2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kizlar, gece cinar 1saat agladi bagkra bagira ne.oldu anLahamadim esimde bende susturamadik dua okudum sakinlesmedi cok kotuydu ins bida oyle olmaz . Balkona cikardim biraz arabalari seyrettik zar zor ikna ettim . Kimseler gelmiyo artik yaa
Ne oldu acaba oyle. Gaz olunca cok ağlar benimkiler.

Yeni isme alisamamistim

Selam kizlar, gece cinar 1saat agladi bagkra bagira ne.oldu anLahamadim esimde bende susturamadik dua okudum sakinlesmedi cok kotuydu ins bida oyle olmaz . Balkona cikardim biraz arabalari seyrettik zar zor ikna ettim . Kimseler gelmiyo artik yaa
Canim kabus gorup korkmus olabilir. İnsallah bir daha yasamaz.

Bugun yusra okulda. Eslem le once pazara gittik. Sonra eve geldik ev topla süpür, bulasik topla. Biraz kitap baktik oynadik. 14.30dan sonra uyuttum. Yemegi ocaga koydum uzandim biraz. 1 saat sonra okula gidicez tekrar.
İçimde bir boşluk var. Okula göndermesem evde körelecek, ilgilenemiyorum. Gonderince daha küçüktü acaba yemek yedimi, mutlu mu, hep aklim onda

Kizlar memeyi biraktirma, odasini ayirma ve tuvalet egitimine baslamak istiyorum
Önce odasını ayırma ve memeyi kesme işlemlerine başlayacağım.
Daha oncede dok defa girisimlerim olmustu ama ancak 1,5 gun vermemeyi basardim. Sonra cok agliyor. Tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum. Ama son çare ona başvurabilirim :/
Siz nasıl bıraktırmayı dusunuyorsunuz? Anlatarak cok zor oluyor ya. Gunduzleri iyide gece anlatsanda anlamiyorlar.

Ben odayı ayırdım. Epeydir ablasiyla ayni odada. Hepsi zaten ayni anda olmaz. Önce odayi ayirip alışmasını bekle bence.
Meme biraktirma bilgim benimde yok, iyice de düşkün zaten. Ben 2 yaşı geçirecegim kışın emsin istiyorum. Mart Nisan arasi başlarım belki 1 aylık süreye yayarak. Başka çocuğum olmayabilir, düşünmüyorum. Belki tekrar emziremeyecegim. O yüzden ne kadar zor gelse de acele etmem. Wc işide ablasinda da 25 26 aylikti ogrendiginde. Eslemde yine meme biraktiktan sonra mayis gibi belki olabilir deneriz :)

Kışın tuvalet eğitimi verilmiyor diyorlar zate üşür falan diye. Ben şimdi versem öğrenir diye düşünüyorum. Zaten tuvaletini yaparken anne diyip bezini gösteriyor. Köşeye gidip yapıyor. Ama şuan uğraşasım gelmiyor. Bir de öncesinde meme işini halletmek istiyorum.

Usutme de olabilir. Ama yusra atesli hastalıkları hep wc ogrendigi zaman gecirdi. Sagi solu cok elliyorlar, elini yuzune surme diye cok kavga ederdik oturup kalkmazdi falan bildigin mekan bellemişti muhabbet ediyoduk

Ne oldu acaba oyle. Gaz olunca cok ağlar benimkiler.

Yeni isme alisamamistim
3gundur kaka yaomiyordu yatmadann once birnkac sefer yeltendi ama yapmadi bemce gece karni agridi gazi gibi kivranmiyodu ama oyle tahmin ediyorum . Ve bugunn3defa tas gibi yapti parca parca ne kdar agladi yavrum yaa

3gundur kaka yaomiyordu yatmadann once birnkac sefer yeltendi ama yapmadi bemce gece karni agridi gazi gibi kivranmiyodu ama oyle tahmin ediyorum . Ve bugunn3defa tas gibi yapti parca parca ne kdar agladi yavrum yaa
Ah kiyamam ya o yuzdendir tabi. Yusra da cok yasadim bende. Eslemde bugun cok uyumadi kakasi vardır diye dusundum okuldan gelince az önce yapti anca

