- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Sosyal bir çocuksa kolay uyum sağlar benim kızım hiç zorluk çıkarmamıştı arkadaş canlısı bi çocuk arkadaşsız duramaz canı sıkılır okul ortamına da daha iyi uyum sağlamıştı bu yüzdenKizlar bugun yusrayi anaokuluna yazdirdim. Cok dusunceliyim inşallah iyi olur
Genelde arkadas canlısı ama okul sadece arkadas degil tabiki kurallara uyacak mi insanlarla anlaşabilecekmiSosyal bir çocuksa kolay uyum sağlar benim kızım hiç zorluk çıkarmamıştı arkadaş canlısı bi çocuk arkadaşsız duramaz canı sıkılır okul ortamına da daha iyi uyum sağlamıştı bu yüzden
Benim de geçen 6 sında geldi sonra 24 ünde geldi.Hep düzenlidir doğumdan sonra birbdüzen tutturamadık.Kızlar ya bende 3 haftada bir adet oluyorum . Geçen ayda öyle oldu. Bir hafta erken geliyor. Mevsimselmi acaba nedendirhep düzenliydi benim adetim o yüzden şaşkınım
Bence de çok komikNeyse su konuya geleyim :)).kaynisin benim esyalarimi kiyafetlerimi kiskandigini farkettim :)). Gecen baharat seti almistim onunkide guzel degildi bitanede ona aldim sevindi baya ,kayinpeder farketmemis ilk bizdekini gordu ne guzelmis falan dedi kaynanamda bizdede gormedinmi dedi bilmem farketmedim zaten pinkde olup bizde olmasa sasardim dedi ben sasirdim bisey demedim kaynamamda pink bizede almis dedi konu kapandi ustune dusmedim hic, her gitmemde ustumu basimi şalimk suzer bunu zaten farkediyodumda tatilde birlikteydikya elbisen yenimi guzelmis bende alcaktimda cikamadim buyuk cicekli istemistimde bu denk geldi dedim bemde buyuk cicekli isriyodum diyo :)) basima bone taktim ayy sundan bende alayim tatilde iyi oldu pratik rahat diyo ,hasema bitanede taytli takim alcam dedim bemde taytli alcam dio :) kisa kolli tsort giydim kollarimada kolluk taktim aksam geziyoruz kolumu siyormis bakiyo birlesikmi diye :)) kollukmis bende kolluk alcam guzelmis dedi :))) ay sasiriyorumda biseyde diyemedim ne diyimki :))o hep tulbent veya esarp takiyo sal takamiyor ben kapanmaya şalla basladim kendine 2tane şal aldi hicte takmadi . Cok komik degil mi yaa :))
Doğum kontrol hapı sağ olsun günü güne geliyor kafam rahatBenim de geçen 6 sında geldi sonra 24 ünde geldi.Hep düzenlidir doğumdan sonra birbdüzen tutturamadık.
Doğum kontrol hapı da senin psikolojini etkiliyor olabilir arkadaşımDoğum kontrol hapı sağ olsun günü güne geliyor kafam rahat
Doğumdan sonra ilk defa böyle oluyor düzensizliği bile düzenliBenim de geçen 6 sında geldi sonra 24 ünde geldi.Hep düzenlidir doğumdan sonra birbdüzen tutturamadık.
Emzirme bitse ben de başlıcam İnşallah en rahatıDoğum kontrol hapı sağ olsun günü güne geliyor kafam rahat
Geçen temmuzda hiç gelmedi ben de test yaptım çıkmadı neyseDoğumdan sonra ilk defa böyle oluyor düzensizliği bile düzenli3 haftada bir normal sayılır aslında ama tedirgin oldum yine de canım ya
Olur olur merak etme.Bir düzene giriyor çocuklar.En basiti bizim kızı yatıramazdık en erken 11 de yatardı.Bir gün geldi okuldan anne öğretmenim erken yat dedi ben erken yatıcam dedi ve erken yatmaya başladıKizlar bugun yusrayi anaokuluna yazdirdim. Cok dusunceliyim inşallah iyi olur
Sevdiği yemeği yapmaya çalış en basitindenYarın evlilik yıl dönümümüz 9 yıl bitiyor kesinlikle hatırlamaz off bunun için de moral bozmak istemiyorum ben kendim mi bi şey yapsam ama ne yapsam iki çocukla da ne yapabilirim ki
Canim benimde haziran temmuz agustos 25 gunde bir geldi. Bu ay yine normaldeki gibi oldu bende anlam veremedimDoğumdan sonra ilk defa böyle oluyor düzensizliği bile düzenli3 haftada bir normal sayılır aslında ama tedirgin oldum yine de canım ya
İnşallah ya inşallah. Severse eger dinler ogretmeninide evde de bu yansirOlur olur merak etme.Bir düzene giriyor çocuklar.En basiti bizim kızı yatıramazdık en erken 11 de yatardı.Bir gün geldi okuldan anne öğretmenim erken yat dedi ben erken yatıcam dedi ve erken yatmaya başladıGiyinip soyunmasını,yemek düzenini,wc eğitimini hep okulda hallettik.
Hahahaha baska renk olunca aynisi olmuyo kadin hakli :))) .Bence de çok komikBenimki de birlikte akılveri yaptığımızda gider aynı modelin başka rengini alır.Aynısından al beğenditsen derim de yok canım gelin kaynana bir der
Hayirli olsun canim sevindim cok iyi gelecek hepinize emin ol. Devlet okulumu ozel kres mi?Kizlar bugun yusrayi anaokuluna yazdirdim. Cok dusunceliyim inşallah iyi olur
11den once yatmazdi benimkide 9.30da yatti bu gece :) . Okuldan gelincede yorgun oluyo hep :) acikiyor yemek yemek icin sabirsizlaniyo . Insallah hep boyle giderOlur olur merak etme.Bir düzene giriyor çocuklar.En basiti bizim kızı yatıramazdık en erken 11 de yatardı.Bir gün geldi okuldan anne öğretmenim erken yat dedi ben erken yatıcam dedi ve erken yatmaya başladıGiyinip soyunmasını,yemek düzenini,wc eğitimini hep okulda hallettik.
Ooo en sevdigim gunYarın evlilik yıl dönümümüz 9 yıl bitiyor kesinlikle hatırlamaz off bunun için de moral bozmak istemiyorum ben kendim mi bi şey yapsam ama ne yapsam iki çocukla da ne yapabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?