2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yarın evlilik yıl dönümümüz 9 yıl bitiyor kesinlikle hatırlamaz off bunun için de moral bozmak istemiyorum ben kendim mi bi şey yapsam ama ne yapsam iki çocukla da ne yapabilirim ki

Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah

Eklentiler

• FF429B6A-793A-4176-BEEE-0BA807560847.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 22
Genelde arkadas canlısı ama okul sadece arkadas degil tabiki kurallara uyacak mi insanlarla anlaşabilecekmi

Bence de çok komikBenimki de birlikte akılveri yaptığımızda gider aynı modelin başka rengini alır.Aynısından al beğenditsen derim de yok canım gelin kaynana bir der

Kizlar bugun yusrayi anaokuluna yazdirdim. Cok dusunceliyim inşallah iyi olur
Olur olur merak etme.Bir düzene giriyor çocuklar.En basiti bizim kızı yatıramazdık en erken 11 de yatardı.Bir gün geldi okuldan anne öğretmenim erken yat dedi ben erken yatıcam dedi ve erken yatmaya başladıGiyinip soyunmasını,yemek düzenini,wc eğitimini hep okulda hallettik.

Yarın evlilik yıl dönümümüz 9 yıl bitiyor kesinlikle hatırlamaz off bunun için de moral bozmak istemiyorum ben kendim mi bi şey yapsam ama ne yapsam iki çocukla da ne yapabilirim ki
Sevdiği yemeği yapmaya çalış en basitindenGüzel giyin güler yüzlü ol iki çocukla çok bile.

İnşallah ya inşallah. Severse eger dinler ogretmeninide evde de bu yansir

11den once yatmazdi benimkide 9.30da yatti bu gece :) . Okuldan gelincede yorgun oluyo hep :) acikiyor yemek yemek icin sabirsizlaniyo . Insallah hep boyle gider

Ooo en sevdigim gun sevdigi yemek guzel ozenli bi masa kendinide kizlarinida guzelce giydir hafif bi makyaj yap hatta kizlarada allik sur buyuk kizina ruj sur heveslensinler unutma o guzel kizlar askinizin meyvesi Rabbimden hediye size . Sorun gormeye calisma ilk gunki heyecani hissetmeye calis ♡ nice mutlu,saglikli ,huzurlu senelere♡☆♡☆♡

Okulla birlikte kizimin yeni yeni kisiligini fark ediyorum kizlar cok hosuma gitti bu durum. Sinoflarinda somalili bir erkek cocugu var ve cocuk gercekten cok yaramaz yolda falan annesine vura vura gelip gidiyor ,benim kiz zaten erkek cocuklarini hic sevmiyor bu cocuguda sevmemis oyle biiirr yaramazki anne gorsen diyo cok ustune dusmedim oda senin sinof arkadasin turkce bilmiyor yabanci zamanla alisicaknsize ve kurallara falan dedim ,birlikte dondugu arkadasi var o kizcagozoda korkutmus bu oglancik anneside sikayet etti ogretmene yolda biz konisirken bayanlarla defnede duymus eve geldik turkce bilmiyo diye bu kdarda olmazki yaa diyo arkadasimi korkutmak neymis ben ona gosteririm yarin diyo hayir sakin satasma falan dedim ama icinden cikan kucuk kankalikda hosuma gitti :) Amine Busra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…