2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hadi gözünüz Aydın hasatcım ay oyalama işi çok bozuk cidden bazen bende tıkanıyorum ama hep oyun hep şakalama vs vs .

Bebe oylamanın en güzel çözümü etrafı dağıtmasına, çekmece karıştırmasına izin vermek
Başka...
Benim bebeler parmak oyunu sever, ona 3 dakika deseeeek...
5 saat oyalamak diye bir şey yok çok üzgünüm ya.
Biraz da o sıkılacak kafa şişirecek, sen dakika sayacaksın falan.
Artık ev işlerini beraber yapmaya başlarız, çamaşır atarız, el kasları biraz daha güçlensin bulaşık makinası boşaltırız.
Ama bunlar da hep 10 dakika 10 dakika
Ay bilmiyorum ben oyalamak.

Ben kalkmadan dayanamiyorum mecbur kalkariz. Eşimde öyle zaten gecen senede çocuklar kalkmıştı hep
Eşim sahura kadar otururdu önceki yıllar, sahur yapmadığını bilmem.
Günler kısaldı biraz daha ne yapar bilmem.
Ben kalkmasam daha iyi oluyorum, sahurda bereket var ama çok zor geliyor bana.
Uyku daha iyi.

Oyalama konusunda ben de çok sıkışıp kalıyorum. Her gün 1 saat dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Hava soğuksa bile 10 dk olsun çıkıp bi hava alıp geliyoruz. Hava güzelse parka gidiyoruz. Zaten dışarı çıkmak isteyince gidip ayakkabılarını getirip kafama atıyor attaaoow diyo

Bizim çok oyuncağımız var. Oyuncaklarının bir kısmını ayrı bi yere kaldırdım. Bazı günler değiştirerek veriyorum böylelikle biraz unutmuş oluyo ilgileniyo.

Futbol oynamaya bayılıyor her gün yarım saat futbol oynuyoruz. Ya topla ya da balonla. Kendisi balon delisidir. Evde çeşit çeşit balon var azıcık sıkıştımmı hemen farklı renkte balon şişiriyorum deliye dönüyor

Hayvan resimlerine bakmayı çok seviyo. Resimlerin olduğu kartları var onlarla baya oynuyo.

Bu arada beni sürekli yanında istiyor. Bunlarla oynuyo derken ben yanındaysam. Ne eşim ne başka biri asla gitmiyor. Tuvalete gitsem kıyameti koparıyor.kene gibi birbirimize yapışık geziyoruz. Sofra hazırlayıp kurmak bir çile. Hep yanında olacakmışım. Oldu paşam

Ay bak bunu söylemeyi unuttum. Bulaşık makinasını birlikte boşaltıyoruz yıkananları alıp alıp elime veriyor ben de kaldırıyorum. Bulaşık makinasından maşa çıktı mı çok mutlu oluyor alıp eline evin içinde bi kaç tur attırıyor maşaya eli maşalı diye dalga geçiyorum
Hasatzamani

Bizimki kablo,uzatma gibi şeylerle oynamayı seviyor.Arada çok delirince boy boy koyuyorum önüne.Ablasının hareketli kitapları var onları seviyor.Ev dubleks,ablasının da yatak yukarıda merdiven inip çıkıyoruz yoruluyor iyi oluyor.Beşiğinde oynuyor normalde yatmadığı için orda değişik geliyor.Çekmece karıştırmaca,mama sandalyesi sallamaca,Yürüme arkadaşını itekliyor,çamaşır sepetiyle oynuyor.Oyuncak hariç herşeye karşı ilgili

En sevdiğini unuttum elektrik süpürgesiAçıyorum çok sıkılınca hipnoz olmuş gibi kıpırtısız bizi seyrediyor.Bitince işim fişi çekip önüne koyuyorum onunla oynuyor.

Camasir katlarken o da dagitiyor katlanilacaklarida hepsini toplasan 10 dk dan 1 saat bile etmez :)

Bende guzel olursa cikariyorum bi yarim saat 1 saat.bizim cok oyuncagimiz yok teyzesi var ama unutturmaya calisayim derken birlacini kalan oyuncaklar cok oyalamaz :) onun atta diyen dillerini isir benim yerime :) ay o bendede var rahat lavaboya gittigimi bilmem :)

O bizde tehlikeli cnm tabaklari bana degil yere atiyor atincada guluyor tabak kirmisligimiz var korkudan yapamiyorum :)

Sizde ablada var oda oyaliyordur cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…