Abla tablet derdinde geneldeSizde ablada var oda oyaliyordur cnm :)
Balon bizimki de seviyor da ağzına sokuyor.Patlarsa falan Allah korusun boğazına kaçar diye korkuyorum vermiyorum.Bizimki de öyle bacaklarımın dibinden ayrılmıyor.Babadıyla bile durmuyor bazen.Ben ve annemin yanında daha fazla kalıyor.Oyalama konusunda ben de çok sıkışıp kalıyorum. Her gün 1 saat dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Hava soğuksa bile 10 dk olsun çıkıp bi hava alıp geliyoruz. Hava güzelse parka gidiyoruz. Zaten dışarı çıkmak isteyince gidip ayakkabılarını getirip kafama atıyor attaaoow diyo
Bizim çok oyuncağımız var. Oyuncaklarının bir kısmını ayrı bi yere kaldırdım. Bazı günler değiştirerek veriyorum böylelikle biraz unutmuş oluyo ilgileniyo.
Futbol oynamaya bayılıyorher gün yarım saat futbol oynuyoruz. Ya topla ya da balonla. Kendisi balon delisidir. Evde çeşit çeşit balon var azıcık sıkıştımmı hemen farklı renkte balon şişiriyorum deliye dönüyor
Hayvan resimlerine bakmayı çok seviyo. Resimlerin olduğu kartları var onlarla baya oynuyo.
Bu arada beni sürekli yanında istiyor. Bunlarla oynuyo derken ben yanındaysam. Ne eşim ne başka biri asla gitmiyor. Tuvalete gitsem kıyameti koparıyor.kene gibi birbirimize yapışık geziyoruz. Sofra hazırlayıp kurmak bir çile. Hep yanında olacakmışım. Oldu paşam
Nisanda kriz olacak diyor da İnşallah olmazDahada yükselecek yani. Kanat hic alamadığımız icin bilemiyorum
Birden başlar bizimki öyle başladıKızlar ya benim kızım yalını bir hafta geçti ama hala yürümüyor dana
Nişasta ve yoğurt da güzel oluyor.Hasat ve diğer kızlar bugün oobleck yaptık bayıldı resmen ara ara yaparız. İnternetten bakın tarifine nişasta ve su kolaycık. Ben bile eğlendimortalık biraz battı geniş bi örtü şart
Ay şu instamomlara dağıtmışlar yine bir şey, herkeste bir oyuncak lavabo.Bebe nasil oyalanir birinizde dememissinizki suyla diye. Aksam ablasini birlikte yikadik o kenardan elini ayagini soktu ennson onuda soyundurup yikadim . Yani suyla oynamasina izin verirsennbdunyaninn enn mutlu bebesine sahüp olursun hasatcim , balkona bebek arabasini aciyorum otutturup eline meyve veya kraker veriyorum onuda cok seviyor arabalari izlemeyi. Ben mutfakta ia yaoarken plastik kaplari dokuyorum tahta kasik veriyorum tak tak yap annecim diyorum biraz oyaliyo iste . Ablamizimda cok faydasi var bizim cok cani sikilmaz . Yeni hareketlendigi icin seninki suan ultra merakli sikilgan huysuz surekli yeni bisey istiyor biraz zaman gecince oda sende alisirsiniz , bem yemek yaparken karistirilavak biseyse kucagimda izletiyorum onuda seviyor. Dikkat suresi kisa zaten camasir atarken onun onume koyuyorum makimeye o tepiyo sonra vazgecip geri cikariyor mutlaka bisey secip o camasiri bi evde gezdirir . .boyle oyundann ziyade kurcalama kesif ile oyalaniyor benimki ata bineriz scoter sureriz zip zip bi hayvan var inek desem inek dehil domuz desem domiz degil onda ziplamaya bayiliyor kamyona bindirip gezdiriyorum ip bagladim cekiyorum sikilana kdar, ablaisnin halkasinida cok seviyor icine giriyo poposunu salliyo ceviriyorum sanip mutlu oluyo ablasinim oyincak bebek arabasina bebek koyuyorum bebek agliyo hadi gezdir diyorum onu sure sure gezdirip getiriyo bazen yolda bebenin canini cikariyo . Plastik terligi var inuda cok seviyo bak hem kemiriyo salya sumuk hemde giymeye calisiyor . Hasat etiketkeyemedim gorursun insallah
1buçuk yaşa kadar normalKızlar ya benim kızım yalını bir hafta geçti ama hala yürümüyor dana
Ahah bence de sevmezsinBen sevecegimi çok düşünmüyorum da
Sakın alma ben aldim ve aldandim cesme hemen bozuldu. Yusraya eslemin dogumgunu zamani aldik uzulmesin diye. Çocuğun hevesi kursaginda kaldiAy şu instamomlara dağıtmışlar yine bir şey, herkeste bir oyuncak lavabo.
