2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Uzun yola çıkıcam bana yanına şunu da al dediğiniz var mı bi yere gittiğim zaman hep keşke şunu da alsaydım diyorum hep unuttuğum bi şeyler oluyor

Uzun yola çıkıcam bana yanına şunu da al dediğiniz var mı bi yere gittiğim zaman hep keşke şunu da alsaydım diyorum hep unuttuğum bi şeyler oluyor
Bez, islak mendil, Pişik kremi, gunes kremi, sinek kovucu, ilaclar, diğer kremler. Tırnak makası ( koydugum halde bulamadim yeni almak zorunda kaldim ayvalikta kizin tirnagi kalkmisti)
Tarak,toka, sac spreyi.

Uzun, kisa her türlü kıyafet, ince hirka, çorap (hava serinleyebilir artik)

Bugun camasir yikanmadi bak suan sepetten tasiyolar . Ayyy saldirdimi tosuncuk . Aksm dugune gittik kir dugunuydu hep babasi bakti ayyy ne guzeldi bi kere goz gize geldikde meme istedi

Banada oyle diyolar , oglun kiz guzeki arkasi kiz bunun yap bitane daha 3. Kesin kiz olur yap yap sizene yaa diyesim geliyo ama terbiyemi bozmuyorum arkasi önu yok olani bunlar diyorum. 3. Cocuk fikri tuyler urpertici .senin 3.olsa kiz olsa kusak farki var artik o yuzden bosveeeerr canimiza yazik dogurmayami geldik bu dunyaya

Bugun camasir yikanmadi bak suan sepetten tasiyolar . Ayyy saldirdimi tosuncuk . Aksm dugune gittik kir dugunuydu hep babasi bakti ayyy ne guzeldi bi kere goz gize geldikde meme istedi
Beni görmeyince sıkıntı yok ama görünce sürekli meme istiyorŞimdilik ütüler bitti yeni yıkanıyor şimdi.Günlük ev işinden ayrıntılı temizlik için vakit kalmıyor.Dışarıda zor oluyor meme vermek kocaman olunca hele

Bir çocuk en az 4 yılını alıyor belli bir seviyeye gelene kadar.Benimkilerin arası açık çok.Kızımın wc sonrası temizliğini daha bir yıl olmadı bırakalı.10 yıl kız 10 yıl da oğlan olursa 20 yıl bk temizlicemBu ne ya.Sabırlı biri değilim olsam bir tane daha isterdim belki de öyle sadece kendini anneliğe adayan tiplerden değilim.

Çok güzel cevap bende 3. Yap diyenlere canıma yazık doğurmaya mı geldim bu dünyaya dicemçok bilmiş pink seni

4 yılını alsa yine iyi bence bi ömür gidiyor evlada iyi yerlere gelmelerini çok istiyorum bakalım inşallah kendileri de ister çabalar iyi olurlar bu hayatta

4 yılını alsa yine iyi bence bi ömür gidiyor evlada iyi yerlere gelmelerini çok istiyorum bakalım inşallah kendileri de ister çabalar iyi olurlar bu hayatta
Öyle canım bir ömür boyu ellerimiz üzerinde olacak zaten de ben bağımlılık açısından dedim.Okula başlayınca nefes alıyoruz en azından.Onlar sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsunlar da gerisi olur zaten.

Evet yaa bide ayy daha emiyormu diyen kesime laf anlatmasi var

Aynen oyle yani etegimizden dusene kadar 4 sene 5 sene

Kızlar ya iki Kızımında oto koltuğu var ama oto koltuğunda uzun yolculuk zor olur diye oto koltukları çıkarmayı düşünüyorduk bende arkada oturur çocuklarla ilgilenirdim daha rahat uyurlardı yastık falanda alacaktım ama güvenlik açısından oto koltuğu olmalı ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…