2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eşim işten geldi iki lokma yemek yedi kpden arabayi almaya gitti. Bizi hastaneye goturdu eve geldik zor bela idrari aldik geri hastaneye gitti. Orda sonucu bekledi, nobetci eczane bulup ilaci aldi. Eve geldi saat 11.30. ben şimdi adama nasil kalkalim beraber bakalim gece diyebilirim. Sabahin köründe kalkip gene işe gidecek. Ona da ayri uzuluyorum hic dinlenemiyor. 6 saat uykusu var. 12 den once zaten yatamiyor. Geçen yaz cok şeyler yapti ama onunda psikolojisi bozulmustu herhalde. Köyden donunce ilgisi daha iyi oldu.

Bir de ben yetişmeye calistim elbet ama 2 cocukla yetismek hic mumkun degil. Yetisemiyorsun dediginde evet yetisemiyorum dedim. Bu birkac kez yasandi. Yani illa yetiscem diye ugrasmadim. Yetisemiyorum bitti. Laflar da soyledi yok hizmetci tutayim sana yok bilmem ne bende tut dedim. Bakicida tutabilirsin. Sonunda kendi de gördü şahit oldu 2 cocuga 2 saat bakinca anladi. Camasir katlanacak varsa katlamaya baslar bende isim yoksa yardim ederim. Ya da bazen gider makinayi bosaltir ya da doldurur o bile bir yardim

Sen cok guclu bir kadin ve annesin canim ,istedigin yeri kesin alicaksin sonraki sinavda ogluna kimse senin gibi bakamaz sen en guzel zamanlarini gorebilceksin mukafatini qlcaksin ins❤
Hersey gelinim.icin dugunde calisayim ki çil çil altinlari alayim :)

Cok agliyor ya cok fena. 40 dk falan bekledik alti acik o sekilde net gördük. Bir anne olarak ben nasil farkedemedim kendime cok kiziyorum. Sonuc cikmis yuksek enfeksiyon varmış
Canım kendini suçlama yine nasıl anlayaktın ki bende anlamam heralde Selin’in de çişi kokuyor gibi geliyor bu ara az su içiyor bende şüpheleniyorum ama ateş yok. Geçende de sarı akıntı gelmiş banyodan sonra bezine . Daha önce de olmuştu doktora sormuştuk . Kaka kaçıyor illaki demişti . Temizleme jeli vermişti ama sadece banyoda kullanıyorum ben de. O mu söktürdü naptı . Foto çektim hatta o akıntıyı .

Cok agliyor ya cok fena. 40 dk falan bekledik alti acik o sekilde net gördük. Bir anne olarak ben nasil farkedemedim kendime cok kiziyorum. Sonuc cikmis yuksek enfeksiyon varmış
Geçmiş olsun.
Nasıl fark edeceksin, her şeyi anlayabilsek keşke hemen ama mümkün değil.
Allah şifa versin.

Allah verir kolaylığını ya.
Benim de çok borcum var, çok zorlanmadan bırakmam bu sene artık.
Okul korkutuyor beni de, maskeyle zaten zor oluyor konuşmak, su içmeden nasıl olur bilmiyorum.

Aman canim supheleniyorsan ilerlemeden tahlil yaptir

Konuşmayi denedin mi? Ben hakkini yiyemem ben kadar ilgileniyor cocuklarla
Yoruluyorum işler yoğun zaten dedi
anladığım kadarıyla hasatcım sen güçlü bi bayansın keşke bende biraz daha güçlü durabilseydim

Aslında bende kendimle mutlu olmadığım için başkalarından çıkardım acısını

Kızıma ödev yaptırıyorum bebeğe bak diyorum anca telefonunu bakıyor bebek çıkıp yine yanımıza geliyor ödev mi yaptırayım bebeğe mi bakayım gece uyanınca bebeğe baksın emziğini falan versin diye beşiğin tarafına yatırıyorum adamı uyanmıyor bile yaa uyanıp ben bakıyorum yine

Bİ problem de yok aslında problem bende
Problemde yoksa bile iste o odev yaptirirken cikip bebegin gekmesi sana ekstra is buyuk kizin dikkatinin dagilma sebebi vs zatenn oda kucuk yani . Ben gecen kizimi yikiyorum oglana bak dedim kapiyi acmis gelmis banyonun kapisinda agliyo gelip almiyo cocugu . Erkekler gozunun ucuyla bakiyo gercekten . Neyse sikma canini her evde olan seyler bugun nasilsin

Kizlar benim oglusum hasta gibi. Gece burnumdan hetirdi zaten daha alisamamisti bu gece hepten contalari yaktik. Emzirdim valla napayim sesi kisik catlak cirlak cirlak bagriyor agliyor baska biseyi yok ama sesi cok kotu garip cikiyor . Ara ara defnedede olurdu bu ses catlamasi, cumaya kdar gecmezse gotururum mecbur

Gecmis olsun canım havalar tam bi isinamadi bir soguk bir sicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…