- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Iyi tarafindan bak cnm sorunun ne oldugunu anlamissiniz 1 haftaya kalmaz o da sende rahatlarsinGece her çiş yaptiginda agliyormuş demek ben gazi var sanıyordum karnini ovaliyodum. Hatta dusunuyordum bunca masaja nasil gaz atmaz diye
Ben o evreyi geceli yıl oldu :) benimki de oyleydi sonra duruma alisiyorsun ve sende ilgisiz oluyorsun sonra bingo :) evde beraber yasayan birbirinizin ihtiyaclarini karsilayan iki ebeveyn arkadas oluyorsunuz.Eşleriniz nasıl yaa benim eşim çok ilgisiz sevgisiz geliyor bana evde yeme içme barınma ihtiyacını karşılıyor sadece çocuğun eğitimiymiş bebeğin bakımıymış ilgisi alakası yok ben bıktım gerçekten sessiz sakin hiç bir şeyime karışmaz ama böyle nötr olmasına katlanmıyorum
Bıktım bu hayattan böyle olmamalı şuan isyan ediyorum ama çok daraldım bunaldım nasıl toparlanırım bilmiyorum çocuklarıma kötü davrandığım için üzgünüm sadeceBen o evreyi geceli yıl oldu :) benimki de oyleydi sonra duruma alisiyorsun ve sende ilgisiz oluyorsun sonra bingo :) evde beraber yasayan birbirinizin ihtiyaclarini karsilayan iki ebeveyn arkadas oluyorsunuz.
Yanlis anlama cnm ama benmi fazla rahatim sizmi cok takiyorsunuz? Takmakla eline ne geciyor ki? Koca bir hiclik.butun bayanlar esleri tarafindan ilgi gormek sevilmek onemsenmek ister ama karsidaki yapmiyorsa zorla alamayiz ki.bir soz vardir ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye.ben deveyi gutmeyi tercih ettim.cocuklarina istemsiz yansittiginin farkindayim ama ben hicbir kavgami cocuguma yansitmadim yansitmayida dusunmuyorum.sonucta onun sucu degil dimi? Aksine tartistigimizda daha fazla ilgilenirim etkilenmesin diye ki onunla oyunlar oynayinca benimde sinirlilik ve moral bozuklugum giderBıktım bu hayattan böyle olmamalı şuan isyan ediyorum ama çok daraldım bunaldım nasıl toparlanırım bilmiyorum çocuklarıma kötü davrandığım için üzgünüm sadece
Sana kicasa soyle diyeyim cnm.esimle severek evlendik ama su an sanki gorucu usulu evlenmisiz mecburiyetten iyi geciniyoruz gibi bir goruntu var.elimde meslegim var universite mezunuyum ama calisamiyorum.ben ki yogun tempoyu seven insan butun gun 4 duvar arasinda bebek bakiyorum.tek hobim telefonda oyun oynamak ve haftanin 2 gunu markete gidip gelmek.hayatin guzelliklerinden uzak sadece yasamak icin yasayan ben.sabah 7 de kalkmak zorunda olan ve kalkar kalkmaz ev isine basalayayip hic dinlenmeden aksami eden.aksam cocuk uyuduktan sonra kpss icin ders calisan ben.hangi birine yeteyim diyorum.şükür kaynagim evladim su an.Bıktım bu hayattan böyle olmamalı şuan isyan ediyorum ama çok daraldım bunaldım nasıl toparlanırım bilmiyorum çocuklarıma kötü davrandığım için üzgünüm sadece
Evet antibiyotik vermiş. 7 gün kullancakmişiz. Biliyorum canim az çok, halbuki altini alirkende hep dikkat etmeye çalışıyorum yukaridan asagi siliyorum ama olmuş işte bir şekilde
