- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm cok gecmis olsun su miktarini artirmaya calissan . Ne dedi dr .kizlar cok cabuk emfeksiyon oluyo yaaGece her çiş yaptiginda agliyormuş demek ben gazi var sanıyordum karnini ovaliyodum. Hatta dusunuyordum bunca masaja nasil gaz atmaz diye
İlac verdi canimCnm cok gecmis olsun su miktarini artirmaya calissan . Ne dedi dr .kizlar cok cabuk emfeksiyon oluyo yaa
Hersey gelinim.icin dugunde calisayim ki çil çil altinlari alayim :)Sen cok guclu bir kadin ve annesin canim ,istedigin yeri kesin alicaksin sonraki sinavda ogluna kimse senin gibi bakamaz sen en guzel zamanlarini gorebilceksin mukafatini qlcaksin ins❤
Canım kendini suçlama yine nasıl anlayaktın ki bende anlamam heraldeCok agliyor ya cok fena. 40 dk falan bekledik alti acik o sekilde net gördük. Bir anne olarak ben nasil farkedemedim kendime cok kiziyorum. Sonuc cikmis yuksek enfeksiyon varmış
Geçmiş olsun.Cok agliyor ya cok fena. 40 dk falan bekledik alti acik o sekilde net gördük. Bir anne olarak ben nasil farkedemedim kendime cok kiziyorum. Sonuc cikmis yuksek enfeksiyon varmış
Size de geçmiş olsun.Bizde alerji cikti yine ama neye cozemedim alerji surubu basladik dr la gorusup gecmezse daha genis capli bakilacak
Allah verir kolaylığını ya.YAA benim de gözümde çok büyüyor oruç tutmak zaten bi dünya borcum var daha biriksin istemiyorum ama aç susuz küçüğüne bak büyüğüne ders yaptır çok zor olacak gibi şu halimle bile tahammül edemiyorum oruç halimle nasıl üstesinden gelicem
Onlarin zamanina altin kimbilir kac olur gümüş aliriz artikHersey gelinim.icin dugunde calisayim ki çil çil altinlari alayim :)
Aman canim supheleniyorsan ilerlemeden tahlil yaptirCanım kendini suçlama yine nasıl anlayaktın ki bende anlamam heraldeSelin’in de çişi kokuyor gibi geliyor bu ara az su içiyor bende şüpheleniyorum ama ateş yok. Geçende de sarı akıntı gelmiş banyodan sonra bezine . Daha önce de olmuştu doktora sormuştuk . Kaka kaçıyor illaki demişti . Temizleme jeli vermişti ama sadece banyoda kullanıyorum ben de. O mu söktürdü naptı . Foto çektim hatta o akıntıyı .
Bİ problem de yok aslında problem bendeOyle deme cnm isyan etme sukret herzaman evlatlarina saril sigin. Prob ne bilmiyorum ama bu kdar birakma kendini . Erkekler rahat yaradilislari oyle .
Yoruluyorum işler yoğun zaten dediKonuşmayi denedin mi? Ben hakkini yiyemem ben kadar ilgileniyor cocuklarla
anladığım kadarıyla hasatcım sen güçlü bi bayansın keşke bende biraz daha güçlü durabilseydimYanlis anlama cnm ama benmi fazla rahatim sizmi cok takiyorsunuz? Takmakla eline ne geciyor ki? Koca bir hiclik.butun bayanlar esleri tarafindan ilgi gormek sevilmek onemsenmek ister ama karsidaki yapmiyorsa zorla alamayiz ki.bir soz vardir ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye.ben deveyi gutmeyi tercih ettim.cocuklarina istemsiz yansittiginin farkindayim ama ben hicbir kavgami cocuguma yansitmadim yansitmayida dusunmuyorum.sonucta onun sucu degil dimi? Aksine tartistigimizda daha fazla ilgilenirim etkilenmesin diye ki onunla oyunlar oynayinca benimde sinirlilik ve moral bozuklugum gider
Aslında bende kendimle mutlu olmadığım için başkalarından çıkardım acısınıBen de hiç mutlu değilim bu aralar.Eşimle ilgili değil bu ortam sıkıyor beni.Bütün gün çocuklar,ev işi çok bunaldım.Değişik birşey yok.Kendime zaman ayıramıyorum.Canım yalnız gezmek istiyor.Ömrümüz geçiyor herhün aynı şekilde.İçimden bir ses çocuklarının bu zamanlarının tadını çıkar,çabuk büyüyorlar diyor ama hiç enerjim yok.
Kızıma ödev yaptırıyorum bebeğe bak diyorum anca telefonunu bakıyor bebek çıkıp yine yanımıza geliyor ödev mi yaptırayım bebeğe mi bakayım gece uyanınca bebeğe baksın emziğini falan versin diye beşiğin tarafına yatırıyorum adamı uyanmıyor bile yaa uyanıp ben bakıyorum yineBazen benimde gozume batuyor cmm dun tartismistik bugun hala ikimizde gicik davrandik aksam sinirlerim bozuldu aglamamak icin tuttum kendimi kizim etkileniyor cunku bisey zannediyor . Cani iaterse ilgileniyor 2 mincirip bogusmayi ilgilendim zannediyor . Meseoa en cok mutfak toolarken yardima iht oluyo coxuklarin ikiside kuyruk gibi pesimde babalarina biraksamda geliyolar arkamdan inan rahat rahat is yapmayi ozledim surekli uyari halimdeyim oglum dur cis kizim bi dk vericem annecim kardesine bi bak kizim dur elinden alma ablasi lutfen 2 dk idare et sen hakkisin ama oda kucuk anlamiyor vs vs vs sessizlik yalnizlik istiyorum . 6gun oturma odaaimda yattik gece beslenmesi icin dun odaya gectik bugun diyoki kocam istersen oturma odasinda yatalim .kac kere salladinda bide basima yatak ac kapa isi cikariyosun dedim . Zaten isye bozustuk her hareketine gicik kapiyorum biraz biz biyle didisiriz .sende uzme kendini canim cogu es oyle en azindan sesi cikmiyomus birak sumsuklensin sessiz sessiz
Problemde yoksa bile iste o odev yaptirirken cikip bebegin gekmesi sana ekstra is buyuk kizin dikkatinin dagilma sebebi vs zatenn oda kucuk yani . Ben gecen kizimi yikiyorum oglana bak dedim kapiyi acmis gelmis banyonun kapisinda agliyo gelip almiyo cocugu . Erkekler gozunun ucuyla bakiyo gercekten . Neyse sikma canini her evde olan seyler bugun nasilsinBİ problem de yok aslında problem bende
0.01gr altin cikar onu takarizOnlarin zamanina altin kimbilir kac olur gümüş aliriz artik
Gecmis olsun canım havalar tam bi isinamadi bir soguk bir sicakKizlar benim oglusum hasta gibi. Gece burnumdan hetirdi zaten daha alisamamisti bu gece hepten contalari yaktik. Emzirdim valla napayim sesi kisik catlak cirlak cirlak bagriyor agliyor baska biseyi yok ama sesi cok kotu garip cikiyor . Ara ara defnedede olurdu bu ses catlamasi, cumaya kdar gecmezse gotururum mecbur
Hersey gelinim.icin dugunde calisayim ki çil çil altinlari alayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?