2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Balon bizimki de seviyor da ağzına sokuyor.Patlarsa falan Allah korusun boğazına kaçar diye korkuyorum vermiyorum.Bizimki de öyle bacaklarımın dibinden ayrılmıyor.Babadıyla bile durmuyor bazen.Ben ve annemin yanında daha fazla kalıyor.

Hasat ve diğer kızlar bugün oobleck yaptık bayıldı resmen ara ara yaparız. İnternetten bakın tarifine nişasta ve su kolaycık. Ben bile eğlendim ortalık biraz battı geniş bi örtü şart
Nişasta ve yoğurt da güzel oluyor.
Bebe ilgilenmemişti erkendi henüz sanırım onun için.
Ama nişasta+suya dokunamayan oğlum oynamıştı.

Ay şu instamomlara dağıtmışlar yine bir şey, herkeste bir oyuncak lavabo.
Suyun cazibesine ben bile kapılmak üzereyim de pahalı oyuncak almak yok, evde gerçeği var diye diye ikna ediyorum kendimi

Son düzenleme:
Suyun cazibesine ben bile kapılmak üzereyim de pahalı oyuncak almak yok, evde gerçeği var diye diye ikna ediyorum kendimi
Sakın alma ben aldim ve aldandim cesme hemen bozuldu. Yusraya eslemin dogumgunu zamani aldik uzulmesin diye. Çocuğun hevesi kursaginda kaldi

Sakın alma ben aldim ve aldandim cesme hemen bozuldu. Yusraya eslemin dogumgunu zamani aldik uzulmesin diye. Çocuğun hevesi kursaginda kaldi
Hadi ya tüh.
Hevesi kalmış kursağında gerçekten
İyi ki almamışız o zaman, mantıklı gelmişti de yazın balkonda bi kap su koyarım oynar demiştim.

Hadi ya tüh.
Hevesi kalmış kursağında gerçekten
İyi ki almamışız o zaman, mantıklı gelmişti de yazın balkonda bi kap su koyarım oynar demiştim.
Görünüm olarak çok güzel ama icindeki motora su kaçtı. Sonra yorumlara bir baktim cok yazan olmuş oyle hemen bozuluyormuş. 150 tl adam akilli cok guzel oyuncak alirdim. Sirf mutfakta cok oynuyor diye istemiştim

Ayyyy offf valla o lavabodan biktim bem bizimkide surekli istiyor .pahali alamam dedim.100 lilamo dio 100dend pahali dedim her iyi bisey yaotiginda sansini deniyo adida musluk anme bama musluk alcanmin

Ayyy o kadar yazmissin ki yapmaya üsendim :) sonuc guzeldir mutlaka :) en son tavuklu nohut pilav yapmistim :)

Kızlar ya benim kızım yalını bir hafta geçti ama hala yürümüyor dana
Ben yaniyordum yurumuyor diye sen nerdeydin :) benim cabaladigimi bir gorsen yurusun diye neler yaptim neler hergun dr 2 aya kendisi tutunarak koltuga kalkmazsa noroloji dedi azmettik yaptik gecen gun :)

Evet bak cok sever hah bide gecen buyuk bi poset vardi posete koydum posetle salladim cok hosuna gitmistii defnenin yaninda yapmadim bebemi cope atar bellimi olur
Ayyy poset yirtilir diye cesaret edemem ona :) sofrabezi var yaparimda sonra isterse sorun kolum kaldirmaz :)

Kolay duyusal oyun tavsiyesi vereyim.
Bebek bezini kesiyorsunuz, tuz gibi bir şey var içinde, onu iyice dokün bir leğene.
Üstüne su.
Ben büyüğe yaptım, bebek dokunmak istemedi benim de uğraşasım yoktu.
15 dakika oynadı oğlan tam 15 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…