2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
selam kizlar ben de mamayi azaltarak biraktiriyorum.bizimkiler hic emmedi ama sukur hic hasta olmadilar daha
daha duzgun ve dengeli beslenmeleri lazim o da mamayla olmuyor
Bizimkiler nasil memeden medet umuyorsa seninkilerde mamaya guveniyo yemiyor demi . Tamamende birakma bence gunluk 500 ml gecmicek sekilde sute mamaya ihtiyaclari var diye biliyorum. Bende 200 ml devam sutu eklemeye cabaliyorum mama degilde sut versiyonu varya 1yas ustu 200ml lik paket sutler

Zaten alması bırakması sendeyse tamam, aradaki vakti de diğer bebe yiyeceği için ne anladık o işten
Olsun olsun yine de güzel.
Okul saati cok az canim inan hic anlamiyorum 4 saatcik hemen geciyo.bieaz cinarla oynuyorum somra uyutuyorum biraz dinleniyorum ama huyum kotu kurt var kendime is cikariyorum yat uzan tw acsana iste yoook

Benm de sabah eşim bırakıyor öğleden sonra ben alıyorum.Giydirip çıkarana kadar canım çıkıyorEvin içinde dört dönüyoruz.
Ah evet yaa valla eline huptirik veriyorum onu kemirirken giydiriyorum zatenn disari cikma meraklisi ama bazen huysuz oluyo cikmak istemiyor gecen diger veliler almis benimki tek kalmis agliyodu gittigimde uzuldum .

Benimkindoğduğundan beri altını değiştirirken de giyinirken de çığlık çığlığa ağlıyor.Normalde sakin çocuk çok nadir ağlar.Ama giydirmek resmen işkence .İki kişi zor zaptediyoruz.
Bazisi oyle oluyor yaa ne zannediyolarsa acaba . Benim oglum cok iyiydi yaa yasina kdar hic sesincikmazdi bezini degistirirkende tepinmezdi 1yas somrasi acisini fena cikardi devamda ediyo

Geçen kış daha sıyırıyordu sinirinden çoraplara gelince çıkaramıyordu iyice delleniyordu bugün Sinovac ikinci dozumu oldum bunu da belirtmek istedim dünüş
Hahajajaja buda burda dursun bu bi mesaj olabilirmi artik asilarim tam su dugunu yapsakmiki diye bu arada bu kis coraplarinida cikarir

aynen oyle pinkim.hayir emseler duygusal bag vs dicem de mama yani oyle bir artimiz da yok .yemiyorlar hic bisi

Hahajajaja buda burda dursun bu bi mesaj olabilirmi artik asilarim tam su dugunu yapsakmiki diye bu arada bu kis coraplarinida cikarir
Dünüş geçen yaz adadan evimize dönerken artık Selin beşiğinde uyur yanımda uyutmam ayrı yatıcam kızımla ühüüü diye yazmıştım buraya . Sende demiştin ki o kadar üzülme koca kış yine aynı yatakta uyuduk o yüzden senin söylediklerin çıkıyor bu da olur kesin yazarım sana (nolur ikinci çocuk fln deme)

Aahahaha bebegim hep seni dusundugumden .

Okul saati cok az canim inan hic anlamiyorum 4 saatcik hemen geciyo.bieaz cinarla oynuyorum somra uyutuyorum biraz dinleniyorum ama huyum kotu kurt var kendime is cikariyorum yat uzan tw acsana iste yoook
Ay var ya kız uyurken yemek falan yapmıyorum sonra elim ayağıma dolaşıyor benim de, öyle keyifçiyim
4 saatcik sana az da Defne'ye iyi, okula da yeter sana da yeter
Bizim de çok okul saati, servise verdik üstüne, evdeki zamanı yetmiyor.
Zorla yatıyo geceleri, dün üzüldüm nasıl oynamak istiyo daha.
Çocuğa iyilik mi yapıyoruz kötülük mü belli değil.

Kızlar bizim bebe kaka yapmadan önce söylüyor, sizinkiler de söylüyor mu?
Ama tuvalete yaptıramıyorum.
Çiş kontrolü hiç yok zaten.
1,5 yaş ve öncesi öğrenenler mucize bebek midir nedir, mümkün değil şu an söylediği halde.

Söylüyor derken bildigin kaka mi diyor. Bizim sinyaller var ama o boyuta gelmedik. Birkac kez banyo icin soyunurken uzerine ya da haliya işedi. 2 defa aynı şekilde klozete oturttum oyle bakiniyor anlamiyor annemle kv ogretsen ogrenir aslinda falan diyorlar ama hic niyetim yok şuan

Hahahaja olsun en azindan kendine vakit ayiriyosun . Yaa uzuldum evide ozluyorlar .ben hergun bi supriz koyuyorum yastigininn altina cok seviniyor okuldan gelince hemen kosup bakiyo alistida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…