- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sagol canim evet yaa ankarancok soguk ve yagmurlu dunn cok fena dolu yagdiGecmis olsun canım havalar tam bi isinamadi bir soguk bir sicak
Herkes için zor bir süreç.Çoğumuz hamileliğini zor geçirdi doğum sonrası karantina eklendi bir de.Tabi uykusuz geceler,emzirme ile birlikte.Bunları kaldırabilmek ruhen etkilenmemek çok zor.Kendini suçlama.Ben kızıma bağırıyorum eşime de bazen böyle durumlarda.Ama ikisine de söylüyorum çok sinirliyim sizle alakalı değil diye.Aslında bende kendimle mutlu olmadığım için başkalarından çıkardım acısını
Benim bugün sakin oğluşumun yerine başka bir bebek koydular sanki.Sürekli bir mızırdanma ağlama.Sürekli emme ve kucak isteğiKızlar napıonuz bakem ben bu ara evin ıcınde cıglıkcıglıgabebe bısey yemiyor pek buaralar bide sinirleniyor kasıga vuruyor her yemek kuru uzum veriyorum kayısı veriyorum enkazından onları yesin diye agzında ıslatıyor bide yere atıyor ustune bide parmağıyla yerlere sıvyor ıspanak corbası yaptım kıymalı bakalım sımdı onu denıem. Bide zayıfladı yuzu coktu biraz cok hareketli anacım 1 dk durmuyor sıznkıde oyle mi
Ya bizim epeydir oyleydi. Birde cigliklar eklendi, kendini yere atmalar. Azilar cikiyor birde bu ara yok bogazina birşey kacmasi yok enfeksiyon mahvoldu cocukBenim bugün sakin oğluşumun yerine başka bir bebek koydular sanki.Sürekli bir mızırdanma ağlama.Sürekli emme ve kucak isteğiHerhalde diş çıkaracak.Bir dakika da durmadı yerinde
Uykularinda bile hareket ediyolar deliriyorum. Bak onlar uyudu 1 saattir ben uyuyamadim kipir kıpır ikiside ha uyandi mi ha uyancak diye uyutmuyolarKızlar napıonuz bakem ben bu ara evin ıcınde cıglıkcıglıgabebe bısey yemiyor pek buaralar bide sinirleniyor kasıga vuruyor her yemek kuru uzum veriyorum kayısı veriyorum enkazından onları yesin diye agzında ıslatıyor bide yere atıyor ustune bide parmağıyla yerlere sıvyor ıspanak corbası yaptım kıymalı bakalım sımdı onu denıem. Bide zayıfladı yuzu coktu biraz cok hareketli anacım 1 dk durmuyor sıznkıde oyle mi
Benim de aynı durumlar söyleyince ancak bırakıyor teliKızıma ödev yaptırıyorum bebeğe bak diyorum anca telefonunu bakıyor bebek çıkıp yine yanımıza geliyor ödev mi yaptırayım bebeğe mi bakayım gece uyanınca bebeğe baksın emziğini falan versin diye beşiğin tarafına yatırıyorum adamı uyanmıyor bile yaa uyanıp ben bakıyorum yine
Aynı bacım aynıKızlar napıonuz bakem ben bu ara evin ıcınde cıglıkcıglıgabebe bısey yemiyor pek buaralar bide sinirleniyor kasıga vuruyor her yemek kuru uzum veriyorum kayısı veriyorum enkazından onları yesin diye agzında ıslatıyor bide yere atıyor ustune bide parmağıyla yerlere sıvyor ıspanak corbası yaptım kıymalı bakalım sımdı onu denıem. Bide zayıfladı yuzu coktu biraz cok hareketli anacım 1 dk durmuyor sıznkıde oyle mi
Çığlık bizde de var.İsteklerini çığırarak yaptırmaya çalışıyor.Kulak falan kalmadıYa bizim epeydir oyleydi. Birde cigliklar eklendi, kendini yere atmalar. Azilar cikiyor birde bu ara yok bogazina birşey kacmasi yok enfeksiyon mahvoldu cocuk
Benimki sağolsun aşı da olsa diş de çıkarsa o iştah gitmiyor hep aç hep aç bu çocukAynı bacım aynıiştahsızlık gelip gelip gidiyor bi gün öyle bi gün böyle . Bende yumurta vermiyorum iki sabahtır . Yarısını bırakıyordu çünkü mıncıklayıp . Özlesin azıcık
