2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haklısınız kızlar valla şuan daha iyiyim eşimle de aramız düzeldi gibi hiç benden yana olmuyorsun onlara toz kondurmuyorsun dedim 1400 km yol geldik yol boyunca söylendin durdun 3 günlük dünya kimin ne kadar yaşayacağı bile belli değil takma kafana dedi en son

Neyse su konuya geleyim :)).kaynisin benim esyalarimi kiyafetlerimi kiskandigini farkettim :)). Gecen baharat seti almistim onunkide guzel degildi bitanede ona aldim sevindi baya ,kayinpeder farketmemis ilk bizdekini gordu ne guzelmis falan dedi kaynanamda bizdede gormedinmi dedi bilmem farketmedim zaten pinkde olup bizde olmasa sasardim dedi ben sasirdim bisey demedim kaynamamda pink bizede almis dedi konu kapandi ustune dusmedim hic, her gitmemde ustumu basimi şalimk suzer bunu zaten farkediyodumda tatilde birlikteydikya elbisen yenimi guzelmis bende alcaktimda cikamadim buyuk cicekli istemistimde bu denk geldi dedim bemde buyuk cicekli isriyodum diyo :)) basima bone taktim ayy sundan bende alayim tatilde iyi oldu pratik rahat diyo ,hasema bitanede taytli takim alcam dedim bemde taytli alcam dio :) kisa kolli tsort giydim kollarimada kolluk taktim aksam geziyoruz kolumu siyormis bakiyo birlesikmi diye :)) kollukmis bende kolluk alcam guzelmis dedi :))) ay sasiriyorumda biseyde diyemedim ne diyimki :))o hep tulbent veya esarp takiyo sal takamiyor ben kapanmaya şalla basladim kendine 2tane şal aldi hicte takmadi . Cok komik degil mi yaa :))

Tatliya baglanmisnsende irdeleme artik canim bosver umursama zaten esin bal gibi biliyor en az seviyede iletisimde olmak istegini kimse seni zorlamiyoda kimse kimseye karisamaz cocukalrinada mudahale edemzler sen engel olamazsan simdiki cocuklar cok akilli onlar sana ne oluyo hayirdir die karsi cikar en az 10 sene sonrasi ici endise duymak yipratici

Benim görümce de vardır o şekil kıskançlık hiç güle güle kullan demez fiyatını sorar sadece

Komik bencede

Pinktoşş senin kayniş de az değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…