- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Uctu haberin yokmu cnm bugun markete gittim afedersin kanat alayim dedim kilo 48 tl yuh dedim millet tavukda yiyemicekKizlar bu gece dolar altın hepsi yukselise gecmis yarin epey yukselmis olmalari bekleniyormuş. Allah yardimcimiz olsun. Yine herşeyin fiyati uçacak....
Bu da var tabiCamasir katlarken o da dagitiyor katlanilacaklarida hepsini toplasan 10 dk dan 1 saat bile etmez :)
Dahada yükselecek yani. Kanat hic alamadığımız icin bilemiyorumUctu haberin yokmu cnm bugun markete gittim afedersin kanat alayim dedim kilo 48 tl yuh dedim millet tavukda yiyemicek
Ayy valla cnm ankarada boyle fiyatlar . Ben butun tavuk alip parcaliyorum 20 25 tl gekiyor 3kerede yemek oluyor hic deilse .Uctu haberin yokmu cnm bugun markete gittim afedersin kanat alayim dedim kilo 48 tl yuh dedim millet tavukda yiyemicek
Biz birlikte giriyoruz ciiiisssss diyorum oda bama pisss diyoBende guzel olursa cikariyorum bi yarim saat 1 saat.bizim cok oyuncagimiz yok teyzesi var ama unutturmaya calisayim derken birlacini kalan oyuncaklar cok oyalamaz :) onun atta diyen dillerini isir benim yerime :) ay o bendede var rahat lavaboya gittigimi bilmem :)
Yürüyor mu bebeşşKoltuga tutunarak bugun itibariyle evet fazlasi yok :)
Yürür canım yürür yakın da bi bakmışsın koşuyorKızlar ya benim kızım yalını bir hafta geçti ama hala yürümüyor dana
Yap yap yüsra da sever hatta sen bile seveceksinBende yapsam diye düşünüp sonra cayiyorum
Ben sevecegimi çok düşünmüyorum daYap yap yüsra da sever hatta sen bile seveceksin
Gorurum cnm saol:) aradigim cevabi vermissin yakin zamanda bebesi olan tanidiklarima diyorum huysuzlugu var hepsi distendir diyor disten degil diyorum sen anlamiyorsun diyorlar :) bebe benim degilmis gibi :) su kamyon fikri duzelmis bende camasir sepetine koyup suruyeyim bari :) saol cnmBebe nasil oyalanir birinizde dememissinizki suyla diye. Aksam ablasini birlikte yikadik o kenardan elini ayagini soktu ennson onuda soyundurup yikadim . Yani suyla oynamasina izin verirsennbdunyaninn enn mutlu bebesine sahüp olursun hasatcim , balkona bebek arabasini aciyorum otutturup eline meyve veya kraker veriyorum onuda cok seviyor arabalari izlemeyi. Ben mutfakta ia yaoarken plastik kaplari dokuyorum tahta kasik veriyorum tak tak yap annecim diyorum biraz oyaliyo iste . Ablamizimda cok faydasi var bizim cok cani sikilmaz . Yeni hareketlendigi icin seninki suan ultra merakli sikilgan huysuz surekli yeni bisey istiyor biraz zaman gecince oda sende alisirsiniz , bem yemek yaparken karistirilavak biseyse kucagimda izletiyorum onuda seviyor. Dikkat suresi kisa zaten camasir atarken onun onume koyuyorum makimeye o tepiyo sonra vazgecip geri cikariyor mutlaka bisey secip o camasiri bi evde gezdirir . .boyle oyundann ziyade kurcalama kesif ile oyalaniyor benimki ata bineriz scoter sureriz zip zip bi hayvan var inek desem inek dehil domuz desem domiz degil onda ziplamaya bayiliyor kamyona bindirip gezdiriyorum ip bagladim cekiyorum sikilana kdar, ablaisnin halkasinida cok seviyor icine giriyo poposunu salliyo ceviriyorum sanip mutlu oluyo ablasinim oyincak bebek arabasina bebek koyuyorum bebek agliyo hadi gezdir diyorum onu sure sure gezdirip getiriyo bazen yolda bebenin canini cikariyo . Plastik terligi var inuda cok seviyo bak hem kemiriyo salya sumuk hemde giymeye calisiyor . Hasat etiketkeyemedim gorursun insallah
Bende oyle yapiyordumda kanadi cok seviyoruz esimde bende :) benim icin en guzel yemek kanattir :) biz gogus yemiyoruz pek butun aldigimda gogsu nasil degerlendiricem diye dusunup dururum hep o yuzden butun pek sevmem :)Ayy valla cnm ankarada boyle fiyatlar . Ben butun tavuk alip parcaliyorum 20 25 tl gekiyor 3kerede yemek oluyor hic deilse .
