2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar napıonuz bakem ben bu ara evin ıcınde cıglıkcıglıgabebe bısey yemiyor pek buaralar bide sinirleniyor kasıga vuruyor her yemek kuru uzum veriyorum kayısı veriyorum enkazından onları yesin diye agzında ıslatıyor bide yere atıyor ustune bide parmağıyla yerlere sıvyorıspanak corbası yaptım kıymalı bakalım sımdı onu denıem. Bide zayıfladı yuzu coktu biraz cok hareketli anacım 1 dk durmuyor sıznkıde oyle mi

Aslında bende kendimle mutlu olmadığım için başkalarından çıkardım acısını
Herkes için zor bir süreç.Çoğumuz hamileliğini zor geçirdi doğum sonrası karantina eklendi bir de.Tabi uykusuz geceler,emzirme ile birlikte.Bunları kaldırabilmek ruhen etkilenmemek çok zor.Kendini suçlama.Ben kızıma bağırıyorum eşime de bazen böyle durumlarda.Ama ikisine de söylüyorum çok sinirliyim sizle alakalı değil diye.

Benim bugün sakin oğluşumun yerine başka bir bebek koydular sanki.Sürekli bir mızırdanma ağlama.Sürekli emme ve kucak isteğiHerhalde diş çıkaracak.Bir dakika da durmadı yerinde

Benim bugün sakin oğluşumun yerine başka bir bebek koydular sanki.Sürekli bir mızırdanma ağlama.Sürekli emme ve kucak isteğiHerhalde diş çıkaracak.Bir dakika da durmadı yerinde
Ya bizim epeydir oyleydi. Birde cigliklar eklendi, kendini yere atmalar. Azilar cikiyor birde bu ara yok bogazina birşey kacmasi yok enfeksiyon mahvoldu cocuk

Uykularinda bile hareket ediyolar deliriyorum. Bak onlar uyudu 1 saattir ben uyuyamadim kipir kıpır ikiside ha uyandi mi ha uyancak diye uyutmuyolar

Benim de aynı durumlar söyleyince ancak bırakıyor teliÖdev işini direkt kocaya paslıyorum mat anlamıyorum diyeBenim kız diğerlerini yapar genelde mat kalır zorlandığı.Oğlan çok anneci bu aralar.10–15 dakika bensiz oyalar yine.Benim yanımda daha çok oyalayabiliyor.Gece zaten salona attım adamı madem hayrın yok bari rahat yatakım dedim

Aynı bacım aynı iştahsızlık gelip gelip gidiyor bi gün öyle bi gün böyle . Bende yumurta vermiyorum iki sabahtır . Yarısını bırakıyordu çünkü mıncıklayıp . Özlesin azıcık

Geçmiş olsun dünüşüm ya bağırmaktandır belkim Pinkpinkblue eslem nasıl oldu aijo Amine Busra
Canim hâla arada ateş cikiyor. Zaten antibiyotik etki edene kadar illa sürecek. Yarindan sonra azalir diye düşünüyorum. Bol bol su verip emziriyorim. Sabah kahvalti yapmadi, yogurt verdim bende. Enfeksiyonlarada iyidir diye. Zor bela çığlık çığlığa uyuttum. Şimdi ikiside uyuyolar bayadir. İnşallah daha iyi kalkar

Çığlık bizde de var.İsteklerini çığırarak yaptırmaya çalışıyor.Kulak falan kalmadı
Bunun ki uyku oncesi var sacini cekiyo agzini yirtacak nerdeyse emzigi atip cigirip oyle uyuyor. Deli gibi uykusu olsa da direniyor.

Sol kolum da sinir sıkışması oldu artik. Oyle agriyor ki, cocuklardan kendime sıra gelmiyor tabi...

Uykularinda bile hareket ediyolar deliriyorum. Bak onlar uyudu 1 saattir ben uyuyamadim kipir kıpır ikiside ha uyandi mi ha uyancak diye uyutmuyolar
Benimki de aynı güya erken yatıyor bazen sürekli hareket halinde bir uykuya dalma olayı yok.Benimki babaya çekmiş bakarsın horul horul uyuyor konuşurken ben annemle ya da kızımla yattığı yerden cevap verir

İnşallah canım geçer çabucak.

Bunun ki uyku oncesi var sacini cekiyo agzini yirtacak nerdeyse emzigi atip cigirip oyle uyuyor. Deli gibi uykusu olsa da direniyor.

Sol kolum da sinir sıkışması oldu artik. Oyle agriyor ki, cocuklardan kendime sıra gelmiyor tabi...
Benimki gün içinde herşeye çığırıyor.Kollarım benim de çok ağrıyor memede sallayarak uyutuyorum genelde.Gündüz de birkaç kere kalkar uyur şöyle bir uyuyup bir saat aralıksız uyumaz.Ne iş yapabiliyorum ne başka birşey

Ben uyurlarkende yapamiyorum en ufak sese kalkiyolar. Biraktim bende. Az once onlarla yattim kp geldi salon darmadagin biraz toplattim. Ne yapayim iyice paspal oldum çıktım

İnşallah ya cok canı yaniyor. Kendimi gectim ben sonra da uyurum elbet dinlenirim. Ama idrar enfeksiyonu acisi nasil bisey biliyorum simdi gozumun önünde cocugum cekiyor
Ben de yaşadım çok kötü birşey bir de ben balayında olmuştum.Wcden çıkamamıştım mahvolmuştu tatilim.Bir de mikrop kaparım diye havuza falan girmemiştim,evlendikten bir ay sonra tatile çıkmıştım

Ben uyurlarkende yapamiyorum en ufak sese kalkiyolar. Biraktim bende. Az once onlarla yattim kp geldi salon darmadagin biraz toplattim. Ne yapayim iyice paspal oldum çıktım
Ben de dağınıklığı annem hallediyor bendeyken sağolsun .Ben mutfak,çamaşır bir de çocuk oyalanıyor diye süpürme.Myle detaylı temizlik nerde.Bir de taşınıcaz diye iyice bıraktım hiç içimdrn gelmiyor temizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…