2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün yine bol delirmeli bir gün.
3ü de gitti annemlere çaya, ben evdeyim.
Arada bunu yapmasalar deliririm herhalde.
Yeni anne bakacaklarmış, oğlumun önerisi canım benim
Eskiden yalnızken elimi bir şeye sürmez dinlenirdim, şimdi ayaklanmasam toparlanamayacak kadar karışıyor her şey

Lcw candır ama dediğin gibi sezon sonlarını takip edip güzel indirimler denk getirmekte can bez fiyatları bile tavan tanesi 75 krş a buldum da aldım yeni . Ona bile seviniyorum

Lcw candır ama dediğin gibi sezon sonlarını takip edip güzel indirimler denk getirmekte can bez fiyatları bile tavan tanesi 75 krş a buldum da aldım yeni . Ona bile seviniyorum
Biz sleepy külot bez ve hala 4 numara kullanıyoruz, Allah'tan uyguna geliyor o, sürekli de indirim yapıyorlar külot beze
Lcw kaliteli bence bir de ya, buyuk markaların çakması zaten hep, daha ne olsun

Canım hep aynı valla . Bende kendime zaman ayırabildiğim kadar burdayım
Haftaya ders programımız değişiyor ve benim derslerimin birazı uyku saatine denk geliyor bir yandan seviniyorum rahat rahat ders işlerim diye ama bir yandan üzülüyorum bi o uyuyunca kendime kalıyordum ama napalım hayırlısı. Selintoş nasıl kuzum düzeldi mi uykuları

Yok be canım . Hala sık sık uyanıyor . Olsun rahat rahat ders işlemiş olursun . vardır her işte bir hayır

Biz sleepy külot bez ve hala 4 numara kullanıyoruz, Allah'tan uyguna geliyor o, sürekli de indirim yapıyorlar külot beze
Lcw kaliteli bence bir de ya, buyuk markaların çakması zaten hep, daha ne olsun
Bizde aynı canım marketler de çoklu paket yok diye internetten alıyorum bende hep sen nerden alıyorsun ?

Ben dışarda hiç yürütmedim çünkü düşe kalka yürüyor şu dönemde nereye dokunsam huylanıyorum zaten gözüm yemez şuan dışarda yürümesine ama bu ay çıktığında ayakkabı almamız şart dışarı da çıkarız

Bizimki de öyle otlara elliyor arabalara yerlere sonra el ağza Ama mikropta lazım alışsın diyorum bi taraftan fanusta mı büyüteceksin diyorum kendime .

Yok be canım . Hala sık sık uyanıyor . Olsun rahat rahat ders işlemiş olursun . vardır her işte bir hayır
Orası öyle kuzum, derste oyalamak da zor çünkü. Bizim yarın atağın son günü inşallah geçer bu süreç darısı da size olur kuzum. Dün gece sadece 2 kez uyandı çok şükür.

Anladim cnm prka gidiyoruz biz havalar iyi oldulca haliyle yurutuyorum kendi inmek kosmak istiyor diger cocuklari gorunce

Bizde aynı canım marketler de çoklu paket yok diye internetten alıyorum bende hep sen nerden alıyorsun ?
Bazen internet, bazen şok veya A101de denk geliyor.
Fazla fazla alıyoruz, birkaç ay götürüyor.
Şimdi elimizde çok bez var ama indirim denk gelirse markette alırız yine.
Stokçuluk yaptığımız tek şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…