2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok agliyor ya cok fena. 40 dk falan bekledik alti acik o sekilde net gördük. Bir anne olarak ben nasil farkedemedim kendime cok kiziyorum. Sonuc cikmis yuksek enfeksiyon varmış
Ah kuzuma benim ya kiz cocuklari cabuk yakalaniyor iste maalesef kaka falan mi degmis ki.bol su icir cnm.sen biliyorsundur gerci.antibiyotik falan mi basladi dr

Ah kuzuma benim ya kiz cocuklari cabuk yakalaniyor iste maalesef kaka falan mi degmis ki.bol su icir cnm.sen biliyorsundur gerci.antibiyotik falan mi basladi dr
Evet antibiyotik vermiş. 7 gün kullancakmişiz. Biliyorum canim az çok, halbuki altini alirkende hep dikkat etmeye çalışıyorum yukaridan asagi siliyorum ama olmuş işte bir şekilde

Mümkünse yap gerçekten
Şimdiden düşünürüm gerçekten.
Sahura kalkmam herhalde hiç.
YAA benim de gözümde çok büyüyor oruç tutmak zaten bi dünya borcum var daha biriksin istemiyorum ama aç susuz küçüğüne bak büyüğüne ders yaptır çok zor olacak gibi şu halimle bile tahammül edemiyorum oruç halimle nasıl üstesinden gelicem

Ustelik kaka alirken bir dunya islak mendil kullanıyorum. Tek yaptigimiz ıslak mendili değiştirdik geçen ay o sebep olur mu ya. Genel olarak pamuk kullanilmasi oneriliyor onu biliyorum ama her alt açmada yusra da yanimizda olunca yapamadim işte

Bende düşünüyorum ama Allah sabrini verir inşallah

Evet antibiyotik vermiş. 7 gün kullancakmişiz. Biliyorum canim az çok, halbuki altini alirkende hep dikkat etmeye çalışıyorum yukaridan asagi siliyorum ama olmuş işte bir şekilde
Ah kiz misin hersey zaten bulur.temizlemeyi de gectim kaka yaptiktan sonra hemen gecmis de olabilir yani senin benim elimde olmayan nedenlerden dolayi cnm.umarim agrisiz cabuk atlatir ama birkac gun zorlanir bezini sık sık degistir cnm olabildigince temiz ve kuru kalsin.

Sık degistiriyorum aslinda hep. Demekki bu aralar dikkat etmedim sagol canim

Eşleriniz nasıl yaa benim eşim çok ilgisiz sevgisiz geliyor bana evde yeme içme barınma ihtiyacını karşılıyor sadece çocuğun eğitimiymiş bebeğin bakımıymış ilgisi alakası yok ben bıktım gerçekten sessiz sakin hiç bir şeyime karışmaz ama böyle nötr olmasına katlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…