- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Canım ayağıyla tam basıyor yere ama ayağı içe doğru dönük şekilde . Yürürken sorun yok rahatça yürüyor ama engellemiyor onu
Vicco almış dedesi 21 numara büyük bir de ağır ayakkabı sözde yazlık almışlar ama full kapalı bi de deri. Terletmez demiş oradaki satıcı ama yazlık değil bence yazık olacak . Evde Nike vardı 21 numara o da ama oluyor o kalıbı küçükmüş . Artık onu giydiririm yaza kadar . Küçülür zaten sonra da
Canım ben de doktora sordum özellikle sadece verem aşısında banyo yaptırmayın diyoruz geri kalan aşılarda sorun olmaz banyo dedi
Bizim doktorda öyle dedi canım gelmeyin dedi adamcağız ama gideceğükkkGeçicidir ins.canim sanki miraninda oyle tarif ettigin gibi yururken oyle dumduz basmiyor tabani yakknfa kontrolude yok bi sorun olmadikca gelmeyindd dddi çabuk duzelse bari
Büyük geçmiş olsun canım ya en tehlikeli zamanları .Küçükken anneannem beni mevlüde götürmüştü komşuya.Annemler başka şehirde ben anneannemlerdeydim.Akide şekeri miydi yuvarlak renk renk.Sen takıl boğazıma sesim de çıkamıyor millet de kuran okuyor takip ediyor.En son kadının biri dedi çocuk boğuluyor diye de bir tane teyze elini soktu ağzıma dilimi çekti de kurtuldum.Anneannem mahvolmuştu korkudan.ilkokula gidiyordum küçük de değildim o kadar.Ne zaman şeker yesem aklıma gelir.Eslem hatırlamaz ama küçük daha.Bugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik. Rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
O hatirlamaz ama biz ömrümüzce unutmayiz sanirim. Bir yusra havale gecirdiginde böyle kötü oldum birde bugun. Rabbim daha beterini yaşatmasın. O an, o çırpınışları gözümün önünden hiç gitmiyor. Aglicam sabah beri aglayamiyorum. Hic bir yerim tutmuyor. Hastanede deli gibi yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorumBüyük geçmiş olsun canım ya en tehlikeli zamanları .Küçükken anneannem beni mevlüde götürmüştü komşuya.Annemler başka şehirde ben anneannemlerdeydim.Akide şekeri miydi yuvarlak renk renk.Sen takıl boğazıma sesim de çıkamıyor millet de kuran okuyor takip ediyor.En son kadının biri dedi çocuk boğuluyor diye de bir tane teyze elini soktu ağzıma dilimi çekti de kurtuldum.Anneannem mahvolmuştu korkudan.ilkokula gidiyordum küçük de değildim o kadar.Ne zaman şeker yesem aklıma gelir.Eslem hatırlamaz ama küçük daha.
Senn ne kdar iyi bir insansinn davsanim cok naifsin herkese yazip rahatlatiyorsun canimsinSen bisey yapmamissinki ,esinin dusunmesi gerekirdi moralleri düzelincede onlarlada kucuk bipaata kesersiniz boylece icin rahatlar
Ahhh canimm ne kdar korkmussundur .cok cok cok gecmis olsun . Rabbim acilarini gostermesinBugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik. Rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Ayyy cok kotu cok uzucu boyke seyler Allah korusun yaa travma kalmis resmenBüyük geçmiş olsun canım ya en tehlikeli zamanları .Küçükken anneannem beni mevlüde götürmüştü komşuya.Annemler başka şehirde ben anneannemlerdeydim.Akide şekeri miydi yuvarlak renk renk.Sen takıl boğazıma sesim de çıkamıyor millet de kuran okuyor takip ediyor.En son kadının biri dedi çocuk boğuluyor diye de bir tane teyze elini soktu ağzıma dilimi çekti de kurtuldum.Anneannem mahvolmuştu korkudan.ilkokula gidiyordum küçük de değildim o kadar.Ne zaman şeker yesem aklıma gelir.Eslem hatırlamaz ama küçük daha.
Amin canim cok sagolAhhh canimm ne kdar korkmussundur .cok cok cok gecmis olsun . Rabbim acilarini gostermesin
HaaaSutten kesmiyor yanlis anlamissin canim. Gece cok sık emdiği için gece beslenmesini kesmek istedi
Geçmiş olsun yaa çok hareketliler yandık vallaBugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik. Rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Ay Allah korumus cnm ya.uzun sure onun şoku gitmez.Bugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik. Rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Bugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik. Rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Nasıl bir tokaydı bende geçen benim kızın ağzında küçük minik lastik tokalar var ya ondan buldum saçları çok olmadığı için o tokalardan kullanıyorum bulmuş atmış ağzına çevirip duruyorduO hatirlamaz ama biz ömrümüzce unutmayiz sanirim. Bir yusra havale gecirdiginde böyle kötü oldum birde bugun. Rabbim daha beterini yaşatmasın. O an, o çırpınışları gözümün önünden hiç gitmiyor. Aglicam sabah beri aglayamiyorum. Hic bir yerim tutmuyor. Hastanede deli gibi yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorum
Senn ne kdar iyi bir insansinn davsanim cok naifsin herkese yazip rahatlatiyorsun canimsin
Henuz almadim ama alsam viccoyu tercih ederdim.İlk adım ayakkabısı alan anneler var mı aramızda hangi marka aldınız acaba baya da pahalı olmuş ilk adım ayakkabıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?