Kendi basina hayir cnm destekleYürüyor mu bebeşş
Canim atakta uzun sürüyor bu bir yaş zamanı. Maalesef hersey bir araya geliyorGorurum cnm saol:) aradigim cevabi vermissin yakin zamanda bebesi olan tanidiklarima diyorum huysuzlugu var hepsi distendir diyor disten degil diyorum sen anlamiyorsun diyorlar :) bebe benim degilmis gibi :) su kamyon fikri duzelmis bende camasir sepetine koyup suruyeyim bari :) saol cnm
Gogus etini robatten cek cnm miair unu kat 2yemeknkasigi sonra biraz galeta unu veya cekilmis ekkenk ici sogan rendesi 1 yumurta tuz karabiber kimyon pul biber kori kat yogur kofte sekli ver al sana tavuk koftesi . Yadaaaa ince dilimler seklimde kes tuz kara biber pul biber kekik 3yemek kasigi kadar yagla bunu kariatir isinmis tavaya at cevirerek pisir mangal gibi oluyor, tavuk sotede yapabilirsin ,tavuk sis yaparsin . Yine parmak parmak dograyip once yumurtaya sonra pane harcina bulayip azcik yagla kizartabilirsin . Gogus etindenncok cesit yemek cikar kiz sev yaaBende oyle yapiyordumda kanadi cok seviyoruz esimde bende :) benim icin en guzel yemek kanattir :) biz gogus yemiyoruz pek butun aldigimda gogsu nasil degerlendiricem diye dusunup dururum hep o yuzden butun pek sevmem :)
Evet bak cok severGorurum cnm saol:) aradigim cevabi vermissin yakin zamanda bebesi olan tanidiklarima diyorum huysuzlugu var hepsi distendir diyor disten degil diyorum sen anlamiyorsun diyorlar :) bebe benim degilmis gibi :) su kamyon fikri duzelmis bende camasir sepetine koyup suruyeyim bari :) saol cnm
Masallah masallah tam diyet yemekleriGogus etini robatten cek cnm miair unu kat 2yemeknkasigi sonra biraz galeta unu veya cekilmis ekkenk ici sogan rendesi 1 yumurta tuz karabiber kimyon pul biber kori kat yogur kofte sekli ver al sana tavuk koftesi . Yadaaaa ince dilimler seklimde kes tuz kara biber pul biber kekik 3yemek kasigi kadar yagla bunu kariatir isinmis tavaya at cevirerek pisir mangal gibi oluyor, tavuk sotede yapabilirsin ,tavuk sis yaparsin . Yine parmak parmak dograyip once yumurtaya sonra pane harcina bulayip azcik yagla kizartabilirsin . Gogus etindenncok cesit yemek cikar kiz sev yaahaslamasini falan sevmem bende saman gibi.baharatlarla cok lezzetli yemekler cikiyor
Yani bazisindiyet bazisi degilMasallah masallah tam diyet yemekleriben genelde tavuk sote seviyorum
Ben günde iki kere ev süpürüyorum hem ev temizleniyor hem oyalanıyorSadece calisirken seviyor e surekli acamam ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?