Lcw candırŞu pahalılığa bakınca her şeye aman gerek yok diyesim geliyor.
Çok sıkışık değiliz elhamdülillah ama insanın içi açıyor.
Havalar düzelir artık, ayakların yere teması da önemli, çorapla gezseler de olur yani
Biz sleepy külot bez ve hala 4 numara kullanıyoruz, Allah'tan uyguna geliyor o, sürekli de indirim yapıyorlar külot bezeLcw candırama dediğin gibi sezon sonlarını takip edip güzel indirimler denk getirmekte can bez fiyatları bile tavan tanesi 75 krş a buldum da aldım yeni . Ona bile seviniyorum
Haftaya ders programımız değişiyor ve benim derslerimin birazı uyku saatine denk geliyor bir yandan seviniyorum rahat rahat ders işlerim diye ama bir yandan üzülüyorum bi o uyuyunca kendime kalıyordum ama napalım hayırlısı. Selintoş nasıl kuzum düzeldi mi uykularıCanım hep aynı valla . Bende kendime zaman ayırabildiğim kadar burdayım
Şimdilik iyiyiz csnım bakalımGecmıs olsun canım. Siz ıyımısınız
Yok be canım . Hala sık sık uyanıyor . Olsun rahat rahat ders işlemiş olursun .Haftaya ders programımız değişiyor ve benim derslerimin birazı uyku saatine denk geliyor bir yandan seviniyorum rahat rahat ders işlerim diye ama bir yandan üzülüyorum bi o uyuyunca kendime kalıyordum ama napalım hayırlısı. Selintoş nasıl kuzum düzeldi mi uykuları
Bizde aynı canım marketler de çoklu paket yok diye internetten alıyorum bende hep sen nerden alıyorsun ?Biz sleepy külot bez ve hala 4 numara kullanıyoruz, Allah'tan uyguna geliyor o, sürekli de indirim yapıyorlar külot beze
Lcw kaliteli bence bir de ya, buyuk markaların çakması zaten hep, daha ne olsun
Ben dışarda hiç yürütmedim çünkü düşe kalka yürüyor şu dönemde nereye dokunsam huylanıyorum zaten gözüm yemez şuan dışarda yürümesine ama bu ay çıktığında ayakkabı almamız şart dışarı da çıkarızOuuvv bizimkiler eskidi bile canim . Cnm ben 50 tl ye aldim tesadufen denk geldi kacirmak istemedim o fiyati gorunce flodan almistim .yuruyene kdar oynadi epey kemirdi kordonunu cirt cirtini renk degistirdiparktada giyiyo toz topraga bulandik biraz kuculsunde spor ayakkabisi var 2 tane onlara gecicem
Büyük kıza anlat durumu ortalıkta küçük minik şeyler bırakmasın benim büyük kız o konuda baya dikkat ediyorEslem cok fazla atiyor ya napcam bilmiyorum
Bizimki de öyle otlara elliyor arabalara yerlere sonra el ağzaBen dışarda hiç yürütmedim çünkü düşe kalka yürüyor şu dönemde nereye dokunsam huylanıyorum zaten gözüm yemez şuan dışarda yürümesine ama bu ay çıktığında ayakkabı almamız şart dışarı da çıkarız
Orası öyle kuzum, derste oyalamak da zor çünkü. Bizim yarın atağın son günü inşallah geçer bu süreç darısı da size olur kuzum. Dün gece sadece 2 kez uyandı çok şükür.Yok be canım . Hala sık sık uyanıyor . Olsun rahat rahat ders işlemiş olursun .vardır her işte bir hayır
Bizim burdaki marketten aliyoruz. Sleepy 6 numara 80lisi 90 tlBizde aynı canım marketler de çoklu paket yok diye internetten alıyorum bende hep sen nerden alıyorsun ?
Senin büyükle benim büyük arasinda yas farki var canim. Anlatsamda anlamıyor.Büyük kıza anlat durumu ortalıkta küçük minik şeyler bırakmasın benim büyük kız o konuda baya dikkat ediyor
Toptan kaldir cnm ise yararmi?Senin büyükle benim büyük arasinda yas farki var canim. Anlatsamda anlamıyor.
Anladim cnm prka gidiyoruz biz havalar iyi oldulca haliyle yurutuyorum kendi inmek kosmak istiyor diger cocuklari gorunceBen dışarda hiç yürütmedim çünkü düşe kalka yürüyor şu dönemde nereye dokunsam huylanıyorum zaten gözüm yemez şuan dışarda yürümesine ama bu ay çıktığında ayakkabı almamız şart dışarı da çıkarız
Ozellerde bilgim yok canim. Ben dr sami ulus bestepe kampusune gidiyordum tum drlari seker gibiydiKızlar kuzenim hamile ve ankarada yasıyor. Iyi bir kadın dogum uzmanı arıyor yazabılırmısınız onerılerınız varsa. Pinko sen ankarada sın kuzuuuPinkpinkblue
Bazen internet, bazen şok veya A101de denk geliyor.Bizde aynı canım marketler de çoklu paket yok diye internetten alıyorum bende hep sen nerden alıyorsun ?
Senin bebe benimkinden biraz kilolu ama bebelerin kalıpları mı farklı acaba.Bizim burdaki marketten aliyoruz. Sleepy 6 numara 80lisi 90 tl
Etiketlemek zor geldi alıntılayayım.Ozellerde bilgim yok canim. Ben dr sami ulus bestepe kampusune gidiyordum tum drlari seker gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?