2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Lumberjack aldık galiba spor ayakkabı arkası sert.Evde zaten çıplak ayak dolaştırırım önümüz yaz nasıl olsa.

Elimdekiler bitsin primaya geçicem.En azından kalıbı daha iyi tam oturuyordu.

Su spreyli dezenfektanlari kullaniyorum disari cikinca cok iyi oluyor.temas edecegi yerlere sikiyorum
Geçen ayakkabı alalım diye çıktık dışarı.Etrafı açık avmdeydik ufak bir çocuk geldi geçerken yüzünü sevdi oğlanın.Çocuğun suratını ellerini kolonyaladım hemen de içim sıkıldı.Aslında çıkarmak istemiyorum maske de yok yüzünde.Mecbur bilekleri kalın denemem lazımdı ayakkabıyı.En azından her yerde hes kodu soruyorlar

Su spreyli dezenfektanlari kullaniyorum disari cikinca cok iyi oluyor.temas edecegi yerlere sikiyorum
Ben hic bisey yapmiyorum canim . Sadece oyun bitince eve dinmeden ellwrini siliyorum . Eve girimcede el yuz yikama ve kiyafet degistirme bu kadar . Iyi fikirnis ama fis fis ismail hasat

İkinciler gerçekten daha yaramaz sanki yaa
Banyoya giriyo tabureye cikiyo ellerini lavaboya uzatip fışş fışş dio el yikiyomus ablasinin taragini aliyo sacini taraya taraya geziyo. Ablasinin masa sandalyesine hasta yefek sandalye var ona cikip ordanda masaya cikmaya ugrasiyo .cop kurusuna takmis durumda copu kurcaliyo bazemnicini bosaltiyor bazen icinden bisey alip yemeye yelteniyo . Sesi cikmiyksa muhakkak bi nane yiyo. Oglen kayboldu gel die sesleniyorum yok neyse gidim dedim ablasinin odaya girmis prize parmagini sokmus ceviriyodu scotore kendi binmeye calisiyo ,tulden tutup kendini sarip kendini savuruyo yasriklari yere atip ciglik atarak kendini ustune atip kahkaha atiyo. Benimki baya baya yaramazligin tadini aldi anlayacagin . 9 ay oturdu bekledigim canavar cikti

Kizlar sormustum ama gozden kacti galiba.
Bebişler kendileri yerden kalkabiliyor mu
Bitek onu tam beceremiyor cnm mesela tam ortada oturuyo diyelim tutup kalkiyor biseyden . Hatta ben bu sebepten daha yurumez belki diyordum ama yaniltti beni . Ayaga kalkacagi zaman tutunacak yere kadar emeklio sonra kalkip vinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…