- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ettim ajonun msji girunceHemen bozuluyormuş diye ikna edersin sen de artık
Ellerinden tutunca evetŞimdi yürüyor mu kuzum
Ay kiyamam ya cnm cani aciyordurKizlar eslem Ateslendi. Durup durup bagiriyordu galiba idrar yolu enf. Var. Cok zor çiş yapti dura dura aglayarak. Verdik bakalim zor bela tahlili ne cikacak
Cok agliyor ya cok fena. 40 dk falan bekledik alti acik o sekilde net gördük. Bir anne olarak ben nasil farkedemedim kendime cok kiziyorum. Sonuc cikmis yuksek enfeksiyon varmışAy kiyamam ya cnm cani aciyordur
Ay bunu da denerim teşekkürlerNişasta ve yoğurt da güzel oluyor.
Bebe ilgilenmemişti erkendi henüz sanırım onun için.
Ama nişasta+suya dokunamayan oğlum oynamıştı.
Ah kuzuma benim yaCok agliyor ya cok fena. 40 dk falan bekledik alti acik o sekilde net gördük. Bir anne olarak ben nasil farkedemedim kendime cok kiziyorum. Sonuc cikmis yuksek enfeksiyon varmış
Evet antibiyotik vermiş. 7 gün kullancakmişiz. Biliyorum canim az çok, halbuki altini alirkende hep dikkat etmeye çalışıyorum yukaridan asagi siliyorum ama olmuş işte bir şekildeAh kuzuma benim yakiz cocuklari cabuk yakalaniyor iste maalesef kaka falan mi degmis ki.bol su icir cnm.sen biliyorsundur gerci.antibiyotik falan mi basladi dr
YAA benim de gözümde çok büyüyor oruç tutmak zaten bi dünya borcum var daha biriksin istemiyorum ama aç susuz küçüğüne bak büyüğüne ders yaptır çok zor olacak gibi şu halimle bile tahammül edemiyorum oruç halimle nasıl üstesinden gelicemMümkünse yap gerçekten
Şimdiden düşünürüm gerçekten.
Sahura kalkmam herhalde hiç.
Ne olmuş geçmiş olsun ben anlayamadım daha doğrusu okuyamadımEvet antibiyotik vermiş. 7 gün kullancakmişiz. Biliyorum canim az çok, halbuki altini alirkende hep dikkat etmeye çalışıyorum yukaridan asagi siliyorum ama olmuş işte bir şekilde
Bende düşünüyorum ama Allah sabrini verir inşallahYAA benim de gözümde çok büyüyor oruç tutmak zaten bi dünya borcum var daha biriksin istemiyorum ama aç susuz küçüğüne bak büyüğüne ders yaptır çok zor olacak gibi şu halimle bile tahammül edemiyorum oruç halimle nasıl üstesinden gelicem
Eslem İdrar yolu enfeksiyonu olmuşNe olmuş geçmiş olsun ben anlayamadım daha doğrusu okuyamadım
Ah kiz misin hersey zaten bulur.temizlemeyi de gectim kaka yaptiktan sonra hemen gecmis de olabilir yani senin benim elimde olmayan nedenlerden dolayi cnm.umarim agrisiz cabuk atlatir ama birkac gun zorlanir bezini sık sık degistir cnm olabildigince temiz ve kuru kalsin.Evet antibiyotik vermiş. 7 gün kullancakmişiz. Biliyorum canim az çok, halbuki altini alirkende hep dikkat etmeye çalışıyorum yukaridan asagi siliyorum ama olmuş işte bir şekilde
Sık degistiriyorum aslinda hep. Demekki bu aralar dikkat etmedimAh kiz misin hersey zaten bulur.temizlemeyi de gectim kaka yaptiktan sonra hemen gecmis de olabilir yani senin benim elimde olmayan nedenlerden dolayi cnm.umarim agrisiz cabuk atlatir ama birkac gun zorlanir bezini sık sık degistir cnm olabildigince temiz ve kuru kalsin.
Zaten geçen pişik olayınız olmamış mıydı hatta pink desitin falan al demiştiGece her çiş yaptiginda agliyormuş demek ben gazi var sanıyordum karnini ovaliyodum. Hatta dusunuyordum bunca masaja nasil gaz atmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?