Ben bile özendim de kime alacam kocaman kıza mıAyyyy offf valla o lavabodan biktim bembizimkide surekli istiyor .pahali alamam dedim.100 lilamo dio 100dend pahali dedim her iyi bisey yaotiginda sansini deniyo adida musluk anme bama musluk alcanmin
Geçmiş olsun canımKizlar eslem Ateslendi. Durup durup bagiriyordu galiba idrar yolu enf. Var. Cok zor çiş yapti dura dura aglayarak. Verdik bakalim zor bela tahlili ne cikacak
Konuşmayi denedin mi? Ben hakkini yiyemem ben kadar ilgileniyor cocuklarlaEşleriniz nasıl yaa benim eşim çok ilgisiz sevgisiz geliyor bana evde yeme içme barınma ihtiyacını karşılıyor sadece çocuğun eğitimiymiş bebeğin bakımıymış ilgisi alakası yok ben bıktım gerçekten sessiz sakin hiç bir şeyime karışmaz ama böyle nötr olmasına katlanmıyorum
O geçeli baya olduZaten geçen pişik olayınız olmamış mıydı hatta pink desitin falan al demişti
Ben hep ıslak mendil kullandım kızda hiç olmadı daha.Suçlama kendini onunla alakası yok.Altını fazla doldurunca ön tarafa ister istemez bulaşıyor.Hassas bünyesi varsa hasta edebilir.Çevremden de çok duydum.Tam bilmiyorum da çiğ yumurta mı koyuyorlarmış iyi olsun diye tam bilemiyorum şimdi.Ustelik kaka alirken bir dunya islak mendil kullanıyorum. Tek yaptigimiz ıslak mendili değiştirdik geçen ay o sebep olur mu ya. Genel olarak pamuk kullanilmasi oneriliyor onu biliyorum ama her alt açmada yusra da yanimizda olunca yapamadim işte
İnsallah ama epey yiprancaz ikimizde. Odayi da yeni ayirmistik :'(Iyi tarafindan bak cnm sorunun ne oldugunu anlamissiniz 1 haftaya kalmaz o da sende rahatlarsin
Bilemiyoruz ki canim. Lokosit 14 cikmisGecmis olsun canim ,neden olurki enfeksiyonagriyordur tabi kuzum ya ins.ilac geçirir
Ben de hiç mutlu değilim bu aralar.Eşimle ilgili değil bu ortam sıkıyor beni.Bütün gün çocuklar,ev işi çok bunaldım.Değişik birşey yok.Kendime zaman ayıramıyorum.Canım yalnız gezmek istiyor.Ömrümüz geçiyor herhün aynı şekilde.İçimden bir ses çocuklarının bu zamanlarının tadını çıkar,çabuk büyüyorlar diyor ama hiç enerjim yok.Bugün kendimi çok kötü hissediyorum kötü bir anne ve kötü bir eş herkese bağırıp çağırdım iyi değilim
Sana kicasa soyle diyeyim cnm.esimle severek evlendik ama su an sanki gorucu usulu evlenmisiz mecburiyetten iyi geciniyoruz gibi bir goruntu var.elimde meslegim var universite mezunuyum ama calisamiyorum.ben ki yogun tempoyu seven insan butun gun 4 duvar arasinda bebek bakiyorum.tek hobim telefonda oyun oynamak ve haftanin 2 gunu markete gidip gelmek.hayatin guzelliklerinden uzak sadece yasamak icin yasayan ben.sabah 7 de kalkmak zorunda olan ve kalkar kalkmaz ev isine basalayayip hic dinlenmeden aksami eden.aksam cocuk uyuduktan sonra kpss icin ders calisan ben.hangi birine yeteyim diyorum.şükür kaynagim evladim su an.
