Benim kızın okulu da yürüyerek 20 dakika.Her gün oğlumla gidip alıyoruz neyseki sabah eşim bırakıyor.Dönüşte de arkadaşlarla çoluk çocuk yollarda geliyoruzAyy kizlar okul beni cok yoruyor, 100 tane merdiven cikiyoruz cinar hic 1tane bile cikmiyor cani sagolsun kucagimda 100 cik 100 in gunde 400 merdiven ediyo
Ben aylardır sütyen takmıyorum.Lcwin dolgulu atletleri var onları kullanıyorum.Dayanıklı vallahi o kadar çekiştirmeyeVallahi benimde yok hele biri meme cikarmaktan iyice sokuldu sokugunude dikmiyorum yenisinide almiyorum oyle yikansinda atayim.diye diye 1.5yas ettik bebeyimemeden mezun ederim onla
Ben sekereve paketli urunlere cok karsiydimKizlar abur cubur olarak ne yiyor cocuklariniz? Defne bubayda daha cubuk kraker bile yemiyordu ama 2
Cocugu koruyamiyosun hic , ucundan kenarindan derken bide bakiyorumki ooo baya yiyo adam suan mesela gofret yedi 2 parcaya yakin kat kat varya ici hidnistancevizli :/
Yaaa bizimkilerde basliycaklar mi o gunleri gosteesin rabbim. Kirtasiye alisverisi yapmak istiyorum cok hevesliyimİyi geceler. Bizde yusrayla okula basladik :) bugun az durdu tabi orda bekledim. Eslem annemdeydi. Yarinda muhtemelen beklerim. Cuma belki eve gelirim. Eslemle bizde baya yol yapariz
Geçen yıl 12-18 ay almıştım montu bu sene de oluyor lostin belki sizinkide seneye de olurBende gecen kışlık birseyler aldım. Defactodan aldım bu sefer beğendim hoşuma gitti.
Montunuda indirimden boynerden almistim. Biraz buyuk ama kara kışa kadar llur diye dusunuyorum.
Bot almistim numara kucuk diye iade ettim.simdi yenisini alacağım. Viccodan almayı dusunuyorum onuda.
Kıyafetleride 18-24 ay aldim. Ustler iyide. Altları cok uzun oluyor ya.
Benim bebenin boyu kısa diyemi oyle bana cok buyuk geliyor anlamıyorum.
Dün bütün kırtasiyeleri gezdim kitap peşindeYaaa bizimkilerde basliycaklar mi o gunleri gosteesin rabbim. Kirtasiye alisverisi yapmak istiyorum cok hevesliyim
Kesinlikle oyle oluyor canim buyukler yuz buluyolar. Bikere sut dilimi yedi diye babamnesi sut dilimi yigmis evine meyveli yogurt almis cikolatali kraker varya ondan almis . Bune dedim yaa ben ozellikle almiyorum denk geldi aglayinca verdik dedim faydali bisey olsa almazlar cok gevsekler. Zuberi sevmedi benim sipaBen sekereve paketli urunlere cok karsiydimtaaakii o ilk cikolatayi verene kadar. Devami geldi sonra.
Cikolata olarak genelde zuber kids aliyorum icerigi temiz oldugu icin. Ama annemler tabi kinder, lolipop falan alip veriyorlar.
Arada elimde biskuvi falan gorurse kiyamjyorum 1 tane veriyorum.
Onun disinda birde dondurma yiyordu iste yazin full
Ama ben cok vermemeye calisiyorum haftada 1-2. Su son zamanlarda annemler biraz abartti bugun uyardim vermeyin cok diye. Ne kadar dinlerler bilmiyorum.
Ben bir kere lollipop verdim babam disleri curur dedi. Kendi ne zaman gorsem seker cikolata aliyor cocuga. Cok fenalar ya. Yapmiyorlardi boyle yuz buldular bir kere benden simdi saldilar artik.
Bizimiler baslayana kdar 1kutu kuru boya 50 tl olur sen heveslene durYaaa bizimkilerde basliycaklar mi o gunleri gosteesin rabbim. Kirtasiye alisverisi yapmak istiyorum cok hevesliyim
Kuzum 2021 Mart geçmedi miMerhaba tatlı annısler insaAllah 2021 mart annesi olucam. Size sorum olucak yazın 3 aylik oluyor haziranda yani yazlık kac ay giysisi alayim. Hazirana kadar olan surec icin kac ay giysi alayim. Suan kac ay giyiyor sizin kuzular
Kuzum 2021 Mart geçmedi miSenin bebiş 2022 Mart doğumlu mu olacak ben mi karıştırdım
Öyle oldudoğru sizinkiler 1 yasinda ozaman yanlis gruba yazdim
Tamamdır çok teşekkürederimÖyle olduMadem gelmişsin bir kaç şey söyleyeyim boş çevirmek olmaz geçen yaz ben hep askılı kolsuz badiler giydirdim evde şort falan giyilmiyor gereksiz evin içinde . Dışarı çıkarken de şortlu kaprili takımlar olur Salopetler de cok tatlı oluyor Beden olarak her marka değişkenlik gösteriyor . Büyük almana gerek yok bence kendi bedenini alabilirsin yani 3-6 ay
En guzeli seni boyle tanidikİyi geceler. Ben yine aijoo oldum :)
Ay cok sevindim yaaİyi geceler. Ben yine aijoo oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?