sakladım akşam fazla vermedim belki rahat uyur bu gece bakalım.Elimdekiler bitsin primaya geçicem galiba.
Bi de onlarla mı uğraşıyorsun kaç gündür ya.Hahahaha kahvecim nasilda bilir nazardann korktugumuhenuz basaramadim oyle soyleyim ugrasmaya devam 5.gun oturma odasinda yatiyoruz esim ben oglum yatak odasindan komsulara ses gitmesin diye duyarlilik seviyemizi kimse sorgulamasin koltuklari acip misafir carsaf yorganinda yatiyoruz kendi evimde misafircilik cunku isim az basimdan asmiyo yatak ser topla ve tabi yikama kurtmasida var neyse bugun son oturma odasinda. Illaki aglayacak napayim zaten agliyordu komsu komsunun bebesinin sesine muhtactir
Ahah bak bizde de var ıslak mendil unutmuşum onu ama bez kadar değilBen bir ıslak mendil almışım yazın kahvecim sleppy nin elinde yoktur o kadar hala bitmedi yarısı duruyorstokçuluk severim
Attim zaten canim onları. Oyuncaklari da ayırdim. Normalde tokalar komidin uzerinde ama büyük tabureyle cikip almis oradanToptan kaldir cnm ise yararmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?