2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Geçicidir ins.canim sanki miraninda oyle tarif ettigin gibi yururken oyle dumduz basmiyor tabani yakknfa kontrolude yok bi sorun olmadikca gelmeyindd dddi çabuk duzelse bari

Kızlar karnıbahrlı bir tarif verin ya nettekılerden gına geldı

Büyük geçmiş olsun canım ya en tehlikeli zamanları .Küçükken anneannem beni mevlüde götürmüştü komşuya.Annemler başka şehirde ben anneannemlerdeydim.Akide şekeri miydi yuvarlak renk renk.Sen takıl boğazıma sesim de çıkamıyor millet de kuran okuyor takip ediyor.En son kadının biri dedi çocuk boğuluyor diye de bir tane teyze elini soktu ağzıma dilimi çekti de kurtuldum.Anneannem mahvolmuştu korkudan.ilkokula gidiyordum küçük de değildim o kadar.Ne zaman şeker yesem aklıma gelir.Eslem hatırlamaz ama küçük daha.

O hatirlamaz ama biz ömrümüzce unutmayiz sanirim. Bir yusra havale gecirdiginde böyle kötü oldum birde bugun. Rabbim daha beterini yaşatmasın. O an, o çırpınışları gözümün önünden hiç gitmiyor. Aglicam sabah beri aglayamiyorum. Hic bir yerim tutmuyor. Hastanede deli gibi yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorum

Ahhh canimm ne kdar korkmussundur .cok cok cok gecmis olsun . Rabbim acilarini gostermesin

Ayyy cok kotu cok uzucu boyke seyler Allah korusun yaa travma kalmis resmen

Aijoo cok gecmis olsun rabbim korumus..buarada nic degistirmissin..
Kızlar merhaba bayadir buraya bakamıyorum ev iş yoruluyorum akşam oldumu tel elime bile alamiyorum. Carsamba gunu bizde kendi aramizda doğumgünü kutladik kizlarimin☺
Artık 4 adim atabiliyor cok hevesli yurumeye..bizde boyle..pazartesi de asi var bakalim.

Ay Allah korumus cnm ya.uzun sure onun şoku gitmez.

Cok buyuk gecmis olsun canim ,Allah korumus nasil korkttunuz kimbilir

Nasıl bir tokaydı bende geçen benim kızın ağzında küçük minik lastik tokalar var ya ondan buldum saçları çok olmadığı için o tokalardan kullanıyorum bulmuş atmış ağzına çevirip duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…