Buyutup 2.yi yapacaksin demiiiiggg. Canim ben 2 yastan omce wc egitimi dusunmuyorum defne 18 aylik soyluyordu gormezden geldim cunku erken donemde ogrenimce ilerde cinsel yasaminda sikinti olabiliyormus bide cidden kucukler surekli cis cis die pesinde dolanmak zor , ben bu usreci 22 aya kdar oteleyebildim cunku defne kaka diyordu yine ben anlamazligq vuruyodum yaoimca bezini cikarip kaka die bama vermeye baslamisti aman Tanrrim didim zilli kiz beni mecbur birakmisti 1 hafta cok zorluk oldu cok zorluk derken cis diyodu gidiyoduk oturuyodu iii yokk diodu kalkip isiyordu ustune ,ennson alaturka wcde suyu acip oynatarak ogretmistim tam o 7gunum 7.gununde isler iyiye gitmisti . Cinar zaten ulltra tembel somuruyor boyna bunun.daha cok cisi gelir ugrasamam valla 2yas oncesi yeltenmem marttads daha soguk olur nisan mayis bakarim iletisimine gore

Ah kiyamam ya o yuzdendir tabi. Yusra da cok yasadim bende. Eslemde bugun cok uyumadi kakasi vardır diye dusundum okuldan gelince az önce yapti anca
Herseyleri dert iste canim valla bit kesin duzeldi diyemiyorum simdi yime pure yaptim yogurtla vericem duphalac geri baslicam poposu cok kanadi kim bilir nasil cani yaniyorda feryat figan agliyo bu kabizligi duzelmedende ben wc egitimi vermem

Herseyleri dert iste canim valla bit kesin duzeldi diyemiyorum simdi yime pure yaptim yogurtla vericem duphalac geri baslicam poposu cok kanadi kim bilir nasil cani yaniyorda feryat figan agliyo bu kabizligi duzelmedende ben wc egitimi vermem
Oyyy canim ya benimde kız hastalandi yaaa iyice grip oldu sürekli huzursuz agliyor

Aslinda verilir cnm cunku cocugu cisli birakmicaksin ama gece yapinca zor 2 3 gun full iseyebilir erken baslamam cocuklar daha uzun surede ogreniyo canim .ne kdar akli erse o kdar iyi . Bem 1senede gece cise kaldirdim defneyi . Sessizce kucaklayip lazimliga oturtuyordum isiyodu

Hahahha 2. Derken sagoll cağnımm ben almayayım. Rabbim olmayanlara versin. Evet cidden cis cis diye dolanmak, gece altina isemesi falan suan hic kaldiramam. Psikolojim musait degil o kadar.
Memeyi bile nasıl kesicem onu dusunuyorum. Perşembe gunu baslamayi dusunuyorum bakalım.

Canım gündüz emmiyor benim kız o konuda şanslıyım , şanssız olduğum şey ise meme ile uykuyu bir görmesi yani emerse uyuyor. Önceleri saat başı uyanmalar, beni emzik etmesi vb durumlar vardı ben aşırı bunalmıştım doğru düzgün uyuyamıyordum gece. Bi gün canıma tak etti dedim artık her uyanışında emzirmicem. Zaten yanımda uyuyor, uyandığında yat kızım diyorum bazen yatıyor yanıma sokulup uyumaya devam ediyor bazen de ağlıyor o zaman da ben yatırıp pışpışlıyorum dalamazsa ayağımda sallıyorum. Bu şekilde yaparak gece iki kez uyanmaya başladı benim için mucize Gece 12 de kalktı mesela dün emzirmedim ağladı dalamadı da ayağıma aldım salladım . Uzun sürmüyor zaten 10-15 dk . Sonra bırakıyorum ayağımdan. Bir daha sabaha karşı uyandı acıkmıştır diye emzirdim . Bıraktırmayı şuan düşünmüyorum çünkü adadan evimize dönücez ordan da taşınma işlerimiz var düzeni bozulacak yine. Belki tam anlamıyla yerleşince bıraktırırım belki de 2 yaş sonrasına bırakırım. Bez meselesinde de , Selin gün içinde ara ara çiş diyor bezini gösteriyor ama o an gerçekten çişini yapıyor mu bilemiyorum tabi erken bence henüz, çevremden cok bilmiş büyük teyzelerimiz biz 1 yaşında bırakmıştık aaaa sen hala bez mi takıyorsun dese de senin de dediğin gibi o topa girecek cesaretim yok şuan . Oda ayırma işi de yeni taşınacağımız ev müsait olurda oda yaparsam belki düşünebilirim . Uzun oldu okuduysan ne mutlu

Bu arada bi arkadaşımın kızı tam 2 yaşındaydı memeyi bıraktırmak için son çare göğsüne sabır taşı sürmüş . Kızı görünce memeyi öyle verdiği tepki , anne pis olmuş yıkayalım çok fenalar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…