Haklısın canım çocukların suçu yok ve onların etkilenmemesi için herşey yapılmalı.Ama büyüdükçe sen anlatmadan anlıyorlar herşeyi.O zaman çok zor oluyor.Eşimle biraz sesimizi yükseltsek kızım ertesi gün barıştınız mı diye soruyor ki eşimle ben hiç küsmeyiz gelir geçer.Kızıma küsmedik ki barışalım dedim.Eşler bazen iyi bir koca olmayabiliyorlar gözümüzde ama iyi bir babaysa tolere edilebiliyor.İkisi de yoksa yani ne kocalık ne babalık katlanması zor olur herhaldeYanlis anlama cnm ama benmi fazla rahatim sizmi cok takiyorsunuz? Takmakla eline ne geciyor ki? Koca bir hiclik.butun bayanlar esleri tarafindan ilgi gormek sevilmek onemsenmek ister ama karsidaki yapmiyorsa zorla alamayiz ki.bir soz vardir ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye.ben deveyi gutmeyi tercih ettim.cocuklarina istemsiz yansittiginin farkindayim ama ben hicbir kavgami cocuguma yansitmadim yansitmayida dusunmuyorum.sonucta onun sucu degil dimi? Aksine tartistigimizda daha fazla ilgilenirim etkilenmesin diye ki onunla oyunlar oynayinca benimde sinirlilik ve moral bozuklugum gider
Bilemiyoruz ki canim. Lokosit 14 cikmis
Bazen benimde gozume batuyor cmm dun tartismistik bugun hala ikimizde gicik davrandik aksam sinirlerim bozuldu aglamamak icin tuttum kendimi kizim etkileniyor cunku bisey zannediyor . Cani iaterse ilgileniyor 2 mincirip bogusmayi ilgilendim zannediyor . Meseoa en cok mutfak toolarken yardima iht oluyo coxuklarin ikiside kuyruk gibi pesimde babalarina biraksamda geliyolar arkamdan inan rahat rahat is yapmayi ozledim surekli uyari halimdeyim oglum dur cis kizim bi dk vericem annecim kardesine bi bak kizim dur elinden alma ablasi lutfen 2 dk idare et sen hakkisin ama oda kucuk anlamiyor vs vs vs sessizlik yalnizlik istiyorum . 6gun oturma odaaimda yattik gece beslenmesi icin dun odaya gectik bugun diyoki kocam istersen oturma odasinda yatalim .kac kere salladinda bide basima yatak ac kapa isi cikariyosun dedim . Zaten isye bozustuk her hareketine gicik kapiyorum biraz biz biyle didisiriz .sende uzme kendini canim cogu es oyle en azindan sesi cikmiyomus birak sumsuklensin sessiz sessizEşleriniz nasıl yaa benim eşim çok ilgisiz sevgisiz geliyor bana evde yeme içme barınma ihtiyacını karşılıyor sadece çocuğun eğitimiymiş bebeğin bakımıymış ilgisi alakası yok ben bıktım gerçekten sessiz sakin hiç bir şeyime karışmaz ama böyle nötr olmasına katlanmıyorum
Cnm suan bebek anlamiyor ama biraz buyudikce anlicak .simdi bile mesela ornek vereyim aksam koltuga uzandim iste canimm sıkkim nesem yok yani bariz cimar geldi sebeklik yapiyo yuzumu gozumu yaliyo ilestisim kurmaya calisiyo. Mesela defneyr yansitmamak mumkun deill anne uzgunn durma yuzun asik gibi gozlerinmi dolmus hemen anlar .off amann zor isler ama hergunumuzde gulluk gulistanlik degil herkes kendince hakliYanlis anlama cnm ama benmi fazla rahatim sizmi cok takiyorsunuz? Takmakla eline ne geciyor ki? Koca bir hiclik.butun bayanlar esleri tarafindan ilgi gormek sevilmek onemsenmek ister ama karsidaki yapmiyorsa zorla alamayiz ki.bir soz vardir ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye.ben deveyi gutmeyi tercih ettim.cocuklarina istemsiz yansittiginin farkindayim ama ben hicbir kavgami cocuguma yansitmadim yansitmayida dusunmuyorum.sonucta onun sucu degil dimi? Aksine tartistigimizda daha fazla ilgilenirim etkilenmesin diye ki onunla oyunlar oynayinca benimde sinirlilik ve moral bozuklugum gider
Oyle deme cnm isyan etme sukret herzaman evlatlarina saril sigin. Prob ne bilmiyorum ama bu kdar birakma kendini . Erkekler rahat yaradilislari oyle .Bıktım bu hayattan böyle olmamalı şuan isyan ediyorum ama çok daraldım bunaldım nasıl toparlanırım bilmiyorum çocuklarıma kötü davrandığım için üzgünüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?