Kiz o kadar yürüyor mu çınar ben o kadar ilerlettigini bilmiyodumAnladim cnm prka gidiyoruz biz havalar iyi oldulca haliyle yurutuyorum kendi inmek kosmak istiyor diger cocuklari gorunce
Bizim iri kemikli biraz canim boyuda uzunSenin bebe benimkinden biraz kilolu ama bebelerin kalıpları mı farklı acaba.
Biz 4 numarada kaldık.
Küçücük bizimkinin poposu gerçi
valla öyle yapalım kuzum, 1 buçuk saattir yatakta yuvarlanıyorduk ancak uyuduAmannn maşallah diyelim totomuzu kaşıyalım dilimizi ısıralım
Kalıbı da uymadı beş numara demiştim ya altıymış.5 numara küçük geliyor 6 numara da bayağı büyük belini tam sarmıyor.Ağ kısmı da büyük kalıyor.Numara buyudukce emiciligi artiyor cnm geceleri bir no buyukmu taksan ? Hem daha iyi sarar
Lumberjack aldık galiba spor ayakkabı arkası sert.Evde zaten çıplak ayak dolaştırırım önümüz yaz nasıl olsa.Çıplak ayakla yürümesi daha iyiymiş zaten ama dışarıda yürümesi için tabi ki ayakkabı şart şöyle hafif ayağı saran güzel bi şey istiyorum ayak sağlığı açısından da rahat etmesi açısından da önemli siz nerden aldınız
Elimdekiler bitsin primaya geçicem.En azından kalıbı daha iyi tam oturuyordu.Ben kizkmda molfix denemiatim bezi bi actim kasiklari pitiso su icindeydi damla damla hic emmemisti daha adi bir bez deneyimim olmadi. Simdi kalitesi nasildr bilmiyorum hatta sikayet var a sikayet etmistim ucretsiz bez gondermeyi teklif etmislerdi kabul etmemistim
Koltuga tutunarak bugun itibariyle evet fazlasi yok :)Kizlar sormustum ama gozden kacti galiba.
Bebişler kendileri yerden kalkabiliyor mu
Tecrubelerim the end :)Kalıbı da uymadı beş numara demiştim ya altıymış.5 numara küçük geliyor 6 numara da bayağı büyük belini tam sarmıyor.Ağ kısmı da büyük kalıyor.
Geçen ayakkabı alalım diye çıktık dışarı.Etrafı açık avmdeydik ufak bir çocuk geldi geçerken yüzünü sevdi oğlanın.Çocuğun suratını ellerini kolonyaladım hemen de içim sıkıldı.Aslında çıkarmak istemiyorum maske de yok yüzünde.Mecbur bilekleri kalın denemem lazımdı ayakkabıyı.En azından her yerde hes kodu soruyorlarSu spreyli dezenfektanlari kullaniyorum disari cikinca cok iyi oluyor.temas edecegi yerlere sikiyorum
12,5 kiloyuz teyzesiTecrubelerim the end :)
Tutunarak kalkıyor canım daha doğru dürüst yürümeye başlamadı.Kizlar sormustum ama gozden kacti galiba.
Vay be vaaayy, bize hiç atılmıyor artık vay bee. Çok darıldımHahahaha kaynisi sagol sana bi foto aticam instaya gel
Yuruyo canim baya olduKiz o kadar yürüyor mu çınar ben o kadar ilerlettigini bilmiyodum
Cesot cesit insan var iste canim yorumsuzCocuk seslerine bence kimse rahatsiz olmamali bilerek aglatmiyoruz ya
Ben hic bisey yapmiyorum canim . Sadece oyun bitince eve dinmeden ellwrini siliyorum . Eve girimcede el yuz yikama ve kiyafet degistirme bu kadar . Iyi fikirnis ama fis fis ismail hasatSu spreyli dezenfektanlari kullaniyorum disari cikinca cok iyi oluyor.temas edecegi yerlere sikiyorum
Banyoya giriyo tabureye cikiyo ellerini lavaboya uzatip fışş fışş dio el yikiyomusİkinciler gerçekten daha yaramaz sanki yaa
Bitek onu tam beceremiyor cnm mesela tam ortada oturuyo diyelim tutup kalkiyor biseyden . Hatta ben bu sebepten daha yurumez belki diyordum ama yaniltti beni . Ayaga kalkacagi zaman tutunacak yere kadar emeklio sonra kalkip vinnKizlar sormustum ama gozden kacti galiba.
Görmemişim canım . Onu yürümeyi iyice çözünce becerdi canım yeni yeni kalkabiliyorKizlar sormustum ama gozden kacti galiba.
Kuzum benimki popo üstüne düşerse tutunup yerden kalkıyorKizlar sormustum ama gozden kacti galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?