Canim hâla arada ateş cikiyor. Zaten antibiyotik etki edene kadar illa sürecek. Yarindan sonra azalir diye düşünüyorum. Bol bol su verip emziriyorim. Sabah kahvalti yapmadi, yogurt verdim bende. Enfeksiyonlarada iyidir diye. Zor bela çığlık çığlığa uyuttum. Şimdi ikiside uyuyolar bayadir. İnşallah daha iyi kalkar
Bunun ki uyku oncesi var sacini cekiyo agzini yirtacak nerdeyse emzigi atip cigirip oyle uyuyor. Deli gibi uykusu olsa da direniyor.Çığlık bizde de var.İsteklerini çığırarak yaptırmaya çalışıyor.Kulak falan kalmadı
Benimki de aynı güya erken yatıyor bazen sürekli hareket halinde bir uykuya dalma olayı yok.Benimki babaya çekmiş bakarsın horul horul uyuyor konuşurken ben annemle ya da kızımla yattığı yerden cevap verirUykularinda bile hareket ediyolar deliriyorum. Bak onlar uyudu 1 saattir ben uyuyamadim kipir kıpır ikiside ha uyandi mi ha uyancak diye uyutmuyolar
İnşallah canım geçer çabucak.Canim hâla arada ateş cikiyor. Zaten antibiyotik etki edene kadar illa sürecek. Yarindan sonra azalir diye düşünüyorum. Bol bol su verip emziriyorim. Sabah kahvalti yapmadi, yogurt verdim bende. Enfeksiyonlarada iyidir diye. Zor bela çığlık çığlığa uyuttum. Şimdi ikiside uyuyolar bayadir. İnşallah daha iyi kalkar
Benimki gün içinde herşeye çığırıyor.Kollarım benim de çok ağrıyor memede sallayarak uyutuyorum genelde.Gündüz de birkaç kere kalkar uyur şöyle bir uyuyup bir saat aralıksız uyumaz.Ne iş yapabiliyorum ne başka birşeyBunun ki uyku oncesi var sacini cekiyo agzini yirtacak nerdeyse emzigi atip cigirip oyle uyuyor. Deli gibi uykusu olsa da direniyor.
Sol kolum da sinir sıkışması oldu artik. Oyle agriyor ki, cocuklardan kendime sıra gelmiyor tabi...
İnşallah ya cok canı yaniyor. Kendimi gectim ben sonra da uyurum elbet dinlenirim. Ama idrar enfeksiyonu acisi nasil bisey biliyorum simdi gozumun önünde cocugum cekiyorİnşallah canım geçer çabucak.
Ben uyurlarkende yapamiyorum en ufak sese kalkiyolar. Biraktim bende. Az once onlarla yattim kp geldi salon darmadagin biraz toplattim. Ne yapayim iyice paspal oldum çıktımBenimki gün içinde herşeye çığırıyor.Kollarım benim de çok ağrıyor memede sallayarak uyutuyorum genelde.Gündüz de birkaç kere kalkar uyur şöyle bir uyuyup bir saat aralıksız uyumaz.Ne iş yapabiliyorum ne başka birşey
Ben de yaşadım çok kötü birşey bir de ben balayında olmuştum.Wcden çıkamamıştım mahvolmuştu tatilim.Bir de mikrop kaparım diye havuza falan girmemiştim,evlendikten bir ay sonra tatile çıkmıştımİnşallah ya cok canı yaniyor. Kendimi gectim ben sonra da uyurum elbet dinlenirim. Ama idrar enfeksiyonu acisi nasil bisey biliyorum simdi gozumun önünde cocugum cekiyor
Ben de dağınıklığı annem hallediyor bendeyken sağolsun .Ben mutfak,çamaşır bir de çocuk oyalanıyor diye süpürme.Myle detaylı temizlik nerde.Bir de taşınıcaz diye iyice bıraktım hiç içimdrn gelmiyor temizlik.Ben uyurlarkende yapamiyorum en ufak sese kalkiyolar. Biraktim bende. Az once onlarla yattim kp geldi salon darmadagin biraz toplattim. Ne yapayim iyice paspal oldum çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?