Ayni eslemde boyle. Yusra da 13 ay 10 gunlukken kendi kalkmaya baslayip yürümüştüBitek onu tam beceremiyor cnm mesela tam ortada oturuyo diyelim tutup kalkiyor biseyden . Hatta ben bu sebepten daha yurumez belki diyordum ama yaniltti beni . Ayaga kalkacagi zaman tutunacak yere kadar emeklio sonra kalkip vinn
Sagol canim. Bizde gösteriyoruz ama dizleri uzerine dursa da denge saglayamiyor henuzGörmemişim canım . Onu yürümeyi iyice çözünce becerdi canım yeni yeni kalkabiliyor
Cinar 11 aylik yurudu canim ama bosluktan henuz kalkamiyorAyni eslemde boyle. Yusra da 13 ay 10 gunlukken kendi kalkmaya baslayip yürümüştü
Sen zorlama bence canim birden yerdenn kalkamasada yuruyorlar zaten onuda zamanla ogrencekler bak selin kac zamandir yuruyor ilk yuruyenlerden o bile daha yeni kendi kalkiyormusSagol canim. Bizde gösteriyoruz ama dizleri uzerine dursa da denge saglayamiyor henuz
Kendi kendine öğrendi kuzum biz onu hiç göstermemiştik deniyordu yapamıyordu bi yere tutunup kalkıyordu .Sagol canim. Bizde gösteriyoruz ama dizleri uzerine dursa da denge saglayamiyor henuz
Yok canim zorlamiyorum. Tabiki eninde sonunda ogrenecekSen zorlama bence canim birden yerdenn kalkamasada yuruyorlar zaten onuda zamanla ogrencekler bak selin kac zamandir yuruyor ilk yuruyenlerden o bile daha yeni kendi kalkiyormus
Hadi hayırlı olsunEslemin beşiğini yusranin odaya tasidik hayirli ve ugurlu olsun
İnşallah ramazana kadar alisiriz ne diyeyimHadi hayırlı olsun
Çabuk alışırsınız inşallah yeni düzene.
Ramazan nasıl geçecek bakalım bu sene.İnşallah ramazana kadar alisiriz ne diyeyim
Eslemin beşiğini yusranin odaya tasidik hayirli ve ugurlu olsun
Gecmis olsuna gelicemde gelirken ne getireyim diye bi sorayimm dedimEslemin beşiğini yusranin odaya tasidik hayirli ve ugurlu olsun
Agzundann yel alsinRamazan nasıl geçecek bakalım bu sene.
Hiç uyumayız herhalde
Benim amacimda o yonde :) gunduzleri ayaz uyudukca uyumak hatta corbayi pilavi geceden yapmak :)Ramazan nasıl geçecek bakalım bu sene.
Hiç uyumayız herhalde
Bence de zaten cocuklar kesin davulu duyarRamazan nasıl geçecek bakalım bu sene.
Hiç uyumayız herhalde
UykuGecmis olsuna gelicemde gelirken ne getireyim diye bi sorayimm dedim
Mümkünse yap gerçektenBenim amacimda o yonde :) gunduzleri ayaz uyudukca uyumak hatta corbayi pilavi geceden yapmak :)
Ben kalkmadan dayanamiyorum mecbur kalkariz. Eşimde öyleMümkünse yap gerçekten
Şimdiden düşünürüm gerçekten.
Sahura kalkmam herhalde hiç.
Maşallah canim. Biz canimiz sikilinca camdan bakiyoruz. Birilerini arayip telefonla konusuyoruz. Dolaplari dagitiyoruzOy kızlar kızlar canım kızlar kızlar diye giris yapayım hasatin meshur genel ifade iceren ve uzun olan mesajlarindan birine daha hos geldiniz....
Şak şak şak...
Az susleyeyimde okuyun :)
Biraz uzun ama nereden baslasam bilemedim.benım incir ağacım bu ay gelisme kaydetti baya.bizim icin dunyayi kurtarmis kadar oldu.:)
Gecen hafta komando gibi emeklemeye basladi ama baya zorlana zorlana.2 gun gecti dizlerinin uzerine kalkti bir 2 gun sonra tutunup kalkmaya basladi artik kendisi.ellerinden tutuncada yuruyor ama paytal paytak :) hersey iyi guzel demi ama tabii bunlarla bitermi hic :) cok fazla huysuz olduk.ataktan mi distenmi artik bilmiyorum.surekli ilgi istiyor.eskiden oyuncaklarini dokerdim yanina otururdum kendisi oynardi simdi benimde oynamami istiyor.surekli ilgi istiyor.10 dk birseyle ilgileneyim mizmizlaniyor yalanciktan aglayip basimi kazan yapiyor isi ogrenmis :) cok fazla kesfetmek istiyor elimden geldigince destek olmaya calisiyorum ama hala yetersiz gibi hissediyorum.uyku saatlerimin 360 derece degisti sabah 7 de kalkiyor 10 da 1 saat uyku 2 de 1 saat uyku aksam 8 e kadar uyumuyor.sorun su ki uyanik oldugu 5 saat nasil oyalayabilirim.3 saat anca kendimce cozumler buluyorum.oyuncak sonra sev op boraz yurut vs vs.bu yuzden nasil oyalayabilirim soylerseniz sevinirim.su siralar o kadar yoruluyorum ki size anlatamam aksamlari belim agriyor yorgunluktan.yorucu olmayan oyalama taktigi favorimdir :) tabii bunlarla biter mi bu siralar gozu dunyaya daha da acildi cogu seyin bilincinde ve istediginde yapilacagini biliyor.bugun esim telefonunu niye vermedi diye tikanana kadar agladi.ya sabir :) istegi olana kadar susmuyor bende alismasin diye bazen vermiyorum oyaliyorum.yoksa tutamayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?