Suyun cazibesine ben bile kapılmak üzereyim de pahalı oyuncak almak yok, evde gerçeği var diye diye ikna ediyorum kendimi
Hadi ya tüh.Sakın alma ben aldim ve aldandim cesme hemen bozuldu. Yusraya eslemin dogumgunu zamani aldik uzulmesin diye. Çocuğun hevesi kursaginda kaldi
Görünüm olarak çok güzel ama icindeki motora su kaçtı. Sonra yorumlara bir baktim cok yazan olmuş oyle hemen bozuluyormuş. 150 tl adam akilli cok guzel oyuncak alirdim. Sirf mutfakta cok oynuyor diye istemiştimHadi ya tüh.
Hevesi kalmış kursağında gerçekten
İyi ki almamışız o zaman, mantıklı gelmişti de yazın balkonda bi kap su koyarım oynar demiştim.
Ayyyy offf valla o lavabodan biktim bemAy şu instamomlara dağıtmışlar yine bir şey, herkeste bir oyuncak lavabo.
Suyun cazibesine ben bile kapılmak üzereyim de pahalı oyuncak almak yok, evde gerçeği var diye diye ikna ediyorum kendimi
Ayyy o kadar yazmissin ki yapmaya üsendim :) sonuc guzeldir mutlaka :) en son tavuklu nohut pilav yapmistim :)Gogus etini robatten cek cnm miair unu kat 2yemeknkasigi sonra biraz galeta unu veya cekilmis ekkenk ici sogan rendesi 1 yumurta tuz karabiber kimyon pul biber kori kat yogur kofte sekli ver al sana tavuk koftesi . Yadaaaa ince dilimler seklimde kes tuz kara biber pul biber kekik 3yemek kasigi kadar yagla bunu kariatir isinmis tavaya at cevirerek pisir mangal gibi oluyor, tavuk sotede yapabilirsin ,tavuk sis yaparsin . Yine parmak parmak dograyip once yumurtaya sonra pane harcina bulayip azcik yagla kizartabilirsin . Gogus etindenncok cesit yemek cikar kiz sev yaahaslamasini falan sevmem bende saman gibi.baharatlarla cok lezzetli yemekler cikiyor
Ben yaniyordum yurumuyor diye sen nerdeydin :) benim cabaladigimi bir gorsen yurusun diye neler yaptim neler hergun dr 2 aya kendisi tutunarak koltuga kalkmazsa noroloji dedi azmettik yaptik gecen gun :)Kızlar ya benim kızım yalını bir hafta geçti ama hala yürümüyor dana
Ayyy poset yirtilir diye cesaret edemem ona :) sofrabezi var yaparimda sonra isterse sorun kolum kaldirmaz :)Evet bak cok severhah bide gecen buyuk bi poset vardi posete koydum posetle salladim cok hosuna gitmistii defnenin yaninda yapmadim bebemi cope atar bellimi olur
Kiz kocaman kalin posetAyyy poset yirtilir diye cesaret edemem ona :) sofrabezi var yaparimda sonra isterse sorun kolum kaldirmaz :)
Hemen bozuluyormuş diye ikna edersin sen de artıkAyyyy offf valla o lavabodan biktim bembizimkide surekli istiyor .pahali alamam dedim.100 lilamo dio 100dend pahali dedim her iyi bisey yaotiginda sansini deniyo adida musluk anme bama musluk alcanmin
Şimdi yürüyor mu kuzumBen yaniyordum yurumuyor diye sen nerdeydin :) benim cabaladigimi bir gorsen yurusun diye neler yaptim neler hergun dr 2 aya kendisi tutunarak koltuga kalkmazsa noroloji dedi azmettik yaptik gecen gun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?