Hic kolay olmayacak. Suan meme istediginde sütçü diyoBu arada bi arkadaşımın kızı tam 2 yaşındaydı memeyi bıraktırmak için son çare göğsüne sabır taşı sürmüş . Kızı görünce memeyi öyle verdiği tepki , anne pis olmuş yıkayalımçok fenalar çok
Aijoo inanmıyorum, maşallah ne kadar kilo vermişsin. Ben de 2020 Mart annesiyim hatırlarsan. Tebrik ediyorum.Cok gecmis olsun. Bizimde bugun basladi burun akintisi. Abladan bulaştı
Memeyi bıraktırmak için erken değil mi? Tuvalet eğitimi için de erken. Ben emzirmeyi 2 yaşından sonra, tuvaleti de ilk baharda bıraktırmayı düşünüyorum.Kizlar memeyi biraktirma, odasini ayirma ve tuvalet egitimine baslamak istiyorum
Önce odasını ayırma ve memeyi kesme işlemlerine başlayacağım.
Daha oncede dok defa girisimlerim olmustu ama ancak 1,5 gun vermemeyi basardim. Sonra cok agliyor. Tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum. Ama son çare ona başvurabilirim :/
Siz nasıl bıraktırmayı dusunuyorsunuz? Anlatarak cok zor oluyor ya. Gunduzleri iyide gece anlatsanda anlamiyorlar.
Teşekkür ederimAijoo inanmıyorum, maşallah ne kadar kilo vermişsin. Ben de 2020 Mart annesiyim hatırlarsan. Tebrik ediyorum.
Bu hafta bir atak yaşadık. Ablasinin okula baslamasi ikisine de iyi geldi. Süt isteyince sütçü diyorBu arada arkadaşlar konuşmaya başladı mı bebeler? Benim oğlum 18 ay 10 günlük, anne ve meme diyor.
Hoş buldum, teşekkür ederim.Teşekkür ederimhoşgeldin epeydir yoktun. Hatırladım tabi guzel vakit gecirdik burada hamilelikte :)
Ya çok tatlı.Bu hafta bir atak yaşadık. Ablasinin okula baslamasi ikisine de iyi geldi. Süt isteyince sütçü diyorarada anne diye seslenmeler başladi. Bazi şeyleri görünce soyleme
Meraaabaaa nerdesiin sen :)Meeeeerhaaaaabaaaaa
Çoktan gelmedim ya.Meraaabaaa nerdesiin sen :)
Neredesin yahu bizi telvesiz bıraktınMeeeeerhaaaaabaaaaa
Ya çok gevezeydi buralar, birer birer kaybolduk deseneNeredesin yahu bizi telvesiz bıraktınanacığım kimse girmiyor deli gibi bazen kendi kendime yazıp yazıp siliyorum kimse yokken
Hep aynı nolsun yemek çamaşır bulaşık oyun kavga dövüşYa çok gevezeydi buralar, birer birer kaybolduk desene
Neyse +1le devam edelim
Sende ne var ne yok?
Allah yardimcin olsun canim . Ayy Rabbim isteyenlere nasip etsin insallah dedigin gibiHahahha 2. Derkensagoll cağnımm ben almayayım. Rabbim olmayanlara versin. Evet cidden cis cis diye dolanmak, gece altina isemesi falan suan hic kaldiramam. Psikolojim musait degil o kadar.
Memeyi bile nasıl kesicem onu dusunuyorum. Perşembe gunu baslamayi dusunuyorum bakalım.
Hahajajaja sabirntasini bende son care olarak defnede denedim , onsekilde medi hic umursamadiBu arada bi arkadaşımın kızı tam 2 yaşındaydı memeyi bıraktırmak için son çare göğsüne sabır taşı sürmüş . Kızı görünce memeyi öyle verdiği tepki , anne pis olmuş yıkayalımçok fenalar çok
Cok guldum yaa cok iyi ve dogruda soyluyor masallahHic kolay olmayacak. Suan meme istediginde sütçü diyo
Ya eslemde iki gündür 40 dk bile uyumadan kalkiyor gunduz. Etkilendi mi acabaKizlar cinar meger ablasini.cok srviyormus. Okula birakinca eve gelene kdar agliyor ,hadi ablayi almaya gidelim diyimce seviniyo bi gayretle hazirlanmamiza yardim ediyo ablasini horuncede cok seviniyor , 4 saatte olsa ayri kalmak ikisinde iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?