2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim benimkide oyle corba varya belki 1 aydir icmiyodur et kofte cok nazla cok cok az miktarda su ve amme sutuyle ayakta duruyor resmen karpuzu bi yerse bi yemez muza bile burun kiviriyo muhallebiyi reddetmezdi onada bakmiyo artik

Canim benimkide oyle corba varya belki 1 aydir icmiyodur et kofte cok nazla cok cok az miktarda su ve amme sutuyle ayakta duruyor resmen karpuzu bi yerse bi yemez muza bile burun kiviriyo muhallebiyi reddetmezdi onada bakmiyo artik
Eskiden elimizde ne görse koşar gelirdi şimdi bakmıyor bile.İnşallah geçicidir böyle nereye kadar sürecek.

Bence muhallebiye hic alistirma. Aksam yemegi yerine alisirsa surekli muhallebi ister

Valla insallah cok zayifladi benimki ince uzun kaldi ,
Benimki de boya gitti bazı 2 yaş kalıpları küçük geliyor.Minik bir göbişi var iki gündür kaybolmuştu bugün çıktıBenimki yapı olarak ince değil zaten kemikli belli.Bizim ailede ne de eşimin ailesinde ince yok

Masalalh duzeldiyse istahi geri toparlar kalan gobusu. Benimki suan tam ablasinin vucut yapisina dondu bizim genetigimizde oyle demekki diyorum ince uzun

Masalalh duzeldiyse istahi geri toparlar kalan gobusu. Benimki suan tam ablasinin vucut yapisina dondu bizim genetigimizde oyle demekki diyorum ince uzun
İnce uzun damadım selinde hasta olunca hiç bişey yememişti nasıl üzülüyor insan . Şimdi de az az yiyor bide şımarıyor ki yemek yerken deli ediyor beni benim bile üstüm kirleniyor öyle bi şımarmak benimde canım balık istiyor ne zamandır eşim de pimpirikli müsilaj var diye almıyor balık Ton balığı aldım bugün konservelerden nefsimi körliyim dedim ama kızanıma vermeden nasıl duracağım versem mi acaba dokunur mu

Bi cimcik ver annesi gelincegzime . Her kosulda seviyosun dimi damadini

Bi cimcik ver annesi gelincegzime . Her kosulda seviyosun dimi damadini
Verdim verdim 2 çimcik ama bana bile ağır geldi ya. Sevmem mi ya bitanecik damadım bugün ıslak mendil muhabbeti yaptık ya yemekten sonra banyoya soktum elini bacaklarını yıkamaya . Yıkadım çıktım bez falan hazırlamaya Selin de suyla oynuyor . Bi geldim kiii banyoya sçmış allahtan farketmemiş kakasını gerisini anlatmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…