Çoraplı alt candır gerisi heyecandırAyaklarda corap tutmama kavgasi da var
Hic oyle almadim canim. Cok soguklarda kulotlu corap giydiriyordum cildiriyolardi corap çıkmadığı içinÇoraplı alt candır gerisi heyecandır
Bizimkiler nasil memeden medet umuyorsa seninkilerde mamaya guveniyo yemiyor demiselam kizlar ben de mamayi azaltarak biraktiriyorum.bizimkiler hic emmedi ama sukur hic hasta olmadilar daha
daha duzgun ve dengeli beslenmeleri lazim o da mamayla olmuyor
Okul saati cok az canim inan hic anlamiyorum 4 saatcik hemen geciyo.bieaz cinarla oynuyorum somra uyutuyorum biraz dinleniyorum ama huyum kotu kurt var kendime is cikariyorumZaten alması bırakması sendeyse tamam, aradaki vakti de diğer bebe yiyeceği için ne anladık o işten
Olsun olsun yine de güzel.
2 aya kalmaz siyirip eline verir benim gelinimÇoraplı alt candır gerisi heyecandır
Ah evet yaa valla eline huptirik veriyorum onu kemirirken giydiriyorum zatenn disari cikma meraklisi ama bazen huysuz oluyo cikmak istemiyor gecen diger veliler almis benimki tek kalmis agliyodu gittigimde uzuldum .Benm de sabah eşim bırakıyor öğleden sonra ben alıyorum.Giydirip çıkarana kadar canım çıkıyorEvin içinde dört dönüyoruz.
Bazisi oyle oluyor yaa ne zannediyolarsa acabaBenimkindoğduğundan beri altını değiştirirken de giyinirken de çığlık çığlığa ağlıyor.Normalde sakin çocuk çok nadir ağlar.Ama giydirmek resmen işkence .İki kişi zor zaptediyoruz.
Geçen kış daha sıyırıyordu sinirinden çoraplara gelince çıkaramıyordu iyice delleniyordu2 aya kalmaz siyirip eline verir benim gelinim
Hahajajaja buda burda dursunGeçen kış daha sıyırıyordu sinirinden çoraplara gelince çıkaramıyordu iyice delleniyordubugün Sinovac ikinci dozumu oldum bunu da belirtmek istedim dünüş
aynen oyle pinkim.hayir emseler duygusal bag vs dicem de mama yani oyle bir artimiz da yok .yemiyorlar hic bisiBizimkiler nasil memeden medet umuyorsa seninkilerde mamaya guveniyo yemiyor demi. Tamamende birakma bence gunluk 500 ml gecmicek sekilde sute mamaya ihtiyaclari var diye biliyorum. Bende 200 ml devam sutu eklemeye cabaliyorum mama degilde sut versiyonu varya 1yas ustu 200ml lik paket sutler
Dogru diyorsun doktorcumaynen oyle pinkim.hayir emseler duygusal bag vs dicem de mama yani oyle bir artimiz da yok .yemiyorlar hic bisi
Dünüş geçen yaz adadan evimize dönerken artık Selin beşiğinde uyur yanımda uyutmam ayrı yatıcam kızımla ühüüü diye yazmıştım buraya . Sende demiştin ki o kadar üzülmeHahajajaja buda burda dursunbu bi mesaj olabilirmi artik asilarim tam su dugunu yapsakmiki diye bu arada bu kis coraplarinida cikarir
Aahahaha bebegim hep seni dusundugumdenDünüş geçen yaz adadan evimize dönerken artık Selin beşiğinde uyur yanımda uyutmam ayrı yatıcam kızımla ühüüü diye yazmıştım buraya . Sende demiştin ki o kadar üzülmekoca kış yine aynı yatakta uyuduk o yüzden senin söylediklerin çıkıyor bu da olur kesin yazarım sana (nolur ikinci çocuk fln deme)
Ay var ya kız uyurken yemek falan yapmıyorum sonra elim ayağıma dolaşıyor benim de, öyle keyifçiyimOkul saati cok az canim inan hic anlamiyorum 4 saatcik hemen geciyo.bieaz cinarla oynuyorum somra uyutuyorum biraz dinleniyorum ama huyum kotu kurt var kendime is cikariyorumyat uzan tw acsana iste yoook
Şifa olsuuuun, bol antikor olsuuuun.Geçen kış daha sıyırıyordu sinirinden çoraplara gelince çıkaramıyordu iyice delleniyordubugün Sinovac ikinci dozumu oldum bunu da belirtmek istedim dünüş
Ben zamanla 3.göz çıkıyormuş diye duydumDogru diyorsun doktorcum. Imsallah zorlamazlar peki normal sut konusunda ne dusunuyorsunn
Söylüyor derken bildigin kaka mi diyor. Bizim sinyaller var ama o boyuta gelmedik. Birkac kez banyo icin soyunurken uzerine ya da haliya işedi. 2 defa aynı şekilde klozete oturttum oyle bakiniyor anlamiyorKızlar bizim bebe kaka yapmadan önce söylüyor, sizinkiler de söylüyor mu?
Ama tuvalete yaptıramıyorum.
Çiş kontrolü hiç yok zaten.
1,5 yaş ve öncesi öğrenenler mucize bebek midir nedir, mümkün değil şu an söylediği halde.
Hahahaja olsun en azindan kendine vakit ayiriyosun . Yaa uzuldum evide ozluyorlar .ben hergun bi supriz koyuyorum yastigininn altina cok seviniyor okuldan gelince hemen kosup bakiyo alistidaAy var ya kız uyurken yemek falan yapmıyorum sonra elim ayağıma dolaşıyor benim de, öyle keyifçiyim
4 saatcik sana az da Defne'ye iyi, okula da yeter sana da yeter
Bizim de çok okul saati, servise verdik üstüne, evdeki zamanı yetmiyor.
Zorla yatıyo geceleri, dün üzüldüm nasıl oynamak istiyo daha.
Çocuğa iyilik mi yapıyoruz kötülük mü belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?