2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bitek onu tam beceremiyor cnm mesela tam ortada oturuyo diyelim tutup kalkiyor biseyden . Hatta ben bu sebepten daha yurumez belki diyordum ama yaniltti beni . Ayaga kalkacagi zaman tutunacak yere kadar emeklio sonra kalkip vinn
Ayni eslemde boyle. Yusra da 13 ay 10 gunlukken kendi kalkmaya baslayip yürümüştü

Oy kızlar kızlar canım kızlar kızlar diye giris yapayım hasatin meshur genel ifade iceren ve uzun olan mesajlarindan birine daha hos geldiniz....
Şak şak şak...
Az susleyeyimde okuyun :)
Biraz uzun ama nereden baslasam bilemedim.benım incir ağacım bu ay gelisme kaydetti baya.bizim icin dunyayi kurtarmis kadar oldu.:)
Gecen hafta komando gibi emeklemeye basladi ama baya zorlana zorlana.2 gun gecti dizlerinin uzerine kalkti bir 2 gun sonra tutunup kalkmaya basladi artik kendisi.ellerinden tutuncada yuruyor ama paytal paytak :) hersey iyi guzel demi ama tabii bunlarla bitermi hic :) cok fazla huysuz olduk.ataktan mi distenmi artik bilmiyorum.surekli ilgi istiyor.eskiden oyuncaklarini dokerdim yanina otururdum kendisi oynardi simdi benimde oynamami istiyor.surekli ilgi istiyor.10 dk birseyle ilgileneyim mizmizlaniyor yalanciktan aglayip basimi kazan yapiyor isi ogrenmis :) cok fazla kesfetmek istiyor elimden geldigince destek olmaya calisiyorum ama hala yetersiz gibi hissediyorum.uyku saatlerimin 360 derece degisti sabah 7 de kalkiyor 10 da 1 saat uyku 2 de 1 saat uyku aksam 8 e kadar uyumuyor.sorun su ki uyanik oldugu 5 saat nasil oyalayabilirim.3 saat anca kendimce cozumler buluyorum.oyuncak sonra sev op boraz yurut vs vs.bu yuzden nasil oyalayabilirim soylerseniz sevinirim.su siralar o kadar yoruluyorum ki size anlatamam aksamlari belim agriyor yorgunluktan.yorucu olmayan oyalama taktigi favorimdir :) tabii bunlarla biter mi bu siralar gozu dunyaya daha da acildi cogu seyin bilincinde ve istediginde yapilacagini biliyor.bugun esim telefonunu niye vermedi diye tikanana kadar agladi.ya sabir :) istegi olana kadar susmuyor bende alismasin diye bazen vermiyorum oyaliyorum.yoksa tutamayiz.

Maşallah canim. Biz canimiz sikilinca camdan bakiyoruz. Birilerini arayip telefonla konusuyoruz. Dolaplari dagitiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…